Helgen i bilder


Alva har blivit stor, hela 2 år :) Här i famnen på sin pappa Andreas.

 

I Mitticity var det mycket folk på skyltsöndan, härligt :) Men jobbigt!!


Criminal

Sitter hemma nu och spelar lite Disturbed på hög volym, ÄLSKA :) Väntar på att tvätten ska bli klar. Hade hur mycket tvätt som helst idag, var nog ett tag sen ja tvättade :P

Helgen har varit trevligt :) I Fredags umgicks jag med min moster Carina. Vi lagade god mat och bakade även ananaspaj :) Mös framför tvn och så.
Lördan åkte vi till Forshaga för att träffa 2-åringen Alva ;) Hon fyllde nämligen år. Där blev de massa fika och jag fick träffa mormor som jag inte sett på ett år :O

När jag kom hem lutade det åt en hemmakväll bara men sen fick jag något ryck och bestämde mig för att åka till Grums, fick småpanik då bussen gick om tio min och jag satt osminkad i sängen. Men jag ryckte åt mig väskan som fortfarande var packade med de ja hade under natten hos Carina och sen sprang jag iväg :) Kvällen blev nice. Sov hos Malin :D

Igår blev det stan med Felicia en sväng :) Fixade två julklappar!

Idag blev det också stan en sväng, fast med Sofia :) Köpte mig en halsduk på Gina :) Leopardmönstrad, grå :)

Nu ska ja kolla tvätten, ha de!

/ Ida

2 ½ män

Nu ligger jag i min säng hemma och slappar. Det är väldigt ofta jag gör det, men vafan. Man kan ju inte träna hela tiden heller :)

Dagen idag har varit bra, de va lite härj på oss i skolan och sen fick vi sluta tidigare så då drog vi in till stan och kollade i affärer. Jag tänkte köpa skor men hitta inga så ja köpte två tröjor. Orkar inte ta kort på dem just nu, men det var en vanlig randig från gina, som många har. Har aldrig orkat köpa en men nu hittade jag en på rea och då slog ja till. Sen köpte jag även en randig till från jc. Kort är det, så man ska ha ett linne under alltså. Slapp och kort :) Helt underbar, skitfin tycker jag. Efter stan gick jag iväg å solade sen åkte jag hem och julpyntade lite :D

Igår följde jag med Jack hem också föresten :) De va trevligt. Dock fick han veta under dagen att han skulle ha träning så de blev inte så länge. Men vi hann iallafall gå ut å gå med Kiron (hunden), käka lite mat och kolla på nästna hela Paranormal Activity. Ganska obehaglig film men inte såå jävla läskig :P Såg ju inte hela då men.

Ha en bra helg!! För imorrn börjar den. / Ida

Mysdag!

Nyss kommit hem från vår biokväll :) Det har varit en mysigt dag överlag tycker jag!
I skolan vare pluggdag med vad man vill OM man vill ;) Som vi ser det. Halva dagen ville vi sen var vi övertrötta. Ursäkta för de som störde sig ;) Bl.a. vid busshållsplatsen kanske :D haha

Gick och åt på bk, mumma. Sen drog jag till tandläkaren och fick en ny båge plus att de spände, AJ! De hade dock flyttat sig fort så inte nog med att ja fick två gånger så tjockare båge än ja egentligen skulle ha så ska jag även få i överkäken nästan gång :) Den 11 januari. Så då kan ju alla hålla utkik efter en riktigt snygging då (Y)

Pappa
var också här en sväng med lite saker och så :) Fick även pengar till bion, tack!
Och bion då, himla kul tycker jag :D Den rekomenderar jag ;) Bröllopsfotografen alltså.

vägen hem fick jag sällskap av Kenny i bussen, det är bra för då skyddar han mig mot alla dumma gubbar, eller hur Kenny ? ;)

Nu blire kvällen. Imorrn åker jag med Jack hem efter skolan och umgås :) Tjohej! / Ida


Handlat




Detta köpte jag idag :) Nya schampoot som ska va superbra. Extrapris vare också eftersom det är nytt - 89 spänn för båda två. Notera att varje flaska innehåller 900 ml :O De gillar vi!

Helgen

Jag har inte haft någon lust alls att blogga denna helg :) Haft annat för mig.
På fredan så umgicks jag med Sara, Josse, Emma och Denise :) Vi var hemma hos denise och mös med kladdkaka och Idol :) Denise var även snäll och färgade mig. Så numera är jag alltså mörkbrun/svart :) Kul med en förändring.
Efter myset där drog alla hemåt och jag begav mig till Frank en sväng :) Kul å träffa han också!

lördan var jag hemma en del. Klippte pappa och var ute och övningskörde :) Sen på kvällen åkte jag bort till Eva där Otilia och Bjarka väntade på mig :) Jag hyre med filmen Mosters vs. Aliens eller nåt :) Eva var borta hela kvällen så vi myste där med Nachos, robinson och sen även film :) Sov över där.

Igår hann jag inte mer än att åka till farmor och käka lite och sen hem en snabbis innan Robin kom å hämtade mig :) Vi färdades mot Karlstad!

Idag är första dagen på vårat nya schema så vi gick till fyra och hade en ny kurs - webbdesign. Blir nog kul, ska lära oss att bygga hemsidor osv :)

Nu håller jag på å städar, har skurat golvet och väntar på att det ska torka :) Men jag ska fixa med lite andra grejer under tiden nu :)

/ Ida

Mitt nya jag


Hemma

Skulle ha varit till skolan idag, ja ville verkligen gå och va duktig nu även om typ hela klassen skulle va hemma. Jag gick upp imorse och duschade, vilket inte var så lätt eftersom min arm gjorde sjukt ont. Efter duschen kände jag mig väldigt illamående, typ spyfärdig. Så fort ja använde armen blev de värre och då lockade inte en medialektion där ja skulle ut på stan och fota.. Så mamma fick sjukanmäla mig.

Nu är det bättre. Mår inte illa men armen gör fortfarande ont. Ska iallafall ta och packa och gör mig klar om en stund för ja tar 2 bussen hem till hagfors sen :)

Ha de! / Ida

AJ

Idag har jag tagit Svininfluensa-vaccinet. Gjorde inte alls ont att ta sprutan men oj va ont ja fått nu. Tog den ungefär halv tio imorse och ja började få lite ont vid 3 kanske. Nu har ja jätteont :( Kan inte använda den utan att de gör ont och sen ilar det i den hela tiden. Men jaja, nu får jag inte svinis iaf!

Igår var det en trevligt dag :) Bortsett från vädret. Efter skolan följde jag med Jackie hem! :) Haha. Mörkt som fasen ute nu så de kändes som att klockan var hur mycket som helst när vi åkte buss. När vi kom fram åt vi lite lätt mat och sen glodde vi på en film tills hans mamma kom hem å laga mer mat åt oss :) Då käkade vi de och satt och hade ett ganska långt samtal me hans mamma om typ andar å övernaturliga saker. Haha :) Kul!

Efter maten drog vi upp å kollade på hockey en sväng :) Sen åkte jag hem med tåget vid 10.

Imorrn åker jag antaligen hem till Hagfors efter skolan. Kul att alla skolor i Karlstad har studiedag förutom vi, eftersom vi hade en studiedag typ förra onsdan? Men de hade vi inte eftersom vi har fått en massa jävla hemuppgifter! DÅLIGT! Jaja....

Nu ska jag kolla på Twiligt medan alla andra kollar på uppföljaren New Moon ikväll ;) Haha. Smaska på lite chips och choklad ska jag också!

/ Ida

Foto-tisdan

Jag satt och snabbredigerade lite foton förut från förra tisdagen då vi hade foto-dag med Emma Svensson :)

Oredigerad

 

Redigerad

 

Oredgierad

Redigerad

 

Ha överseende me att ja inte är så duktig då. Och att ja gjorde de snabbt. Men de är kul och man lär sig mer och mer för varje gång :)



Bilder från Emmas fest :)

Födelsedagsbarnet kör gärnet!! :D




Felicia, Malin och Louise är söta som vanligt :D




Jag var glad!




Jag, Alex och Oscar :)




Felicia och Elin :)




Jag och min underbara Louise :)




Jag och min älskade Sofy :)




Födelsedagsbarnet igen!




Vi körde lite gymnastik på altanen ;)




Pusskalas blev de hela kvällen!




Och ja tror alla hade grymt kul ;)




Jag och Malin :)

Jag tror alla hade kul som sagt. Det hade jag iallafall :) Grymt värd kväll! Tack för den brudar :)

Bilder från Emmas fest :)

Födelsedagsbarnet kör gärnet!! :D




Felicia, Malin och Louise är söta som vanligt :D




Jag var glad!




Jag, Alex och Oscar :)




Felicia och Elin :)




Jag och min underbara Louise :)




Jag och min älskade Sofy :)




Födelsedagsbarnet igen!




Vi körde lite gymnastik på altanen ;)




Pusskalas blev de hela kvällen!




Och ja tror alla hade grymt kul ;)




Jag och Malin :)

Jag tror alla hade kul som sagt. Det hade jag iallafall :) Grymt värd kväll! Tack för den brudar :)

Tandis

Ojoj, nu har jag inte haft tid att skriva på ett tag :)
Har haft en himla trevlig helg i Grums iaf :) Eller ja, helg och helg. Dag/natt :) Festade hos Emma hela natten lång. Åkte dit klockan 6 och kom hem 6 :D haha 12 timmars ungefär ;) Men lite vila därimellan också :)

Idag har ja gått i skolan en sväng som vanligt och efter den fick jag gå till tandläkaren för min tandställning har gått sönder. Inget ovanligt för de brukar den göra för alla nu i början :) Efter att ja hade gjort de drog jag iväg till partaj en sväng och köpte en tunnel. Fast inga fina alls i 8 mm för de va slut. Så ja köpte en billig i plast bara så att ja kan ha den i istället för den stora och klumpiga spiralen. Så får ja köpa en snyggare sen :)

Nu ska jag snart ta tag i disken, har nyss käkat fisk å potatis :) Sen blire bara slappa framför datorn och tvn ikväll :D

/ Ida

SNÖ

Ligger i min säng hemma nu. Har precis kommit hem från Sara :) Idag har det varit en bra dag trots att det varit fredag den 13. Kan dra den för er då:
I skolan jobbade vi på med vår tidning. Jag, Evelina och Felicia begav oss ut på stan och intervjuade och fotade =) Eftersom ja och min grupp nu inte längre är text utan foto så tog ja å Felicia bara kort och Evve skötte de skriftliga ;) Skitbra blev allt och vi fick upp det innan lektionens slut.

Efter skolan åkte jag hem och även Emma och Sara hoppade på bussen vid Sara och följde med :) Väl här tog jag mig en snabb och välbehövlig dusch och sen åkte vi tillbaka till Sara :) Innan vi gick in gick vi till Ica och handlade mat - kycklingfilé, kroketter, vitlöksbaugette och creme fraiche :) Himla gott. Senare på kvällen kom Frida också :) Har blivit mycket prat under kvällen och det gillar jag ! Får ta och ses någon mer dag tjejer :)

Vad jag mer gillar är att snön har lagt sig :) När jag gick hem från bussen förut knarrade de sådär riktigt mysigt när man gick. JULKÄNSLA! Kan även berätta att ja när jag gick hem fick se en hare. Mitt på rud =) Haha. Trodde att de var en katt först men sen såg ja att jag hade så fel.

Nu ska jag sova, imorrn beger jag mig till Grums så fort jag är klar - solar med Louise, gör oss klara allihop och åker till Emma för att fira henne, dvs. PARTY! :)

Natttttti! / Ida

Lediga

Idag har vi varit lediga och det har varit väldigt skönt :) Sov till klockan elva då Sofia ringde och väckte mig :) Hon väntade på bussen så ja fick gå upp och göra mig iordning. Åt mat också och sen åkte jag in till stan för å möta henne. Eftersom en viss person inte har blivit nämd här i bloggen förut så ska ja nu också berätta att ja träffa Kenny på bussen ;) Han skulle till körskolan och vara duktig!

Jag och Sofia gick på stan en sväng och hon shoppade :) Sen åkte vi hit och idag har vi varit hur lata som helst. Bara luggit framför datorn/tvn. Jag har dock rensat min klädgarderob och städat lite men annars så har jag inte gjort nåt :P

Imorrn äre jobbig dag. Men snart är de helg!! Bild på resultatet från i måndags kommer inom kort också. Jag har inte glömt de men han ingen kamera hemma :D

/ Ida

Bilder

Jag märkte nu att de två bilderna som jag har i min meny på Disturbed är från rockfoto.nu (Alltså den sidan som Emma Svensson fotar på) och från Metaltown i somras. Jag såg dem alltså på den konserten :) COOLT

Emma Svensson




Whhaa, Slipknot =) Dom har hon minsann sett.



Men idag var det typ sånahär bilder vi skulle ta :)

Rockfoto

Tjenare! Idag har det varit en mycket händelserik dag :) Som sagt så kom Emma Svensson från Rockfoto.nu till skolan idag :) Hon hade en genomgång för oss först. Det handlade mycket om vad man ska tänka på när man tar modebilder. Temat eller vad man ska säga var nämligen modebilder. Efter det fick vi en genomgång i photoshop om hur man redigerar en bild professionellt :) Skitkul och jag lärde mig mycket nytt =)

Efter alla genomgångar fick våran grupp (Jag, Louise, Siri och Sara) gå ut tillsammans med tre modeller. Modellerna var några elever från Molkom :) Jätteduktiga. De fick iallafall följa med oss ut och så delade vi upp oss och tog massa bilder. Vi fick ge direktiv och förklara hur modellerna skulle posa. Ganska svårt men bra blev de :)

eftermiddan fick vi även fota inne i studion :) Också kul men lite mer stressigt! På slutet hade vi en snabbvisning av alla foton + lite konstruktiv kritik från Emma :) Kul dag!

När vi slutade tog jag bussen in till stan och mötte upp Jack :) Han följde med hit och vi käkade, satt och nördade oss med spotify en stund och sen kikade vi på filmen Upp :) Himla skön film! Sen blev det youtube en stund och sen åkte han hem.

Imorrn är vi ledig och min dag ska jag spendera med Sofia :D

Låångt inlägg men jag tänkte lägga in lite bilder som Emma tagit. Tar det i ett enskilt inlägg ;)

/ Ida

Vänner

Sitter hemma nu i lägenheten. Idag har jag och Louise genomgått en förändring. Mer än så säger jag inte just nu :) Bilder kommer inom kort ;) Emma och Sofia följde också med mig hem efter skolan en sväng för att hjälpa oss :P Bra blev det :D

Nu sitter jag och kollar på Vänner och äter lite choklad :) Håller även på å tvättar :)

Imorrn äre en tjej som kommer till skolan och ska ha någon slags foto-dag med oss. Emma Svensson från rockfoto närmare bestämt :) De ska bli kul. Efter skolan föjer Jack med mig hem och umgås :)

Ha de bra! / Ida


Karlstad

Nu mina vänner är jag hemma i Karlstad igen :) Skönt faktiskt. Hade som sagt ganska tråkigt igår, men jag somnade inte förens tre ändå. Hade lite sällskap genom mobilen =)

Imorrn äre skolan som gäller igen. TRÖTTTT känner jag redan nu. Men de hjälper när man tänker på att onsdagen är borta ;)

/ Ida

Töjning

Jag töjer ju örat lite som vissa kanske vet :) Vill inte töja för mycket dock, för det är inte alls fint. Eller jag skulle inte passa i det iallafall :) Just nu har jag 5 mm i och jag tänker inte töja mer än 1 cm. Tror att det är för mycket också. Blir nog 6-8 mm :) Det finns mycket finare tunnlar om jag töjer till 8. Så vi får se.


En sån vill jag ha :)


Och det ser alltså ut såhär i örat :)

 

Nu har jag en sån här i örat. Dock inte lika stor :P


Skåne

Bilder från min och Louise's resa till Skåne :)

Första dagen, vädret var fint och en promenad i Genarp blev :)

 

Lite tråkigt hade vi när killarna va i skolan. Provade olika huvudbonader ;)

 

Sen kom de hem och då blev de härj!

 

Vi drog in till Lund dagen efter och jag och Louise spenderade en timme i en busskur.

 

Denna busskur!!

 

Vi hade det trevligt i Genarp en dag :)

 

Härj även då!

 

Men sen blev det lugnare :)

 

Vi festade även i Lund en dag :)

 

Sen blev det hemfärd!

 

Men innan vi hoppade på tåget tog vi en fika på Espresso House i Lund :)

 

Tack för en rolig resa tillsammans med dig Louise. Jag älskar dig!

 


Tråkigt i hagfors

Jag har hur tråkigt som helst just nu, pappa åkte nyss till jobbet och ja... uttråkad är jag iallafall. Därför ska jag sysselsätta mig med att lägga in lite bilder från Skåne :) Kommer upp snart!

Besökare

Måste säga att de är ganska tråkigt att även om det är många som läser så finns de inga kommentarer? Vet inte vilka som läser alls :) Men det är väl vanligen så. Men de gör inget å lämna en kommentar heller ;)

Lördaay

Sitter i min säng i Hagfors nu :) Nyss vaknat. Idag har jag faktiskt inga planer alls. Skulle ha träffat Frankie men han skulle till kd så de blir en annan gång. :) Skulle också ha varit med pappa till jobbet och gjort ett fotoprojekt till skolan men tydligen fick man inte fota där så det sket sig också.

Farmor kommer hit sen iaf så vi ska rensa lite garderober åså. Skönt med en dag då man inte gör så mycket heller. Måste ta och städa upp här för jag har aldrig tid me de när jag är här annars. Men nu har ja ju :)

Imorrn åker jag hem till kd igen som vanligt och nästa vecka är vi ledig på onsdag. GÖTT =)

/ Ida


En bild på mig, Alva och Markus från sist vi var och hälsade på Alva och familjen i Forshaga :)


Fredag

Idag ska jag hem till Hagfors, tänkte höra med mina vänner om de ska hitta på något så ja kanske kan träffa dem :) Annars ska ja bara vara hela helgen, ska också bli kul :) Ska även träffa Andreas någon dag :)

Klockan två beger jag mig hemåt iaf. Resan tar två timmar idag, dryygt. Men jag tänker inte sitta och vänta på bussen som går halv fem :P När jag kommer fram hämtar Farmor mig och så åker vi hem till henne och farfar där massa våfflor väntar på mig :D

Ha de bra! / Ida

Skillet - Rebirthing



MYCKET bra låt.

Skolan

Nu befinner jag mig i skolan, har nu Estetisk verksamhet. Har precis lagt över min bild till uppgiften vi håller på med :) En bild på Felicia.

Efter skolan måste jag pallra mig iväg å handla, orkade inte handla något igår när jag kom hem så jag har absolut ingenting hemma. Annars ska jag inte göra någonting idag och det ska bli superskönt :) Har inte varit själv på länge nu (bortsett från igår) så ja ska njuta av lite egen tid nu :)

Hörs! / Ida


Hemma

Nu är jag äntligen hemma i Karlstad efter trippen till Skåne :) De har varit trevligt. Har inte gjort så speciellt mycket, var in till Lund två dagar, ena dagen käka vi på restaurang och andra dagen festade vi litegrann :)

Åkte hem igår men då gick jag av i Grums tillsammans med Louise :) Sov där inatt. Kan ju säga att de är skapligt tomt nu efter nästan två veckor tillsammans med Louise :) Men mysigt har de varit och jag tröttnar aldrig på dig bruden <3

Nu blire sängen snart för imorrn väntar skolan :)

Ha de bra ! / Ida

RSS 2.0