Kväll


Jag överlevde dagen med nöp och näppe. Trött som sagt men det gick :) Efter skolan kom pappa och hämtade upp mig, vi drog ut på lite ärenden som han skulle göra plus att han köpte mat åt lilla mig ;)

Senare drog vi hem till mig på Rud och lämnade lite grejer och bara va här ett tag innan han åkte hem vid sex. Jag gick och pantade lite(mycket!) burkar å flaskor och sen handlade jag :)

Nu har jag precis blivit klar med städningen. Idag fick jag äntligen en dammsugare! Har inte haft det förut så jag har bara skurat så fort de blivit dammigt. Och skura bort damm, det är INTE lätt. Men som sagt, nu fick jag iaf dammsuga :) Har nyss ätit två smörgåsar och sitter fortfarande och sörplar på blåbärsté :)

Ska bara sitta i sängen denna kvällen och ikväll blir det en tidig kväll! / Ida


Trött

Vill bara säga att idag är jag tröttast ever!!! vill bara hem och sova idag. Fy....

Ingen aning om varför jag är så trött heller, var väl mycket från boda borg, men är trött i huvudet också :P och allt, sen hade jag inte bröd hemma imorse (orkade inte köpa nytt igår) så jag har inte ätit frukost idag och efter denna lektion har vi gympa. Gissa om jag kommer va typ helt utsvulten och död när det är lunch?

/ Ida

Dansande baby



Såg detta klipp på Linda's blogg. Så sööt, haha. Bringar även med sig några ärliga skratt ;)

Boda Borg

Idag har jag varit i Karlskoga på Boda borg för första gången! Hur kul som helst :) Även jobbigt, men eftersom det var kul på samma gång så tänker man inte på det så mycket :) Mitt lag vann tillslut, och i de laget vare jag, Louise och Kenny :) Andra laget bestod av Jack, Hannes och Anton :) Var där och kämpade mellan kl 11 till 5, så det blev en stund :)

Nu ligger jag i sängen me godis bredvid mig, tända ljus runtom och tvn på i bakgrunden :) Så slut i kroppen så det är hur skönt som helst :)

Idag har det också varit hur kallt som helst :O Börjar verkligen kännas att hösten är här. Som tur är kommer pappa ner till Karlstad imorrn så han ska få ta med min vinterjacka om de skulle bli ännu kallare nån dag ;)

Blir lite tv nu, sen film och sova :) Skoldag imorrn! Ha de bra! / Ida

 

Denna bana körde vi ett x-antal gånger, just för att vi gjorde fel i slutet. Aningen jobbigt att ta sig igenom nätet!


She's the man

Sitter hemma i lägenheten med Sofia nu :) Hon kom hit för att göra min sällskap idag/inatt. Mycket trevligt :) Ska snart ta bussen in till stan och käka på burger king. Riktigt sugen på det nu faktiskt :) Efter det händer det nog inget speciellt. Bara slapp. Just nu ligger vi och tittar på She's the man :) Bra film de, speciellt eftersom Channing Tatum är med. Så jävla rååsnygg :) Han vore inte fel å ha här bredvid mig.

Aa, ska checka in han lite mer nu innan vi drar ;) Ha de! / Ida

Världens snyggaste människa?




Kvällning

Hemma nu efter en dag med fyron! :) Riktigt kul att umgås som på den gamla goda tiden ;) Haha. Mötte upp dem vid filmbolaget där vi köpte oss godis, pappa skjutade oss vidare till Ica där vi köpte strimlat kekabkött, vitlöksbröd och kebabsås. Sen åkte vi hem till Josse, satt och kollade på tvn ett bra tag innan vi gjorde mat :) Pommes till det! Supergott :)

Satt och drygade en bra stund efter maten också innan vi tog med oss Annika (Josses mamma) ut i bilen för att ta några vps ;) Men det var inget för oss så vi åkte med hem igen :)

Trött som tusan är jag nu och sängen är väldigt lockande. Sitter redan i sängen men de ska bli skönt å lägga sig å sova :D

Imorrn åker jag hem till kd vid ett och då kommer Sofy och hälsar på mig :D Nightynighty!

/ Ida

Fyron, Avslutningen i nian


Nyvaken

Ligger i sängen hemma i Hagfors nu :) Helt nyvaken, vaknade av mig själv och tänkte att det var ingen idé att somna om eftersom jag ska till tandläkaren vid elva. Innan det tänkte jag kolla ett Prison Break avsnitt och sen ner å äta lite :) Vet inte om jag orkar duscha innan så kanske gör det efter. Ska iallafall dra ut två tänder i nedre käken. Så det är inte så kul (Y) Sen kommer jag gå med två stora gluggar där tills den 12 oktober då jag ska få räls i nedre käken :) Haha.

Igår kollade vi på film och åt kräftor föresten, himla gott :) Och sen idag blir det som sagt Hagfors-brudarna!

/ Ida

Schooolisch

Sitter i skolan och har engelska nu. Ska skriva ett tal, argumenterande tal. Och jag orkar inte just nu :) Sitter och kollar runt på lite olika bloggar osv.

Efter detta har vi hemskaste matte i två timmar innan vi slutar klockan 4 :P Halv 5 tar jag bussen till Hagfors sen :) Ikväll blir det bara att sitta hemma me pappa och äta kräftor. Gött å ta de lugnt :P Imorrn fyller Josse år och då ska vi köra en fyrondag :)

Sen drar jag nog tillbaka till Kd på lördag. Ledig mån, tis också ;) Himla nice!

Hejdå / Ida

The Used



Denna låten ger mig minnen. Nostalgi kallas det. Både bra och dåliga minnen.

Vänner<3




Louise, Felicia



Sofy propp :D



Siri, och Evelina i bakgrunden



Emmmmms

Dessa tjejerna betyder mycket :) De gör min dag 1000 gånger bättre :)
Självklart har jag andra som betyder mycket för mig också. Men nu valde jag att lägga ut på dem jag nuförtiden spenderar mest tid med, de som alltså är där för mig dagligen. You rock girls! <3



JAG ÄR TRÖTTER

Är sjukt sliten känner jag, vill bara lägga mig i sängen och sova nu. Idag vill jag inte bo själv, idag vill jag ha en mamma som städar, lagar mat och passar upp på mig. Men nu är inte fallet så. Därför ska jag mycket snart (innan jag blir FÖR trött) pallra mig upp och skriva en inköpslista sen ner å handla, efter de måste jag städa (åker till Hagfors imorrn och städar jag inte innan kommer de va alldeles för dammigt sen) och sen måste jag laga nåt att äta också. TRÖTT

Något som gör min dag lite bättre är iallafall att jag och Louise gick till tågstationen förut och köpte biljetter till Skåne :) Ska alltså ta med mig Louise och åka ner under höstlovet för att hälsa på Andreas och Mike :D Ska bli så kul :) Pricken över i:et (eller ringen över å:et ;) ) är att biljetterna endast kostade 190 spänn tur och retur :O Helt sjukt egentligen. Men jag säger inte nej :)

Nu ska jag handla och ha mig. Ha en bra dag :) / Ida

Man ska inte klaga om man har ett val

Stör mig lite på en grej bara. Ibland blir man bara trött på vissa saker, haha. Ja tror nog att några förstår vad jag menar iallafall :)

Ny skoldag, och jag är inte så sugen på att plugga idag. Imorse snoozade jag. JAG! Jag snoozar aldrig. Men imorse var jag trött. Duschade inte heller utan gick runt i lägenheten och drack kaffe i över en timme, kollade på The voice och klädde på mig/sminkade mig oerhört långsamt.

Sitter nu med Emma uppe i datasalen, har fått en uppgift i Kultur- och Idehistoria där vi ska välja ett konstverk och sedan skriva och jämföra/analysera och massa skit. Dryygt. Ska försöka börja iallafall.

Efter detta har vi idrott där jag inte har en aning om vad vi ska göra, blir spännande. Haha!

Ha en bra dag! / Ida


Tisdag

Idag var det skolkort i skolan som gällde :) Hela klassen var svartklädda på överkroppen och vi hade brillor på oss. Snygga ? Haha, undrar hur de kommer se ut ja, våran plan gick lite i kras så det blev inte som vi hade tänkt oss riktigt. Men lite roligare än att bara sitta iaf :)

Gjorde inte så mycket under dagen mer än att måla klart min mask på Estetisk verksamhet, hade egen dag idag som sagt och har inte så många uppgifter än :)

Efter skolan drog ja hem en sväng och sen tillbaka till stan och mötte upp Jack. Vi gick till en kinarestaurang och keeeka mat :) Mumma! Snäll som har är så bjöd han mig också. Tusen tack! :) Gott iaf.

Nu är jag trött och ska sätta på Prison break och sen sova. Nöörd är jag ;) Men nu har jag inte mycket kvar att serien att se :(

/ Ida

Måndag

Bra dag idag, skolan gick snabbt och efter skolan gick jag till Cubus och köpte en svart och en vit långärmad tröja för 179 kr för både :) Sen gick jag till freesun och solade en sväng och sen hem :) Myst lite här, städat lite till och sen varit ute och gått en sväng :) Gick förbi färjestadarenan och kikade en sväng, mycket folk! Så kul att de är igång igen :D Hoppas att det kommer gå lika bra för dem i år :) Matchen är igång nu iaf, sista perioden och färjestad leder med 3-1 :D HEJA!

Natti / Ida

Resultat


Fy

Ajdå, än en gång har bloggen glömts bort. Jaja, de går i svackor det där :) Glömmer skriva ibland. Sen jag skrev sist har jag iallafall hunnit med:
  • Fikat med Jack :)
  • Åkt till Grums efter skolan å klippt mig, sov hos Sofy :)
  • Festat med Felicia och Emma och ett gäng till :)
Inte så dåligt. När jag klippte mig gjorde jag även slingor, lite mörka och lite ljusa i utväxten. Vill inte bli ljusare än jag var innan så :P Nu är jag nöjd :) Skulle vilja bli ännu lite mörkar egentligen men då blir min utväxt mycket synligare eftersom jag själv är blond, och jag orkar inte hålla på att färga hela tiden :P Så detta får duga så länge.

Har nyss städat upp i lägenheten lite, såg förjävligt ut efter helgen, så nu är det rent :) Ska kanske iväg och sola med Anton en sväng sen :P Nu spöregnar det ute så vi får se, men vill göra det iaf :)

Ha de bra ! / Ida

Skolan

Sitter i skolan nu, har precis slutat :) Sista lektionen var Estetisk verksamhet som jag gillar ganska mycket :) Som bild ungefär och det är kul!
Anledningen till att jag sitter här är för att jag väntar på Jack. Han slutar tio över fyra så han lär sluta när som helst :) Ska på stan och ta en fika tänkte vi :) Gött, är hungrig nu så fårse vad det blir för gott :)

Annars har jag inga planer för dagen, kanske blir en promme med Micke ikväll? Fårsefårse :)

Nej nu ska ja dra! Ha en bra dag!

/ Ida

Namnsdag!

Jag har ju för fasiken namnsdag idag också kom jag på :D

Walk right through

Idag har jag varit ganska glad faktiskt :) Livet är härligt ibland. Även om jag har storstädat och tvättat idag :) Bakade även snickers förut, så himla gott.
Kort dag i skolan också :) Så den var inte speciellt jobbig, och imorrn är de också kort dag, egen dag :) Har inte så mycket att jobba med, lite engelska bara vad jag vet nu :)

Planerna för denna vecka är att jag antagligen ska fika me Jack på onsdag och sen på torsdag ska jag åka till grums där jag ska klippa och slinga mig. Hur skööönt? Riktigt gött å fräscha till håret :) Ska lägga i nåra få ljusa slingor och nåra bruna :) Tänkte att jag skulle leta upp en bild på den färgen jag ville ha :)

Dessa skorna köpte jag föresten i helgen, så coola :D Love them :)

299:- från DinSko :)

 

/ Ida


Längesen

Har glömt bort att skriva i bloggen faktiskt :) Ajaj! Men har haft mycket att göra under veckan också. Fullt nästan varje dag :)

Måndag följde Sofy med hem och sov här :)
Tisdag åkte vi iväg till Humletorp med alla MKK:are.
Onsdag var vi fortfarande där, spelade in film båda dagarna :) Riktigt kul. Kom hem vid sex och då kom Anton och hälsade på mig en sväng :)
Torsdag var jag ej pigg. Kändes som jag hade feber och frossa så ja var hemma från skolan.
Fredag var ja pigg igen och gick till skolan, Sofy följde med hem :) Vi åkte till Markus på kvällen och jag somnade nästan där :) Haha. Men tog oss hem hit tillslut.
Igår var det lite stressigt. Drog in till stan och shoppade lite saker, sprang även in i Josse :D Trevligt. Köpte ett par skor för mycket! Men ja kunde inte låta bli att köpa dom :) På kvällen blev det fest med bl.a. Jack :) Kul!

Idag äre slappdag :D Ligger och kollar på Top model nu på trean :) Ska väl ta mig en smörgås snart och sen städa undan lite innan jag lägger mig för kvällen :)

/ Ida

Där jag trivs bäst

Igår kom Emma till mig :) Kul att se tjejen igen, var längesen! Vi satt och tjöta litegrann hemma hos mig innan vi drog in till Hagfors för att käka pizza :) De va riktigt gott. Efter det gick vi till Frank där även Jocke och Sara var :) Kollade på tv en stund och sen drog Sara hem. Kollade lite till och sen drog också Emma och Jocke. Ja å Andreas kollade lite på Forrest Gump och nåra andra filmer som gick innan han sen skjutsade hem mig :) Kul att träffa den filuren också.

Idag har jag inte gjort mycket, hälsat på faster en sväng, fick med stora röda handdukar av henne som ska passa in i mitt badrum :) Tog bussen till Karlstad vid halv 4 och nu ligger jag i sängen och kikar på "En shopaholics bekännelser" :) Bra film. Rolig!

Imorrn äre skolan och efter skolan tror jag att Sofia följer med och sover hos mig :) Kul. På Tisdag drar alla MKK:are till Humletorp och spelar in en film :) Sover över där och kommer hem på onsdag. Jag ska vara med i filmen !! Läskigt. Haha :)

Ha en bra kväll / Ida ♥

My Home

Nu är jag hemma i Hagfors. Ligger på magen i sängen och är urtrött. Lite sömn inatt ? jovars. :P Ska iallafall snart dra iväg och äta lite me mina brudar Josse, Jossi å Emma :) Fast jag ska inte äta nåt, ska hem lite senare och äta god mat med pappsen så :)

Skolan idag var jobbig eftersom jag var så trött, men tur var det iallafall att det var media hela dagen, annars har jag grävt en grop å lagt mig i.
Tog lite "redaktionskort" idag. På medieproduktionen jobbar vi som om vi jobbade på en tidning. Vi är uppdelade i olika grupper och varje fredag ska vi ut å intervjua, ta med en fotograf (en från klassen) och skriva artiklar som vi sedan lägger upp i vår webbtidning. Roligt :) Idag skrev vi om namnbytet på skolan, intervjuade nåra lärare och elever, jag var feg och gick till Jack och intervjuade honom eftersom ja inte ville fråga någon ja inte kände :D

Ha en bra kväll! / Ida ♥

Bild från i våras när ja å Jack ställde upp å var fotomodeller :) Haha


Freeze

Nyduschad är jag nu, har precis ätit också så nu mår jag gott :) Har lite tända ljus runtom i rummet plus musiken på högsta volym :) Ibland är livet bra.
Lång dag i skolan idag, jobbig men inte lika jobbig som förra vecka. Var även på museumet på morronen så vi missade typ en lektion då :)

Imorrn är det fredag och då har vi media hela dagen, och sen drar jag till hagfors :D blir till att umgås me pappa på fredan och på lördan ska ja umgås me Emmö :) Trevlans, de va riktigt länge sen så.

Nu ska ja kolla busstider inför imorrn och sen börja packa osv :)

Ha de! / Ida ♥

RSS 2.0