Hejs

Ja, sitter fortfarande i Karlstad, och det är hur skönt som helst att ha en egen lägenhet. Igår var vi in till ikea igen och handlade blommor, jag köpte också en klänning på gina som ja ska ha imorrn på eldfesten, och även en aprikosfärgad t-shirt för 30 kr :P Sen handlade vi mat.

Idag började skolan, och vi hade mest en massa information, men vi va bara där i två timmar, och de gick fortare än de låter. Klassen verkar helt okej, men de flesta sitter i olika gäng, så vi får se hur de går för mig å komma in nånstans =) Men de ska väl ordna sig. Imorrn ska vi lära känna klassen mer, tror vi typ ska ta kort på varandra, annorlunda kort, typ där man ska se arg, ledsen, glad, cp ut :D haha, ja vet inte riktigt, Jessy gjorde de förra året iaf. Men de kan ju va en bra grej, då lär man sig att slappna av bland dom :)

Direkt efter att vi slutade idag åkte vi hem, sen drog vi ut till bergvik med Keith. Jessy köpte sig då en laptop som hon för övrigt nu sitter och pillrar på :) Sen åt vi mat på Max, vilket ja inte tycker om, men ja åt iaf strips :) sen satt vi å pratade lite innan vi tog bussen hem igen.

Imorrn efter skolan ska ja sätta mig på bussen direkt hem, och sen äre eldfesten på kvällen :D Ska bli hur kul som helst. Och så ska också Andreas komma till hagfors, så de blir ett plus i kanten :) hihi.

Ne nu ska ja nog sova, ska va i skolan 9 imorrn. ha de :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0