Tisdag

Idag äre tisdag, och jag sitter nu i skolan. Tror de blir en ganska lugn dag, för ja har inte så mycket på schemat ;) Fast de två uppgifter som ja har skrivit upp är jobbiga :P Men men, det går nog fort :)

Hela klassen skulle få sluta ungefär en kvart tidigare för att de ska hinna med bussar, men ja frågade och ja fick sluta 20 i, så hinner ja ta stadsbussen in till stan och den ta två-tåget till Andreas :) Super. Blir så himla drygt om ja missar 2 tåget, för då måste ja vänta tills halv 4, och då äre buss så då är ja inte framme förens 20 i fem :O Blir så sent, då hinner ja inge mer än å äta när ja kommer dit, sen ska han på träning och sen ska ja sova. Haha, nej de blir för lite tid :) Störsamt bara att det inte går nåt tåg/buss vid halv 3 eller nåt. Nej det ska gå två, och ja som slutar vid två liksom. BRA.

Jaja, igår pratade ja me mamma i telefon ett bra tag :) Gjorde upp att ja skulle komma, så ja ska ta ledigt på fredag, för ja ska dra upp till dom då :) Ska åka buss!! :O För pappa jobbar så han kan inte skjutsa mig.
Min resa blir lång, tar ett tåg härifrån till torsby vid 12, väntar där en halvtimme på en buss till malung, sen får ja vänta en timme där för en buss till Mora. Sen hämtar mamma mig där, och då är klockan halv 6 :O Drygt.  Men men, faktsiskt rätt bra att ja får vänta lite mellan bussarna, så hinner ja äta å sträcka på benen ;) hihi.

Tror det blir ett bra höstlov iaf, för direkt efter mamma åker ja till Andreas, och sen kommer ja hem till hagfors på fredag/lördag :) Och då blire byn.

Nu ska ja jobba, hejdå :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0