Mums

Ja tänk, ibland har jag att tur. Idag missade jag tåget hem till Karlstad. Och det är ju inte så bara heller.. väldigt störsamt då jag och Andreas faktiskt stod bredvid tåget när de drog iväg :O Jag var ganska stressad när vi skulle åka in, då vi åkte me nåra av hans kompisar, och de skulle duscha osv. Så vi kom inte iväg förens vid 13.00 och tåget skulle gå 13.57. De tar ungefär en halvtimme in till Lund från Revinge där de bor, men jag verkligen HATAR att komma fram i sista minuten. Men jag och Andreas småsprang till stationen och var där 13.51. Då stod ett annat tåg på spåret och de drog iväg då. Så vi började säga hejdå, sen kom mitt tåg, vi gick till min vagn direkt och ja vände mig om för att ge honom en sista kram. Sen vänder ja mig mot tåget och ska gå in, men nej. Då rullar de helt plötsligt iväg :O Så Andreas börjar springa, och ja står kvar där helt förstummad. Han springer ändå fram till chauffören och viftar me armarna, men nej. De åkte. Så ja fick beställa en ny biljett tills imorrn, 500 kr till (Y) Känns bra i fickan de.

De där blev långt, men efter de iaf så drog vi till hans kompisar som va ute på Lund. Andreas och de skulle ut och festa ikväll, och de va en ganska stor fest som de betalat och bokat i förväg. Problemet var att ja inte kommer in där, så Andreas ville först stanna hemma och skita i den. Men ja sa att han kunde gå, så han köpte på ett lager godis till mig :') Så nu sitter jag hemma i Johan's (Andreas kompis) lägenhet med en chipspåse, två kak-paket, en godispåse, en chokladkaka och en dricka. Haha, sen har ja alla säsonger av Family guy + 4 nya filmer på datorn. Så ja tror nog ja klarar mig tills de kmr hem ikväll. Så kraschar vi iallafall här sen hela högen antar ja, och imorrn runt 3-4 imorrn går tåget hem :)

Jaja de blev vääldigt långt, men nu vet ni iaf :D Haha, Hej så länge ;)

Lycklig

Jag sitter i en datasal vid Andreas skola nu :) Jag följde med direkt på morgonen för ja ville inte va själv hemma, så jag har suttit och kollat på intervallträning och sen lyssnat på en liten "frågestund" om eld. Lärde mig bl.a. hur ett stearinljus fungerar ;) haha!

Hm, Igår sov jag faktiskt ut och gick till skolan själv, de va en bit (tog typ 30-40 min), sen kollade jag på när de va skol sm i innebandy, Andreas slog dock i armbågen i en match så han kunde inte spela klart den :( Men nu äre bättre. Sen efter de va slut åkte vi hem en stund, och vid sex åkte vi till en i hans klass och åt mat. Hela deras "basgrupp" äter alltid tillsammans där på onsdagar, så vi va några stycken :)

Idag äre våran 7-månaders dag, kanske inte så jättemycke å fira direkt. Men tror vi ska baka muffins sen när vi kommer hem iallafall :) haha. Och imorrn har han en jättekort dag, så jag följer nog med hit, för efter skolan så ska vi nog ta och sola en sväng. :)

Nu ska jag läsa lite bloggar när jag ändå har internet.

Skåne

Jag är i Skåne nu, hos min Andreas :) De gick bra med resan ner, var dock lite osäker på om ja satte mig på rätt tåg när ja åkte från Göteborg. Men de fixade sig, fick sitta bredvid tre stycken finnar (Y) Jättttemysigt. Haha
Igår gjorde vi typ ingenting, jag lyckades glömma mobilen på bussen hit till Revigne (Så jääävla klantig). Så när jag ringde för att höra vart den var så svarade busschauffören. Han skulle precis vända så ja gick ut och fick tillbaka mobilen direkt :) Riktig tur där! :)
Idag följde jag med Andreas och hans klass in till Lund där de hade nån livräddning i badhuset som höll på i TRE timmar. Haha. Lite drygt =)
Sen åkte vi ut på stan och åt en lätt lunch me hans kompisar och sen gick vi runt själva å shoppade lite, strosade runt ett tag tills vi blev hungriga igen, och då bjöd min älskling mig på en middag =) Grekisk middag också, hoho. De va gott.

Nu är vi hemma i Revigne igen, och Andreas ligger helt utslagen och sover på sängen. Stackarn är trött efter badhuset tror ja ;)

Nu ska ja nog prata lite me kompisar åså, hej så länge!

Your Kiss.

Tjenna! Nu sitter jag här framför min älskade dator igen :) Haha, nej ja har faktiskt inte saknat den nåt.
Helgen har iallafall varit väldigt bra. Mamma och Markus hämtade mig i stan i fredags och så åkte vi ut till bergvik. Sen åkte vi till Anette och där bjöds de på nachos. Gott som fan! Haha. Sen somnade vi tidigt.
Vaknade vid tio i åtta (!!!) på lördag. Visserligen berodde de på att Alva vaknade runt halv 7 och då vaknade jag sen av henne och Markus och högen. Haha.
Vi åkte på hockey vid fyra, och Färjesta tog såklart hem segern med 6-3 mot Modo :) Grrrreat.
Tillbaka till Forshaga å Anette och då blev de massa gott och melodifestivalen sen även Hot chick.

Idag drog mamma och Markus hem vid elva och jag stannade hos Anette tills 13.40 då ja tog bussen till kd. Packade grejer och så, sen drog ja iväg till min vän Andreas en stund och sen in till stan för att möta upp Felicia å de som nyss kommit hem från Ålandsfärjan. Hon hade även köpt med godis till mig, mycket snällt bruden, tack! <3

Nu ska jag snart lägga mig å sova, för imorrn ska Ida upp och ta tåget vid 9 till min älskade Andreas nere i skåne! :D:D:D

Sov gott allesammans!

Bamse

Han ligger bredvid mig här i sängen nu. Han har att varit med nåra år :D Söthunden min. (För er som inte förstår är de min nallebjörn, eller nallehund ;)
Ska strax ta bussen in till centrum för att byta mot bergvik. Ska möta mamma och Markus där vid 4 :) De skulle gå runt å kolla lite på grejer tror ja. Så de blir nice.

Lär nog inte uppdatera nåt imorrn men maybe on sunday ;D Byebye till dess.

Lonley

Jag sitter i skolan själv nu. Felicia och Louise drog hem alldeles nyss, och jag ska göra de snart :) Hehe. Mamma och Markus är på g ner hitåt, och de ska bli helt underbart att få se dom igen :O Inte sett dom sen julen. Iaf, vi ska sova hos min moster Anette under helgen. Träffa lilla Alva osv :) Kulkul! På lördag blire hockey iaf, annars har vi nog inga planer.

Igår följde jag som sagt med Felicia hem. Vi åt mat och gick sedan direkt ner mot solariumet där Malin väntade :) Jag fick sola först denna gång, och jag tror att de var en jävla tur, för innan oss så hade någon solat så solariumet var varmt redan när vi kom, sen blir de ju bara varmare och varmare. Så stackars Malin som solade efter mig (18min) och sen Felicia (24min) blev de gaaaanska varmt åt. Haha. Men färg i ansiktete fick jag nog iaf, för jag blev lite röd ;) Men de går snart över till brunt.

Hoho va jävla skönt de känns med sportlov nu. Och fy fan vad bra de ska bli. Mamma å Markus under helgen, Andreas hela veckan, och helgen efter första skolveckan sen äre byn, och då följer Felicia å gänget med plus att jag får träffa mina älskade brudar i Hagfors :D ;) KUL.

Hej så länge!

Kvällen

Har nu kommit hem från ridningen,
och de gick faktiskt jävligt bra idag :D
Åh va kul de va. Fick rida söta Cassy (på bilden), som var den första hästen jag red där. Den första gången gick de absolut inge bra, snarare käpprätt åt helvete. Men idag, är jag väldigt nöjd :) Fick mycket beröm också, så jag var nog inte ensam om att tycka de gick bra. Inga skrapsår på knäna, sen har ja lärt känna en tjej lite grann som rider i min grupp :) Johanna heter hon, och ja fick åka med henne hem, de va snällt!


Annars är jag ganska trött i kroppen nu. Vi har även gympa imorrn och jag kommer väl antagligen vara dö efter den lektionen, då jag och Felicia oftast ger gärnet, och lektionerna brukar bli RÄTT SÅ jobbiga då ;) Haha.

Tog kort på bhn förut, sen lägger jag även in en bild å vårt nya schema som suger ***












Onsday

Nu har jag precis fått i lite mat i magen, och det var inte fel :) Åt nämligen ingenting i skolan, fick sluta tidigare som vanligt! Vi har nog fan aldrig gått en hel dag utan att få sluta tidigare på nån lektion, och verkligen inte en vecka utan att ha fått sluta tidigare. Men ja säger inte emot ;) Idag hade vi bara två lektioner, och efter den första lektioner har vi liksom håltimme i 40 min sen mat på en dryga timme, så då frågade vi om vi kunde jobba me naturkunskapen en och en halv timme sen gå hem, så de gjorde vi :)

Jag gick en sväng in på hm och köpte en bh :) Riktigt fin var de, orkar inte ta kort på den nu, men den hör till trosorna som ja fick av Andreas i julklapp. 129:-

Sitter och tittar på nåt på 6an nu, va lite småkul. Senare ska jag till stallet och rida. Ser jag fram emot :) Hoppas jag får rida den hästen som ja har varit nyfiken på sen ja började. Verkar vara riktigt fin att rida! Får se, får se ;)

Nu har vi bara två skoldagar kvar! wiie. Följde med Felicia hem igår, och ska med henne hem imorrn också. Sola, sola och sola. Haha nejdå, ja ska sola en gång nu så har jag solat tre gånger, sen tar jag en liten paus =) Sen kommer ju mamma och Markus på fredag såklart :P

Pusssar

MMMM

Sitter och dricker lite cappuccion me daim nu ;D Och tusan i busan va gott de är me kaffe :) Mumma, fattas bara en mumsig bakelse eller nåt till, å va ja är sugen på de! Men aa, ja får nöja mig me lite smörgåsrån ;) De enda vi fattiga studenter har hemma. HAHA.



Doctors

Jag sitter och tittar på tv just nu, och det är doctors som är på 4an. Lite kul faktiskt :) En tjej som svettas som en karl som vill ha hjälp, en som har gjort en plastikoperation för att få tvättbräda, (xD) Haha. Tänk vare finns :P
Trött är jag också, lång dag idag, och sen fick vi även nytt schema som börjar gälla efter sportlovet. FY FAN säger ja bara, skjut mig långsamt. 9-4 på måndag, onsdag och torsdag, tre på fredag, och sen går vi visserligen till två på tisdag, men efter vecka 17 så slutar vi även halv 4 där. USCH.

Vad och köpte biljetter till Lund förut också, så jävla gott :D 805 kr gick de på, men hade kostat 705 och ja inte valt reserverad sittplats. Kunde ha gjort så, men ja vet inte om ja vill riskera å få stå upp i sex timmar (Y) Så nej, då betalar ja hellre de ja hade förväntat mig :) Skit samma. Ja betalade inte mer än 200 av de där pengarna själv ändå.
Men nu ligger de så fint på hylla här hemma och väntar på att de ska bli måndag :) Och de gör jag också.

Ne, nu ska ja hitta på nåt. Hejs svejs.

Söndag

Söndag idag vilket innebär slappt. :) Jag ska snart försöka masa mig iväg till farmor. Pappa är väldigt sjuk så ja vill inte bli smittad :P Bättre att åka dit då :) Men väntar ett litet tag till iaf.

Igår vare mycket trevligt :) Emmö blev bättre så hon kom hit, vi satt å pratade ett tag sen kom även Emmab hit. Runt åtta drog vi iväg å hämtade upp Sara och Josse sen åkte vi till Milano :) Åt pizza och satt där tills dom stängde, haha! Sen åkte vi till Josse å kollade lite på film + pratade. Mycket bra kväll me massa prat :) De tycker ja om!

Har nyss gjort ett försök å kolla på The texas chainsaw massacre, the beginning. Men ja kan fan inte se såna filmer :O Ja kunde titta ändå tills ena killen och ena tjejen låg där nere på bordet, nej usch! Sen stängde jag av.  Blä, blä och blä. Förstår inte att ja ändå ska försöka tvinga mig att se även om ja vet att ja inte kan. Men men :)

Hörs senare maybe. Pusss

Happily

Alla hjärtans dag är överskattat egentligen tror ja. Det är inget speciellt så, förutom att man får en anledning till att vara extra gulliga mot varandra. Men det är väl bra de =) Nyss fått ett sött mms av min älskling, och ja saknar honom! Bajs på avstånd... Men snart syns vi iallafall =) Ska beställa tåg-biljetter ikväll.

Skulle ha träffat Emma ö idag, men hon hade ont i magen :( Så ja vet inte om de blir nåt, men ikväll ska ja ju iaf ut och äta pizza med fyron, så de blir mysigt ändå ;)

Jaja, ja ska återgå till mitt. Lyssna på Cher ;) Haha. Min barndomsidol, och de flesta vet ju varför :) Klart man ska vara matvrak (stroganoff forever<3). Hittade skivan förut, så den spelas nu :D haha.



Ha en bra alla <3 dag! :)

Hagfors

Ligger i min "stora" säng i Hagfors nu. Den är faktiskt stor, om man jämför med den i karlstad. Nåja, bussresan gick fort, var dock en full buss så en liten utländsk tjej satt bredvid mig å babblade på som fan med sina kompisar. Fint språk må jag säga. Jag somnade nästan på bussen ja, så de va skönt. Väl hemma så låg pappa fortfarande å sov, han har jobbat 5 nätter i rad, så de va ganska logiskt. Men aa, han vaknade aldrig, jag som hade tänkt laga mat till honom och allt.
Jag bestämde iallafall att ja skulle följa med Josse, Sara och Sofie på innebandy klockan åtta, och pappa vaknade precis innan jag åkte. JÄVLAR va länge. HAHA :)

Jaja, innebandy blev de och Hagfors äger som vanligt ;) hoho. Sen blev de mat och en påse non stop. Nu är jag trött i ögonen så jag ska snart sova. Imorrn äre alla hjärtans dag och jag får inte se min älskling :( de suger...

Godnatt

Fredag den 13onde

Igår följde ja som sagt med Felicia hem till Grums. Väntade på hennes syrra när hon gjorde mat, och hrungriga var vi, så vi vräkte i oss all mat som fanns typ ;) Sen drog vi + Malin ner och solade. Och eftersom ja inte solat på sex månader typ så blev jag ganska röd i ansiktet ;) Haha. Vi hade visserligen den där krämen vi köpte, som gjorde att de tar mer. Men ja solade faktiskt bara i 12 min:P Bra solarium äre ju så. Ska med nästa torsdag också =) Fårse om ja kan bygga upp brännan lite.

Idag är de fredag den 13onde, och jag har redan haft otur nåra gånger :P Glömde mobilen i Grums imorse, så Louise va snäll och kom hit med den, för att sedan dra hem direkt ;) haha. Så alla tjejerna är borta nu, jag sitter här själv :P Tänker ta bussen in till stan sen och ta 2 bussen hem. Orkar inte gå på gk:n. Ligger så långt fram i de så de känns så jävla onödigt. Gör ändå en "extrauppgift" nu. Så ja tar mig själv lite ledigt ;)

Nu ska ja läsa lite blogginlägg. Hej svejs!

Good day

Idag hare varit en bra dag. Fick sovmorgon till elva, men jag vaknade av mig själv vid halv tio, så låg å drog mig ett tag innan jag gick upp å duschade :) Sen till skolan för att diskutera lite om olika energikällor på naturkunskapen, sen fick vi sluta. Ja å Felicia drog in till stan, gick å köpte en creme för 30 kr som vi ska använda i ansiktet när vi solar, den gör så att man blir brunare fortare =) Sen gick vi till mcdonalds och köpte lite fika. Kaffe å dount, höhö. Sen fick vi sätta oss ner å plugga där, för tydligen skulle vår undersökning i matten va klar imorrn, så aa. Vi hade inge val, väääldigt roligt att typ 50% av de vi gav ut blanketter till inte svarat seriöst, de blir ju så himla lätt å veta va man ska skriva då menar ja. Nej usch. Men vi chansade lite =)

Sen drog ja hem och åt och direkt vidare mot stallet. Fick rida den söta ponnyn Dennis, och han va jättedukig :) De gick ganska bra, förutom att han va svår att få i form, men efter ett tag släppte han lite i nacken iaf ;) Så jag är nöjd. Dock är ja supertrött i armarna, sen upptäckte ja när ja kom hem att ja skrapat upp knät. Och de hände antagligen när Dennis strök sig mot ridväggen så ja kom i kläm, haha. Men de hade tillochmed blött igenom byxorna, :P Och ja märkte inget. Ojoj.

Nej nu ska ja fan softa lite, så somnar ja nog snart ;)


What to do

Ja längtar till sommaren så ja spricker snart. Ärligt talat så har ja aldrig längtat så mycket som jag gör nu. Det är så mycke som ska bli kul. Andreas kommer hem, vi får sommarlov, fester hela tiden, selma spa!! och liseberg hoppas ja :D Fy fan. Sen värmen, ooooh va ja vill ha värme. Ja vill bara slänga av mig kläderna (HAH) Nej men en del av dem iaf :) Gå i klänning, skinnjacka, ballerina och aa, fy fan va gott :)
Sen vill ja ha sommar så jag kan göra något, ja har så tråkigt efter skolan så ja vet inte vad. Utvilad blir jag iaf. Haha. Idag slutade jag vid kvart i elva och sen dess har ja inte gjort nåt typ.

Imorrn ska jag iaf rida, och de ser ja verkligen fram emot eftersom ja inte red förra veckan :) Plus att ja börjar inte förens vid 20 i ett imorrn och slutar 2. Haha =)  På torsdag ska ja följa me Felicia till grums å sola :) På fredag dra ja hem till hagfors och på lördag ska ja umgås med mina 3 ;) De blir nog bra ändå.

Nej nu ska ja återgå till Family guy som går på tvn nu :) Pussar!

Damm

Tjenixen. Jag dammtorkade ju som sagt förut. Och jaaa, det behövdes ju som sagt också. HAHA. Min hylla me produkter va gaanska dammig, eller hur?








Sen blev de genaste bättre efter, och produkterna fick flytta in på en ren hylla ;) Haha.

Har nyss tagit mig en promenad till pekås för att inhandla frukt. Fick ett stort sug efter fruktsallad me glass, så detta har ja precis vräkt i mig ;)


Boring

Japp, har tråkigt även idag. Gick hem vid kvart i elva, så de va ju gaaanska tidigt :) Har nyss spelat lite gitarr också, de va inte igår :D Gick dock inte att få den bra stämd :( Går ju efter en stämningsmaskin (?) och den kanske inte gör den perfekt jämt :P Jaja :) Kul äre iaf.

Damtorkat hela rummet har ja också, jag är duktig =) Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda, de får vi se.

Hej så länge!

Måndayy

Jag är i skolan!! för första gången på en vecka nu. Känns skönt, men jag saknar sänge. Har verkligen komma "nära" min säng denna vecka ;) Lärt mig att tycka om den ännu mer. Så nu vill ja hem igen :D Haha. Men men, lite måste man få gjort =)
Vi har två lektioner kvar, historia och gk. Gk är på två timmar och de är sååååååå drygt. Well,well

De är iallafall klart att ja kunde åka till Andreas, fyfan va jävla roligt :D:D Pratade me pappa igår och han sa att de skulle vi nog kunna ordna på nåt vis. Sen kollade ja tågbiljetter och de va 150 kr billigare än va ja trodde :) Så nu jävlar. Visserligen går han i skolan hela veckan, men va fan, ja får väl underhålla mig själv lite då :D Ja fick följa me honom till skolan också sa han :) Så de ska nog gå bra. Men då vet ni de alla, att ja tyvärr inte är hemma nåt under sportlovet :( De är lite tråkigt. Men ni har chansen att se mig på helgerna nu iaf :P

Aja, PUSS

Snow. Snow

Såhär har utsikten sett ut idag ;) Mycke snö här i Karlstad. Men vart tog sola i karlsta vägen?



Jag orkade tillslut gå och handla också, duktig var jag. Blev dock inte så bra mat kanske, pan pizza plus två cola burkar ;) Fast ja köpte väl mer också, bl.a. fruktsoppa, eftersom ja inte orkar äta sp mycke så måste ja ju dricka och få i mig nåra vitaminer osv iaf. :P Men nu har ja faktiskt tryckt i mig HELA pan pizzan, så nu är ja mätt =) Köpte även piggelinglass, för de bedövar halsen, så tänkte ta en sån nu tror ja =)

Produkter

Kan ju även berätta att ja köpte me detta från sminkkursen på Make up store också:



  • Foundationborste, runt 225:-
  • Foundation, hmm, typ 250:- kanske. Kommer inte ihåg riktigt
  • Svamp, 22:-
  • Ögonskuggan (130:-) fick ja med på köpet. Blå va den, inte riktigt de ja brukar använda, men å andra sidan kan den nog va jävligt snygg på en solbrun hy ;)

Sun(ny?)day

Sitter i sängen nu, vaknade runt halv ett =) Har sovit riktigt gott inatt, och fyfan va de va skönt. :P Somnade nog efter 3 nån gång igår, så ja har fått ganska lång sömn också ;) hihi.
De va iallafall rätt kul vid Andreas :) Mycke folk vare så de va brist på sittplatser, men annars så. Hungrig blev ja också + att min hals gjorde ont mot slutet av festen :( Men de blev bättre sen när ja å Malin tog fram korv och åt, haha :) Fick skjuts hem av Malins kusiner tror ja.

Idag ni, ska ja försöka släpa mig upp till rud för att handla. Men ja är sååååååå kär i min säng, så de kommer bli tufft. Fy fan va förslöad ja har blivit denna vecka :P Haha. Jaja.

Jag har också pratat me Felicia å en och en halv timme idag, haha, och ja kom då på att ja vill vill och vill till andreas på sportlovet. Och ja ska fan försöka få de att bli så också. Måste skaffa pengar bara, men om ja får lite av alla i famlijen kanske de går :) Sen får ja ju prata med Andreas också, för de har ja inte heller gjort. Men ja tror inte att han har nåt emot de ;)

Hörs seen (:

Ma-Up-ST

Tjenixen. Har inte ork till att blogga nu egentligen, men blir så mycke att skriva annars. Var uppe vid 10 idag å duschade, sen tog ja bussen in vid halv 12 och blev sminkade på Make up store. De blev riktigt fint =) Väldigt svårt att få med på bilder, men de bilderna ligger iallafall ute på bilddagboken. Everysecond.
Annars idag har ja inte gjort nåt, lagat mat åt mig själv, men inte ätit mer än hälften. Så himla jobbigt, är inte alls sugen på mat, men är ändå hungrig :O Måste ha gått ner nåra kilo denna vecka, igår åt ja tex. bara två smörgåsar. Haha. Bra mat, nej.
Men då känns de i kroppen också.

Väntar på att klockan ska gå lite nu, ska fixa håret och kläderna lite, sen kommer malin till kd vid 20 över 7 så ja ska möta upp henne på torget då :) Sen drar vi till Andreas på lite småpartaj. Allt för mig just nu de.

HEJDÅ

Bättre

Japp, min fredag blev bättre ändå :) Andreas (inte min andreas, utan en i kd) frågade om ja ville komma över och umgås me han och hans kompis :) Så ja gjorde de, satt å lyssna på musik å prata osv. Sen skulle dom in och gå på krogen så ja drog hem. ligger i sängen nu och är faktiskt ganska trött, har tyvärr ont i halsen än :( Fattar inte när ja ska bli bättre... Men imorrn har jag iallafall beställt tid hos make up store vid kl 12 så ja ska dit och  bli sminkad. Lite tidigt, men de fanns ingen annan tid. Sen på kvällen drar ja, Felicia, Malin å maybe jossa å louise (?) till Andreas igen, han fyller nämligen 22 på söndag, så han måste ju firas lite :D De blir lugnt för mig dock, pga halsen :) Men kan ju följa med iaf.

Ska dra en film nu sen sova =) Nattii

Fredagskväll

Och jag är själv och uttråkad till tusen. Har varit hemma och degat ändå sen tisdags, äre konstigt om underhållningen börjar ta slut? Nej usch va drygt. Har inte den blekaste om vad jag ska göra ikväll. Har nog kollat på alla filmer ja har, som är värdiga att se.
Nyss kollat på Titanic faktiskt, lika hemsk varje gång :( Fy fan. Hoppas att ja aldrig kommer behöva lämna någon jag älskar sådär..

Ska skriva me nåra på msn nu iaf.. sen får vi se.. byebye =)

Trött

Denna dagen har inte varit rolig. Började som sagt me ont i halsen. Sen blev de bättre under dagen, damsög och diskade sen satte ja mig här. Kände att de kunde inte va förkylning utan de måste vara nåt annat, så ja ringde upp till Ruds vårdcentral. Ja skulle komma dit vid halv 4. Så ja gick vid 3, kom dit, tog prov sen skulle ja in till doktorn kvart i, men nej, kvart över blev klockan. Han kände mig på mig sen konstaterade han att de inte va förkylning men sa att ja va såpass svullen så han ville att en örondoktor skulle kolla på min (svullnaden hade gått upp mot örat). Så ja skulle till de stora sjukhuset, va påväg dit, så stoppade en sköterska mig och sa att hon skulle fixa skjuts, taxin kunde dock inte komma förens om 20 min (klockan 5) så ja satte mig å väntade. Taxin kom, en snygging körde ;) Gjorde min dag lite bättre. Kom till sjukhuset och då va doktorn på ett möte mellan 5-6 (Y)(Y)(Y) Satte mig ner och kände att ja höll på å svimmade för ja hade inte ätit nåt, sprang ner å köpte mat och sen upp å kollade på tv i väntrummet.

TILLSLUT fick ja komma in till doktorn, och aa. Halsfluss vare. Så nu ska jag äta pencillin i tio dagar.
Förlåt för ett långt inlägg, men ja kände att ja var tvungen att skriva ut allt, för usch va lett ja va på all väntan. Nu ska ja slå på ett Tila Tequila avsnitt och vila ;D Blir nog ingen skola imorrn heller, wihoo uttråkad...

BYEBYE

GRRRR

JAG HATAR MIN HALS. Blir bara värre och värre. KUL (Y) Snart får ja väl ingen luft heller, men de är ju lugnt.

Nyss vaknat, aldrig heller att ja tänker gå till skolan såhär. Blek som en snöboll är ja också eftersom jag är sjuk. Nej härra va lett ja är ....

Gustav

De blev en sväng in till stan me Felicia å Jossa förut. De åt på bk och ja tittade på ;) Haha. Sket i ridningen också, ringde och berättade att ja inte kom, och då sa han att ja kunde få ta igen ridlektionen en annan gång :) Så de va ju skiiitbra de.

Nyss kollat på Gustav, hahah. Fyfan, är han kingen han? ;) Så jävla rååcool. Ojoj.

- Älska mig, mata mig och lämna mig aldrig!


Dagen dagen

Är hemma idag igen. Imorse vettefan vare va med min hals, men jävlar va ont ja hade :'( Usch, och jag som hatar sånt. Kändes som att ja nästan inte fick nån luft, ont som tusan gjorde de när ja svalde också. Så jaa, fick stanna hemma. Antagligen äre bara vanlig förkylning, för Jessy var likadan förra veckan, så det är väl hon som har smittat mig. Gött att de inte är halsfluss iaf, fy :P Men jag ska egentligen inte klaga för jag är aldrig sjuk.

Sitter och kollar på krigarprinsessan nu, Xena eller vad hon heter. Haha! De va ett tag sen ;) Har jag nog inte sett sen ja va liten =)

Jossa å Felicia kommer förbi här snart också. Vet inte om nån mer följer med, men tror inte de :) Trevligt med lite sällskap.
Sen blir de nog ingen ridning idag heller :( Vill ju inte bil värre. Men de suger, för ja betalar ju faktiskt för de. Usch.

Jaja, hörs senare.

Rekkkord

Besöksrekord i bloggen idag, Haha. Undrar vad jag har skrivit för intressant. Om min onda hals ? ;D Yeye.

Blir nog inte skolan imorrn, är som sagt inge bättre, plus att ja kmr nog inte somna förens vid 4 inatt eller nåt. HEJ DÖD

Orkaaaa

Inte blivit bättre i halsen än. Eller lite bättre under dagen var jag, tillochmed så ja orkade duscha å blåsa håret. Men sen framåt kvälllen så kommer halsontet igen, och ja orkar verkligen inte. USCH å FY. Sen krånglar msn, ja försöker skicka nåra bilder till Andreas, och ja tror fan att vi har försökt i två timmar snart, de vill inte. Antingen låser sig mitt msn, eller så loggas han ut. Ibland känner jag bara..DÖD ÅT MSN! Nej men sånt här kan jag bli förbannad på, och speciellt när jag inte vet hur jag ska åtgärda problemet + att min far kan typ allt om datorer utom msn.

Inge trött
är jag heller eftersom jag har spenderat de senaste 24 timmarna i sängen typ. Så vi får väl se hur de blir med denna nattens sömn. Orkar man med skolan imorrn om jag har lika ont i halsen? Nääe, men samtidigt vill jag ju så gärna rida på kvällen :( ÅHH, I-landproblem.

Nej nu ska Ida fortsätta med det gjorde, nämligen .. ingenting. Men aja, sluta klaga ska jag iallafall.

BYE BAJS

jävla skit

Har nyss vaknat nu, gick inte till skolan idag för ja har ont i halsen. Känns som typ halsfluss, ont i ena halsmandeln (?). Ja orkar verkligen inte med de, så snälla, gör så jag blir frisk nån? Jag verkligen HATAR allt med halsmandlar att göra. Förr förra året hade ja halsfluss 2-3 gånger plus en jävla halsböld. Nej usch å fy för sånt.

Nu börjar Våra värsta år på tvn, så nu får ja byta kanal, för det programmet suger.

Haha, här var vi positiva idag, men jaa. de positiva är att ja slipper skolan iallafall :) Inte fel.

Byebye

GOTT

De va iskallt att gå hem förut idag ;) Men det är ändå skönt för då har man iallafall gjort något annat än att sitta still :P Tog bussen in till stan direkt å köpte nytt busskort + mat. Drog hem och städade och bytte i sängen och nu sitter ja här och mumsar på hamburgare :) Hihi.



HEJDÅ

Planeeer

GK i tvååå låååååååånga timmar, och jag orkar inte.
Felicia, Louise å Jossa drog hem, Jobbigt
Jag ska nog gå hem sen, lite jobbigt, men gott.
Jag måste städa, jobbigt men behövligt.
Jag ska handla, JOBBIGT, men gott med mat
Det är min tur å diska, VÄRST.

Veckans första dag

YES! Har redan fått höra massa saker, folk har frågat.. Så jävla KUL. Inte. Men låter de som att ja skulle göra något sånt eller? nääe tror inte de. Sjukt äre. Gott att ja inte bor i hagfors iaf.

Sitter i skolan själv nu, börjar 20 i elva, men ja tog tio i tio bussen ist för den tjugo över :P Visste inte om ja skulle hinna då :P Dagen börjar med svenska, sen historia och sist gk :) Sen ska smartot ida hem och hämta plånboken (som ja glömde imorse) och sen iväg å handla. Ska försöka städa också om jag orkar :) hihi.

Föresten, jag sov nästan 12 timmar inatt, det behövdes :D Va så slut i kroppen igår så ja skakade. Åt typ ingenting under dagen så :O Usch.

LATER

Fest

Blev det igår. Största delen va väldigt rolig må ja säga :) Tack för de! Men nej, känns som att ja kommer få höra saker om mig framöver som har uppstått av ett stort jävla missförstånd. HAHA. Nej men seriöst, inte kul när de blir så. Men men.

Nu drar ja ifrån allt till Karlstad iaf :) Ska bli gott att komma hem. 

Bajs


RSS 2.0