Rockfoto

Idag har det varit en bra dag! (förutom att det är SVINkallt). Emma Svensson (från rockfoto.nu)och hennes pojkvän Mats Udd var på skolan och hade presentationer och lite föreläsningar och sedan hade de också en workshop med oss där vi skulle få göra en stop motion film. Det är alltså en film som man gör med enbart kort. Man tar alltså extremt många bilder och lägger ihop dom så att det blir en "ryckig film".

Efter skolan så gick jag till gymmet och tog mig ett pass där.
Styrka för magen och benen körde jag, härligt :) När jag kom hem gjorde jag mat (och idag lyckades ja ha byxor på mig när jag handlade!) och sen har det inte hänt så mycket mer :)

Jag snodde lite bilder från min vän Emma's blogg för att visa lite från idag! Vi valde att göra en kort musikvideo till låten "Vart ligger landet där man böjer bananerna? Men det kanske syns? ;-)







Här är ett exempel på en stop motion video, som de också hade som exempel förut idag. Grymt cool faktiskt! Men också väldigt enkelt att göra!


Deprimerad?

Haha, måste ju också berätta att ja för en timme sedan gick ner till pekås för att inhandla yoghurt, müsli, choklad och dricka. Ja typ slängde på mig kläderna bara och gick ner. Kommer hem igen, sätter mig vid datorn och kände att något var fel - jag hade gått till pekås i enbart långkalsongerna.

Så ja, jag gick alltså ner till pekås och köpte bl.a. choklad och dricka i vinröda slappa långkalsonger. Seriöst, de som såg mig måste trott att ja hade värsta depressionen. Och vart var min hjärna egentligen? Haha, att jag inte märkte de liksom.

Jaja, så kan de gå! :-)

Juleeen

Ja, några bilder på min lilla lägenhet som den ser ut nu! Idag satte jag upp bokstäverna "Carpe Diem" som jag beställde för ett tag sedan! Superfina!








No time

Jag har inte haft varken tid eller lust att blogga under helgen faktiskt. Men det blev barnkalas i lördags och på kvällen tog jag bussen till Hagfors och jag åkte då direkt å hämtade Jossi för att sedan dra till Milano. Efter en stund kom även Josse dit och vi spenderade nog säkert 2 timmar där sittandes och babbla en massa, trevligt! Resten av kvällen hade vi lite tråkigt då vi inte hade något att göra. Vi lånade därför pappas bil, tog med en massa gamla cd-skivor och tog oss några varv på Hagfors med smurfarna och spice girls!

Igår var de skyltsöndan
och den blev snabb för det var så kallt! Blev en fika istället för att gå runt ute och titta! På kvällen åkte jag hem till Karlstad.

Idag hade jag körlektion och vi gjorde en utbildningskontroll, jag gjorde alltså typ en uppkörning fast de var ju liksom "på skoj". Jag blev inte godkänd, haha. Men han sa att kanske 5 av 100 som han gör den där med blir godkända, och jag låg över medel så det var bra. Jag failade på hastighetsanpassning.. svårt de där nu tycker ja när de är halkigt, man vill inte köra för fort men inte för långsamt heller. Jaja, tur att de inte var en riktigt uppkörning. Vi gjorde också en slutplan så jag har bokat halkbanan och om några dagar får jag hem tid för teori och uppkörning. De blir nog i januari tror ja, nervöst.

Lägger in lite bilder i nästa inlägg!

Helgen

Idag är det lördag och ny helg, jag ska till Forshaga idag på barnkalas och ikväll åker jag till Hagfors och träffar mina vänner :-)
Klockan två ska ja ta bussen till Forshaga som sagt tillsammans med min moster och antagligen Jonas om han hinner, annars kommer han senare. Alva fyller nämligen 3 år!

Måste tipsa er om en grej som jag tycker är supergott. Dessa kakor, fan ibland kan ja va ett riktigt kakmonster och jag älskar ju även choklad så detta är verkligen underbart!



Och i förrgår och igår städade pch pyntade jag min lilla lägenhet.
Så nu står min tomte i fönstret och är fin ;-)


Disturbed

Bara för att det varit så mycket Avenged nu så har jag inte glömt bort kära Disturbed. Disturbed har varit mina favoriter i flera år nu men Avenged Sevenfold har faktiskt delad plats med dom nu. Jag kan inte säga vilket band jag älskar mest, jag älskar dem lika mycket! Men Disturbed har ju hängt med längre så de känns mer som mitt trogna band liksom, fast Avenged är fan lika bra som sagt. Haha.

Just det,
de jag skulle säga med detta inlägget var att Disturbed har ju släppt en ny skiva för ett tag sen (Asylum), som jag faktiskt inte har haft tid att lyssna på så mycket i lugn och ro, men nu har jag spelat den ett antal gånger och jag har hittat två favoriter. Warrior och Asylum. Dock är alla låtar grymt bra, men dessa har jag fastnat för just nu, kommer nog hitta fler favoriter ju mer jag lyssnar :-D

Här är dom i alla fall!


Warrior


Asylum

Brummmmmm

Ja ni, idag mina vänner har jag kört bil. Oj va ja har kört bil. Pappa ringde och sa att han skulle till biltema och därmed skulle han hälsa på mig. När han kommer så visar han att de äntligen har godkänt vår ansökan om att han ska få va handledare. Så ja fick äntligen köra med honom lagligt. Haha jag är 18? Men ja, de flesta vet ju varför de tagit sådan tid! Så nu kan jag bara köra på som fasen så jag kan få körkortet någon gång. På tal om det så fick min vän Emma körkort häromdagen, grattis igen gumman! :-D

Nu ligger jag i min halvstädade lägenhet.
Eftersom pappa kom hit och jag fick köra bil så tog det lång tid, därför hann jag inte städa allt jag skulle. Men jag har tvättat en heeel del kläder i alla fall, och det återstår bara lite skurning och diskning imorgon! Föresten så bjöd pappa mig på kinamat förut, på tal om ingenting. Men de va gott!

Trött som bara den är jag, så jag ska nog lägga ifrån mig datorn snart, dra på en film och sen sova. Imorgon ska jag inte till skolan, inställda lektioner - nice! Så imorgon ska ja ta tag i lite efterblivet skolarbete och sen ska ja nog med Jonas och sola lite!

Ha de bäääst!

Godnatt

Godnatt mina vänner, eller ja, snart godnatt i alla fall. Jag drar till min pojkvän och sover där, så ha en bra kväll! :-)

Bjuder på ännu ett fint klipp ja kollade på idag. Med gitarristen Synyster Gates. Haha, rätt kul eller hur Sofia? ;-)



"You play it with your bum bum" SÖT!

Tisdag

Ajdå, har inte pluggat bra alls idag. Illa, men vet ni varför? Jag och Sofia fastnade, och då menar jag verkligen det, på youtube framför MASSA klipp på Avenged Sevenfold. Allt från skapande av deras olika låtar till klipp på när de super till på hotellet. Haha, de verkar vara så sjukt sköna killar. Åååh..

Här var några av de videor jag såg.








Vardag

Hejsan!
Nu är det tillbaka till vardagen igen som gäller.
Efter några fartfyllda dagar så känns det både bra och dåligt att det nu är som vanligt. Har haft så jäkla roligt, men det är också skönt att dagarna inte är lika intensiva, det suger verkligen energi!

Sovmorgon var det som gällde idag, som alltid på måndagar. Började klockan 12.20 med multimedia och hade sedan rörlig bild, ganska rolig dag alltså!

Nu är jag hemma och ska ta och vila lite innan jag sen drar mig mot gymmet,
idag är det Afro som gäller, det var faktsikt ett tag sen som jag gick på det så de ska bli kul! Siri följer med också tror jag, ännu bättre :-)

Jag tycker det är så mysigt med snön nu! Hoppas det håller i sig. Påvägen hem från skolan idag snöade det såna där riktigt stora flingor, MYS :-D


Stockholm

Jag kan ju berätta lite mer om vår natt i Stockholm. När vi kom dit igår så gick vi till Pizza hut som låg mitt emot hotellet. Vi var jättehungriga eftersom vi inte ätit under hela dagen. Pizzan som vi beställde där var nog en av de godaste jag någonsin ätit, och de var jag inte ensam om att tycka. Alla tre blev helt chockade över att de va så gott! Tummen upp för Pizza hut på söder!

Efter det så gick vi till hotellbaren, när vi kom in på hotellrummet så fick vi se att vi hade fått tre drinkbiljetter, så vi använde dom. Louise och Sofia tog varsin öl och ja tog ett vinglas, var så mätt efter pizzan så orkade inte dra i mig en öl, de gjorde inte de andra heller märkte dom sen!

Efter detta var de dags att dra sig till fryshuset.
Det tog ett tag, men tillslut hittade vi rätt, och som sagt var det en helt underbar kväll. Konserten var faktiskt ganska kort, de höll bara på i en och en halv timme, men jag måste säga att jag tyckte det var riktigt bra. Jag hade inte alls så ont i ryggen och fötterna som jag brukar, så en och en halv timme var lagom. Självklart hade man ju kunnat stå och titta och lyssna på dom hur länge som helst bara för att de är så bra, men kroppen orkar inte tillslut.

Vi var tillbaka på hotellrummet så tidigt som klockan elva,
och då hade vi köpt med oss lite strips från Mc Donalds som vi låg och åt samtidigt som vi kollade slutet på Heartbreak Hotel. Sen var det nattinatt!

Tack så mycket för resan tjejer, den blev riktigt lyckad!! :-)

Den underbart goda pizzan!



Såhääär skön va vår säng på hotellet!



En dröm

Kvällen igår kan jag leva på i flera veckor. Fan va underbart det var. När Synyster (gitarristen) kom ut blev jag helt överlycklig att de äntligen skulle dra igång. De började på Nightmare och till slut kom även Matthew(sångaren) in, de va obeskrivligt. I min hjärna så har jag inte fattat att jag har sett dom än. Det är så sjukt underbart (som jag har sagt flera gånger) att ett band kan göra så jävla bra musik och också ha två av de snyggaste killarna som jag sett. Det blev ju inte sämre av att vi stod i stort sett längst fram. Sofia stod vid räcket och jag och Louise lite bakom, visserligen stod vi lite på sidan av scenen, men vi var ändå sjukt nära.

Aa, jag är mållös alltså. Underbar kväll, underbar konsert.

Kan lägga upp några bilder,
Louise har mycket bättre då hon tog med sin vanliga kamera, jag har bara min mobilkamera och det blev väldigt suddigt. Men fan, det är bättre än ingenting! Plus att jag har grymt bra videos, min mobilkamera äger på att spela in på konserter, ljudet tas upp så jävla bra. Mycket bättre än en vanlig kamera!








Yes

Fett bra dag idag! Sovmorgon, som var hur skön som helst. Vaknade upp helt ensam hemma hos Jonas, alla var på jobbet. Duschade, gjorde mig klar och gick ut till bussen. Den kommer inte. Kul. Ringer till trafikupplysningen "Jomen den skulle vara där snart sa busschauffören". Kommer ändå ingen buss. Efter en halvtimme kommer äntligen en, och när jag kommer till Karlstad fick jag och Siri springa till torget för att hinna med sexan till Färjestad.

Jaja, ett åttatimmarspass idag på Idol, ONT i fötterna. Stått, gått och sprungit på betonggolv hela tiden förutom när vi åt mat. Så imorgon åker gympadojjorna på för att ge fötterna lite mer stöd. Imorgon blir det ju också ett 14-timmarspass så det kommer att behövas!

Nu ska jag kolla Kenza & Tyra show och sedan sova!
Just nu är min säng så otrolig underbar kan jag lova! Nattinatt!

Ändrade planer

Ja de blev visst inte Idol på fredag tillsammans med kusin. Ja ska istället få praktisera där tillsammans med Siri, inte fel det inte! Vi hade ju praktik på Idol i våras när de var audition, men vi ska alltså få hjälpa till nu också.

Nu ligger jag i min lägenhet och halvbölar, det är skottlossning på Grey's Anatomy just nu, egentligen skulle ja böla som fan, men om tio-femton minuter kommer Jonas familj och hämtar mig för vi ska nämligen bli bjudna på mat hos hans syster. Och de är ju lite jobbigt att behöva sminka om sig, man fan va de är jobbigt att hålla tårarna inne. ;-)

Ja som sagt, ja kommer ha fullt upp både imorn och på fredag så det blir nog ingen uppdatering här på ett tag. På lördag åker jag ju nämligen till Stockholm som ni vet, så söndag kväll kanske jag har tid igen!

Men ni får ha en fortsatt bra vecka, ja vet att min kommer bli helt jävla perfekt i alla fall! :-D

Ny vecka

Ny vecka igen, känns gött, för denna vecka har jag massa kul på gång! Torsdag - tjejkväll på Njoy, fredag - Idol i Karlstad tillsammans med Bjarka och på lördag drar jag och mina brudar till Stockholm för att lyssna på de bästa bandet i världen!

Ehm, idag har jag vart i skolan en sväng,
och sen har jag också hunnit med att träna! Underbart. Idag var jag på step och jag tycker faktiskt att det är riktigt kul! Jobbigt också för den delen! När jag kom hem för en halvtimme sen så tog jag mig müsli och yoghurt. Så jävla underbart gött, har verkligen fastnat för det nu, och nyttigt är det också.
Jag har - naturell lätt yoghurt, ekologisk fiberberikande müsli och linfrön.

Bild innan jag blandat. Btw så ser de grönt ut ? Men de är det inte.



Bild efter jag blandat - vad ser godast ut? hahah ;-)


Söndagen den 14

Jag ska ta och fixa mig lite nu, ska lite senare åka till Jonas. Han fyller år imorgon så vi ska fira honom idag! :-) Skulle egentligen ha varit där klockan 1 och äta med hans farmor och farfar, men jag hann inte, så jag åker dit klockan fem och äter med andra sidan av släkten istället!

Först ska ja ta mig en skål müsli och yoghurt, MUMMA!


Föresten så har min spotifylista fått gå på shuffle under tiden jag har gjort designen, och shit va mycke bra musik jag har, som jag inte har lyssnat på på väldigt länge. Just nu spelas Good Charlotte, dom var jag helt galen i för några år sedan. Jag fick också veta för kanske ett halvår sedan att Matthew Sanders och Synyster Gates(sångaren och gitarristen i Avenged Sevenfold) sjunger med dom i låten The River (som var min favorit). Haha, Matthew sjunger till och med hela andra versen, men det märkte väl inte jag då ;-) När jag lyssnade på Good Charlotte hade jag ingen aning om vilka Avenged va.


Design

Blev ju så sugen på en ny design, därför fotade jag och Louise igår. Och nu fick jag ihop det här, det gick väldigt fort, så jag kommer säkert märka flera saker som jag gjort fel. Men då ändrar jag det då! Blev väldigt nöjd i alla fall! :-)


Grums

Nu ligger jag hemma hos Louise i hennes säng. Vi tänkte se på en film nu och sen sova lite. Skönt med helg nu så man får ta en riktigt lång sovmorgon!

Imorn hade vi tänkt att vi skulle gå ut och fota varandra lite, skulle vara kul och jag behöver ju som sagt lite bilder till en ny design åt mig, så detta är ju ett bra tillfälle. Eftersom Louise och Sofia hade projektarbete förut idag efter skolan (de gör en fotoportfolio) så har Louise tagit med skolans systemkamera hem, så då kan vi använda den imorgon. En helt ny kamera är det också, superbra!

Nej nu säger jag godnatt! :-)


Väntan

Jag sitter nu i en datasal i skolan och väntar på att vi ska få lunch. Har haft håltimme nu i en timme, så vid halv får vi käka!

Ja, har inte så mycket att säga mer än att jag idag ska följa med Louise hem till henne i Grums och spendera helgen där. Stannar förmodligen tills på söndag då jag måste hem för att fira Jonas som fyller år på måndag :-)

Riskettan

Ja jag började dagen med riskettan alltså, och jag måste faktiskt säga att även om de flesta föreläsningar och lektioner är skit och bara till för att dra in pengar, så tyckte jag att denna var bra. Den var till och med rolig. Vi fick delta i diskussioner osv och det kändes mer som att vi var några kompisar som satt och snackade. Kändes ju ännu bättre eftersom det var min körlärare som hade den också, så då "känner" jag ju han mer än de andra körlärarna.

Jag måste bara säga att jag har fått en infektion i min tå.
Intressant jag vet.. Men alltså, fan i helvete (förlåt att jag svär) va ont det gör. De här har alltså hänt just för att jag verkligen avskyr att ha långa tånaglar, klipper alltid dom så korta de bara går, och då har jag fått nageltrång och det har blivit en infektion. BAJS säger jag bara. Kan ju säga att spinningen igår var riktigt jobbig eftersom jag har så jäkla ont..

Jaja, jag vet inte riktigt vad som händer ikväll,
om jag ska va hemma själv, om Jonas kommer hit eller om jag ska dit. Det märks! Men ha en bra kväll iaf! :-) PUSS

Top Model

Shit jag har blivit kär på nytt. I Top Model. Älskade det programmet förr, sen slutade jag titta på det, men nu har jag fastnat för det igen. Det som gör det kul tycker jag är att se slutresultatet. Så, egentligen skulle jag nästan bara kunna titta på de sista för att få se allas bilder, men det blir ju lite roligare att se hela!

Zumban fick jag gå på själv igår,
Sirirumpan pluggade. Men i alla fall, det var inte riktigt som jag hade tänkt mig, svårt som fasen. Så flera gånger under passet önskade jag att det bara kunde bli Afrikansk dans så att jag kunde hänga med mer, haha! Men jag tror att det kan bli riktigt kul när man har gått några gånger och lärt sig! Det blir nog ett snäpp jobbigare då också, vilket jag gillar!

Nu ska jag va onyttig och ta en sked nutella, älskar det! Men fan va onyttigt det känns. Men en sked då och då skadar inte! Sen ska jag dra iväg på ett kort spinning pass och sedan ett core pass, härligt! Kondition och styrka, så ska det va!

Jag tycker faktiskt om snön som kommit, så jävla mysigt!
Såhär såg det ut imorse ute hos Jonas!



Zumba

Shit ja orkar inte skriva om dagen, har inte hänt något ändå... ELLER JO, jag hade körlektion. Och jag körde om- på motorvägen. Haha, ja har nog aldrig kört om någon förut. Så de va kul. Men det var mindre kul att det var halkigt och att jag körde 7 på morgonen. Men men, min körlärare tyckte jag skulle köra upp i december, haha tjena. Nejdu, inte tidigare än januari tror ja. De pallar jag inte.

Nu ska jag faktiskt dra iväg på zumba.
Första gången för mig, första gången på Njoy. Lär bli spännande! Ha en bra kväll, jag nattar hos min pojkvän! :-)

Måndag

Då var första skoldagen avklarad. Jag har lite dåligt samvete nu, för jag tänker strunta i träningen idag. Jag som inte har rört mig ett dugg på hela lovet.. Men jag MÅSTE verkligen plugga lite teori, känner att jag har struntat lite i det nu ett tag, och det får jag inte göra. Måste även plugga lite skolarbete faktiskt. Så jag skippar ju träningen för en bra grej.

Men ja, sen behöver man ju lite energi under pluggandet,
så jag har köpt chips och dipp. Alltså förlåt kroppen, haha. Skippar träningen och köper chips å dipp, :-D Illa det låter. Men jag tror nog inte att jag dör för det ;-)

Gjorde föresten en väldigt god mat förut, första gången jag provade.
Jag köpte en hel kyckling, men rensade bara halva, kokade rosettpasta och sedan hällde jag i en creme fraiche som smakade fetaost och soltorkade tomater. Sen rörde jag ihop allt och åt tillsammans med lite babyspenat. De blev gôôôrgött. Tog kort på det, men det såg förjävligt ut, så ni får nöja er med hur det låter ;-)

Nu ska jag plugga lite! Ha en bra kväll!
Btw, fan nu är det mörkt när man kommer hem efter skolan, snacka om att man blir 10 gånger tröttare..

Sista dagen

Ja, det känns ju lite sådär halvtråkigt att det är sista dagen på höstlovet. Men men, jag längtar som bara den till julen så på ett sätt gör det inte så mycket!

Igår blev Jonas, jag och hans föräldrar bjudna på mat hos hans farmor och farfar.
Så vi var där hela kvällen innan vi åkte hem till Jonas och sov.

Idag åkte vi in till stan en sväng,
han skulle köpa sig ett par jeans. Sen fick jag skjuts hem och jag har sysselsatt mig med att städa och bara ta det lugnt. Nu sitter jag i en nyskurad och städad lägenhet med lite tända ljus och väntar på Jonas som kommer snart.

Ja, skolan börjar ju imorgon som jag sa,
men jag har i alla fall turen att starta med en sovmorgon, börjar inte förens klockan 12, vilket är väääldigt skönt :-)

Förut satt jag också och pillade lite i photoshop, kollade nämligen på top model och blev jättesugen på att redigera bilder, så jag tog en bild på mig som vi tog när jag var sminkmodell, och jag blev ganska nöjd med redigeringen faktiskt! :-)


I need you now

Tjenare bloggen! Nu ligger jag hemma hos Louise i hennes säng. Väntar på att hon och André ska duscha klart så jag får göra det sen. Vi ska göra oss iordning lite snabbt och sedan dra in till stan, de ska handla julklappar och jag ska bara gå med ;-)

Vi har precis varit nere och solat en sväng. Var väldigt skönt tyckte jag! Dock luktar man så äckligt efteråt, blä! Men ska ju duscha nu snart så!

Men titeln menar jag låten som spelas på radion jämt med Lady Atebellum.
Har aldrig gillat den, vet inte varför, men de spelade den nu i solariumet och då tyckte jag faktiskt den var bra. Kanske är en sån låt som man måste höra flera gånger och verkligen lyssna noga på för att tycka om. Tycker att jag borde vara trött på den, men nja. :-)

Jaja, duschen nästa!


Louise design

Nu blev vi precis klara med Louise's design, och jag blev väldigt nöjd över den. Lite så som jag vill ha själv faktiskt, men jag har ingen bra bild på mig som passar. Får fixa en någon gång ;-) Hoppas du blev nöjd i alla fall Louise!


Grynet!

Hahah minns ni? :-) Så jävla skön, tyckte man ju då. Men vet inte om hon är lika cool nu längre ;-)



Föresten så är jag nu hos Louise.
Emma kom också hit nu, så här blir det myskväll! Vi ska ta tag i Louise's design nu tänkte vi. :-)

Onsdagskvällen

Kvällen har bestått av mat, godis och film. En helt okej myskväll tycker jag. Var verkligen jättelänge sen jag köpte mig en godispåse!! Iaf, myskvällen har jag haft tillsammans med kusin Bjarka. Vi såg filmen "How to train a dragon", vilken jag har sett på bio förut, men jag gillar den. Efter att man har sett den filmen vill man ha en egen "nattfasa" (drake). När jag var på bio på den tillsammans med mamma och Markus så frågade både Markus och jag om vi kunde få en egen sån ;-)

Hur som helst, vi ska väl sitta och dra oss här ett tag innan vi sen går upp och lägger oss.

Föresten så var jag och pappa ute och övningskörde lite förut.
Jag körde till Gustava och tillbaka, lite iaf. Måste ju säga att jag tycker det är väldigt otäckt att köra när det är mörkt, men jag får i alla fall träna på att vara vaksam, det är bra.

Sex and the City

Haha just ja, jag såg ju en film igårkväll också. Väldigt var filmer de blev nu. Men jag gillar att se på film när jag är själv. Då får jag liksom tid för mig själv, att tänka och jag slappnar av så när jag ser på film.

Iaf, jag tittade på Sex and the City 2 igårkväll.
Kom på helt tvärt att den nog har kommit ut, så jag fixade den och jag gillade den riktigt mycket faktiskt! Tyckte att den hade lite av allt, vilket Sex and the City brukar ha iof. Den var väldigt rolig, Samantha gör ju allt liksom, fan vilka härliga kommentarer hon kommer med. Den var också sorglig och det kändes som att det var med saker som kanske betyder lite mer än de där vanliga i-landproblemen.

Den är också sevärd alltså! Sen måste jag ju bara säga att jag älskar att se alla outfits dom har. Ibland ser det förjävligt ut, men det är ändå kul, för allt de har är annorlunda och ja, utstickande. Fräna kläder helt enkelt!


Remember Me

Tänk, jag har inte klätt på mig än. Illa. Men jag har i alla fall duschat, vilket är ett steg mot att vara iordning. Men jag har ju ingenting att göra idag, så jag har verkligen inte känt någon press. Vill få med mig pappa ut och övningsköra, men han sover än eftersom han jobbade natt.

Ja, så förmiddagen har jag spenderat med att kolla film.
Jag såg filmen Remember Me, faktiskt ganska bra tyckte jag. Det som var riktigt roligt (eller ja det är ju sorgligt men ändå) med att se filmen var för att det var ett annorlunda slut. En totalvändningen. Det gjorde den lite oförutsägbar, så det gillade jag! :-) Dock gillar jag inte riktigt Robert Pattinson, vet inte varför riktigt. Men han var okej i denna film.



Stan

Denna dag har jag spenderat på stan med Sofia! Jag tror inte vi kunde ha valt en sämre dag, spöregn hela dan. Men det har varit en bra dag i alla fall! Vi gick till Haga för att kolla på balklänningar, vilket var lyckat. Men jag ska nog inte köpa där ändå, vi får se vad jag bestämmer mig för, och vad jag har råd med! Jag köpte även en ögonbrynspenna som jag har tänkt göra hur länge som helst och sedan fixade jag en present till Jonas. Han fyller ju år den 15 november :-)

Nu är jag hemma i lägenheten och väntar på pappa. Han är ju på handledarkursen nu, men jag tror att den slutar när som helst och då tar vi och åker hem till Hagfors!

Bild på balklänningen jag provade.
Bilden gör den inte rättvis (som det aldrig gör) men färgen var riktigt fin, sådär härligt olivgrön, och klänningen i sig var också riktigt fin på. Synd att jag glömde ta kort när jag hade den på mig bara. haha.



Hejåhå

Full fart hela dan! Har varit hemma ca en timme nu och strax kommer Jonas pappa och hämtar mig. Blir alltså där inatt, och imorgon ska jag träffa Sofia hela dagen. Vi ska kolla på balklänningar och göra lite annat kul å stan! På kvällen sen åker jag med pappa (som är i Karlstad imorn för att gå handledarkursen) hem till Hagfors några dagar!


Träning!

Nu tar jag och drar på ett härligt step-pass! Hur kul som helst!

Btw så gick körlektionen superbra imorse.
Fick köra landsväg + motorväg idag. Så jag var till Forshaga och vände ;-)


RSS 2.0