Hagfors

Nu ska jag strax åka in till stan för att äta frukost tsm me Kenny. Efter det tar jag bussen mot Hagfors!  Stannar förmodligen tills på tisdag :)

Fortfarande varmt ute så skinnjackan blir! :D Tjock tröja under såklart. Men härligt ändå att få slippa vinterjackan lite. Sen har jag skidjackan och en till vinterjacka i hagfors om det blir sviinkallt där.

Japp, in mot stan var de ja! Ha en bra dag allihop!

Sunne


Jag och Andreas förra våren

Idag har jag varit i Sunne då som sagt.
En snabbvisit blev det. Kom dit runt halv tolv och åkte hem kvart över fyra. Men det var kul att träffas en stund i alla fall :) Vi gjorde inte ett piss, satt framför tvn och pratade lite och så, lagade mat osv.

Ett jävla snöväder igång igen. Snälla kan de aldrig sluta? Åh ja blir så trött... det är varmare ute dock och det känns bra. Nu fryser man inte arslet av sig så fort man tittar ut, haha!

Ikväll ska jag mysa med film och godis här i lägenheten för mig själv :)
Imorgon åker jag hem till Hagfors!

Lördag

Min lördag kommer bestå av ett besök till Sunne. Ska bli väldigt kul att träffa Andreas nu, var så himla längesen!! Tar snart bussen in till stan för att sedan ta bussen till Sunne.

Ha en bra dag! :)

Bilder

Vi tog massa bilder som vi kan använda oss av i framtida bloggdesigner. De va skönt å få de gjort :) Tog även några kort på oss tillsammans.

Ibland tappar man dock koncentrationen, får ett bryt och gör en jävla ful pose. Här skulle jag göra en slängkyss men de resluterade i att jag... spyr? haha!


HAHA




Satt och tittade på lite gamla bilder här på min inloggning. Denna är rätt snygg må ja säga. Julkort som vi tog i ettan. Märks att vi inte riktigt var så haj på kamerainställningar/blixten? ;) Lite väl ljus bild. Haha, snygg är den.


Snart lov

Om tio minuter får jag äntligen sportlov! Det är riktigt efterlängtat ska jag säga.

Jag inleder det med att dra till NJoy med Louise och gymma, efter det går vi antaligen tillbaka till skolan och fotar lite i studion. Tänkte att det kunde vara kul att fota lite bilder som man kan använda i bloggdesigner och så. Bilder på oss själva alltså!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra än faktiskt. Imorrn ska jag till Andreas i Sunne och hälsa på. Ska bli riktigt kul, har inte sett honom sen jag och Louise var i Skåne sist och det är typ 4-5 månader sen :O Shit.

Men men, det märks vad som händer :) Ha en bra fredag!

                                            Adam, jag och Louise. Här var vi i Skåne!


I can't smile without you

Någon mer än jag som kommer ihåg den här videon? haha. Söt!

Beställt

Har kollat runt en massa på olika webbshops ikväll. Allt från kläder till töjningar. Och äntligen hittade jag en plugg till örat som jag ville ha :D Så jag beställde den. Har ju töjt mitt öra till 8 mm, men eftersom ja har gått å dragit i töjningen mycket så har örat töjts ut ännu lite mer, därför beställde jag nu en 10 mm. Den borde passa, provade Emmas tunnel som är 12 häromdagen och den passade nästan så.

Beställd från Barbarella.se



Försovning

Idag försov jag mig helt.. Inte bra. Så jag hann inte iväg till skolan.

Har inget gjort alls mycket idag. Käkat på Burger king med Felicia och sett på tv :) Nu sitter jag i min säng helt frusen. Fy fan för vädret alltså. Här snöar och blåser det igen, att det aldrig kan ta slut!? Hoppas på bättre väder till veckan i alla fall så vi får fint skidväder i Branäs :)

Sista dagen innan sportlovet imorrn, härligt! Efter skolan ska jag och Louise träna tror ja. Äntligen! Ska bli så skönt att få göra de igen efter typ tre veckors vila.

Ha en fortsatt bra kväll!



Resan

Resan till Göteborg igår var helt okej. Resan dit gick bra då tåget åkte i tid och var försenat bara 20 min när vi kom fram. Vädret i Göteborg var en stor hit! 5+ och strålande sol. Då saknade man skinnjackan kan jag lova!

Vi tog spårvagnen till Röhsska Museet där det var massa utställningar om design. Jag, Sofia och Felicia valde att göra ett reportage om Rickard Lindqvist's utställning om covers. Han gör som människor gör med musik, fast han gör covers på kläder istället. De va rätt kul.

Hemresan var lite sämre. Tåget var först försenat från 17.07 till 18.20 men sedan ändrades det till 17.50 och tåget blev ersatt av buss. Vi kom iväg 18.20. Det var drygt, men bussresan gick ändå hyfsat smidigt. Den tog drygt tre timmar så jag var hemma ungefär halv tio.

Nu har jag webbdesign och ska ta och jobba lite!


Nysolad

Har nyss varit inne i stan och solat idag igen. Hur gott som helst att få lite färg :) Tvättar även lite nu, behövdes.

Har ingenting planerat idag, ska bara slappa och ta de lugnt. Vill träna men ja få inte göra de än, äter fortfarande pencillin.

Imorgon ska vi till Göteborg med klassen, om nu inte tåget är inställt, då blir det en vanlig skoldag. Men om vi kommer iväg så ska vi besöka Rörska museét i Gbg. Intervjua de som har utställningar och lite sånt.

Om vi inte kommer iväg funderar jag på att gå på step imorrn kväll. Orkar inte bry mig om pencillinen snart, har ändå bara tre dagar kvar så.


Inställt




Från nyheterna igår. Kul att vi ska till Göteborg med klassen imorrn. Genom att åka tåg, haha! Frågan är om vi ens kommer iväg..


Wallander

Nu ska jag lägga mig tillrätta med en påse godis och lite dricka och titta på Wallander - Mörkret :) Den börjar klockan nio på fyran, men det vet nog de flesta. Hah! Imorrn börjar jag sent, 20 i 11. Skönt med lite mjukstart.

Nåja, sov gott allihop!

Hjälp?

Föresten, om det är någon som vill ha hjälp med bloggdesignen så är det bara att skicka ett mejl eller höra av sig på något annat sätt. Har hänt flera gånger att folk inte vågat fråga riktigt, men det är bara att fråga :) Ja tycker det är kul att designa. Det enda som jag uppskattar är om personen har en idé om hur bloggen ska se ut, eller ännu bättre en skiss. Kan få lite idétorka ibland :) Men som sagt, bara att höra av sig så gör jag designen så fort jag kan!

Designer

Har gjort två nya designer idag :) Ska antagligen göra en till men nu blev jag tvungen att sätta mig i sängen och vila en stund. Fick så enormt ont i axeln :( Förbannat...
Sitter i alla fall med vetekudden runt axeln nu, fårse om de blir bättre så jag orkar sätta mig upp och designa igen.

Här är designerna:

André's

 

Louise's

Snökaos

Det blev ingen restaurang eller besök i Forshaga igår. Mamma och Carina skulle ha kommit hem runt två egentligen... De var inte hemma förens klockan 8 på kvällen. På en vägen ungefär vid Mellerud blev de fast i en bilkö. Där satt dom i fem timmar! De trodde först att det var en bilolycka men det visade sig bara vara för mycket snö, bilarna kom helt enkelt inte fram. De var många som inte hade vinterdäck. Tillslut fick mamma nog och grävde ut sin bil och körde i vänsterfilen förbi alla bilar. De kunde ha gått illa.

När de skjutsade hem mig förut,
hörde vi på radion att bilkön de satt fast i inte kom iväg förens inatt någon gång. Herregud. Vilket jävla snökaos de har blivit :O Både tåg och buss blev inställda igår för att ingenting kunde ta sig fram. Helt sjukt.

Nu är det fint väder här i alla fall. Ska ta bussen in till stan och sola en sväng snart tror jag, annars har jag ingenting planerat.

Ha en fin dag!


Lördag

Nu sitter jag hos Carina tillsammans med Markus. Nyss ätit frukost och så :) Mamma och Carina är nu påväg hem igen. När de kommer blir de att äta på någon restaurang och sedan iväg till Forshaga till Anette, Alva, Andreas och lille Alex.

På torsdagen var jag ledig från skolan. Markus och jag gick på stan så han fick handla lite grejer. På kvällen såg vi Farsan på bio. Den va rätt bra!

Igår var vi i skolan. Väldigt kort skoldag dock. Började nio och slutade halv tolv :) Efter det åkte vi till Forshaga å var där hela dagen. Gick ut med lilla Alva och åkte pulka bl.a.

Imorrn åker de hem allihop :( Men har varit kul att få va med dem en liten stund i alla fall :) Markus har jag ju hunnit vara med länge! Det gillar jag.


Förkyld

Nu har min halsfluss/halsböld gått över i en förkyldning istället. Men jag klagar inte, det är inte ofta jag har en vanlig förkyldning så.

Sitter i skolan och har webbdesign nu, ska strax börja jobba. Sen har vi idrott men ja kan tyvärr inte vara med, får inte anstränga mig. Jag som vill träna... fan.

Efter skolan går jag och Sofia och solar och vid sex kommer mamma och Markus till karlstad. Då åker jag och Sofia till moster Carina och är med dom :D

Kan hända att jag inte hinner blogga när de är här. Men imorrn är jag i alla fall ledig från skolan. Mamma och Carina ska ner till Göteborg för att hjälpa min morbror att flytta så Markus stannar med mig. Imorrn ska ja alltså ta hand om han, gå på bio eller något. På fredag följer han med till skolan och på lördag kommer mamma å Carina hem. Vi ska också åka och hälsa på Anette och mina TVÅ kusiner. Den lilla nyfödda Alex och Alva!


Hotell

Såg nyss att Josefine hade lagt upp information om hotellet vi ska bo på under Metaltown helgen. Metaltown är alltså bokat nu, dock har vi inte bestämt om de blir tvådagarsbiljett eller endag :) Men tar vi en dag går vi på Liseberg andra dagen. Josefine är duktig och bokar hotellet!! Creed till henne! Vi som åker är Jag, Felicia, Louise, Sofia och Josefine!

Kommer bli underbart, förhoppningsvis massa sol, bra musik, bra sällskap, alla är 18 så fest blir det också. Hotellet kostar ungefär 300/natt per person tror jag. Två nätter ska vi bo där :) Måste också säga att det ligger MITT i centrum. Precis vid centralstationen. Perfekt också eftersom Metaltown är i frihamnen som bara ligger över bron! PERFEKT!

 

Standardrum

Rummen är fräscha, ljudisolerade med modern design. Standarden är hög; det finns kaffekokare, klimatanläggning, trådlös internet, strykjärn, hårtork, minibar, läsmagasin och safety-box i alla rum.

I våra rum finns två sängar, vilket betyder att de kan bokas antingen som enkel- eller dubbelrum. Tänk på att ange om du vill ha badkar eller dusch vid incheckning.

 

Bekvämligheter:
Förvaringsbox på rummet
Minibar
Strykbräda och strykjärn
Hårtork
Vattenkokare för kaffe/te
Månadsmagasin
Bredbandsuppkoppling
Luftkonditionering

NIIIIICE


Härligt

Sjukhuset imorse gick bra. Samma sak gjordes och det var lite obehagligt men de gick fortare. Fick lite information om operationen (halsmandlarna) och jag väljer tydligen själv när jag vill opereras. Kan ringa och beställa tid från och med nästa vecka och tre månader framåt.

Åkte till skolan och lyssnade på en föreläsning om mobbning innan de blev lunch. Sedan drog vi tjejer ut på stan. Gick runt i lite affärer innan vi åkte hem. Ja väntar på att min tvätt ska bli klar nu. Sen har jag inget mer planerat. Funderar på om jag orkar sola idag, men ja behöver också städa och plugga... fårse va de blir!


Karlstad

Nu är jag i lägenheten. Har varit vid sjukhuset och det gick bra. De skar inte i halsen utan tog istället ut allt de äckliga varet med hjälp av en spruta. Det var lite obehagligt men ja slapp få allt i munnen iallafall. Återbesök imorrn då ja ska göra samma sak. De sa också att ja ska få operera bort halsmandlarna om ja vill. FAN VA GÖTT. Aldrig mer halsfluss eller halsböld. Hallelujah.

Tittar på Top model nu och käkar lite mat, ja kan äta, haha! Åker inte till skolan nu, skiter i den och pluggar lite hemma istället.

Tyra Banks är ju så jävla snygg!

Godnatt

Jag mår bra tack vare värktabletterna. Tacka gud för dem. Dock är det bara en dröm, när jag inte tar dem finns fortfarande halsbölden där, därför ska jag nu sova så att jag orkar upp kl 7 imorrn för att åka till Karlstad och ta bort den. Godnatt! :)

Fel igen

På bättringsvägen vare ja. Så fel man kan ha. Det blev inte bättre under dagen och inte ens nu imorse hade det skett någon förändring. Eftersom ja haft halsböld förut och tyckte att det kändes som det så ringde ja till farmor så hon fick ringa sjukhuset. Ja fick en tid i Torsby och vi åkte dit. Han tittade på mig och sa att jag hade halsböld. Men det var lite för tidigt för att skära bort den så han ville avvakta tills imorrn. YAY. Gud va roligt att ha detta en dag till.

Hade inte mycket att säga till om direkt utan fick en tid till Karlstad sjukhus imorrn klockan 10. Då jävlar ska den bort. Har haft denna smärta i snart en vecka. Och helvete va jobbigt det är, inte bara att det gör ont. Det är jobbigt mentalt. Ja kan inte äta något, förutom flytande och så. Sen gör det ont ändå upp till öronen. Hela sidan liksom.

Oj va ja tycker synd om mig själv.
Men inte ofta jag är sjuk så nu jävlar får jag göra det. Men varför kan jag aldrig bli normalt sjuk? Varje gång jag blir sjuk får jag något rejält.

Fin alla hjärtans dag har jag fått.
Sjukhuset och nu sitter jag hemma i Hagfors helt ensam. Jippie. Jag som skulle va med Sofia och äta kärleksmums och se film ikväll...

/ Ida

Hagfors

Jag och Sofia befinner oss nu i Hagfors. Kom med bussen klockan två hit igår och då kom farmor och farfar hit ganska snabbt och vi åt tårta och firade pappa. Faster Eva kom också sen. När dom hade åkt sså beställde vi pizza och tittade på Iron Man med pappa.

 

På kvällen sen gick vi bort till Saga där de var lite folk som festade. Vi va där en sväng innan vi drog vidare till Frank. Vid 12 åkte jag och Sofia hem :) Nu sitter vi nere i vardagsrummet och slappar lite. Om en stund ska vi till farmor och farfar och äta mat och ikväll kommer det lite folk hit på förfest. Blir väldigt lugnt för mig då igen

 

Mår lite bättre idag också. När vi kom hem från festen igår hade jag 38,1 i feber. Men som sagt, på bättringsvägen nu :)

 

/Ida


Halsfluss

Halsfluss vare ja. GÖTT. Nej. Så drygt att dom inte såg det när jag var vid vårdcentralen i onsdags. Då hade jag nästan varit frisk nu :( Nu kan jag inte röja under helgen, jag måste ta det lugnt, väldigt lugnt. Eller? ;) Nejdå.

Sitter i alla fall i skolan nu. Snart är det lunch men jag är inte så sugen på att käka nåt hårt eller jobbigt. Så därför har ja köpt med mig yoghurt. Två stycken. Så de ska jag käka snart.

12.25 tar jag och Sofia bussen till Hagfors. På eftermiddan blir det att fira pappa som fyllde år igår (Grattis igen) och sedan kanske en film och så :)

/ Ida

Lite designer.

Tänkte att jag skulle börja lägga upp lite designer jag gör. Kan vara kul att titta tillbaka till och om någon annan är nyfiken :P Gjorde en till Josefine och en ny till mig igår. Sedan gjorde jag även en till Sofia för ett litet tag sedan!

Josefine


Sofia

 

Min egna


TRÖTT

Åh, ja blir så trött på den här skiten. Nu kan jag knappt svälja, väldgit roligt. Usch, blir nästan tårögd för att det gör så ont. Har legat vaken och väntat på att telefontiden till vårdcentralen skulle öppna men när jag ringde dit så skulle jag tydligen ringa till doktorn ja var hos i Onsdags och hans telefontid öppnar om en halvtimme så jag får vänta ännu mer.

Nu hoppas jag nästan på att jag har fått en halsböld.
Det var jättehemskt när jag hade det, men fördelen är att då kan dom ta bort den med en gång. Jag orkar inte gå runt med denna smärta mer nu. Vill bara skära bort allt!

Fan. Ja hoppas jag blir frisk nu. / Ida

Hemma

Hemma från skolan idag igen som sagt. Hade grymt ont imorse igen, men blir bättre under dagen. Inte kul imorrn när jag ska till skolan dock =/ För då kommer jag ha ont.

Satt faktiskt och tittade runt på gamla bilder på bdb nu. Märkte då att det är EXAKT ett år sedan jag hade halsfluss :O Jag hade det då vi var hos Andreas P när han fyllde år och han fyller den 8:de. Haha, läskigt. Har ju inte varit sjuk sen dess.

Nu hoppas och ber jag att denna halsont går över.
Jag vill till Hagfors och ha KUL. Jag vill inte behöva sitta inne eller ta det lugnt p.g.a. halsen :( Jaja, nu ska jag sova en stund eller nåt.

/ Ida

Sjuker

Idag har jag varit hemma från skolan. Mådde inte alls bra imorse, Sofia sov över här och när hon gick iväg kunde jag inte somna om. Hade väldigt ont i halsen och det kändes som halsfluss (jag har haft det så många gånger så jag vet hur det känns) så jag ringde till vårdcentralen och fick komma dit direkt. Dock var det inte halsfluss men de var något virus i halsmandlarna.

Blev bättre under dagen i alla fall och vid fyra när de andra slutade skolan begav jag mig in till Felicia.
Tog oss drygt två timmar att spela in en sketch på 5 min. Haha! :) Nu är jag hemma igen och jag tror jag ska stanna hemma imorrn och så jag inte får mer ont. Har pratat med tjejerna om vad vi började med för nytt i skolan idag så jag får plugga hemma imorrn. Det ordnar sig :))

Nu ska jag titta på tv och försöka bli frisk! / Ida


Tisdag

Egen dag i skolan idag. Jag och Sofia redigerade klart vår film om tatueringar. Var vääääldigt drygt då jag har varit lite halvsjuk idag. Ont i halsen som fan så har inte kunnat svälja ordentligt och varit slö.
Vi gick från skolan efter lunchen. Jag, Sofia och Emma. Vi gick till freesun och solade och sen gick jag och Sofia till tandläkaren, jag hade bytt tid för jag ville inte dit precis innan branäs ifall jag skulle bli öm. Bytt bågar nu iaf, lite öm men det går.

Imorrn kan det bli så att jag stannar hemma om jag mår piss till morgonen. Vill inte bli mer sjuk för till helgen är det RALLY. Men vi får se. På eftermiddan ska jag iallafall till Felicia och spela in en sketch till vår kärleksfilm.

Nu dricker jag lite te som min kära Sofia har fixat åt mig <3 / Ida

Ny vecka

Dagens sista lektion är webbdesign. Det är också den enda lektionen vi har som är ordentlig idag. Den första som började 20 i 11 hade vi ingen lärare på, vad gjorde vi då? vi dansade! Haha, drog på musik i klassrummet och drog igång. Svenska lektionen hade vi inte heller någon lärare på så där fortsatte några dansa. Ut i korridoren och körde jenka, haha!

Efter skolan följer Louise med mig hem, vi käkar nåt och sen klockan 7 ska vi på hockey :) Färjestad - Skellefteå! Ska bli kul då de va hundra år sen ja var på hockey sist. Gratis är det också då Louise mamma vann biljetterna och gav dem till Louise och Louise bjöd med mig.

/ Ida

                                                       Jag och Louise på nyår


Karlstad

Nu bär det strax iväg hem till Karlstad igen. Det har varit en bra helg, massa skoj men också slappt :) Halv fyra går bussen och väl framme i Karlstad så kommer Sofia och följer med mig hem för att sova hos mig. Trevligt.

Ny skoldag imorrn, men nu börjar snart nedräkningen till Branäs.
En rolig sak till är att mamma och Markus kommer ner och hälsar på om mindre än två veckor. Längtar!

/ Ida

Pulka

Ändrade planer blev! Idag blev det pulkaåkning i slalombacken här i Hagfors istället. Kvart över 1 låg jag i soffan och tittade på Desperate då Emma sa att vi skulle åka iväg halv 2. Jag skulle hinna duscha, klä på mig å hitta mina termosar osv på en kvart. Fixade jag det då? KLART DE. Haha, nu i efterhand vet jag inte varför jag duschade dock för jag duschade när jag kom hem igen sen.

Det blev iallafall jag, Josse, Jossi, Emma och Saga :)
Det var himla kul. Fick skjuts av Jossis pappa upp till toppen av slalombacken och det tog ungefär tre-kvart för oss att åka ner, men kul! Väl nere grillade vi korv och drack varm oboy innan vi åkte hem stelfrusna.

Nu ikväll blir det nog lugnt,
trodde jag skulle ha planer men verkar inte som det blir nåt :) Så de blir chill, pappsen jobbar också så är helt själv.

Ha en bra kväll! / Ida

Bild från när vi står mitt i backen med enormt snygga mössor. Lägg märke till snön på mössorna som tyder på att vi gjort några vurpor! Haha!


Helgen

Igår åkte jag hem med två bussen. Fick hemskt ont i axeln igen under bussfärden, får snart bli kiropraktorn igen snart eller nåt :( När jag kom hem åkte jag och pappa och köpte pizza och sen hem å titta på filmen Sherlock Holmes. Helt okej film. Älskar rösten på Sherlock iallafall!

På kvällen gick jag till Josse där även Emma och Jossi var.
Vi tittade på bl.a. Spy kids å pratade lite. Sen åkte jag vidare mot Geijersholm för lite småparty även om det blev lugnt för mig :) Bra kväll iaf!

Sitter nere i tv-rummet nu och tänkte titta på lite Desperate Housewives. Har börjat titta om den serien eftersom jag missat så mycket nu på senaste :P Bra är det!

/ Ida


Näst sista dagen

Det blev ingen träning igår. Jag följde istället med Sofia, Louise och Emma hem till Felicia en stund :) Sen åkte jag hem hit. Var så enormt trött igår så jag orkar verkligen inte träna. När jag kom hem käkade jag mat, köttfärssås å spaghetti, åt så jag höll på att spy! Haha.

Klockan kvart över åtta blev jag svintrött och när jag låg i sängen och tittade på tv då så tänkte jag "varför är jag då vaken? jag väntar inte på något tv-program eller så". Så jag gick in å borstade tänderna och somnade halv 9. Tio och en halv timmes sömn inatt alltså, inte fel!

Idag däremot tränade jag och det var väldigt skönt.
Har fortfarande lite träningsvärk i magen sen förra träningen. Så är det när man är otränad ;) Imorrn är det fredag och efter skolan åker jag hem till Hagfors!

/ Ida

Bild från i julas när jag, Sofia och Louise gjorde pepparkakshus :)


Skolan

Sitter i skolan och har webbdesign. Slutar om tio minuter och då ska vi ha idrott. Såklart nere vid Tingvallahallarna nu idag bara för att det är dåligt väder så vi måste gå i det. Alla andra veckor sedan jullovet och de framöver till sportlovet ska vi ha idrott på Njoy. Haha.

Funderar på att träna efter skolan idag också, om jag orkar? Har ändå inget planerat idag så :)

/ Ida

Tisdag

Idag har jag och Sofia suttit och redigerat film heeela dagen. Blir väldigt trött av det. Efter skolan, som slutade två, gick jag och tränade en timme innan jag åkte hem. Käkade och sitter nu och väntar på farmor och farfar. De va här på sjukhuset förra veckan och skulle på återbesök idag så de hälsar på mig även nu :)

När jag kom hem och loggade in på msn berättade Sofia att Bullet for my Valentine kommer till Metaltown. Ja gick in på sidan och kollade. Jovisst, nytt artistsläpp som jag inte hade en aning om. Så BFMV, Sonic Syndicate och några till kommer! De gillar jag verkligen. Gillar både de nämna banden. Nu hoppas vi bara på Disturbed som sagt.

Nu ska jag titta på Grey´s Anatomy. / Ida

Metaltown


Disturbed förra året på Metaltown

 

Tänkte bara berätta att det var ett nytt artistsläpp till Metaltown förra veckan, närmare bestämt den 26 Januari. Hade hoppats på Disturbed eller Avenged Sevenfold. Dock vet jag att Avenged troligen inte kommer spela på ett tag eftersom trummisen dog i slutet på förra året :( , men man kan ju alltid hoppas.

In Flames var ett av banden som kommer dit och det tycker jag var en bra början. Gillar dem ganska mycket och tror att det kan vara kul att se dem live. Gillar dock inte Rammstein så mycket, de ska också dit. Hoppas på att det kommer nåt mer bra band i artistsläppen framöver, annars vet jag inte om jag tycker det är värt att åka dit. Sonisphere festivalen lockar också, inte min musiksmak på pricken, men skön musik och stora artister där. Bl.a. Iron Maiden, Alice Cooper, Mötley Crüe osv :) Får se vad det blir till sommaren. Någon av festivalerna ska jag på iallafall!

Nu ska jag snart kolla Paradise Hotel och sen sova. / Ida

Helgen

Denna helgen har varit riktigt bra tycker jag. Fredagen bestod av mys hos Felicia med henne, Emma, Sofia och Malin. Vi sov alla där och på lördagen började vi ganska tidigt att göra oss iordning. Vid ungefär sex åkte jag, Felicia å Emma med tåget till Arvika och när vi kom fram mötte vi upp Sofia som hade åkt tidigare. Det blev förfest och vid nio gick vi till Ritz. Mycket folk var det och det blev bara mer och mer. Klockan 11 blev det konsert. Emmas kille Oscar och hans band Hotwood bjöd på bra musik! Vid 1 tog allting slut och jag åkte till Charlottenberg och sov :)

Igår åkte jag med tåget klockan fyra till Arvika och gick till Emma som hade sovit på skolan med Oscar. Var där en stund innan vi tog tåget hem vid sex. Väl framme i kd handlade vi mat och gott och åkte sedan hem till mig och kollade på Wallander och åt :)

Nu slutar jag snart skolan! / Ida


RSS 2.0