Skååne

Nu är jag och Louise äntligen framme i Skåne. Resan igår var hemsk, såå dryg. Aldrig varit så segt att åka hit förut. :P Sex timmar tog det iaf. Idag är vi själva här, Mike och Andreas är i skolan och har heldag, så vi fårse vad vi hittar på :) Blir väl snart frukost antar jag och en dusch kanske, sen funderar vi på att ta en promenad runt och kolla läget :) Haha.
Imorrn ska vi in till Lund när de har slutat skolan, de slutar halv 12. Andreas mamma kommer hit så vi ska träffa henne och käka lunch nånstans, sen gå runt lite Lund eller nåt och sedan tillbaka hit för då ska Andreas fixa middag åt oss :)
Resten av tiden här är oplanerad, så vi fårse vad som händer :)

Ha de bra! / Ida

Matthew Charles Sanders

Min, Louise och Sofias drömkille? Helt jävla underbart snygg och så sjunger han i det underbara bandet Avenged Sevenfold. Kärlek till han säger ja bara. Bara checka bilderna å videon liksom ;)







 

 

 

Gimme, gimme, gimme THIS man after midnight!


Diary of Jane

Ligger fortfarand hemma hos Louise, kollar på när hon prova jeans å grejer nu. Hon håller på å packar inför Skåne :) Vid ett ska vi ta bussen in till stan. Vi ska träffa Jocke och André, fika och ja ska köpa en töjning :)
Sen ska vi antagligen sola innan vi sedan drar hem till mig :) ja ska tvätta å sånt idag. För imorrn drar vi :) Dock äre inte förens vid 4 som vi åker så vi har ju lite tid imorrn också :)

Ha en bra dag! / Ida

CS

Är hos min underbara Louise än :) har varit här sen i Fredags. Så skönt :) Vad har vi då gjort? ingenting! Helgen har bestått av lite herrbesök, gh och film :D Slappt och bra :) Nu sitter vi och är nolifers genom att spela cs. Haha, shit. Men ja, det är underhållande som fan :) Men nu börjar vi bli trötta så vi ska nog snart gå upp och kolla på Mysteriet på Greveholm :D Underbart de me!

Imorrn vet vi inte heller va som blir, slapp dag igen kanske? sen på Tisdag drar iallafall jag, hoppas att Louise också gör, hem till kd och packar åså :) Sen på onsdag drar vi :D Ska bli så kul :)

Ha en fortsatt trevlig natt ;) / Ida

Fredagsmys

Nu sitter jag i skolan och har medieproduktion. Har inte jobbat med tidningen idag utan har skrivit en utvärdering istället :) Lite smådrygt men. Snart äre lunch, idag äre tacos :) Faktiskt inge sugen på de :O

Efter skolan följer jag med Louise hem och är där på obestämd tid. Fårse när jag åker hem men det är ju höstlov nu så jag kan va där lääänge :D På onsdag åker vi ju dock till skåne då men :)

Ikväll ska vi bara mysa till film och lite sånt ;) hihi!

Ha de bra ! / Ida

Påväg

Nu sitter jag på bussen påväg till Karlstad igen :) Internet funkar för en gångs skull. Kul att de har de på bussarna mellan kd och hagfors nu! :) Kanske dom har haft länge, men jag har alltid haft oturen att hamna på de utan... :P

Hemma ungefär vid halv 8. Då blire lite plock åså sen sängen med en bra film och sen sova :) Imorrn väntar den jobbigaste dagen i skolan, usch :P

Inte länge kvar till jag äntligen får se Andreas igen heller! :) Längtar så efter honom. Ska bli kul att träffa Mike också för den delen :) Den killen gillar ja me. Och så ska de bli kul å göra en resa tillsammans me Louise ;)

/ Ida

Söta Andreas :)



Hagfooors

Sitter hemma i mitt rum nu :) Dock ska jag åka hem till Karlstad om en timme :P
Igår när jag kom hem hämtade jag och pappa en soffa, åkte hem och satte ihop den + tog bort den gamla. Sedan åkte vi och köpte pizza :) Till maten kollade vi på Transformers 2 :) Rätt bra faktiskt.

Idag har jag haft fullt upp också. Åkt bort med halva soffan + mitt skrivbord. Sedan tog ja halva delen av soffan här uppe bara så jag har nåt att sitta i. Duger i krig liksom :) Sedan började vi kratta löv. Och herrejävlar va löv de va. Körde bort 3 släp me löv. Jag fick även köra lite då :) Me kärra å allt, oj va ja kan ;)

Som sagt. Hemfärd blir snart, ska ta och packa lite och plocka undan på rummet :)

Hörs ! / Ida

Bra









Hihi det är så svårt att plugga när det finns Spotify på datorerna :) Underbar musik!


Hem

Sitter i skolan nu, och såg precis att min lärare kom. Men tänkte bara säga att jag åker till Hagfors idag efter skolan :) Är ledig imorrn! Dock hinner ja nog inte träffa nåra kompisar då jag bara är där en natt, och jag måste hjälpa pappa me lite saker, bl.a. att kratta löv, sååå kul!

Jaja, ha en bra dag :) / Ida

Marabou Sensation

Inte haft tid till att blogga!! Jobbigt. Men jag har faktiskt haft en superbra vecka :) Nästan inte varit hemma något, men som sagt, hur kul som helst :)
Måndag: Fick tandställningen(de va väl inte så kul då kanske) och Felicia sov hos mig :)
Tisdag: Jag sov hos Louise i grums :)
Onsdag: Då kom pappa hit, sov faktiskt hemma :)
Torsdag: Följde med Jack till K-hamn :)
Fredag: Följde med Sofy hem, lite öl på kvällen, sov i grums :)
Lördag: Kvällen började här hos mig med tjejkväll. Jag, Malin(som fyllde 17!!), Felicia och Louise :) Vi åkte sen till grums och kvällen/natten slutade hos Louise :)
Igår: Va hos Louise hela dagen och orkade inte åka hem till kd så jag sov där inatt också.

ja, två nätter spenderade ja hemma, dock bara en ensam :) Men inte fel :D

Nu ska jag ta och städa min lägenhet lite, senare vid 4 ska jag ta och tvätta massssssa kläder.

Föresten så köpte jag hem den nya marabou-chokladen förut. Både två faktiskt :P Haha. Måste säga att ja gillade Hallon och Yogurth mest då ja inte gillar "klet" i choklad. Haha :)


Grums

Befinner mig nu i Grums hos Sofy :) Sitter i hennes rum och dunkar lite musik, Evanescence för tillfället :) Hon är uppe och sminkar sig. Senare ska vi dra iväg till Orrby till Jerker och Maxi och dricka nåra öl :) Helt perfekt fredag :)

Hade det föresten himla trevligt igår :)

Ha en bra kväll! / Ida

Wooo

Inte kunnat skriva på ett tag nu och det beror på att Felicia följde med mig hem i förrgår och då ville jag inte sitta här och vara osocial och igår följde jag med Louise hem efter skolan :) Har haft det bra med mina tjejer iallafall.

Nu sitter även tandställningen i. Dagen jag satte i den gick det jättebra. Satte i den vid 3 på dagen och fick inte ont förens vid 8 på kvällen och då gjorde det bara ont när jag tryckte på tänderna. Värre än så har det inte blivit. Lite svårt att äta, kan tugga lite då jag inte är öm i tänderna längst bak, men jag kan inte bita av saker med "framtänderna" så jag får bryta av allt och stoppa i munnen :D Nu börjar det bli bättre redan :) Kunde faktiskt bita av en bit av en bulle förut idag.

Ovanligt att det är något i munnen bara, förut tänkte jag "åh va skönt det ska bli å ta bort de här sen när jag ska lägga mig" fick för mig att jag hade typ tuggumi i munnen eller nåt, sen kom ja på att de va tandställningen :P Haha. Men jag vänjer mig väl :)

Imorrn ska jag umgås med Jack :) Trevligt tycker jag. Sen på fredag ska jag med Sofia hem till Grums så jag vet inte när jag har tid att skriva igen ;) Fårse när vi hörs :D

Ha det bra så länge! / Ida

Tandis

Sitter nu i skolan. Har slutat för dagen men väntar på att tiden ska gå. Ska nämligen till tandläkaren vid tre. Usch å fy. Tandställning är det som gäller idag, dock bara i nedre käken men hjälper inte så mycket ändå. Efter tandläkaren hoppas jag att Felicia har kommit till stan så jag kan få i mig lite käk så fort som möjligt innan det blir OMÖJLIGT att äta. Usch :( Kommer få leva på yogurth. Mysigt (Y)

Som sagt, Felicia ska in till stan och hon ska också sova över hos mig :) De gillar jag. Och imorrn ska jag följa med Louise hem efter skolan :)

Ha en bra dag / Ida

Disturbed



Metaltown nästa år också killar? :) De tycker jag.

/ Ida


Vinterjackan


Everest jacka, ny färg för iår tror jag :) ca 1300:- från Stadium

Helgen

Glömde bort att berätta att vi gick fel när vi skulle till Sats först. Vi trodde att det var på baksidan för det såg så nytt ut där. Det som hände då var att det var låst och vi stod och funderade ett tag tills en kille kom å öppnade sen kom helt plötsligt Jörgen Jönsson ut och frågade vem vi sökte. Sen fick han berätta vart vi skulle. De va lagomt pinsamt :P

Helgen har varit suverän iaf :) Mamma å Markus kom å hämtade mig i skolan i fredags :) Vi åkte till min lägenhet, sen handlade vi och efter det åkte vi till Carina och gjorde lax å potatis :) mums. På kvällen sen ringde Jack och sa att han va i stan en sväng så ja gick ut en liten stund å träffa han :) Trevlans. Sen gick ja tillbaks.

Igår va vi på stan, mamma köpte en ny vinterjacka åt mig (lägger ut bild sen) och sen köpte jag även sminkborttagning, ny mascara, rosa bandet och en svart/glittrig ögonskugga :) Sen gick vi till torget där de va BMX uppvisning som Markus ville se. Tog även en fika på Waynes och efter allt det åkte vi till Anette, Andreas och Alva i Forshaga :) Var där hela kvällen och umgicks. Alva har blivit så stor och har börjat prata väldigt mycket :) Härmar allt man säger. Sötnos!

Nej nu blev inlägget långt. Har inget mer att berätta tror jag inte. Men de har varit en toppenhelg iaf :) / Ida

Bilden är tagen med mobil då jag inte hade någon kamera med + att lilla Alva har svårt att sitta stilla ;) Så den är rätt suddig :D haha. Men såhär stor har hon blivit iallafall :)


SATS

Idag har jag varit och tränat på Sats. Nejdå! Men jag har varit där under skoltid och intervjuat :) De har nämligen öppnat ett nytt gym på Färjestad :) Hur jäääävla fräscht som helst :) Åh va jag blev sugen på att börja där. Verkligen skitfint :) Linda följde med och var min fotograf och nu har jag precis lagt över intervjun på datorn osv. Slutade egentligen två men vi kom precis tillbaka från Färjestad då :) Och mamma kommer ändå och hämtar mig i skolan så jag tyckte inte att det var någon idé att jag åkte hem. Därför har jag suttit och pysslat lite med detta :) Kul var det och personalen var riktigt trevliga :)

/ Ida


Sola i Kallsta

En dag på stan med mina brudar blev det idag efter skolan :) De gillar jag. Gick först till Forex där ja intervjuade en som jobbade där. Håller på å skriver ett resesepotage på textkommunikationen så ja behövde fråga lite saker :)

Efter intervjun gick vi till Wayne's och de andra köpte toast och åt medan ja köpte Kaffe mocca och Evelina köpte en muffin å en cola ;) Satt där i två timmar!! Emma somnade tillochmed i Louise's knä en sväng. Haha :) Slitna. Sen fick vi idén att vi skulle iväg å sola, så vi gick dit. Då hade Evelina och Sofia dragit så de va bara ja, Louise, Felicia å Emma :)

Vi solade allihop :) Skönt som fasen. Efter det tog jag bussen hem och nu ligger jag i sängen :) Ska snart kolla Prison break som vanligt! Haha :) Imorrn ska Sofy med mig hem :D

Nattinatt / Ida

Ingen rubrik

Igår kom Jimmie och hälsade på mig en sväng :) Trevligt för honom har ja inte sett på länge :) Ja bjöd på lite sallad (HAHA läs; ja orkar inte göra nåt annat) och sen kollade vi på Hangover :) Han hade inte sett den än så :P

Idag gick dagen fort :) egen dag och ja, först jobbade jag med kultur- och idéhistorian sen gick jag in till tjejerna som satt och hade estetisk verksamhet, där hamnade ja då och vi sysselsatte oss med å göra armband :) Blev faktiskt himla fina ;)

Efter skolan har jag inte gjort ett dugg idag :) Gick hem och åt resterna från salladen igår, sen har ja.. hm.. målat naglarna, kollat på prison break och bara slappat :) Sån dag idag!

Imorrn har jag inga planer än heller, fårse om jag hittar på nåt :) Sen på torsdag kommer Sofy och sover hos mig! Trevliiigt :) Och sen på fredag kommer mamma och Markus :DD Så himla kul å träffa dom. Har inte sett dem sen i slutet på Juli :( Usch!

Jaja, ska städa lite nu, har rört till de så idag när ja bara har slappat :D Godis å grejer överallt. Sen lägger ja mig väl i sängen och glor på prison igen :) Ha en fortsatt bra kväll! / Ida

Fika

Efter skolan blire det antagligen fika med tjejerna! Mums :) Endast en lektion kvar, engelska i en timme å tio min. Går fort som tusan ;) Hela måndagen går fort som tusan. Bästa dagen :D

Hörs sen! / Ida

Tvn




Har ju glömt att visa min nya tv också :) Ungefär 4000 :- med frakt gick den på :) 32 tums!

Nytt!






Tröja, Ginatricot 149:-
Sammetsleggins, Monki 180:-
Ansiktskräm, Apoteket 65:-


/ Ida

Söndagen

Idag har jag faktiskt pallrat mig in till stan en sväng. Köpte mig lite saker :) Tar kort och lägger in snart :P Annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Tråkigt faktiskt, då jag låg inne heeeela dagen igår. Men men, får väl se om det dyker upp något annars får jag väl sätta på en film och mysa med mig själv ikväll :) det är ju trots allt skolan imorrn.

Jag längtar till helgen, för då kommer mamma och Markus! :))) / Ida

Jag och Josse i fredags :)


Sliten

Rolig festkväll igår! :) Den tackar jag för. Blev dock inte riktigt som vi hade tänkt. Vi gick åt olika håll allihop. De va hagforsbrudarna och sen kom även Louise och va med, kul!
Idag har jag varit hur sliten som helst, som vanligt. Förstår inte hur jag kan bli så himla trött :O Men det kanske är för att jag oftast inte behöver göra någonting och då ligger jag i sängen hela dagen och det blir man inte speceillt pigg av ;)
Var dock tvungen att gå ner för att handla förut, det var INTE kul kan jag säga. Fy tusan vilket väder det är ute idag. Höll på att blåsa iväg. Plus att regnet öser ner.

My sweet sixteen går på MTV hela dagen idag nästan så jag har luggit och tittat på det hela tiden. Hah! Då har man inte liv :) Men om en knapp timme börjar Den galne professorn på femman :) Den ska jag se. Och eftersom vädret är regn och rusk så tänder jag lite levande ljus till det och myser ;)

Ha en bra kväll! / Ida

Fredagen den 2:a

Sitter just nu i skolan. Har media-dag idag så denna dagen är ganska bra :) Dock är den inte så lugn som man tror. Ganska stressigt. Jag har iallafall förberett en intervju som jag ska göra. OM jag nu får tag i denna person vill säga :) Och denna person är Markoolio. Haha. Thomas (min lärare) sa att de säkert skulle gå. Har skickat mejl till hans skivbolag eller nåt sånt så får vi se om jag får svar :)

Efter skolan ska jag in till stan en sväng, måste köpa ny foundation och sen tänkte jag sola en sväng :) Efter det åker jag hem och planerar lite klädsel osv innan jag ungefär vid 6 ska möta upp Hagforsbrudarna som kommer hit för att parta ikväll :) Vi ska och handla mat och sedan vidare till Sara där vi lagar mat + gör oss iordning :) Kvällen är lite oklar ännu men det fixar sig alltid!

Ha en bra dag/kväll! / Ida

RSS 2.0