Hoppsan

Nu vare att ett tag sen ja skrev, har nästan glömt bort de :P Jaja, kan ju berätta min vecka kortfattat då :)

Måndag: då kom mina mostrar och Alva hit, (det har ja visserligen skrivit om, men ska ja berätta veckan kan ja ju ändå ta hela ;) ) 

Tisdag: Då kom Andreas hit och sov över :) 

Onsdag: Gjorde inte speciellt mycket, köpte mig ett par jeans, en lång vit tröja, och en spets tröja :) 

Torsdag: Då åkte jag till Andreas och sov över :) 

Fredag: Åkte till Andreas igen, vi åkte och fiskade, och sen sov vi över i en husvagn :) 

Lördag: Var kvar i Sunne ett tag och kollade på när han tävla i klubbmästerskap eller nåt, friidrott :) Sen hämtade pappa mig, och på kvällen träffade jag Josse, Jossi och Emmö :) De va kul!

Och idag hinner ja inte med så mycket, ska snart duscha, och sen ska ja å Jessy ta bussen hem till Karlstad vid 5 ungefär :) 


GH

Ja, igår va vi alltså vid ett ställe som heter Uno, typ nåt ungdomsplace av nåt slag. De va väl sådär, bättre än lektioner iaf :) Men de dumma va att av alla de aktiviteter som fanns där, så fick vi bara välja på två. Och de fanns bara ett antal platser, så vi fick inte välja alls, utan vi fick ta de som de fanns platser kvar på när de kom till oss. Så de första passet fick vi typ stagefighting eller nåt, där man fick lära sig olika stuntslag. Sen vare fika, och sista passet va vi på en dj-kurs, haha :D Men de va väl rätt kul ändå.

Samtalet med metorn slapp ja också, bytte till nästa tisdag för ja orkade inte cykla tillbaka till skolan. Så ja åkte hem, åt mat och sen åkte ja in me bussen och hämtade upp Andreas. :) vi handlade mat och gjorde typ inget på eftermiddan :)

Idag har dagen varit lång, började 9 och skulle ha slutat 4, men fick sluta halv 4 ist. :) Tur de för ja va väldigt trött. Nu är Keith här också, och vi + Jessy har spelat Guitar hero ett tag nu, tror vi 3 ska ta och se en film snart :)

Yes

Okej, dagen idag har varit ganska bra faktiskt :) vi åkte som sagt in till stan och jag köpte en antennkabel, så nu funkar min tv igen :) wiiie.

Sen handlade vi mat, och Keith ville äta med oss, så han va snäll å betalade lite av maten, sen åkte vi hem och började laga mat, korvstroganoff och ris fick de bli :) Det blev suuupergott.
Sen kom mina mostrar och min lilla kusin Alva på besök. Så kul å se dom igen, och lilltjejen har blivit så stor, hela 9 månader :)

Nu ska ja ta det lugnt, för imorrn börjar jag 20 i nio, ska på nån kick off tills halv 12, då slutar ja. Men sen hade ja turen och få en tid så jag ska tillbaka till skolan vid 20 i två och prata med min mentor :P men men, inte mycket ja kan göra åt.
Efter de trampar ja vidare in till stan och möter upp Andreas :D Ska bli kul :)

Så dagen imorrn är alltså också planerad för min del ;)

Lilla Alva

Modernt

Första dagen i skolan idag, som innehöll lektioner då. Men dessa lektionerna innehöll då inte mycket, mest information, genomgångar av betygskriterier osv osv. Fick lite böcker och sånt också. Men vi fick iaf sluta 20 min tidigare på religionen och sen fick vi sluta en hel timme tidigare på den sista lektionen som var engelska.

Nu sitter ja här och väntar på att klockan ska bli kvart i fem, för då tar vi bussen in till stan, måste köpa en antennkabel (eftersom ja redan lyckats ha sönder min) och en tandborste. Jessy skulle köpa ett block också om ja minns rätt :)
Hungrig som en gnu är ja också !! Mat ska vi köpa också ju ! får inte glömmas ;)

Nån mer än jag som tycker denna låten är rätt härlig ? :) Kommer tröttna på den snart såklart, ingen låt som man kan lyssna på mycket. Men nu tycker jag den är bra iaf :)


Söndag

Ja, nu sitter jag hemma i Kd igen. Det är lite läskigt, för ja tycker redan att detta är hemma :O Men det är säkert för att jag har alla mina saker här. Men det är ju himla bra också, att jag trivs så bra i lägenheten :)

Helgen har varit väldigt bra faktiskt, lite stressig men. Eldfesten var rolig, men de tråkiga var att i parken så försvann alla mina kompisar, så de va väl kanske inte de roligaste. Men jag gick runt med Andreas ist, så de gjorde inget ;)

På lördan gick en massa flickor hem till Sara, och sen gick vi ut på Hagfors, satt vid nice inn i två timmar och åt, sen gick vi vidare till parken och kollade. Men min kropp klarade inte så länge, för ja höll på att frysa ihjäl, så vi åkte hem rätt tidigt :)

Idag har ja inte hunnit mycket, farmor och farfar skjutsade ner mig och Jessy vid 3, de kollade på lägenheten osv, sen fick jag lite pengar av dom så att ja kunde äta ute :D
Så när de hade åkt kom keith hit, och sen åkte vi tre till burger king och åt :) Sen åkte vi hem och nu har ja precis gjort om designen. Blev rätt nöjd denna gång :)

Imorrn börjar skolan inte förens vid halv 11, så ja får sova ut lite :)

Tänkte lägga in bilder på rummet, nu syns de inte så bra på bilderna, ser ju bättre ut i verkligheten. Men det är iaf nåt :)






Fest :D

Nu sitter jag hos Jessy :D Fest här och jag är jävligt taggad hörrni ;) Parken nästa där det är eldfesten. Ska bli hur jävla kul som helst. Hoppas ni får en bra kväll ;)

Hejs

Ja, sitter fortfarande i Karlstad, och det är hur skönt som helst att ha en egen lägenhet. Igår var vi in till ikea igen och handlade blommor, jag köpte också en klänning på gina som ja ska ha imorrn på eldfesten, och även en aprikosfärgad t-shirt för 30 kr :P Sen handlade vi mat.

Idag började skolan, och vi hade mest en massa information, men vi va bara där i två timmar, och de gick fortare än de låter. Klassen verkar helt okej, men de flesta sitter i olika gäng, så vi får se hur de går för mig å komma in nånstans =) Men de ska väl ordna sig. Imorrn ska vi lära känna klassen mer, tror vi typ ska ta kort på varandra, annorlunda kort, typ där man ska se arg, ledsen, glad, cp ut :D haha, ja vet inte riktigt, Jessy gjorde de förra året iaf. Men de kan ju va en bra grej, då lär man sig att slappna av bland dom :)

Direkt efter att vi slutade idag åkte vi hem, sen drog vi ut till bergvik med Keith. Jessy köpte sig då en laptop som hon för övrigt nu sitter och pillrar på :) Sen åt vi mat på Max, vilket ja inte tycker om, men ja åt iaf strips :) sen satt vi å pratade lite innan vi tog bussen hem igen.

Imorrn efter skolan ska ja sätta mig på bussen direkt hem, och sen äre eldfesten på kvällen :D Ska bli hur kul som helst. Och så ska också Andreas komma till hagfors, så de blir ett plus i kanten :) hihi.

Ne nu ska ja nog sova, ska va i skolan 9 imorrn. ha de :)

Karlstad

Jajamen, nu har vi äntligen flyttat gott folk :) tänkte ta bild på hur rummet blev, men har inte ordnat matta, gardiner och blommor än. Så de får vänta tills imorrn :) Om ens då.

Har iaf varit en jobbig dag, började med att jag blev väckt av farmor, sen dess har vi packat och lastat på, åkt till kd, handlat på ikea, lastat av och packat upp allt. Och nu måste ja å Jessy iväg å handla, för vi har ingen mat här. Så det är ingen vila här inte :D Men då somnar vi nog gott ikväll :) Himla glad över att ja har både tv och dator, stackars Jessy har inget än :( Eller hon har med sin tv, men den funkar inte förens hon får nån grej av sin far. Så vi bor nog i mitt rum denna vecka :D

Hare!

Vardag

Ja, nu är jag alltså hemma från min två-veckorsresa, men sammanlagt var jag nästan borta i 3 veckor, eftersom jag åkte upp till mamma ungefär en halv vecka innan vi flög :) Det har varit skönt att komma iväg lite, och det har varit jätteroligt att se nåt så annorlunda :) Jag har ju aldrig varit på en solresa förut, eller ja har knappt rest nåt alls. Jag va i usa på sommarlovet innan jag skulle börja 4an, men de va ju ingen solsemester :)

Vi landade på flygplatsen i Nyköping på onsdag vid 6 ungefär, och då åkte vi till ett hotell där och åt mat och sov över. Tror aldrig att jag varit så glad över att se svensk mat, nära att tårarna kom ;) Det var helt jävla underbart gott och vi sov som aldrig förr :P

På torsdan satte vi oss i bilen och åkte vid 10, så jag kom hem ungefär vid 1-2 nån gång. Det var himla skönt.

Sen dess har ja hunnit med att träffa nästan alla jag umgås med, så det är ju bra. Och igårkväll var första gången jag var själv på 3 veckor, så det var inte heller helt fel, och första gången jag sover själv också för den delen :)

Idag ska jag och Emmis hitta på nåt, och imorrn kanske jag ska en sväng till Sunne, sen på tisdag flyttar jag :D Det ska bli hur jävla kul som helst :) Vi ska åka ner vid 1 nån gång, och först gå på ikea och handla grejer, sen "hem" och göra iordning :)

Jag orkar inte lägga upp en massa bilder från resan just nu, fårse om de kmr ett inlägg senare, annars så finns dom på http://everysecond.bilddagboken.se.


RSS 2.0