armband

Nu har äntligen jag också beställt ett av dom populära peacearmbanden från cocoo :)image126
Jag valde ett ljusbrunt, för jag vill ha ett som är diskret och som passar till det mesta :) Det kostade endast 85 kr, så de va inte alls mycket :) Det är också fraktfritt därifrån.
Sedan skulle jag också vilja ha ett annat armband som är från samma ställe, men de kostade 200 så jag väntar med det :)
Och det är de som är nedanför här. Tyckte det var väldigt fint iallafall :) Så det ska jag beställa när jag har råd :)
image128








Blogghjälp


En bra sida som är värd att besöka :)




Kameror

Jag sitter nu och kollar runt efter en kamera, för som ni kanske vet så tappade ju jag (klanten) bort min förra när jag var i karlstad och handlade. Men iaf, har bestämt mig för att inte lägga så mycket pengar på en, ifall jag skulle tappa bort den eller så :) sen tycker jag det är onödigt att lägga flera tusen, när man kan få en lika bra för runt 1000 spänn.

Denna modell har ja ifall blivit fäst vid, och jag gillar absolut den rosa mest, men tänkte visa den blå med :)
Den kostar drygt 800 kronor med frakt tror ja. Och det är 7.2 megapixlar, så det tycker jag duger åt mig :)
Varen inte fin ?


:)

Nu är jag ätnligen hemma igen :) och det är väldigt skönt. Kompisarna är verkligen saknade, och även min säng :)
Men jag har också blivit förkyld, vilket ja iof inte har något emot, för jag är aldrig sjuk. Men det som är roligt med att få vara sjuk är ju såklart när man får ligga hemma i sängen när alla andra är i skolan, men icke jag, jag ska självklart bli sjuk under lovet. Men jag kan inte göra något åt de så, får bara stå ut :)

påsklov.

Okej, dagen igår va inte så bra. Det var kul ibland, men jag blev så trött och ville bara hem. Gjorde bort mig säkert också, men jag kan inte fatta hur det blev så..

Jaja, jag överlever väl.

Nu åker jag snart upp till mamma :) Ha ett bra påsklov!

halens.

Idag kom kläderna från halens :) och allting passade. Det vara bara bh:n som det var lite konstig passform på tyckte jag, men det går ändå :) Jag tycker jag har så lite med bh:ar, så jag behåller den ändå.

Här är allting iaf :)



Och nu när jag sitter och kollar på mina mobilebilder, så märkte jag också att jag har ju bilder på Alva (min mosters lilla flicka). Så jag tänkte lägga ut några av dom :)

Här är från dopet, fr. vänster: Erika (Alvas faster. och gudmor tror ja), Anette(Alvas mamma), och sedan Andreas (Alvas pappa)


Sen här är först en bild på Markus och Alva, och sen en på bara lilla Alva :)


Slut.

Nu har jag äntligen städat klart. Sen har jag också hunnit handla med pappa :) Så jag ska bara skriva detta inlägg, sedan ska jag ner och börja baka äppelpajen ;)
Såhär fint blev det när det är nystädat. Bilderna är dåliga, men har ju ingen kamera :(



Råttorna va också med. Fast dom höll till i sängen :) För där var täcket och alla kuddar borta, så då fick dom hålla hus där.


this steam.

Igår följde jag med Andreas och hans mamma till Borlänge. Andreas skulle köpa sig ett par nya skidor som bara fanns där, så då följde ja med eftersom ja aldrig varit där :)
Vi åkte till kupolen, och kollade igenom nästan alla affärerna där :) jag hade egentligen inga pengar att köpa nått för, men jag köpte mig iaf en peeling och en ansiktscreme. Sen blev jag bjuden på lunch av Ann-louise :) Det var väldigt snällt. Vi åt på taco bar, och vi beställde oss alla tre en nacho deluxe (?) eller vad den nu hette :) Gott vare iallfall.

Idag var skolan dryg. Jag har varit hungrig och haft ont hela dagen, så den har bara segat sig fram. Jag skulle oxå ha varit till styrkan idag, men jag har bestämt mig för att skippa det. Mitt rum är i stort behov av en storstädning. Sen är jag himla sugen på äppelpaj. Så jag tror att det blir det dagen består av :)

Imorrn är sista vanliga dagen innan påsklovet. För på Onsdag har vi friluftsdag, till Branäs :D och på torsdag är de bara halva dagen vi går vanligt, sen ska vi se på film eller något sånt :) Sedan på fredag åker jag och Andreas upp till mamma och åker skidor. Denna gången tror jag vi ska till Tänndalen/Hamra/Funäs, kalla det vad ni vill, jag är inte säker på dess riktiga namn. Men jag kallar det Funäs :)

Det ska bli mycket kul!


Här är lite bilder från sportlovet hos mamma :)

Layis

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Och det är bara för att jag inte har haft lust. Veckan har varit ganska stressig tycker jag. Men nu är det ju helg iallafall. Och Emma är här, vi ska snart åka, tillsammans med Josse, bort till Denise. Där kommer det vara många roliga flickor :) Tror vi ska kolla på melodifestivalen och ha mysigt.

Imorgon vet jag inte va jag ska göra. Det får vi se =)


Rid.

Nu draaaar jag iväg till stallet och rider lite ;)
sen åker ja hem och duschar och sen vet ja inte va ja ska göra ;P
ska iallfall rida starlight tror ja, önskade honom på teorin så får se ;)

Jag hade ingen bild på starlight, men detta är den hästen Emma brukar rida på, Gordon är hans namn ;D

image106

Just ja.

Detta beställde jag föresten :)
image99image100image101
1. 2-pack, svart och lila :) rea på dom, så 59:-
2. Vit "halvspets" bh. Tror den gick på 129 :-
3. Korta shorts, fast i svart :) 99:-

helgen.

Fredag: då var emma här :) Vi beställde lite kläder, från halens. Det är inte ofta jag beställer därifrån, men nu blev det så :) Sen gjorde vi inte så mycket här hemma, och på kvällen så hämtade Andreas oss, och vi spelade guitar hero hos honom. Robin kom också och besökte oss. Vi skjutsade sen hem emma, eftersom det regnade ute, och gick sen och lade oss.

Lördag: Vaknade halv 12, gick upp och åt. Sen satt vi och spelade guitar hero igen, och gjorde oss sedan klara.
Andreas skjutsade mig till jessy och åkte själv iväg för att träna. Jag och Jessy satt bara och gjorde ingenting först, sen drog vi iväg till filmbolaget och köpte godis. Jag köpte för 52 kr ! haha, jag skrattar åt mig själv över hur mycket det egentligen är. Men då har jag inte köpt en godispåse på hur j*vla länge som helst. Så jag tycker inte det gjorde så mycket :) Vi kollade iallafall på Melodifestivalen, och sen på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Sen gick hon hem, och då dröjde det inte länge innan jag gick och lade mig.

Söndag: Vaknade vid 12, kollade på reprisen från Let's dance, och åt godis :D Nu sitter jag här och funderar över vad jag ska göra idag. Skulle egentligen behövt att träna, för det skulle jag ha gjort igår. Men jag känner verkligen inte för det, och jag ska ändå träna imorrn. Så vi får se hur det blir. Lutar mot en slappdag :)

Ha de.

guitar hero.

nu sitter jag och emma hos andreas och spelar guitar hero :)
så något fick jag att göra idag iallafall. och imorrn ska jag göra något med jessica :)

(I)

föresten, kom på en sak.
pratade med min ridlärare igår, och jag kanske ska få ta hand om en häst i sommar :) helt gratis. helvete va kul.
men problemet är att jag vill ju såklart rida, och hästarna brukar oftast ridas i slutet på sommaren, och då har inte jag tid =/ tänkte ju att jag skulle ta hand om hästen i början, eftersom ja förhoppningsvis ska sommarjobba (om det nu är möjligt i denna dretkommun) och sen ska jag ju också flytta!

men vi får hoppas på det bästa :)

nu ska jag träna på prov lite, och det är inte kul. men det är nog nödvändigt, för har två prov på fredag, och imorrn ska jag till styrkan, så jag känner att jag tar ett prov idag och det andra imorrn :)

det är föresten städat och klart nu här i huset ;)

och sen lyssnar jag på thomas ledin nu, kom bara upp. men han e faktiskt bra :)

städa.

Nu är det städning på g :) rotigt som tusan här.

träääning.

nu blir de snart träning på styrkan med jossi :) ska också förbi ica på vägen dit och hämta min parfym, tror ja :) vet inte om det var den som kom, men jag tror de ;D och hoppas de.
sen ska jag sova hos andreis inatt. mys mys, kolla på grey's anatomy. för det är så jävla bra :)
och imorrn har ja två nationella prov...

sen är det bara 3 veckor kvar tills nästa påsklov :)

home.

NU ÄR JAG HEMMA :D

och det är skönt :) jag ska packa upp, läsa lite bloggar (fast det blir nog många) sen ska jag sova. UTAN min andreas :( och det tycker jag inte om, för nu har jag sovit och varit med honom dygnet runt i en hel vecka. usch usch
och imorrn är det skolan, och denna vecka har vi minst 4 prov, skulle inte förvåna mig om vi har fler..

hej å hå

RSS 2.0