Hagfors

Äntligen är jag hemma i Hagfors. Känns hur skönt som helst, för ja har inte varit här på typ 3 veckor :O Men som sagt, nu är ja hemma ;) 

Jag åkte som sagt till Andreas i onsdags-kväll. Då lagade vi å hans mamma hemlagad pizza och åt de. Sen drog vi iväg till en kompis till Andreas som fyllde arton :) Var där ett tag tills de alla drog till en krog, så åkte vi hem. Somnade rätt tidigt.

Vaknade vid 11 troooor ja, och den dagen gjorde vi inte mycket. Åt tacos och mös hela dagen :) Sen kom hans andra kompis som nyss hade tagit körkortet, åkte med han och en till. Sen åkte vi hem till Ellen (hon som fyllde 18) och va där ett tag. :) 

Idag har vi inte hunnit så mycket, kollat på tv :) Och sen åkte ja hem vid 4, farfar hämtade mig vid bussstationen och ja fick mat där :) Men nu ska ja kolla på Hulken med pappa :D hejdå.


Tisdag

Som sagt, vissa förstår nog inte att de är saknade. Eftersom jag inte har hört av mig så mycket, och jag ber så hemsktmycket om ursäkt för de, mina vekor bara flyger förbi, och det känns som jg har miljoner saker att tänka på. Och det är inte med mening. Jag har inte glömt er, jag struntar inte i er, även om ni tycker att det verkar så. Jag ska försöka bättra mig, men det är svårt, för alla mina kompisar vill se mig på helgen, och det finns inte dagar så det räcker. Så vad jag än gör blir nån sur.

Det har hänt så himla mycket i mitt liv de två-tre senaste månaderna. Jag har varit utomlands, träffat andreas, börjat en ny skola, flyttat, fått nya kompisar. Och det tar på krafterna kan jag lova, även om ni kanske tycker att det bara är att ta sig tid, eller åka hem och vara där, så är det inte så lätt som det låter. Just nu är jag i en fas där jag umgås myket med mina nya kompisar, och det är väl bara så för att ja umgås med dom under veckorna, så just nu har vi ganska mycket gemensamt. Och sen vill jag självklart träffa andreas så mycket som det går. MEN, som sagt så har ja inte glömt er, ni betyder fan så mycket, men ja har bara mycket i mitt liv just nu. Och ja hoppas att iallafall nåra kan försöka förstå mig.

Kan va svårt ja vet, men om ni bara anade hur jag känner, hur ja mår när ja får höra vissa saker, så skulle ni nog förstå mig, men det går inte att förklara allt.

Var bara tvungen att skriva ur mig, för jag blir så ledsen över sånt här..

För övrigt så är det väl okej, har försökt vila upp mig, men när det blir press på mig eller när jag ska ordna nåt, så känner ja samma känsla igen, att ja helt enkelt inte orkar :O Ja vill bara skita i allt, och ja hoppas verkligen inte att denna stressen kommer tillbaka när skolan börjar, för då vet ja inte vad jag gör.

Är själv hemma nu också, Markus var hemma på förmiddan, men har nu åkt till en kompis. När jag är klar på datorn ska ja gå ut och gå en stund.

hejdå.

Hos mamma

Tjeenna :)
Har inte hunnit uppdatera sen ja kom upp hit, har inte suttit här mycket, sen när jag väl har gjort de har ja mest pratat med kompisar osv :)
Har det iallafall väldigt lugnt och skönt här, och det var de som va meningen :) ÄLSKAR att ta e lugnt. För nu kommer jag att vara utvilad och partysugen till helgen, super de ;)
Bussresan gick som ja trodde hyfsat fort, visst kände jag att jag suttit läänge, men när vi kom hem hit kändes det inte som 8 timmars buss/bil resa. Bra det iallfall. När jag ska hem nu på onsdag kommer det gå lite fortare, för då har jag inga pauser mellan bussarna, och bra är de för ja saknar Andreas ;)
Vi har inte gjort speciellt mycket här, på lördan åkte vi till vemdalen för att köpa nya skidor till mig å nya pjäxor till markus, men skidorna hade inte kommit in än, för dom håller på å bygger om, så vi ska åka imorrn istället :)
Igår va ja å mamma ute och gick en långpromenad, spelade fotboll med markus å hans kompis simon och sen bakade vi äppelpaj :)
Idag är jag helt själv hemma, mamma å sören jobbar å markus är med sitt fotbollslag till östersunds badhus :)
Så jag har bara kollat film och latat mig.
Imorrn är nog markus hemma med mig tror ja :) Men de blir rätt lugnt ändå, förutom att vi ska å köpa skidor då :)
och onsdag åker ja som sagt till Sunne :)

Hare! / Ida


Tjabba

Nu är jag vaken och redo för resan :) Känns som att det inte kommer bli så jobbigt ändå, behöver ju inte göra så mycket, typ lyssna på musik/sova osv :) Så de blir nog bra.
Läste just Kenza's blogg, och  hon är väl antagligen framme hos sin Teo nu, hah, saknar ja Andreas nåt när ja läser om hur mycket hon saknar honom? Nejnej. Bara liiitegrann ;)

Får försöka ha dom som "förebild" när Andreas flyttar till Skåne sen, om dom klarar det avståndet de har, då ska väl vi klara det "lilla" mellan Skåne å Karlstad ? Jaja, jag hoppas över allt annat att det kommer funka, men chanserna är väl väldigt stora att det inte gör de :( Men nu ska ja njuta av den tid vi har kvar innan han flyttar, för han e den bästa ja vet :) och alla mina vänner såklart ;). Er klarar ja mig inte utan vetni ;D

Ne nu ska ja kolla lite på tv, sen ta 20 över bussen in till stan och sen vänta på tåget, vi hörs nån dag framöver nu :) För mammsen har ju självklart dator ;)

PUSSS / Ida

Top of my lungs

Tjatja igen :) Nu är jag trött i kroppen, hade egen träning på gympan idag, så tränade både styrka och kondition, sen har ja ju gått på stan hela dagen, sen packat när ja kom hem. Men nu sitter ja stilla :) Dagen i skolan gick fort iallafall så de va bra. Tänkte lägga mig å kolla på gamla OTH avsnitt nu ;) Det är ju bara så jävla bäst!

Åker med tåget vid 12 imorrn, framme i mora vid halv 6 (Y) haha, så nu har ja laddat mobilen med nyyy musik ;)
Åker också förbi Sunne med tåget, jobbigt att ja inte får gå av :( haha :P Men ja åker ju dit sen ändå så :)

När nu ska ja krypa ner å mysa ett tag, men behöver inte lägga mig jättetidigt idag, eftersom ja kan sova till 10 imorrn :D

Hejdå!

Shoppp

Shoppade idag efter skolan, skulle köpa nåt att ha på mig på halloween, sen hittade ja som vanligt andra fynd ;) BRA jag är. Har hittat väldigt mycket som är billigt på senaste tiden :D Detta köpte ja iaf :

Chinos från Gina, 199:-



Jeans från Cubus, också 199:- Haha :D



Röd spetsbehå från Lindex, 99:-



Svart linne med tryck från Gina, 99:- (never mind mina superheta pjamasbyxor, haha)




De va allt :) Nu sitter ja å smaskar köttbullar å makaroner, rester från igår för ja orkade inte laga mat :P

Skriver nog ett inlägg sen om dagen :)

Hår

Va ute en sväng på stan förut :) Kom på att ja skulle köpa en superprodukt från Schwarzkopf, Dust it heter den :) Många vet nog va de är, men aa, det är iaf som ett pudervax. Man pudrar lite i handen och masserar in i hårbotten, så ska de ge volym. Och verkligen alla jag har pratat med som har använt det har tyckt att det var bra :) Och när vi åt lunch i stan idag så berättade Felicia att hennes syster hade klippt sig, och då hade dom använt de, och då kom ja på att ja skulle köpa de, så då gjorde ja de :) 180 kostade de. Fårse om de funkar.

Sen köpte ja en hårinpackning från Sunsilk som var på rea, 24 kronor :) Ska även försöka göra lite ljusa slingor i håret när jag är hos mamma. Blir mycke me de nu :) Men de blir nog bra.


Hungrig

Tjatja :) Nu är jag äntligen hemma, har bytt om till pjamasbyxer å klasströja, MYS :) Ska tända mina älskade ljus snart också, sen väntar på ja Jessy också. Hon kommer nog hem när som helst, och då gör vi mat, sen blire som sagt negerbollar till efterrätt ;) Mums.
Idag på bussen hem satte sig en lite kille framför mig, säkert i Markus ålder, och han prata i mobil, haha. Såg lite roligt ut, en så lite kille som pratar i telefon. Tycker faktiskt att det är lite dumt att vissa får telefoner så tidigt :O De flesta behöver de inte alls, okej om de nu behöver det.
Iallafall, shiiit va ja kände att ja saknade Markus då :O Vet att ja har sagt de flera gånger, men usch när ja såg en som fan såg precis ut som Markus bakifrån, ojoj va ja längtade efter honom då :') Ska bli härligt att träffa honom.

Nu har ja fixat  så att jag är ledig på fredag, gyttt!

Nä nu drar ja ett tag ;) Hejs svejs

Scream

Den låten är bra, så lyssna på den nedanför här ;)
Sitter nu på svenska, är klar med den där jävla debattartikeln, ÄNTLIGEN :) Så nu har ja inget att göra denna timme och nästan lektion (har svenska då också) och ja bara sitter och drömmer om att Kristin nu ska komma och säga att ja får åka hem :D Så kan ja komma tillbaka och gå på den sista lektionen ;) Som är historia. Men de kommer aldrig att hända, så ja får väl sitta här och inte göra nåt i typ.. 2-3 timmar. Haha
Jaja, ska fråga henne va ja ska göra för nåt nu iaf :) Hejdå.

http://www.youtube.com/watch?v=g6oFI-hrfyc

Gick inte att lägga in låten direkt från youtube, vet inte varför :P Men den är rätt bra tycker ja iaf :) Lite gammal men who cares ?

onsdag

Nu sitter jag i skolan igen, tiiiiidigt kom ja hit. Och jag hatar att gå upp 6 på morronen, sov bara 6 timmar inatt, och då är man trött sen. Och så går vi såklart till 4 idag. GOTT.
Men idag har ja inge planerat, så de blire bra. Tror ja å Jessy ska baka negerbollar när vi kommer hem :D De blir gott iaf.

Igår gjorde ja å Andreas inte alls mycket, låg å kollade på mtv ett tag, gjorde hamburgare, han tränade och ja kollade på flera avsnitt desperate housewives :) Sen kollade vi lite på tv och ja somnade vid typ12 kanske. Va faktiskt inte så himla trött igår, framsteg :D

Ne nu orkar ja inte skriva mer, hejhej!

Tisdag

Idag äre tisdag, och jag sitter nu i skolan. Tror de blir en ganska lugn dag, för ja har inte så mycket på schemat ;) Fast de två uppgifter som ja har skrivit upp är jobbiga :P Men men, det går nog fort :)

Hela klassen skulle få sluta ungefär en kvart tidigare för att de ska hinna med bussar, men ja frågade och ja fick sluta 20 i, så hinner ja ta stadsbussen in till stan och den ta två-tåget till Andreas :) Super. Blir så himla drygt om ja missar 2 tåget, för då måste ja vänta tills halv 4, och då äre buss så då är ja inte framme förens 20 i fem :O Blir så sent, då hinner ja inge mer än å äta när ja kommer dit, sen ska han på träning och sen ska ja sova. Haha, nej de blir för lite tid :) Störsamt bara att det inte går nåt tåg/buss vid halv 3 eller nåt. Nej det ska gå två, och ja som slutar vid två liksom. BRA.

Jaja, igår pratade ja me mamma i telefon ett bra tag :) Gjorde upp att ja skulle komma, så ja ska ta ledigt på fredag, för ja ska dra upp till dom då :) Ska åka buss!! :O För pappa jobbar så han kan inte skjutsa mig.
Min resa blir lång, tar ett tåg härifrån till torsby vid 12, väntar där en halvtimme på en buss till malung, sen får ja vänta en timme där för en buss till Mora. Sen hämtar mamma mig där, och då är klockan halv 6 :O Drygt.  Men men, faktsiskt rätt bra att ja får vänta lite mellan bussarna, så hinner ja äta å sträcka på benen ;) hihi.

Tror det blir ett bra höstlov iaf, för direkt efter mamma åker ja till Andreas, och sen kommer ja hem till hagfors på fredag/lördag :) Och då blire byn.

Nu ska ja jobba, hejdå :P

Bröderna

Sitter här hemma i kd och har precis läst igenom bloggar :) Kom in på Stinalee's där hon hade lagt upp ett klipp på bröderna lejonhjärta. Herregud va nostalgisk man blir av att se sånt :) Blev så jävla sugen på att bara krypa ner under täcket och titta på hela filmen :) En godispåse skulle inte sitta fel heller. Men när man inte har allt så får man nöja sig med medelmåttan (;

Idag i skolan va hela tjejligan hemma utan Amanda som för en gångs skull kom i tid :D och va där hela dagen med mig ;) De va bra, fick oss några härliga skratt under dagen :) Vädret idag hatar ja, blåser som fan och regnar. Fick vänta på bussen i 20 min efter skolan också, och då höll ja bokstavligen på att frysa ihjäl :O

Ska nog snart göra mat, blir kyckling idag, eftersom de blev över när vi gjorde förra veckan :) Sen ska ja bara lata mig :) Ta de lugnt och vila.

Imorrn åker ja hem till min älskling :) Sover där som vanligt.
Höstlovet närmar sig nu också, och ja har bestämt att ja ska inte festa till helgen, utan ja ska försöka åka upp och hälsa på mamma så fort vi får lov. :) Tyvärr så jobbar hon =/ men ja får iallafall se henne på kvällen :) Så kan ja vara själv under dagen, eller låta Markus vara hemma från fritids med mig :D Ta de lugnt.

Sen ska ja till Andreas nåra dagar, hans mamma ska till göteborg, så han tyckte ja kunde komma och hålla honom sällskap :) Och sen äre ju också halloween då, och det är ju enda gången det är fest i byn, så ja får väl lov å bli med då ;)

Ha en fortsatt bra dag !

Helgen

Nu är ja hemma, FINALLY. Jävlar va utmattad jag är, har aldrig varit så sliten i hela mitt liv. Måste ta det lugnt nu ett tag framöver. Förlåt alla kompisar om ja säger nej till nu nån gång, men ja orkar helt enkelt inte med allt :(

Ja va iallafall hos Andreas torsdag å fredag, torsdag har ja redan berättat om. Men på fredag så skulle han iaf träna flickorna i basket. Så ja fick följa me å kolla på :) Duktig han! Sen drog vi hem och åt, slappade och sen tyckte ja å Andreas mamma att vi alla skulle se Mamma mia :) Så vi åkte iväg å handlade chips å sånt sen kollade vi på den :) Va inte så jättebra direkt. Alla säger att den är de, men ja vet inte ja :)

På lördag sen så tog ja bussen till kd vid 2, bytte där till buss mot grums och så mötte flickorna upp mig där :) Drog hem och gjorde oss iordning direkt, sen satt vi å pratade vid Felicia tills vi skulle dra till slottsbron där den stora festen va :) Hade väl kul i början på kvällen iaf :) Va där tills klockan va 4, sen fick vi GÅ hem. Och ja som hade mina pumps. Hade inge ont i fötterna nej.

Idag har vi inte gjort alls mkt, sovit å slappat å ätit pizza :P Och nu är ja hemma och väntar på att mina nudlar ska koka klart :)

Ska sova tidigt ikväll, Hejdå :)

Kaffe<3

Kaffet har blivit min räddare de senaste veckorna. En morgonrutin som ja nästan inte klarar mig utan för då somnar jag direkt. :) Haha, och gott äre också. Sitter nu med en stor mugg kaffe från Mcdonalds. MUMMA.

Drog till Andreas igår, hann med kvart över 12 bussen, så ja skulle ha kunnat gå på den sista lektionen i skolan egentligen, men vafan ;) Skadar inte me lite ledighet ibland. När ja kom dit skulle han iväg å träna på gymmet, men ja orkade inte följa med, så ja låg kvar hemma hos honom å kollade på tv.
Sen började vi me maten (as usual) och såklart så äre nåt som tar lång tid ;D haha, men idag ska vi faktiskt äta nudlar eller nåt tror ja, så vi inte behöver stå så länge. Gjorde iaf typ fläskfilé å hasselbakspotatis eller nåt :) Gott som tusan, men de tog två timmar (Y) haha :D
Sen latade vi oss och kollade på massa skitserier på mtv :) Sen drog han på sin basketträning, och då va ja ute och gick. Sen när han kom hem somnade ja ganska fort :) haha.

De va min dag de, och idag drar ja som sagt till Andreas igen. :)

Haré

Hockey osv.



Yes, hockey vare igår, och Jossi va det enda HV-fanet tills typ 5 min innan matchen började. Men de va inte många som vågade sig upp då heller, sammalagt kanske de va 10 st :D MOBBAT. Färjestad va ju bäst som vanligt och vann med 4-2 ;) BRABRA.

Skulle ha varit ute å sprungit idag, men Jessy va hunrig när ja kom hem, så ja fick ställa mig och diska (diskade aldrig igår så va mkt idag), sen gjorde vi mat (ris å kyckling som ja sa förut ;) och sen åt vi.
Sen har ja suttit framför datorn hela tiden, har hjälpt min kära vän Louise med hennes blogg. Ni kan ju kolla in hennes om ni vill ;) ---> Louise.

Nu ska ja strax lägga mig, klart att ja ska vara urtrött nu när ja får sova två timmar extra imorrn. Men men, är väl bara bra antar ja :) Blir nog dålig uppdatering från och med nu och fram tills på måndag skulle ja tro, om ja inte får tag på en dator vill säga. Drar ju som sagt till Andreas imorrn, sen på fredan efter skolan drar ja dit igen, och på lördan till Grums :) Sen på söndag kommer ja iof hem, så då på kvällen blire nog att skriva :)

Haré! Nattinatti.

whioo

Sitter och har svenska i mediasalen med Felicia, Josefine, Amanda å Louise :) Slappt, för ja e typ klar me min debattartikel om homosexuellla så ja gör inte speciellt mkt. Slutar om en halvtimme också, sen har vi historia i två timmar. Ska skriva om ryska revolutionen då :O Orkar ja? NEPP. Aja, de kvar sen bara, sen slutar vi för dagen :)

Idag ska vi äta gott, kycklingfilé, ris å currysås. Och självklart, bara för att ja inte äter de så ofta, så får vi de i skola på fredag :P
Imorrn är ja ledig också :D Ska till sjukhuset, så då skipper ja hela skoldagen, sen drar ja till min Andreas direkt ja e klar ;)

Haré

Tisdagsplugg

Sitter i skolan nu, slutar om 20 min :) Är som sagt tisdag idag, och då jobbar vi ju med typ vad vi vill. :) Det är bra, så jag har nästan skrivit klart min debattartikel och sen har ja rättat min berättelse i engelska :) Brabra ida!

För en gångs skull är de varmt som fan i skolan. Hellre de än kallt iaf! :P
Nu när vi slutat drar ja nog in till stan, väntar på Jossi å Tobbbe :) Sen drar vi nog hemåt till mig.

Haré !

NUni

Nu har ja städat hela lägenheten :) Typ. Har dammtorkat å verkligen rengjort mitt rum, såg förjävligt ut :P Sen har ja dammsugit överallt utom i Jessys rum, de får hon ta själv , mohaha ;)
Så nu är ja trött i kroppen, eller iaf i ryggen. Den cpar sig alltid, är så JÄVLA trött på att ha ont i den..

Nu ska ja ta de lugnt och sova tidigt :) Det är GOTT.

Hejdå.

Get right

Tjatja, sitter nu hemma alldeles själv. Har ingen aning om när Jessy kommer hem :P men hon kanske är ut och "ränner" på staden ;) Hur som helst så skippade ja, Felicia å Jossa sista engelsklektionen idag. Koncentrationen har luggit på  minus en miljon. Har inte gjort annat än att skratta tror ja ;P övertrötta till tusen. Hm, får alltid lite dåligt samvete när ja hoppar över nåt sådär, även om det händer väldigt sällan. Men ja kände verkligen att ja behövde komma hem, sen ligger ja inte efter i engelskan heller, så ja tror ja klarar de :)

Är lite hunrig nu, så ska nog försöka ringa Jessy å höra vad vi ska äta osv :P

Imorrn kommer också Jossi å Tobbe hit och hälsar på, ska ju gå på hockey, och bor inte ja perfekt för de ? Jojomen :D 5 min gångväg :) Så de blir till att se Färjestad - HV71. Jossi är ju ett tvättäkta Hv-fan så ;) Får stå i Färjestaklacken me Tobbe ja :) Haha. Ska bli kul, och de har även tvingat mig till att ha på min Tobbes färjesta-tröja. Haha :) Snyggt.

Nej nu drar ja, tjaaaoooo !

The weekend

Äntligen är jag själv :) Inte för att de är nåt fel på sällskap, men jag är sällan själv nuförtiden, och jag saknar de som fan. Känner att ja inte kan riktigt slappna av nu. De e dumt.. 

Fredagen va superbra. VI åka till Herrhagen efter skolan å handla mat. Hem till lägenheten som Feli lånade, lagade taacos och gjorde oss iordning för fest. De va ja, Jossa, Louise, Felicia å Malin :) Trevligt. Sen kom de folk vid halv 8-8. Hämtade och upp Andreas vid halv 9 :) KUL. Festen var okej, men efter ett tag blev de bråk och vi fick slänga ut alla. Ja å Andreas delade på en 90 säng också, så va inte så stor plats de natten. 

På Lördan vaknade vi vid 9, gick upp och började städa. Städade till 1 ungefär, sen drog ja å Andreas in till stan och åt en baugette :) Sen hem till mig. Spelade guitar hero osv. Ja tog sedan 6 bussen hem mot hagfors. Och när ja kom hit så kom även Jossi å Emma hit :D Jättekul att få se dom ;) 

De sov över här och idag har ja inte hunnit mycket, ja å Emma gick till ridskolan förut och hälsade på. Sen har vi bara suttit här,. Ska ta och packa nu tror ja, för ja ska ta 5 bussen hem till kd :) 

Skriver nog ikväll, så hörs då ! :D 


Mitt på dan

Tjatja, nu sitter jag med Amanda i ett svinkallt datarum. Ärligt alltså, lärarna måste tro att vi bor på mallorca eller nått :O På tal om de kommer Josse nu idag :D Tror ja. Säkert neger, haha ;)

Vi tog också skolkort idag, blev väl som de blev. Orkar inte bry mig :) Har engelska nu egentligen, men vi har ingen lärare så vi får göra de vi har kvar, och ja har inget kvar så :) Nu har vi mat när som helst, antingen äre precis nu, eller så äre tio över. Inte säker :P

Sen har vi grafisk kommunikation i två timmar sen äre HELG :D Följer med flickorna till lägenheten direkt efter skolan, där ska vi äta tacos å grejer å göra oss iordning, sen börjar väl folket ramla in vid nån tid ;)

Haré !

So what

Haha, nu har ja hört den låten två gånger. So what - Pink alltså :) Har självklart hört att alla andra tycker att den är så bra osv osv, men vet inte varför ja inte har lyssnat på den :P Sitter och leta förgäves efter en speciellt låt nu som ja hörde häromdagen, men det enda som ja kommer ihåg ur texten räcker inte som sökhjälp, så aa. Lär inte hitta den.

Ikväll har jag och Jessy varit över och hälsat på Denise, hon bor ju jämt en gatan från oss :) Johanna va också där. Och fan va fint hon hade de. Gissa om ja e sugen på att flytta till eget nu? för göra om som ja vill osv. Inte ha PP (Jessy vet va ja menar) :D haha nej men Per som ska gå ovanför oss och bestämma saker. Stör mig nåt så grymt just nu.

De följde iaf med oss hit sen och vi satt och pratade rätt länge :) Va kul för ja har inte sett nån av dom på väldigt länge. Kul att hon bor så nära nu då ;) kan ja se henne mer.

Nu ska ja snart sova, taggggggade inför morrondagen :D

Natti!

Bruce.


Sitter nu och dricker mitt goda kaffe me grädde i :D drack de imorse också, och fan va gott de va :) men de blir nog inte så ofta ja dricker de. Måste vispa grädde och sen känner ja mig så onyttig när ja äter sånt här mkt, eftersom ja inte tränar nåt för tillfället :P Men gott äre iaf. Lyssar på Bruce Springsteens nya skiva, eller nya och nya, nu :) Faktiskt ganska bra den gamla gubben. Men han slår inte Bryan Adams ;) Fan ja vill se honom igen :) Hoppas han kommer hit en gång till.

Dagen idag är inte planerad för någon speciellt. Kanske går ut och tar mig en promenad sen, fårse :)

Hejs så länge.

Skidor



Jag saknar skidåkandet som tusan nu. Så nu fåre gärna bli vinter för min del :) Kolla bara va härligt de ser ut. Är uppe hos mamma och åker skidor där, vi är i hamrafjällen/funäsdalen. HÄRLIGT.

Denna vintern skare attt bli åkande också :) hihi.

Nu sitter ja här me morronrock och massa ljus tända, lyssnar på Avril gör ja också. Den flickan tröttnar ja aldrig på :)

Funderar på att sova snart, så hörs imorrn :)



Tv

Yes, nu mina vänner sitter jag och kollar på TV. Det visas Family guy, som är väldigt roligt ;)
Idag gick jag direkt efter skolan till Willy's för att handla. När ja kom hem gjorde ja mig pannkakor och åt :D De va väldigt gott må ja säga. Fick lov att passa på nu, för jag har varit själv hemma idag och Jessy gillar inte pannkakor :(
Fick massa grädde över, så ja ska göra oboy sen med grädde i tänkte ja :) De drack ja för första gången för ungefär en vecka sen, hos Andreas, och de va väldigt gott :) Så då tänkte ja att ja kan använda min grädde som blev över till det ;) haha.

Nu lääängtar ja till fredag :) Partysugen. Men bara imorrn kvar, och fredag går fort, då äre föresten skolkort också :)

Haré!

I'm stuck in a coma

Tjenixen :) Nu sitter jag helt själv i en av datasalarna i skolan. Kanske beror på att jag är här ganska tidigt. Trött som tusan är jag också, för ja fick inte sova nåt på tåget. Va helt fullproppat, fick som tur va en plats, men inte kul å försöka sova när de står folk en decimeter från mig med sina "vackra" rövar. Det var trångt ja alltså.

Åkte som sagt till Andreas igår, han laddade ner de vi trodde va de första avsnittet av Desperate Housewives (eller inte de första, men det som gick förra tisdagen) och så kollade vi på de, men ja tyckte det var lite skumt, för de hade gått typ 10 år i serien, och sen när ja såg nästa avsnitt på tvn igår så märkte ja att vi hade nog laddat hem ett lite senare avsnitt. Haha ;) Så nu vet ja vad som händer.

Annars gjorde vi inte mycket, slappade, och när han hade basketträning va ja ute och gick. Gick en timme, men fan så långt jag hann gå :) Mycke längre än förra gången, fast de tog lika lång tid, så ja va väl snabb igår då ;)
Sen hade han även varit så jävla snäll och tänkt på mig när de va Sunne marknad, så han hade köpt en påse med marknadsnougat till mig :') Då blev jag riktigt glad!

Idag går vi till fyra i skolan, drygt. Men imorrn slutar vi två, och på fredag vid 3. Sen efter skolan på fredag blire FEST :D Flickorna i klassen har fått låna en lägenhet, så vi ska dit ;) Andreas kommer dit, och kanske Jessy också. Så de kan väl inte bli mer än lyckat ? :) haha, ja längtar iaf som tusan.

Nu ska ja försöka få tiden att gå. Får väl surfa runt lite :) Hejdå!

Pina colada

Nu sitter ja i mitt rum helt själv. Keith kom hit förut, och vi tre gick och köpte pizza. Nu skulle jag i vanliga fall sitta och ångra mig, för att ja ätit en pizza. Men det gör ja inte nu, för ja är inte lika onyttig längre så nu får ja äta sånt :D
De är iallafall ute nu och ska möta upp Sophia, hon ska tydligen sova vid Jessy, eller aa, hos oss :)
Har vart en lugn och trevligt kväll, och ja ska nog inte vara vaken så länge :P

Sov så gott :)

Fynd, fynd, fynd

Yes. gjorde många fynd i lördags :)

 En väska från Gina, 49 :-


Väska från myrorna. 30 :-


Klänning från Gina. 49:-


Skärp från myrorna. 15:-


Klänning/Linne från Gina. 49:-



Hallå fynd :D haha, ibland har man tur :)

Vi är gårdagens kärlek.

Yes, sitter nu här och lyssnar på gamla goda Lasse :) Många som klagar på honom tycker ja, men ja gillar honom. Visst, han blir enformig ibland, men liksom, vilket band blir inte ? Alla band har ju sin genre :) Då blire ju lite enformigt.
Skoldagen idag är den jobbigaste på hela veckan, men det gick hyfsat fort ändå, så det var ju bra. Imorrn äre tisdag, och den är bra :) Sen drar ja även till min Andreas efter skolan så, det är ju inte fel :)
Jag och Jessy har bestämt att vi ska äta pizza idag, de ska bli gott. Prova hur den smakar här i kd också :D haha.
 Lägger in bilder på mina fynd i nästa inlägg ;)

Blir nog bara slappt idag, så.. hejs!

Helgen

Denna helg har också varit superduperbra :) Nästan alla mina helger blir bra nuförtiden, men det är väl för att ja har så många ja vill träffa, och då blire roligt :)
På fredan kom iaf Emmis hit :) Vi lagade mat, pratade och satte sen på en film. Men då började det åska så vi somnade ist :)  Ungefär vid 11-12. Gick sedan upp 11 på lördan, och då gick vi ut på stan och shoppade. Hitta mig massa fynd som ja tänkte visa imorrn :) Sen kom pappa och hämtade oss och vi åkte hem mot Hagfors.

När ja kom hem till Hagfors vid 7 typ blev de snabba puckar. In i duschen och göra mig iordning för fest på typ 40 min :) fint dä! Jossi kom till mig och vi åkte sedan med Störtis till Bergsängs skolan där de va 18-årskalas :) Va väl inte sådär jättekul, men rätt trevligt :) Pratade me flera olika folk under kvällen, och ja lärde känna massa nya =)

Jossi sov hos mig, och idag har vi inte alls gjort mkt. Ja klippte mig vid 10 och de va skönt. Sen har vi ätit Ben&Jerry glass och varit vid farmor och blivit bjudna på mat :)

Nu ska ja alldeles snart sova, haré!

Efter att ja klippt lugg. :) Lite dålig bild men det är iaf nåt.


Kaffe & Ballerina



Mums, detta står nu framför mig ;) Inte fel de. Sitter och har ganska tråkigt nu faktiskt, har redigerat nåra bilder osv. tänkte kolla lite på nån film nu, väntar ju nämnligen på att ja ska få åka in och hämta upp Emmis :) Hon kommer nån gång vid 6.
Har tagit mig en dusch sen ja kom hem, och det var riktigt skönt, så nu ska ja mysa lite me mig själv ett tag. Jessy är inte hemma heller, så är helt själv :O :) haha.

Ha en bra fredag !

Fredag

Nu äre fredag igen, satan va veckorna bara flyger iväg :O Men inte mig emot :) Igår åkte ja till Andreas efter skolan, och min snälla historia/samhälls lärare släppte mig en halvtimme tidigare så att ja hann med 2-tåget :D de va snällt!
Vi började som vanligt me mat direkt (haha) sen skulle han träna, och då gick ja ut och gick :) Gick ungefär en timme, var inte så mysigt väder ute men. Gick hem sen och kollade på tv, och sen kom Andreas efter en halvtimme ungefär :)

Idag kommer min efterlängtade vän Emma hit :D de ska bli såååå kul! Hon ska sova över här, och så ska vi gå ut på stan imorrn :) Pappa kommer också till kd imorrn för att kolla in lägenheten lite, han har inte varit här sen vi flyttade så. Då åker vi också med honom hem :) Så slipper vi bussen.

Nu sitter ja för övrigt i skolan, och lektionerna börjar om typ en kvart. Så nu ska ja dra :) Ha en bra dag !

FYRON

I MISS MY GIRLS <3



Yes

Slappdag is the shiet. Har inte gjort ett dugg sen ja kom hem. Kollat på "Forgetting Sarah Marshall". Bra film faktiskt :)


I can wait

Sitter nu i skolan och har svenska, läraren är sjuk, och det är andra svenskalektionen idag, den enda uppgiften vi fick var att svara klart på frågor om filmen "Boys don't cry". Är nu klar med det, så jag har inte gjort nåt under lektionen, och det är typ en halvtimme kvar. Efter det har vi ungefär en timme på oss att ha rast och sen ta oss in till stan. Ska möta upp vår samhäll/historia lärare Jens på torget, och sen ska vi till ett fängelsemuseum. Så det blir nog inte allt för tråkigt. Denna dagen har alltså gått hyfsat fort, och om man tänker på att det är en 9-4 dag så har den gått förjävligt fort :) Har visserligen inte slutat än, men som sagt så är det inte speciellt mycket kvar och ja har inget jobb kvar.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, vill ut och gå men vädret suuuger ju. Så sitter väl inne och kollar på en film kanske :) De gjorde ja igår, och hade doftljusena tända, MYS. Fattas bara en Andreas! Till råga på allt kollade ja på "The Holiday" igår, (som jag för övrigt älskar) och den gör en verkligen myssjuk :) Men jag får se min Andreas imorrn, och det är jag glad för :)

Nu ska jag försöka fördriva lektionen med att bara slösurfa. HEJDÅ



RSS 2.0