Samma visa

Återigen befinner jag mig i Hagfors. Vet inte varför men det är endast när jag är här som det känns som jag har tid för bloggen. Har ju egentligen det i Karlstad också men på något vis känns det inte så. Haha.

Det har iaf hänt lite saker sen sist, utekväll på ankan, en helg i sommarstuga, dagar ute på Hammarös skärgård, övernattning där, utlandsresa bokad och även en tatuering gjord!

Åkte hem igår
efter att jag hade sålt jordgubbar under dagen. Har jobbat två veckor nu och jobbar även nästa vecka. Sen är jag ledig en stund, ska hälsa på mamma eller om hon kommer hit och sedan är det dags att resa!!

Sitter och titta på en riktigt gammal film nu,
Trollet i parken. Älskade den när jag var liten. Tittade även på film från när jag var liten förut, både kul och sorgligt att se de. Vill va liten igen, vill ha en familj sådär igen. Underbart. Men nu är det som de är..

Ikväll ska jag, pappa och även Jonas (som snart kommer hit) käka lite mat och titta på en film. En myskväll helt enkelt. Imorgon hade jag planerat in att vi skulle spela minigolf tillsammans me lite brudar härifrån men vädret verkar förstöra den planen så vi får se vad som händer. Finns ju inte så väldigt mycket att göra här direkt så..

Nu ska jag återgå till filmen,
ha en bra kväll!

Här är tatueringen,
grymt nöjd!!! Den ser lite skakig och blek ut på bilden men det är den inte i verkligheten :)


Back home

Idag är det dags att dra sig hem till Karlstad. Har varit i Hagfors sen i tisdags nu och det har varit en mycket bra vecka!

Igår åkte jag, Emma, Emma och Josse till Rådastrand på förmiddan och var där ändå till klockan 5 ungefär. En helt underbart vacker dag så det blev mycket bad och sol. Jordgubbar, baugetter och godis hade vi också packat ner ;) På kvällen blev det fest hos Sara som fyller arton för några dagar sedan! :) Grattis igen.

Vädret idag är lite tråkigare, regnet öser ner. Men jag ska sitta på en buss i två timmar strax så då gör det inget om de regnar!

Glömde föresten bort
att ja skulle vara i Hagfors under månadsskiftet, så innan jag åkte hem så glömde jag köpa ett nytt busskort, fan säger jag bara... Bussgods här är ju inte öppet nu, så jag får betala min jävla resa till Karlstad idag. Hur dyrt är inte de då? Bläää på deee...

Jaja, ska ta och packa
ihop alla mina grejer nu! Bjuder på lite bilder också från igår:


Ledig

Nu när jag ändå sitter hemma och har ingenting att göra så kan jag ändå slänga in ett inlägg. Sitter och väntar på mat just nu, har varit ute i solen tillsammans med Emma Ö hela dagen :) Vi åkte ut och la oss vid elva, sen tog vi ett varv på Hagfors med våra cyklar och så hälsade vi också på Josse en sväng när hon satt å sålde jordgubbar på Pekås.

Ska käka lite mat nu sen gå ut och sätta mig igen, vet inte om ja ska va något med Emmö sen också, fårse :)

Föresten, denna g-klav ska jag tatuera in bakom mitt högra öra! Dock väldigt liten då, men jag tror det blir bra! Symboliserar min kärlek till musiken.


RSS 2.0