NU är den här

Blir inte så mycket uppdatering när vädret är strålande! :) Men det gör absolut ingenting ;)

Under de senaste dagarna har jag bara varit i skolan, umgåtts me nåra kompisar och igår vad jag även i Grums. Blev inge Hagfors för pappa var väldigt förkyld och jag har ingen lust alls att bli smittad just nu. Blä på det. Så jag följde med på party igår, det var kul för det mesta men sen tyckte jag att de va många som drog :O Så då blev det inte lika kul och jag blev supertrött. :P Jag, Louise och Felicia sov över hos Krisse och vaknade vid 12 idag ungefär :) Då åkte vi ner och köpte glass och sedan fick jag skjuts till karlstad av Emmas bror Robin och hans tjej :) Haha. Sicken tur ja hade! Slapp ja åka buss :)

Har legat ute i solen nu ett tag men nu blir det skugga på min solplats :( Så nu vet ja inte vad jag ska hitta på ! Fårse :)

Hare!

Pieces

Sitter och lyssnar på Pieces med Sum41 nu :) Faktiskt riktigt bra. Längesen jag hörde den! :D En annan låt som också är king är When it was good med Flipsyde ;) Lyssna på de!

För övrigt så har Mike nu beställt Metaltown biljetter. Endags :) De blir jag, Feli, Louise, Mike å nåra av hans kompisar tror ja :) Vi ska dit på fredan och sen på lördan drar vi på Liseberg :D Fatta va jävla najs! Åh jag längtar redan! :) Hihi.

Idag har jag varit i skolan och fått lite gjort. Har nästan gjort klart två bokrecensioner/bokanalyser och sen har jag gjort en muntlig redovisning om barnpornografi + skrivit lite på ekonomiuppsatsen. Oj va duktig man kan vara ibland :)

Igår efter skolan hade Josse och Jossi dragit till kd för å shoppa. Så jag drog in till stan efter skolan och umgicks med dem lite :) sen kunde jag inte hålla mig i styr heller så jag köpte mig en mintgrön klänning från gina, jättesöt :) Sen ett par trosor på rea därifrån + en glasspray till håret på nivea som jag spanat in länge och nu var det halva priset ;) Rea kungen, är det jag de? :D

Ska kolla runt lite på nätet nu tänkte jag. Till helgen drar jag hem til kära hagfors, :) Blir förhoppningsvis en fyrondag iaf ? :) Hoppas på det.

På återseende.

För två år sedan. Stockholm skärgård :)


Sorry

Nu har jag inte uppdaterat på länge. Orsaken är att jag inte har haft lust..
Haft en trevligt helg i Forshaga med mamma, Markus, Anette, Alva, Andreas och Carina. Lilla Alva har bliviti sååå stor. Sist jag såg henne så kröp hon bara, nu kan hon gå/spring och prata. Sen sa Andreas hela tiden "Alva, är du pappas tjej?" och hon svara alltid "aaa". Så söööt :) Haha.

Tillbaks i skolan nu också, endast två veckor kvar dock, känns himla skönt. Idag har jag fått klart iallafall en uppgift. Bra de, sen imorrn ska jag försöka fixa en till :) Går nog de här, det enda jag gruvar mig för är ekonomiuppsatsen, fy fan va drygt :P Och den ska jag ju som sagt ha MVG på för att få MVG i kursen :P

Ikväll ska jag kolla på de här.. hm, bröllop å jäkelskaper vetni :) Fast de va nån ny, börjar halv 8 :)

Ha en bra kväll!

Grums

Har haft två jättetrevliga dagar i Grums nu :) Första kvällen satt vi bara och snackade igenom hela kvällen :) Mysigt. Sen sov jag hos Louise. Igår spelade ja å Louise GH hela dagen, Felicia satt vid datorn typ och Sofia va hos sig. Men på kvällen gick alla hem till Sofia istället, satt å spelade där ist, haha. Sen pratade vi och så sov jag och Louise hos Sofia och Felicia hos Mattson :P Idag har vi kollat igenom marknaden en sväng, köpte med lite nougat :) Sen tog jag bussen till kd vid kvart i tre. Nu ska jag snart ta en buss in till centrum och sen en buss mot Forshaga. Dit kommer mamma å markus och de ska bli hur kul som helst. Håller på att sakna ihjäl mig efter dom! :)

Ha en bra helg så hörs vi ;)

 / Ida

Mystime!

Sitter nu hemma hos Looois :) Kollar på när hon kör gh för tillfället. De andra tjejerna (Malin, Feli, Emma å Sofia) sitter ute på terassen här bredvid :) Har köpt på oss massa godis, chips, choklad å dricka. Här ska mysas :) Hihi. Ska antagligen sova hos Sofia som sagt, fårse hur de blir så de inte blir försent så vi somnar här ;D

Ha en bra fortsatt kväll alla! :)

/ Ida

Tuesday

Sista dagen för vecka som sagt, och vi slutar om typ tio minuter :D Riktigt jävla skönt.
Igår hämtade Pauselius mig efter skolan, skjutsade hem mig och jag gjorde inte alls mycket. Sen kom han och hämtade mig igen efter nån timme och ja fick skjuts så jag fick handla :) Schysst.

Idag ska jag följa med till grumset direkt efter skolan ;D Mys och såånt me tjejerna ikväll :) Sen sover jag hos Sofia tror ja :) Sover även i Grums imorrn eftersom jag ändå inte har något att göra i Karlstad :P På torsdag kommer mamma och Markus hit :) Ska bli så himla skönt å få träffa dom igen, var hur länge som helst sen nu :O

Nu ska jag avsluta allt och sen dra iväg til the buss ;) Ha en bra dag! :D

/ Ida


Marknad

Igår blev det maknad i Ekshärad tillsammans med Josse, Sara och Saga :) Sedan mötte vi även upp Sofi :) Gick runt ett tag, köpte munkar, nougat och dricka :) Sedan drog Saga och Sofi hem och få träffade vi på bl.a. Lo och Robin :) Så vi hängde runt med dom, gick till Jon som hade lite fest, Emma kom också dit :) sen gick vi hem till Lo. Efter de drog vi med Blixten och Tobbe till någon fest ute i skogen, träffade Amanda! :D De va trevligt :) Annars vare väl kanske inte så röj, så Josses mamma hämtade upp oss vid 12 ? Åkte hem och sov :)

Idag har jag klippt gräset åt pappa. Tjänade 100 kr. Dock fick jag dom av honom igår, och de åt jag då upp i Ekshärad xD Så det kändes lite meningslöst. Men men.

Ska snart packa och sen åka till farmor. Där får jag mat och sen vid 5 tar jag bussen hem till Karlstad :)

/ Ida

Helg

Igår hade vi en rätt okej dag i skolan. Engelska på morgonen, satt mest vid datorn. Sen Samhäll, hade lite föreläsning först sen jobbade vi fritt. Sen på eftermiddan hade vi Medieproduktion och då spelade vi in röster till filmen och sedan redigerade vi :) Blev skitbra tror jag.

Tog bussen hem vid fyra mot Hagfors. Drygt som tusan å sitta på bussen i två timmar när de var så jävla fint väder. Men men :P Åt mat med pappa när jag kom hem och sen åkte jag till Sara där det var massa brudar från OP :) De hade grillat.
Satt och pratade en stund och sen gick vi till filmbolaget.  Efter det strödde vi runt ett bra tag innan jag och Jossi åkte med henne far hem :) Skönt å sova då kan jag säga.

Idag ska jag tjäna lite pengar genom att klippa gräset. Tusan att det inte är sol utan så man kunde bli lite brun på köpet:( Men det kanske kommer om jag har tur :)

Ha en bra dag!

/ Ida

Wallini

Glömde berätta att jag igår gick förbi Rickard Wallin sittandes på en uteservering. Ögonkontakt vare! :D Hah.

Annars då, slutade skolan vid 11 ungefär. Var bara där och gjorde en matte examination sen vare inget mer nödvändigt så jag kunde gå hem :) har inte haft så mycket för mig här. Gjort varma smörgåsar, luggit å gråtit till One Tree Hill. Så jävla bäst serie :)

Imorrn åker jag hem till Hagfors, ska bli lite kul. Längesen jag träffade alla nu känns de som, hah. Skulle inte sitta fel med en fest så att alla kunde träffas samtidigt? men vi får se vad som händer :)

Nu ska jag nog hjälpa Sofy med hennes blogg. Tjingeling :)

/ Ida


Cookies

En dag till avklarad :) två nationella prov har genomförts idag. Först matte på morronen sen muntligt i engelska :) Tror att det gick hyfsat på båda.
Sista lektionen var arbetssätt och lärande. Och eftersom Felicia inte var där så tyckte Pontus att jag skulle strunta i vårt grupparbete och göra någonting själv. Eftersom vi aldrig kommer någon vart. Så Ponuts fick hjälpa mig så nu har jag gjort en film om igelkotten :) Perfect! Gött att ha de klart. Satt även kvar en stund efter skolan och redigerade.

Efter det har jag handlat lite och sen bara suttit här: Jessy är inte hemma och det finns inte så mycket att hitta på här :P Haha. Får sova tidigt idag :)

Har kollat efter en ny tv också. Har bestämt att om jag inte skulle få en ny när jag fyller år (måste verkligen ha en för min lägger av snartxD) så ska jag köpa en efter sommarlovet för mina pengar :) Behöver inte 50 tums, men ska jag ändå köpa en så tänkte jag köpa en 32 tums iaf. De blir lagom :)

Så denna här har jag tänkt mig :)

En Toshiba, kostar 3.949 med frakt :) Billigt och bra


Molkom

Idag har jag och klassen varit i Molkom. Var till folkhögskolan där. Två killar "tog hand" om oss. Gjorde en massa övningar/lekar på förmiddan och på eftermiddan så spelade vi in film. Riktigt kul faktiskt :D Var endast 7 stycken från klassen som var med (Y) haha. Men som sagt, det var kul :)

När jag kom hem så fixade jag mitt internet!! Fråga mig inte hur jag gjorde, men king är jag iaf :D Ja tryckte lite överallt och hittade tillslut de ja skulle :) Sen lagade ja mat : korv, klyftpotatis och nån grönsaksmix :)

Ska försöka plugga lite nu när jag har internet. Samtidigt så lyssnar jag på min gamla mp3 som är full av gamla låtar ^^ riktigt kul :D

Hare / Ida

Månday

Idag har jag varit i skolan en sväng. Jobbade inte så mycket direkt och vi slutade vid tio över tolv. Dock åkte jag och Sofia då direkt till Löfbergs Lila Arena och började filma :) Vi ska göra en film inom Media/Historia :) Feli var ej i skolan idag så jag och Sofy kirrade det själva. Blev nog ruggigt bra :D

Farmor och farfar kom och hämtade oss där när vi var klara. De har åkt hit för att lämna min gamla dator (den bärbara har ju som sagt gått sönder). Dock får jag inte igång internet på fanskapet! Så jag använder nu Jessys dator. Ska försöka få igång det någon dag :P

Sen har jag också varit och kollat på en lägenhet idag :) Blev snabba ryck då jag gjorde en intresseanmälan genom KBAB igår, sen såg jag att det var sista anmälningsdagen. Men jag hann som sagt och idag fick jag ett erbjudade om lägenheten. Så när farmor och farfar var här så ringde jag och fick komma dit direkt :) Jättefin lägenhet tycker jag. Ligger på Bellevue, mysigt område faktiskt, kan inte förstå att det har ryktet som typ slumområde? Vad jag har hört. Tyckte ja inte de verkade va iaf :) Fräscha och fina hus/lägeheter. 24 kvadrameter stor var den, stooor balkong, jättefin nästan nyrenoverad kokvrå och helkaklad fräsch toalett :) Så jag hoppas att jag får den, har tacka ja nu, men det är väl poängen som spelar roll kanske. Får se :)

Tog lite bilder på Sofia idag när hon filmade ;) haha.





/ Ida

Pics

Tänkte lägga in nåra bilder från Skåne :) Vart vi än var så glömde jag ta med mig kameran, men jag tog dock några bilder med mobilen iallafall :)



Vi var och kollade på Turning Torso i Malmö :)



Felicia och Mike precis bredvid Turning Torso :)



Andreas tryckte på sig min bh en dag ;D Haha. Den blev liite stor sen ;)



Stisse var på besök ;D Mycket ovetande om att detta kort ens existerar ;)

Aaa, var inte alls så många kort :) Men nåra kan jag ju vara snäll å lägga in som sagt.

/ Ida

Karlstad

Nu är jag hemma. Är helst själv för första gången på en vecka och en halv vecka typ :) Haha, eller nästa två till och med.
Orkar inte dra allt vi har gjort, men vi har umgåtts med folk på campen, spelat tennis, badminton, pingis, beachvolleyboll och kört hinderbana. Träning för fulla muggar ;) haha ne men de har varit kul. :) Hade lätt kunnat vara där ett tag till, så sköna och schyssta människor där nere. :)

Igår blev det iallafall lite party i Grums. Vi åkte till Louise direkt när vi hade hoppat av tåget vid halv 8. Var lite folk där och senare åkte vi till Slottsbron där de var Spinning :) Rätt mycke folk, så de var okej. Dock blev det som vanligt när det är stora fester (speciellt i grums, haha), bråk så vi åkte hem runt 1 tror ja? Men när vi kom hem somnade vi inte utan var vakna till 5-6. Åt toast och fick besök av nåra killar, pratade osv.

Idag har vi halvsovit och ätit pizza hela dagen. Haha feeeta. Drog in till kd vid 6 och hälsade på Felicias syster Carro på sjukhuset. Hon har fått en liten bebis som ska heta Wilda :) Sååå liten och söt, vägde bara 2400 g :P

För övrigt drunkar jag snart i skolarbete, min dator har pajat då skärmen har fått sig en smäll under resan eller nåt (sitter nu på Jessys dator) och min kamera har också fått en smäll så displayen är helt fuckad. Farmor och farfar kommer iaf med min gamla dator imorrn så ja kan plugga under veckan. Snällt :) Nu ska jag läsa lite bloggar, har lite att kolla igenom nu ;)

LÅNGT INLÄGG, så nu säger vi hejdå :)

Skåne

Nu är jag och Felicia nere i Skåne och har varit det ett tag :) Tog med Felicias bärbara internet men det är så jäääävla segt här nere så det har inte gått att logga in någonstans typ :P Men nu sitter jag på Andreas dator istället :)

Har haft det riktigt najs hitills faktiskt :) På torsdag kom vi hit vid åtta och det blev lite valborgsfirande, dock tog kvällen slut ganska snabbt så vi åkte hem runt 12-1. På fredag gick vi in till Harlösa (en liten by nära Revinge) och köpte lite mat osv. Sen på dagen låg vi och solade hela tiden. Var så jävla underbart väder :) Brände mig dock ganska mycket men nu är jag brun ist :D

Lördag åkte vi tre och Mike in till Malmö och shoppade lite, köpte ett par vita tygskor, ett linne, en t-shirt, örhängen och en bikini. Åt mat där och sen drog vi ner till hamnen. Kollade på Sveriges högsta byggnad, Turning Torso, och chillade lite :) På kvällen spelade vi beachvolleyboll och sen lite film på kvällen :)

Igår cyklade vi till skolan, spelar tennis, cyklade hem, sen tillbaka till skolan i bil och spelade beachvolleyboll :) Var skapligt trött på kvällen då det blev film med Feli, Andreas och Mike.

Idag har jag och Andreas varit i skolen en sväng, var på en föreläsning och sen solade vi :) Nu ligger jag och Feli framför varsin dator och Andreas lagar mat åt oss :) Gullet mitt. Nu ska jag avsluta detta inlägg som blev väääldigt långt. Men så blire när man inte har tillgång till internet ;) Hörs!

/ Ida

RSS 2.0