Pokerfäääjs

Sitter och DUNKAR musik me min dator. Riktigt dunkar (ni vet ju hur bra ljud de är i bärbara datorer) haha. Nu börjar jag bli festsugen :) Så ja sitter och väntar på att Josse ska höra av sig så ja kan gå dit och göra mig iordning.
Pappa va utan igår så han är lite sliten, och det innebär pizza för mig ;) Hihi, säger ja inte nej till. Så de blir de väl när som helst också :)

Igår sov jag hos Emma. Hann inte med så mycke efter matchen direkt, åkte dit och pratade lite, sen slog vi på en film som vi såg typ 20 min av sen somnade båda två. Då va klockan kanske 12 :D Och sen vaknade vi ungefär vid 12 idag igen, så lång sömn inatt ;) Uvilad och bra.

Back to the music ;)

Snickers

Lugn dag idag, verkligen. Var och handlade förut, och ja orkade inte ens ta på mig bh. Haha, men drog jackan över iaf ;)
Lagade mat till pappa förut, av någon anledning så har han fått för sig att ja har blivit bättre på å laga mat? haha, knäpp. Sen har ja precis bakat snickers nu :) blev så otroligt sugen på de.

Annars har ja suttit framför datorn och tvn, och de ser inte ut å bli sådär mycke liv denna dag. Ska träffa Emmö sen då :) Sen vill ja sova borta inatt, för pappa ska festa. Kanske kan sova hos Emmö, men vi får se hur de blir, hon sover ju så jävla länge så ;)

Åter till ätandet !


Hm

Har kollat runt lite på hm nu, och oh my! va shoppingsugen man blir :) Hittade ganska många fina saker som ja absolut inte skulle säga nej till.



Dessa sex sakerna skulle va riktigt fina i sommar tror ja :) Och även sköna att ha på sig. Sen finns de två saker till, som ja redan vet att jag ska köpa och det är en skinnjacka och sen en bh från hm som dock inte fanns med på hemsidan. Men ja har trosorna till den bh, och de är så himla sööööta :)

Ne, får väl ligga här i sängen ett tag till, ja väntar på att posten ska kma, för min mobil är antagligen framme idag :D De hoppas ja verkligen, annars måste ja vänta minst en vecka till.

HÄÄJDÅ

FINALLY

Nu är jag äääntligen hemma. Hann inte alls vara hemma länge förut innan farmor och farfar knackade på. Så ja följde med hem till dom, farmor lagade mat å mig sen visade ja henne på datorn, vi satt å prata och kollade på bilder en lång stund :)
Men som sagt, nu är jag äntligen hemma. Och de är riktigt skönt :)

Imorrn vet ja inte vad jag ska göra, men ja har för mig att vi skulle ses en stund emmö? :)

Sitter och försöker få reda på någon fest till lördan också, men nu verkar de krångla igen. Töligt att de aldrig ska finnas fester :O Längtar tills ja blir 18 och man bara kan dra ut :P Då äre fest jämt liksom.

Nej hej

Shiiiet

Sitter hemma i hagfors nu :) Har nyss kommit hem från tandläkaren. Ska få tandställning äre bestämt nu. Lite jobbigt, men jag fick bestämma själv. Och hellre har ja tändställning ett år nu, gratis och så har ja fina tänder, istället för att vänta med de, sen ångra mig när ja blir äldre. Nej, ska man vara fin får man lida pin :) haha.
Ska dock inte få den förens om nån/några månader. För de skulle skicka nåra bilder och blablabla. En massa krångel :P

Idag har jag ingenting planerat, är själv hemma också eftersom pappsen jobbar :) Funderar på att baka snickers eller nåt sen, skulle inte sitta fel ;) Hihi. Blir party även denna helgen också, men mina hagfÖÖrstjejer! Vet inte vart än, men de ordnar sig :)

Hej så länge.

ONÖDIGT

Usch va drygt de har varit med temavecka. Nu låter det som den är slut, och det är ju bara onsdag, men som sagt så är den slut för mig efter idag :)
Men iaf, vi kmr hit, pratar lite med mentorn sen får vi gå på olika "wooorkshops" som alla lärare kallar de. Drygt, sen äre ju som sagt ändå ingen som tar närvaro :O Idag gick vi och lyssnade på en tjej från skolan som berättade om sin barndom. Hennes mamma hade varit missbrukar och hennes pappa, aa. Helt dum i huvet, sen de killarna mamman hade haft hade misshandlat mamman osv. Så jävla hemskt att höra.

Sen kollade vi på en film, och nu har vi suttit vid datorn en halvtimme, ska sitta här en till, sen mat i en halvtimme och sen får vi välja på ett antal olika vanliga filmer. Hur jävla ovärt är inte de då? Sitta kvar i skolan och se en film som vi lika gärna kan se hemma :S det är ju inte direkt så att vi ska ha frågor på filmen eller nåt. Nej usch, längtar på så vis tills vi har vanligt schema igen.

Min Andreas<3

Fy fan vilken underbar kille jag har. Och vackrast i världen är han också !! <3


Imponerad.

Det är jag verkligen av gruppen Disturbed. Ja hittar bara nya låtar av dem hela tiden som jag blir förälskad i. Herregud :) Kan ja säga att jag diggar de nya albumet grymt mycke.

Ja idag då, kom hem å kollade/halvsov till American Pie, sen tog jag en promenad till pekås och handlade. Hem och lagade kyckling, ris, wokgrönsaker och currysås :) De va gott. Sen städade ja lite, kollade på step up och sen har ja luggit här bara.

De ska bli så grymt gott att åka hem på torsdag, känner mig skoltrött. Det är väl för att ja längtar så jävla mycke till påsklovet.

Men dagen imorrn kanske blir lika kort som idag, vi får se :) Sen när jag kmr hem ska jag ju rida, och sen kommer antagligen Josse och Jossi förbi och hälsar på. Och sen blire sova och upp och ta bussen ;)

Usch va ja saknar Andreas nu. Vill så gärna bara få ligga och småprata sådär mycke me honom, hela natten. Nu blire liksom mer; vad har du gjort idag då? osv osv. Som tur är har han skaffat internet idag, äntligen! Så nu kanske jag kan få skriva me honom lite mer. Men aa, fy fan va gott de skulle va om de va påsklov nästa vecka. Igår var iallafall vår halvårs-dag, om det finns nån sån? Och jag tycker bara om honom mer och mer för var dag :)


Kortis

Jag är hemma från skolan nu. Väldigt.. nödvändig dag? Nej. Gick iallafall dit imorse och satt å lyssnade på ungdomsmottagningen i en timme. När de va slut var klockan 10.15, och vi hade inte mat förens 11.50. Så då menade dom att vi skulle sitta och dryga i en och en halv timme, sen mat en stund och sen gå på tre korta pass där ingen tar närvaro?
ICKE. Haha, de låter verkligen som ja skiter i skolan, men de gör jag inte. Med vissa saker känns verkligen onödiga, t.ex. den här när det inte är något pass som ja tycker verkar intressant, och vi hamnar inte efter i något. Då kan man unna sig lite extra tid hemma istället ;)

Så ja tänkte sätta på en film och småsova en stund, sen ska jag ta en promenad upp till rud och handla på Pekås. Sen får vi se vad dagen bjuder på ;D

Mobil

Nu har pappat fixat mobilen åt mig :) Beställde den vita Sony Ericsson. Fick lov att betala me postförskott, så 159 kr tillkom, KUL. Den går iaf på typ 1400-1500. Så de ska ja betala pappsen till helgen. Sen ska han även dra av 400 för ridningen. Ojoj, ja tror ja kmr va lite fattig ja ;) haha. Men ja ska ta å snacka me mamma lite och höra om hon kan hjälpa mig me nåra hudralappar ;D

Har varit en lugn kväll annars. Jag orkade inte vara duktig å handla, så ja å Jessy bestämde oss för pizza. De har vi ätit en gång sen vi flyttade hit, så de satt bra ;D Har kollat lite på Tila Tequila. Nu funderar ja på om ja ska leta reda på mina extra hörlurar till mobilen, eftersom Felicias lilla GULLIGA katt bet sönder mina under helgen ;D haha. Sjukt.

Sen blir slappa av och somna in ;) hihi.

Föresten så ringde tandregleringen förut och sa att ja kan få tandställning nu om ja vill :) Men jag sa att ja ville undersökas först, för sist ja va där ( i somras ) så visste de inte om ja behövde tandställning än. Så ja ska bli undersökt på torsdag i hagfors, så jag tar då ledigt från skolan torsdag och även fredag eftersom vi bara går nåra timmar på fredag =)

Inte fel!

Denna mobil fick de bli ;)


Good day

Idag har jag varit duktig, på sätt och vis. När ja gick till bussen imorse så trodde jag att jag hade glömt busskortet, fick springa tillbaka, men påvägen så märkte ja att bussen kom så ja missade den. När ja kom in märkte jag också att ja hade busskortet i buyxfickan. Haha.

Jag gick iallafall upp till rud och tog trean in till stan, när ja kom in där stog de att 2:an skulle gå om 11 min, så ja började gå mot skolan. Hade gått i typ 4 min, då kom bussen och åkte förbi mig, så ja gick hela vägen till skolan.

I skolan hade vi temadag och vi har lyssnat på föreläsning och målat kärlek. Åt kycklingsallad i skolan, och när ja skulle hem tog ja 2:an in eftersom 6:an mot färjestad inte skulle gå på ett tag. Väl inne på stora torget orkade ja inte stå där och vänta så ja började gå hemåt, och jag han ändå till nobelplan innan bussen hämtade upp mig ;)

Så ja har gått mycke idag :D hihi. Ska snart gå och handla lite också, Jessy är hemma och är sjuk hon, så nu får ja handla lite ;)

Utvilad är jag iallafall, de känns!

OMG

Jag ringde igår till Andreas vid kvart över sju, och jag sa godnatt till honom. Sen slog jag på Hitta Nemo på dator, kollade typ en kvart sen stängde ja av och somnade. SOMNADE, vid typ kvart i ÅTTA. Så tidigt har jag aldrig somnat förut. Men fy tusan va de va behövligt, för ja var trött som en gris :) Dock ringde Felicia vid 20 över åtta tror ja, men ja kommer inte ihåg vad hon ville, och inte heller va ja sa till henne xD För ja va så trött. Sen ringde pappa vid kvart över 9 men då orkade ja inte svara ;)

Men nu är jag alltså utvilad (inte, trött ändå) och redo för skolan( där ljög jag igen). Jaja, som sagt INGA LEKTIONER på hela veckan.

Helgen

Jag är helt jävla slut måste jag meddela. Fredagen var dock mycket trevlig och inte alls så jobbig :) Den innehöll chips, massa tjejer och film :) Sen sov ja och Jossa hos Felicia.

På lördan så började den ganska långsamt,.. vi gick upp och åt tacos till frukost, sen slöade vi oss igenom timmarna tills vi gjorde oss iordning. Sen visade det sig att festen vi skulle på hade flyttats från Karlstad till Hagfors?! De va någon som hade fyllt 18, men ja har ingen anind om vem :) Haha, känns som att ja borde veta vem det är.

Men aja, iaf. Vi drog till en annan förfest, däre va nåra killar bara. Mitt i stan vare, sen följde vi med en tjej som kom dit senare på en annan fest.. Där blev de lite spänt efter ett tag, och vissa var riktigt otrevliga :O Så jag tog Felicia med mig och gick. Vi hade ingen aning om vart vi skulle ta vägen. Klockan var typ 3-4 så de gick inga bussar till grums, (Malin och Jossa tog 2 bussen hem, men vi skulle först ha sovit hos en annan, men sen gick de inte) så vi blev typ lite ovänner där ett tag också, haha. Satt inne på bk och skrek på varandra, måste ha sett bra ut ;D Aja, fullt me folk vare ute, och ja kom på att vi kunde fråga Andreas som vi träffade på festen om vi kunde få sova där :) För han hade sagt att vi fick de om vi ville. Så ja ringde honom, och dit fick vi komma. Feli va duktig och fixade en taxi mitt i allt, och den delade vi med en stackar student på 19 år som inte hade pengar nog att ta sig hem ;D haha.

Kom till Andreas tillslut iaf, och vi satt väl uppe där å prata osv till typ 5-6 sen somnade vi allihop :)

Nu är jag hemma på Färjestad igen, och ja ska ta och sätta på en film snart och hoppas på att ja somnar. Skulle inte vara fel att slumra till vid 9 inte.

Imorrn börjar tema veckan = inga lektioner!!

NAJTI

Snöstorm

Här i Karlstad äre typ snöstorm ute ja :O Sitter i skolan nu och denna dagen har varit GANSKA onödig måste jag säga.. Hade matte på morronen och då skrev ja ut nåra blanketter, sen på engelskan kom inte läraren och nu har vi gjort lite gk. Ska ta 12 bussen mot grums nu och lata oss hela dagen. Inte fel :)

Ahja, inge mer nu iaf :) Hej så länge.


Morning

God morgon! Sitter i skolan och har matte. Vi håller på med en undersökning om rökning, men ja kan inte göra mer nu :) Jossa å Felicia kommer alldeles strax me bussen, och de enda vi har kvar är att dela ut blanketterna ;D

Inatt har min dator haft nåt ryck eller nåt. Typ var tionde minut har den slagit på sig själv, sen stängt av sig igen efter nåra min :O Jättekonstigt. Märkte såklart inte de när ja sov, men den höll på så innan jag somnade och lika när jag vaknade. Men sen när ja kollade lite på den så märkte jag att jag under hela tiden jag har haft den, inte har slagit av den ordentligt utan bara satt den i viloläge eller nåt :S Visserligen så fattar ja inte vad de har me denna konstiga sak inatt å göra, men men :) Nu kanske den skärper sig.

ÅTER TILL.... jaa, till vad?

Mary Kay

Nyss varit hos moster Carina då på "sminkparty". De va väldans trevligt, de va en tjej där som presenterade sminkkedjan Mary kay. Hon berättade allt möjligt om de, och vi fick prova allt från rynkkrämer (haha, det är ju inte bara för unga liksom) till foundations. Tyckte väldigt mycke om sminket, för det täckte bra och aa, va lätt på huden liksom :)

Som sagt, Carina var jättesnäll å köpte ett puder åt mig, och de gick på hela 425 kr tror ja. Men då fick man visserligen med en borste. Måste säga ett stort tack till henne iallafall :) Inte fel inte.
Sen ska jag ju fixa foundation från Make up store när ja får min sminkkurs. Blir perfekt de :)

Nu ska jag sitta här lite och försöka bli trött, sen sova :) Imorrn äre HELG, och den är efterlängtad ;)

PUSSHEJ.
Detta pudret vare alltså hon köpte åt mig :) Ett mineralpuder.


Trött i benen

Det är jag nu kan jag säga. Fick liite träningsverk från ridningen igår, sen sprang vi typ hela tiden på gympan idag, så jag är trött nu. Men de är skönt :D

Ska snart ha matte, sen har vi abertsätt och lärande i två timmar efter de, SEN är de äntligen slut ;D hähä.

Imorrn drar ja till grums, solar med felicia och sover där, sen blire fest på lördag :D :D:D

Hej så länge.

Ridning

Hemma nu. Har just fixat bilderna till de förrförra inlägget ;) Haha.
Kan ju säga att ridning gick INTE bra. Usch å fy. Har inte fått rida någon häst som ja verkligen tyckt om än :P Sen tar de ju några gånger innan man lär sig hästen. Men iaf, den första gången fick ja rida en pigg häst som var känslig, andra gången en häst som gick bättre ju mindre man gjorde och nu en häst som är stark och som man inte får dra i. Och den sistnämnda "typen" kan ja verkligen inte med. Blir alltid att jag drar för mycket i slutet så de ballar ur då. Precis vad som hände nu. I början gick de bra, men tror de blir när ja ska kräva lite mer av den, så blire att ja drar eller nåt :O Måste lägga av me sånt ;) Haha. Men de är iaf nyttigt att prova olika hästar :) Largo hette hästen ja hade idag föresten.

Trött är jag nu, har gått litegrann idag också, lite när vi va på wåxnäs, sen i stan och sen hem från färjesta-affären (haha de sista va ju långt... ). Känns i benen lite :)

Imorrn äre den längsta dagen i skolan, 9-4 och jag ser inte fram emot det. Efter den ska ja dock hem en stund och sedan till moster Carina på sminkparty! Vuxen jag lät där. Men Carina sa att hon skulle köpa ett puder till mig :) Så det är ju perfekt, får kma dit å prova ut i lugn och ro sen betalar hon de, och det är nog inte billigt :O

Nu blev de väldigt långt här så jag ska sluta nu :)
Hejdå!

Krångel

Nu krånglar min blogg väldigt, går inte att gå in på den eller nåt. Vet inte om bilderna kom upp som ja ladda upp i förra inlägget? Så därför så skriver å å berättar de nu ;) Så får ja ta tag i de när ja kommer hem från ridningen, ifall bloggen har skärpt sig då!

Nej nu ska ja byta om och sen dra :) Tjingeling

Tröjor.

Shoppade ju som sagt två tröjor igår som jag hade spanat in ett tag :) Är lite tveksam på den rosa färgen, eftersom jag inte har så mycke rosa. Men då äre väl egentligen bra att ja nu har de ;D Väldigt mysiga, sköna å sitter bra tycker ja =) Enkla liksom. Och som sagt, 49:- st!



Där va den iaf :)

Lång lunch

Sitter och har vår hemskt långa lunchrast nu. Den är ju två timmar, sen slutade vi även typ en halvtimme tidigare på "Arbetsätt och lärande" så aa, 2 och en halv timme rast. Vi åkte å hämtade min mobil, mycket trevliga gubbar på bussgods, haha. Lite småroliga sådär ;) Sen gick vi till bk, ja åt inget utan tog en kaffe bara. De andra åt och vi satt där å pratade. Precis innan vi skulle gå kommer en kille fram som suttit lite snett bredvid och säger att hans killkompis ville ge felicia hans nr. Så hon fick en servett med ett nr på xD haha, värst va vissa är på ;) Men de va ju trevligt, 21 år va han tydligen.

Nu har vi snart vår sista lektion, Naturkunskap, sen slutar vi :) Då ska ja in till stan en sväng å kolla efter en sak till faster Eva, sen kanske köpa nån mat? Vetej än. Sen äre ridning ikväll :) Tihi.

Hej så länge.

MOBIL

Yaaaay, pappa ringde nyss och berättade att min mobil är vid bussgods :) Haha, då ja hade väl tydligen tappat den imorse på bussen eller nåt :P Uschusch. Men den hade legat kvar på bussen hela dan :O Så jag är förvånad över att ingen hade tagit den, eller att den inte blivit fuktskadad. Så blött som de har varit idag :P Men glad är jag iallafall ;) Så den hämtar jag på vår 2 TIMMARS långa lunch imorrn.

Gjort ny design nu, har nåra andra som ska ha hjälp också, och isf så får ni höra av er med lite info om hur ni ska ha de ;) hehe. Blir mycket lättare för mig då.

Annars har ja inget mer, ska ta lite te nu, som de aldrig blev förut (de blev nudlar) och sen kolla lite på tv.

GODNATT.

Not my day

De äre inte. Fick "bara" G+, låter töntigt att ja ska kräva mer, visserligen är ja väl nöjd över att ja fick de betygt iaf , men jag är besviken just för att ja verkligen, verkligen kämpade me denna uppsats, och ja ville ha högre. Men ja får skylla på mor å far, de va dom som hjälpte mig me den frågan som va fel ;) Haha. Skitsvår fråga btw.

Sen vet ja inte vart mobilen är. Trodde jag hade glömt den hemma när ja upptäckte att ja inte hade med mig den till skolan. Men icke, här var den inte. Så jag hoppas vid gud att jag la in den i skåpet direkt ja kom till skolan, och att ja sen glömde bort de, så att den ligger där snällt å väntar på mig imorrn ;) Och sjäääälvklart så har flera, (eller flera å flera, pappa å eva, men en mer än vanligt iaf) försökt få tag på mig idag. Usch, hej hjälplös utan mobil?

Nej nu får jag göra mig te och smörgås å tänka på nåt annat.
Köpte föresten två tröjor på rean idag, 49:- styck :) Och ja hade kollat på dom innan, när de inte var på rea, så skulle ja köpa en idag tänkte ja, men så upptäckte ja att de va billigare så ja köpte den i två färger ;) hihi tänk vilken tur ja har.
Vi tog även en fika på Wayne's eftersom de andra så gärna ville. Det är rena rama rånet att fika, men för magen äre gott.


Volbeat

Jag somnade för en gångs skull ganska fort igår. Har haft svårt me att sova nu på sistone, och de är verkligen ovanligt för att vara mig :O Jag somnar alltid inom typ 5min om jag har bestämt mig för att sova. Men jag hoppas att de kommer tillbaka igen nu.

Känns ganska tomt och lugnt nu måste jag säga. Jag har liksom inget att göra känns de som. Det är väl för att Andreas är borta :( Under veckorna har ja liksom inget på gång, förutom att ja kanske går på stan me flickorna ibland, men annars så.. aa. Inget. Nu till helgen ska ja visserligen till grums å festa. Men jag kan inte förklara liksom, känns verkligen att någonting fattas :(
Pratade med honom igår, och de verkar inte som att de har nåra lov alls egentligen, fast deras lärare vill ha ledigt ibland, så de kan få som typ lov ändå. Men jag får antagligen inte se honom förens till påsk =/ Enda positiva är att när vi ses då, så har redan halva tiden gått. För då äre redan slute på mars/början på april. Så äre bara april å maj kvar sen sommarlov :D

Förlåt om ja pratar mycket om Andreas just nu, men det är liksom de ja tänker på för tillfället. Och det är ju meningen att jag ska skriva ner mina tankar, så ni får helt enkelt stå ut :)

Åter till arbetet om rasismen!

Make some magic

Även om vi gick till fyra idag så gick de ändå ganska fort tycker jag :) Hörde av min gk-lärare att enligt en undersökning så skulle denna måndag vara den mest deppigaste dagen på typ detta året :O Förstår inte hur de kan mäta det genom en undersökning, men jag kände mig inte direkt mer deppig :P

Efter skolan drog jag hem direkt, och på bussen fick jag en uppmuntrande kommentar. Precis när ja satt mig ner så knackade nån på axeln, ja kollade bakåt, och en utländks man sa " hej, ursäkta. Men när jag såg dig komma in i bussen, så var du så vacker. Du såg ut som en vit.. vinterfågel. " hahah :D De va ju.. snällt sagt. Nej men ärligt, så skulle ALDRIG en svensk säga. Vi skulle bara hålla mun. Så de tyckte de va gulligt sagt av honom :) Att jag blev jämförd med en vit vinterfågel är ju en sak att diskutera om, men men. Huvudsaken var att han menade väl ;)

Annars har jag och Jessy ätit spaghetti å köttfärssås och sen bakade jag negebollar (förlåt gubben i bussen och alla andra utländska för ordet, men ja kan inte byta namn på dom) till min nyblivna rödtott ;)

Nu ligger jag och kolla på Smekmånaden :) Ska försöka varva ner (som om jag inte har gjort de hela eftermiddan) och bli trött.

Efter skolan imorrn ska ja på stan me Felicia å Jossa tror ja :) Ska köpa en tröja från gina vad ja vet.

Skolan

Jag sitter i skolan nu. Första lektionen :) Vi har svenska, och vi ska skriva en Fan fiction-berättelse. Aldrig hört talas om förut, men man ska tydligen välja en karaktär ur t.ex. en tv-serie eller nåt och sedan beskriva personen hur de är, sen ska man skriva en ny berättelse om den, fast personen ska ändå bete sig som den gör i serien. Typ.. jag ska skriva om Brooke Davis i One Tree Hill. Då ska jag förklara hur hon är, sen tänkte jag skriva en berättelse där hon är utomlands med Peyton. blablabla.. orkar inte förklara mer :D

Efter denna lektion har vi mat, sen historia och sen gk. Ska börja med en ny uppgift på gk:n. Ska göra nån broschyr. Usch, det är en stor uppgift, och ja orkar inte xD

Men nee, åter till arbetet ;)

Vänner

Jag är nu hemma i Karlstad. Tog fem-bussen hem, då ja inte orkar ta den vid åtta. Man kommer hem så himla sent då, och de tycker ja inte om ;)
Igår va ja som sagt vaken ganska länge, så ja sov till klockan ett idag, och sen har jag inte hunnit så mycket annat än att pappa och jag installerade saker på datorn osv.

Imorrn börjar skolan halv 11, och de gillar jag skarpt ;) Hihi. Nu gäller schemat som de ska också, förut var ju en lärare borta, så vi hade t.ex. bara en lektion på onsdagar. Men nepp, nu äre fulla dagar som gäller. Och det  känns lite jobbigt, för jag har inte gått en riktigt jobbig vecka på hur länge som helst, för innan jul hade vi ett schema som var hur slappt som helst, för vi gick inte längre än två någon dag förutom fredag då vi slutade vid tre.

Men nu ska jag ta och bädda ner mig ordentligt i sängen ;)

Lördag

Denna dagen har varit riktigt bra må jag säga :) Den började med en härlig sovmorgon, eftersom jag satt uppe ganska länge igår. Emmö kom hit och gjorde mig sällskap ett tag, och vi pratade om ganska mycket. Sen gick vi mot Josse, och så åkte hon, jag, Emmö, Jossi å Sara till Milano och åt pizza. Efter en stund kom även Denise :) Vi drog vidare mot filmbolaget och sedan mot Sara där vi verkligen har haft en pratkväll. De var riktigt trevligt tjejer :)

Nu är jag hemma som sagt, och min hjärna är ganska slut efter alla diskussioner :) Haha. Så jag ska ta och sova när som helst.

Måste bara lägga in denna bild. Ser så jävla gott ut, sommar, fest och lov!



Nattsamtal

Hahahah, förlåt men jag måste bara säga att jag nyss fått världens roligaste samtal från min underbara pojkvän ;) Haha. Mest för att jag ska komma ihåg det själv, så de kan vara bra att skriva upp de i bloggen :)
Men iaf, han har ju avskedsfest idag hemma i sunne, och han skulle ringa, men de blev sent så ja ringde, och han bad direkt om ursäkt för att han inte ringt och ja märkte direkt varför. Haha, har nog aldrig hört honom så full ;) Men jag var snabb och spelade in honom, så nu sitter jag i min ensamhet och håller på å garvar ihjäl mig xD

Men mitt i allt detta så var han även hur söt som helst. Vill att du ska veta Andreas att ja uppskattar dig så enormt mycket, du är så jävla underbar! Puss på dig<3






Back

Nu är ja i Hagfors. :) De gick fort hem, så nu sitter jag i mina stora sköna säng och njuter. Dock är jag hungrig, och pappa åkte till kd när ja var påväg hem. Han skulle hämta sin dator. Iallafall, ja sa att han kunde köpa med nån mat åt mig, för de är jag mycket sugen på :) Haha, jag är fet jag vet.

Nej, nu får jag kolla på vänner eller nåt tills maten anländer.


Skolan

Jag sitter på veckans sista lektion just nu, och jag är fortfarande förvånad över hur jävla fort alla veckor går :) Tycker inte alls de va längesen vi började efter sommaren. Men det är ju alltid positivt ;) Hihi. Detta halvåret hoppas jag går så fort så det ryker, för jag vill ha sommar, ledigt och Andreas.

Ska alldeles snart dra tror ja, vi slutar egentligen vid 3 men jag har nog lyckats fixa skjuts hem :) Det återstår att se. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, blev inte fest med Amanda, och jaaa.. alla andra är upptagna, vad blire då tro? Hemmakväll med far? Det lät inte så kul, men men.

Har nyss skrivit ut ett bokomslag som jag har designat, och Lars tyckte de va fint och sa att han skulle ha de å visa upp på lördag när de va öppet hus eller nåt. Jätteroligt att mitt namn står där.. Jaja, får väl vara nöjd över det antar ja. Haha.

Nej nu ska ja spela lite internetspel tills ja går ;) 

Matlagning

Tacos blev de, och verktygen här hemma räcker ibland inte till. Men även då får man vara lite kreativ, och kreativiteten stod Jessy för denna gången. Till tacosen behövs såklart majs, och hon hade då köpt en konservburk, men tyvärr hade vi ingen konservöppnare av någon anledning. Men de stoppar inte Jessy, hon tog en gryta i ena handen och en sax i den andra och började banka. Och tro det eller inte, men majs till maten blev de ;) Haha.




Nu ska ja forstätta att kolla på vänner!

Fikaaaaa

Har nyss kommit in från den bitande kylan ;) Haha. Nej men seriöst, fan va kallt de har varit idag, och jag som kollade ut imorse för att se om de blåste (de gjorde inte de) och tog min lite tunnare jacka. VÄLDIGT dumt misstag.
Nåväl, slutade 2 idag, och då gick ja med Felicia å Amanda till en resebyrå, de skulle kolla på en resa, och de typ beställde en till turkeeey, fyy fan va gott asså :) Inge sugen ja blir på värme.
Efter de gick vi runt å kolla lite, sen mötte vi upp Malin, gick till make up store å de fixa smink. Sen tog vi en "drick-fika" på Wayne's. Vi åt alltså inget, för det är så jävla dyrt, men Feli skulle ha sin smoothie, så jaa. Vi fick helt enkelt gå med på de :)

Var hos kiropraktorn nu också, gott att få de ur världen, så nu ska ja dit om en månad och kolla. Men det ser ganska bra ut nu iaf :) GOTT.

Nu ska jag snart laga tacos tsm med Jessy, sen får vi se vad kvällen bjuder på. Imorrn drar jag hem till hagfors, och på kvällen kanske de blir fest i ekshärad med Amanda :) Kul.

Nej, tacos vare ja..

Onsdag

Nu är jag hemma i Karlstad. Dagen har inte bestått av någon skolan, utan jag har spenderat så mycke tid ja kunnat med Andreas. Dock var ja tvungen att åka hem vid 3, och det var verkligen inte roligt att säga hej då :( Usch, kände inte direkt att ja kunde gråta på tåget heller. Men tårögd blev jag.. USCH. Är iallafall väldigt glad över att vi fortfarande tycker om varandra och att det mest är ett upphåll, så det känns bra för den delen. Hoppas bara att de kommer att funka :) Vet inte när vi ses igen, men snart hoppas jag!

Ridning vare idag också, och det fick mig som tur var att tänka på annat :) Jag fick rida en häst vid namn Bella idag. Väldigt ovanlig häst på de sättet att ja fick nästan inte göra något. Ridläraren sa att hon går nästan bättre ju mindre man gör, och de stämde :) Haha, så ja fick mest fokusera på mig själv.

Nu är jag faktiskt lite trött, så ja ska läsa igenom lite bloggar och kolla igenom bdb, sen ska ja kolla på filmen som börjar på 6an klockan 9. 15 Minutes, den är faktiskt väldigt bra har jag för mig :) Sen blire natten!


MItt hjärta <3

Slitsamt

Jag är riktigt trött kan jag informera alla om. Somnade förut till filmen 8 Mile, och då ÄR man trött. För den filmen är såå bra ;)

Pappa va här förut och hämtade datorn och skrivbordet. Gott att få iväg de. Nu har ja stoor plats här :) Haha.
Sitter och titttar på Simpson nu, väntar på att Andreas ska kma hem från sin gbg-resa så ja får prata lite med honom, sen ska ja nog fan sova.

Imorrn drar ja som sagt till Andreas, och eftersom det är sista gången, så går jag inte på lektionen på onsdag. De va så himla knöligt, för lektionen börjar 20 i 1, och de går ett tåg vid 9 från sunne, och en buss vid 12. Och om jag ska på lektionen måste jag ta 9-tåget, sen hem en stund och sen till skolan för att ha EN lektion. Så nejtack, ja vill umgås med Andreas så mycket ja hinner, dock måste jag hem innan 6 eftersom jag ska rida då. Hoppas de kan få mig på bra humör iaf, för annars kmr jag nog va rätt ledsen imorrnkväll.


Måndaay

Första skoldagen denna vecka. Och vi börjar med sovmorgon. Det behövdes verkligen, för jag har inte alls sovit bra inatt. När vi drog till Amanda igår tänkte ingen av oss på att ta med täcke eller kudde, som tur va hade Amanda kuddar åt oss, men alla tre fick dela täcke. Jag låg i mitten, jag fick täcke, men jag blev fastklämd mellan de två. Amanda låg halvt över mig, och Felicia blockade andra sidans chans att få röra på sig. Så jag låg på rygg, stel som en pinne, med täcke över, och då vare varmt kan jag säga. Jag tillochmed drömde att jag var instängd. Nej, skönt att sova själv inatt ;)

Nu har vi gk, och ja håller på å gör ett bokomslag. De går rätt bra, men ja är ganska lat nu så de tar sin tid ;) haha.
tror vi har mat redan, men de säger jag inte nej till.

Idag har jag ingenting planerat, och imorrn åker jag till Andreas.. Sista gången vi ses innan han flyttar, fatta va HEMSKT det låter ... :(:( Ja vill verkligen inte. Usch å fy för att Sverige ska va så långt..

Akon

Är faktiskt en riktigt bra subbe ;) Bra musik gör han tycker jag. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är lite tråkigt att jag inte har ett band/artist som jag tycker är mycke bättre än alla andra, ett favoritband alltså. Tänker på Kenza och hennes Tokio Hotel. Jag vill också vara sådär fast vid ett band :) Men ja tycker det är svårt att gilla alla låtar som ett band gjort, jag är no mer en sån som lyssna på några låtar från alla möjliga band.
Dock så gillar ja verkligen Disturbed ;D Lite annorlunda musik, man ändå så jävla skön. :) Tycker väl inte om alla deras låtar heller, men de flesta är faktiskt bra, finns ingen som jag har hört som är jättedålig.

Nu har ja nyss duschat btw, och de va förjävlans skönt :) Nu väntar jag på att Jessy kommer hem, sen ska ja packa och vänta på att Felicia anländer till stan, sen drar vi båda mot Amanda :)

Nu vet ja inte vad de va som krånglade, men ja kan iallafall inte lägga in ett youtube klipp. Ja som tänkte lägga in en av mina favoritlåtar. Men men, den heter iallafall Enough. Men Disturbed alltså ;D

HEJS


Omgörning

Måste börjar med att säga att jag har nyss gjort om lite i rummet. Eftersom jag fick en bärbar dator i julklapp, så ska jag inte längre ha kvar den stationära. Så därför ska alltså hela skrivbordet bort. Än så länge är datorn och skrivbordet kvar, eftersom jag inte har flyttat över allt jag har på den. Men så småningom så försvinner den alltså, och nu har jag ställt tv-bordet på platsen där skrivbordet stod :) Blir mycket större plats sen tror ja.

Igår gick ja å Felicia upp vid 9 -.- De va inte en fröjd, men vad gör man inte för att komma till Sunne så fort som möjligt ? ;) Tog som sagt halv 11 bussen, och jag satt och kollade på filmen Twilight på vägen dit. Hann inte klar, men ska se den mer sen tror ja :) Jag och Andreas gjorde ingenting, när ja kom dit la vi oss och sov i två timmar ungefär, sen åt vi frukost vid 3 xD Sen slappade vi bara. Skulle ha åkt till Ellen, men de blev för sent :P

Idag åkte ja hem vid halv 1, eftersom Andreas också åkte då. Samma tåg, fast han bytte i Kil. Och snart är han nog framme i Gbg skulle jag tro :) Nu är jag själv hemma, ska vila mig lite nu, sen dammsuga längeheten och sen göra mat. Ikväll blire kanske övetnattning hos Amanda i hennes nya lägenhet på Kroppkärr. Och imorrn börjar vi inte förens halv 11 om ja minns rätt, inte fel ;)

LATER.

Uppdate

Okej, nu vare nog några andra som tog över Bellas plats. Hon va nog inte den som var smidigast ändå ;) Men i början var hon det iallafall :D Haha, töligt att det gick så dåligt för henne :P Plats 9.

Aja, herråååå

Let's dance

Sitter hemma i Karlstad med Felicia och kollar på Let's dance just nu :) Blondinbella har nyss varit ute och shakeat ;) Haha. Hon var väl rätt duktig, syns ju tydligt vem som är minst stel av alla, det är ju lätt hon. Men stegen var väl kanske inte lika bra.

Burger king blev det idag. Nu vare iaf en månad sen ja åt där sist, men oj va mycket de har blivit där på senaste tycker ja :O Men de blir lätt så, när man umgås me grums-gänget ;) Så orkar man inte laga mat åt alla, och då blire bk ist.
Va som sagt bara jag å Feli. Efter bk gick vi å köpa godis och sen åkte vi hem hit. Hon kollade igenom sin bdb och ja skulle BARA plocka bort julpyntet, men de slutade med att ja städade och damtorkade nästan hela rummet, haha!

Ne, nu ska ja fortsätta kolla. Senare blire väl nån film kanske :)

LATER.


English, people!

Sitter i skolan nu och har engelska. Vet inte riktigt när vi slutar, men det är nog när som helst :) Har gjort en resebroschyr på engelskan, som jag äntligen är klar med! Valde att skriva om San Francisco, eftersom ja själv varit där. Fan va fint det är på vissa ställen där :) Har glömt bort de faktiskt.  

Bara jag, Feli å Manda i skolan igen :P De andra två är hemma å är sjuk eller nåt antar jag.
Malin kunde inte sova hos mig inatt heller :( Men Feli gör de iaf, så vi ska köpa godis å grejer å ha myskväll ;) Hihi. Men upp imorrn tidigt blire, för ja tar halv 11 bussen mot Andreas! Eftersom han ska till gbg på söndag, för att göra nått test inför skolan han ska gå, så vill ja dit så tidigt som möjligt, så ja får va me honom så länge de går :D

Nu ska vi dra på lunch, sen har vi gk i två timmar, sen HELG!


Film


Jag har nyss kollat på en film, P.S I love you. Kärleksfilm, men dock inte så bra. Eller, den var väl okej, men ingen såndär film som ja liksom grät till, eller som ja vill se igen :P Men å andra sidan kan ju inte alla filmer va bra heller ;)
Nu upptäckte jag att klockan var mycket, så ja ska väl ta att varva ner lite. Magen är mätt på Jessys osaltade makaroner och fiskbullar... Japp, vi har lite mat hemma. Då får man vara kreativ ;)

Imorrn kommer Felicia å efterlängtade Malin hit och sover över :) Sen på lördan åker ja till Andreas, om ja inte redan har sagt de ? ;D Jaja, hur som helst, godnatt!


Väska

Visst, jag har nyss köpt mig en converse väska, som föresten kom hem till pappsen idag :D Så jag får be min kära vän Jessy att ta med den till kd efter helgen :) Men åter till de ja skulle säga, jag kollade runt lite på olika sidor nu, och hittade denna vackra väska från nuknuk.se. 349 kostade den, och ja tycker den är skitfin :) Och sen att det är ett långt axelband är ju jättebra, och snyggt. Men ja har inte råd att beställa den nu, men om ett tag kanske ? ;D Vill gärna spara mina pengar som ja fick i julklapp, dock vet ja inte till vad.


Coffee

Idag har jag både druckit kaffe två gånger och skrivit om kaffe en gång. Men det gör inget för ja tycker om kaffe.
Skolan slutade tidigare idag, eftersom lärare vi skulle ha på sista lektionen är i Indien och fiskar(?) och har varit det i typ ett halvår eller nåt. Så jag, Felicia å Amanda (de andra va inte i skolan) drog in till stan, gick runt i affärer, men ja köpte dock inget :) Sen tog vi en fika på Wayne's. Amanda tyckte att kladdkakan där var underbart god, så ja tog en sån och en Caffe latte. Mumma!

Nu är jag hemma och har varit det i kanske en halvtimme :) Och nu är även Jessy här. Dåligt med mat har vi hemma, så vettefan om de får bli nudlar idag igen, haha!

Annars har ja inget mer att tillägga ;)

PUSSI

Finally

Äntligen har ja fått iordning på datorn och diskat och haft mig. Nu känner jag mig duktig. Nu får Jessy kommer hem imorrn och tycka att det är fint,, ;) Eller vi får väl se hur det blir.
Hur som helst så är jag faktiskt ganska trött :O Vilket är bra, för då somnar jag snart. Tänkte att jag skulle se ett oth avsnitt å sen sova nu :) Imorrn går vi i skolan tilll 4, jobbigt! Har ja inte gjort på fler veckor. Men efter det så ska jag först till kiropraktorn sen ska ja fika me tjejerna :D Blir bra de =)

Hejs så länge.

En sån här fin och go kaffe vill ja ha imorrn ;)

Home

Nu har ja precis kommit hem från ridningen, och jag kan direkt säga att det var alldeles underbart kul å få rida igen nu efter mer än ett halvårs uppehåll :) Fan va hästar är underbara. Dock vare väldigt kallt, och ja underskattade kylan lite, men de gick bättre när vi väl fick rida :) Hästarna va väldigt pigga också, eftersom de va så kallt, så de gick väl inte sådär superbra. Men men, så gåre ibland :) Vi va bara 3 st i gruppen denna gång också :O Och så hade vi en annan ridlärare. Men ja längtar redan tills nästa onsdag :)

Nu ska jag prata med vår hyresvärd om koden till de trådlösa internet, eftersom ja har fått en bärbar nu, och ja vill ju kunna använda den ;) hih.

Denna fina häst, vid namn Cassy, fick ja rida idag :)

Nu

Jaa, nu ni mina vänner. Nu ska jag dra iväg till STALLET. Jag är så nervös så ja vet inte vad :) Vet faktiskt inte riktigt vart stallet är heller. Men det ska nog ordna sig :) Wish me good luck!

..

Jag önskar att det alltid fanns nån där..

After

Nu har vi sett filmen, och jag kan direkt säga att jag förstod inte alls mycket. Den var ologisk och rörig, och till råga på allt på var det ingen text. Visst, ja förstår väl engelska, men de ska ju självklart prata så jävla otydligt, och med massa chips i munnen äre inte lätt ;) Så jag gav upp efter ett tag och hämtade datorn istället.

Nu sitter jag uppe på rummet och kollar runt på lite bloggar. Hade ganska många att läsa nu eftersom jag inte gjort de på länge.
Imorrn blir de packning för fulla muggar. Alla mina saker är utspridda precis ÖVERALLT. Så jaa, bara att börja plocka för mig imorrn ;)

CIAO

Noll internet.

De var ett tag sen jag var inne på internet nu. Detta är p.g.a. att jag har spenderat dagarna mellan fredag till idag hos Andreas :) Och han har ej trådlöst. Men men, det har varit underbart mysigt iaf. Men som sagt, dagarna går, och jag vill bara frysa tiden :( Usch.

När jag kom hem började jag med att laga mat till pappa. Som jag har lovat länge, det var hans julklapp från mig. Jag gjorde Portvinsmarinerad fläskfilé och klyftpotatis. Mamma brukade tydligen göra de, och han tyckte de va gott :) Så det har vi precis ätit. Vi ska alldeles strax se en film, tror de blir den senaste James bond.

Har köpt en väska från blocket också, har kollat på dessa väskorna länge, men har aldrig haft råd ;) Men denna var lite billigare, eftersom det inte var helt ny. Men den var dock bara några veckor gammal.



CIAO

FETaost

Inlägget ville visst inte publiceras, som jag skrev imorse. De hade inte publicerats när ja kollade nyss heller, men de kommer väl så småningom :)

För tillfället så sitter jag hemma hos Jossi. Vi har varsin sackosäck och varsin dator + tvn på i bakgrunden där Day after tomorrow visas :) Vi väntar på en paj som är i ugnen, som min kära husmor Jossi har gjort ;) haha. Även en pizza har slunkit ner i min mage, och ett x antal glas med cola/vatten. Idag är jag som en kamel.

Jag var ju hos min Andreas igår, men ja saknar honom redan, och jag kan inte fatta att han ska flytta snart :(:( Fy och blää.. ja VILL INTE...

Jag ska se honom snart iaf, så fort som möjligt, för ja vill så gärna spendera vaje ledig dag med min underbara.

Ne nu ska jag väl fortsätta min kamp mot Harpan och datorns alla roliga spel.

Nyår

Jag ligger i sängen för tillfället, ska snart drar mig upp för att duscha, sen ska ja till Jossi. Vi ska feta oss riktigt idag :D Pizza å popcorn å hela köret. Inte fel ;)

Kvällen/natten/morronen igår va skitbra. Jag har jättekul precis hela tiden :D Kom hem 20 i sju imorse, och så länge har ja aldrig varit ute. Men som sagt, då hade ja kul också :) Vi började med mat hos sara, satt å pratade ett tag, sen åkte vi till Lionsgården där de va mycket folk. gick runt å pratade me folk osv. Dansade även en heeeel del kan ja säga, och de va inte annat än urtrevligt. Bugg blev de mest, och tänka sig att det är så förbannat kul :) Men ont i fötterna fick ja, mina nylonstrumpor såg hemska ut när jag kom hem också, för de hade trasats sönder helt och hållet på högerbenet. Tur att jag hade två lager me strumpbyxor då ;)

Jaja, nu får ja väl tvinga mig ner mot duschen, för jag är hungrig som en gris, så ja vill komma iväg till Jossi fort :D Tar med mig datorn dit också ;) hihi.

Later.

RSS 2.0