Bilder

Lite bilder från helgen :)



DISTURBED <3



Dead by April från bron :)



Liseberg :)



Uppskjutet, första gången stod jag vid sidan ;) Men sen åkte jag att :D



Manson. Dålig bild !



Mike i sitt bästa tillstånd :D hah. Där satt vi på en parkbänk mitt ute i ingestans.. typ. Men kul vare ändå xD

Nu har ja inge mer :P

Sommarväder

Det fina vädret har varit här en vecka nu och verkar stanna ett tag till. Det gillar jag :) Anledningen till att jag inte har bloggat har varit att jag har jobbat i fyra dagar, och sedan har jag varit i Göteborg under helgen :)
Jobbet går superbra och jag har egentligen ingenting att klaga på då vi står ute hela dagen. Det enda som jag tycker är dåligt är att det är för långa pass. Ibland har man t.ex. ett tretimmarspass, lunch i fyrtiofem min och sen fyratimmarspass. Och under de passen så står man i en attraktion hela tiden. Ingen mobil, ingen musik, inget sällskap. Bara en själv. Det kommer självklart gäster också. Men ibland är det dålig med folk i parken och så har man kanske oturen att få stå i den minst populära attraktionen. Då går minuterna drygt.

Under helgen var vi som sagt i Göteborg :) Kom dit klockan tio på fredag. Gick till nordstan och strosade runt lite. Köpte nåra saker och sen satte vi oss och väntade på Mike å gänget. De kom och vi gick och åt tacosbuffé innan vi sedan drog iväg mot Metaltown :) Vi blev lite sena och när vi kom dit var det världens kö. Jag blev skitledsen eftersom Dead by April var de första som skulle spela och ja ville inte missa dem. Men Mike å hans kompisar erbjöd sig å stå i kön så vi tjejer kunde gå upp på bron å titta. Så fick iallafall se dom därifrån :)
Efter Dead by April vare istortsett ingenting bra under hela dagen. Bara för mycekt skrik och melodilös musik. Vi fick dock autografer av Dead by April :) Sen höll på vi å dö i värmen. På kvällen spelade Volbeat, Disturbed och Slipknot. De två sistnämnda var helt underbara. SÅ jävla bra. Ofattbart att jag har sett dem. Kan inte förstå de :) Måste göras om.

Lördan vare liseberg som gällde. Vi hade jättekul, gick även med Jocke å Mansi (två killar från Grums). Jag övervann min rädsla och åkte äntligen höjdskräcken, uppskjutet och även uppswinget :) Himla roliga. På kvällen gick jag och Mike för att se Marilyn Manson från bron. Feli och Louise stannade på Liseberg ett tag till. Efter Manson hade vi förjävla roligt iaf. Vi var helt jävla sluta båda två = övertrötta som fan, helt flummiga plus några cider. JA, hemvägen var himla rolig iaf. Kom i säng vid tre ungefär.

Igår blev det hemfär :) Den hemfärden var inte rolig. Buss. Men jag överlevde.

Idag har jag packat ihop min lägenhet och skickat de mesta till Hagfors :) Haha. Jag ska bo hos Oscar nu istället, och även Andreas :) De blir bra de. Nu sitter jag dock hemma, Oscar är på träning. Men när han kommer hem ska ja gå dit. Sista gången jag sitter i lägenheten :O Som för övrigt är helt tom nu.

Nu blev det nog det längsta inlägget jag nånsin skrivit, så ni läser på egen risk :P Men hare hänt mycket så hare :)

Jobb på onsdag!

Hare!

Värmlandstrafik är SKIT

VIll bara uttrycka mitt hat mot värmlandstrafik. FY FAN säger ja bara. Ska alltid krångla.
När jag skulle åka till Kd förra helgen så hade ja glömt kolla tiderna och tydligen så hade de ändrat dem, ja missade bussen och pappa fick skjutsa mig. För att jag inte skulle missa bussen idag så kollade jag EXTREMT noga igår och det skulle gå en buss prick två. Bra tänkte jag, gick upp och gjorde mig iordning idag och sen tänkte jag att ja skulle kolla om bussen gick över munkfors som vanligt, men nej då gick det helt plötsligt inte en buss två utan ett och fyra. De töliga var att klockan då var 13.07. BRA VÄRMLANDTRAFIK, HEJJJA.

Nej usch.

Ohno

Hej jag uppdaterar ofta? Orkar inte med bloggen just nu :P Orkar inte med datorn alls. Även om det är skitväder. Haha :)

Idag drar jag iallafall till Hagfors. Ska till tandläkaren tidigt imorrn så :) Sen vet jag inte riktigt hur jag ska göra imorrnkväll. Ingenting planerat att göra i hagfors iaf, men här i Karlstad kanske jag har de. Så när jag har fått det bekräftat så blire säkert här. Det blir alltså en snabbvisit i Hagfors :) hehe.

Ska försöka pallra mig upp ur sängen nu, men den är ju såå skön :D Frukost blire nu :) hihi.

/ Ida

Kvällning

Sitter i lägenheten nu :) Fick nåt ryck och åkte hem. Ville hit, vet inte varför men jag trivs bättre i kd på något sätt, även om jag inte alls har så många att umgås med :O Men jag är så trött på Hagfors, haha :P Inget illa riktat mot kompisarna, men ja. Tror att jag verkligen valde rätt när jag flyttade hit :) Längtar tills jag får en egen lägenhet.

Föresten så var jag stensäker på att bussen till kd skulle gå vid fem förut. Så jag gjorde mig klar i lung och ro och sen skjutsade pappa mig. Vi kom fram men ingen buss kom. Sen kom jag på att det var lördag och inte söndag (Y) Ringde till en kompis som fick kolla upp busstiderna och den sista bussen gick klockan fyra. Haha. Så jag fick tjata lite på pappa så tillslut skjutsade han mig ;) Snällt tycker jag.

Nu ska jag bara ta det lugnt. Jessy har ju flyttat hem för sommaren och så det är ganska tomt här. Måste dock handla mat snart, är helt tomt på det också kan jag säga. Nu ska jag ju bo kvar här Juni ut så det behövs nog lite käk :)

Ha en bra kväll!

/ Ida

Såhär såg jag ut igår :) ungefär :D


130609

Följ min blogg med bloglovin



Nu är jag nyvaken. Kan aldrig sova länge när ja har varit ute och festat. Igår blev kvällen dock vääldigt kort. Jag åkte hem runt tolv just för att vädret var så himla dåligt. Jag var inte alls sugen på mer fest och det var ju inte så att man kunde gå till parken i spöregnet. Vi var iallafall hos Micke under kvällen och dit kom det tillslut en massa folk :) De var kul iaf. Men som sagt, PISSVÄDER. Usch, hatar de verkligen. Och inte är det bättre idag heller.
Nu sitter jag i sängen med en popcornsskål bredvid mig, herregud? Men jag var sugen på de och idag får jag vara fet ;)

Nu ska ja dra på en film eller nåt :) Hejs!

/ Ida

Miseria

Ligger hemma i kd nu med min bärbara dator :) har äntligen fått den tillbaka, känns skönt :D
Nu har jag också fått sommarlov, men jag tror nog inte att jag har fått sommarkänslan än direkt. Dåligt väder som tusan ju, vart är solen? Inget festande än heller utan de får bli imorrn när det är parken hemma i Hagfors :)

Orkar inte skriva så mycket nu så detta får räcka :) Ha de!

Spotify

Tycker jag är bra. Tack vare de kan jag sitta på pappas dator och lyssna på min musik :) Wiie.
Har inte så mycket att säga. Åker till farmor för att äta sen och efter det blire Sunne :)

Sitter för övrigt och kollar runt efter något att ha på mig på skolavslutningen. Jobbigt värre, har ingen aning om vad jag ska ha och jag har inte hitta något i nån affär heller.. På onsdag skare kollas! :)

/ Ida

Morrnmorrn

Nu är jag ganska nyvaken. Förstår inte men ja kan inte sova länge så ofta nu :O Har vaknat tidigt de flesta helgerna nu. Eller ja, me tidigt så menar jag mellan 9 och 11. Så ja, tolka det som ni vill :) Ska som sagt iväg och klippa mig halv 2 vilken ska bli hur gött som helst. Vill också få bort den varma tonen i mitt blonda hår och få mer kalltblont istället. Fårse hur det blir, vill inte bli helt blond bara :) Slingor ska de va!

Imorrn åker jag till Sunne också, Andreas är hemma. Har nog nämnt detta innan men skit samma, nu vet ni iaf ;)

Sen kd på tisdag som sagt och sen avslutning! :D Emma kommer nog också ner på Onsdag tror ja, blir bra de :D Då blire lite shopping inför avslutningen också :)

/Ida

Helg

Nu sitter jag hemma i Hagfors. Är på pappas dator nu men tänkte gå och lägga mig nu :)
Har iaf haft en bra dag tillsammans med fyron! Vi har cyklat runt å sedan också spelat minigolf ;) På kvällen besökte vi Sara där också Lisa och Sofie var :)

Imorrn halv 2 ska ja klippa och slinga mig :) NATTI

Home

Om en timme tar jag stadsbussen in till centrum för att sedan ta bussen mot Hagfors :) Denna helgen tror jag kommer vara ganska fullplanerad. Idag blir jag firad, imorrn blire förhoppningsvis fyron, om inte så hoppas ja få se nån iaf :) Sen ska ja klippa och slinga mig imorrn eller på söndag. Kanske se Emma på söndag också :) Sen är jag kvar i Hagfors även på söndag och sen på Måndag drar jag till Sunne för att träffa Andreas och för att gå på utbildning inför sommarjobber :)

Najsnajs! Ha en bra helg, jag har ingen dator hemma, förutom pappas. Så fårse om jag uppdaterar ;)

Ledig

Sista skoldagen idag! Fy fan va skönt det känns :) Imorrn är jag ledig och även på måndag då jag ska till Sunne på utbildningsdag inför sommarjobbet :) På tisdag börjar vi kvart över två. Vet inte vad som händer då, men det håller ju inte på längre än två timmar :) Sen på onsdag är det bara en avslutning, tror vi slutar runt tio. SOMMARLOV :D

Idag hade vi först matte. Gjorde största delen av uppgiften vi fått, men det är en ynka kvar. vg-mvg frågan. Jätttekort men fattar fan inte hur jag ska göra , och tydligen så måste jag klara den för att få vg :S Vet inte vad hon tänker med när jag har fått vg och mvg på andra uppgifter. Ska försöka få tag på mamma så hon får hjälpa mig, Jessy kunde inte och som sagt så fattar inte jag heller något.

Efter matten så hade vi gympa. Sprang 3 km på tid. Haha. Lite jobbigt vare faktiskt, men inte lika jobbigt som jag trodde. :) Sen hade vi naturkunskap då vi labbade och efter det slutade vi.

Emma å Sara var i kd på shoppping så jag drog in till stan för å träffa dem. Även Denise var där och fick också se Frida en sväng :) Kulkul. Helt slut i mina ben nu. Så som jag har sprungit och gått idag. Haha!

Nej nu ska jag försöka bli klar me den där jävla matteuppgiften. Sen har jag inte en uppgift mer på ungefär två månader :D GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!



Snart ett år sen tjejer. Tänk va tiden går fort... Saknar det!

Lite bilder.

Har inte lagt upp nåra bilder på lägne nu, så tänkte att ja kunde lägga in lite blandat från senaste dagarna/veckan.



Söta Alva! Så stor hon har blivit :')



Vi var på överraskningsfest för Amelie(?) i Slottsbron :) Massa ballonger fanns där när vi kom :D



Jag och Louise sov hos Krisse men Felicia kom även dit under natten och på morronen hittade vi henne ute på balkongen såhär ;) Sötan!



Jag och Oscar låg ute och solade en dag och då kom denna katt på besök. Han mådde nog rätt gött han ;)



Jag har ätit mat hos Oscar och på andra ställen också för den delen :) Haha

Sådär, hade inga fler, har bara mobilbilder eftersom min kamera har gått sönder :P Ajaj.

/ Ida

Onsdag

Nu rullar dagarna bara iväg och snart är det dags för sommarlov. Vilket jag har längtat som en idiot efter! Ska bli så underbart skönt, tycker också att värmen kan komma och stanna under lovet med:)

Idag slutade jag tidigare, är klar med nästan allt nu. Lämnade in ekonomin nu, ska bara göra källkritiken på den sen har jag en uppgift i matten, men den kan jag göra stora delar av på lektionen :) Sen är jag klar. FREEDOM! Lyssnar ja för övrigt på nu också ;) Haha. Tänker på en viss person när jag hör den gör jag också. hihi ;)

Pappa kommer snart hit för att hälsa på mig och då ska vi också äta något vilket innebär att jag slipper laga mat, wihooo! :) Efter de ska ja nog över till Micke under kvällen. Så idag kommer jag inte ha tråkigt, skönt :) Töligt bara att de va min födelsedag igår och ja hade tråkigt, men idag när ja inte fyller år har jag fullt upp ^^

Gick på stan en lite sväng efter skolan också, köpte mig tre par nya trosor på Vero Moda och en randig trekvart-ärmad randig tröja från MQ :) Najsnajs.

Ne nu ska ja hitta på något tills pappa kommer. Hare!

When it was good

Jag diggar den låten, som för övrigt sjungs (?) av Flipsyde :) Har blivit dålig på att uppdatera här nu, skärpning! Men har varit lite upptagen de senaste dagarna :) Som de flesta vet så har jag och Andreas gjort slut också, två veckor sen ungefär. Dock känns det inte så jobbigt då vi ska fortsätta vara riktigt bra vänner, jag ska vara hos han i två veckor under sommaren eftersom jag ska jobba i Sunne osv. Tror att detta var ett bra beslut nu efter att jag har fått lite tid att smälta de. Det var jobbigt att bo långt ifrån varandra och jaa.. klart att det inte är så roligt då. Så som sagt så känns det bra :)

Idag fyller jag år också, hela 17 år. Herregud vilken onödig ålder. Haha! Otur har jag haft också idag. Mycket regn och blås så jag har frusit, efter skolan gick ja Louise å Feli till Mitticity för å fika på Waynes. När vi stod å betalade så gick brandlarmet och vi fick utrymma. Haha xD Dock gick allting på typ 5 min så vi fick kommer in snabbt igen och fika :)

Efter det åkte jag hem till Färjestad. Ingen är hemma nu här, Jessy är i Filipstad hos sina kompisar, Micke är i Charlottenberg och Oscar åkte till Mallorca idag. Ensammast är ja ;) Men ja har iaf städat lite, lagt in musik på mobilen och sedan varit ute å sprungit :)  Så lite har jag fått gjort.

Köpte mig även ett par jeansleggins och ett par korta plyschshorts i typ aprikos :) Mysigt.

Nu ska ja dunka lite muuusik och kanske plugga lite sen :)

RSS 2.0