Blond eller brun?



Jag saknar min blonda hårfärg lite nu. Men så är det alltid, är man blond vill man vara brun och vise versa. Ska dock bli blond igen i slutet på mars tror jag :) Lagomt till sommaren sen!

Såhär ser jag ut för tillfället :)


Karlstads nya radio

I skolan idag filmade vi en panel. Sarah, Angelica, Tino och Pontus bestod den av :) De fick prata och svara på frågor om kärlek. Vi håller nämligen på med en film om kärlek. Det gick bra.

Efter skolan gick jag och Louise till Karlstads nya radio och där fixade jag praktik. Hela fem veckor, om jag inte vill vara på något mer ställe då. Himla skönt att ha det fixat iallafall!

Lite slapp här hemma nu och sen ikväll åker jag in till Felicia som sagt. Emma skulle tydligen med också, trevligt!

Ha en bra fredag! / Ida


Träna


Nu har vi börjat tränat som sagt! Det känns riktigt skönt att få röra lite på sig. Nu är jag bara väldigt sugen på att testa någon av alla pass som Njoy har under veckorna. Hela 40 pass varje vecka och det är allt från Afrikanskt dans, Aerobics, Body pump och Yoga. Fårse vilken det blir, det lär vara skoj tror jag och kul att göra lite olika saker.

Igår blev det två träningspass på Njoy
, ett boxningspass med skolan och sen efter. Efter det stressade jag och Felicia i stan. Jag köpte ett linne och sen hem för att tvätta. Klockan nio igår kväll var jag klart. UTMATTAD kallad det.

Idag tränade jag också, dock själv.
Sen åkte jag hem och har bara tagit det lugnt. Imorrn ska jag till Karlstads nya radio efter skolan för att kanske skaffa praktikplats. Sen blir det lite lugnt för att sen på kvällen åka till Felicia och sova där tillsammans med henne och Sofia :) På lördag blir det fest i Arvika!

Ha de! / Ida

Måndag

Idag hade vi sovmorgon :) Började 20 i 11. Det var himla skönt faktiskt och det är väldigt bra att vår enda sovmorgon är på måndagar eftersom det är jobbigt att somna på söndagar.

På lunchrasten idag gick jag och Felicia till gymmet Njoy (det ligger på skolan) och fixade gymkort.
Så skönt å äntligen tagit tag i detta. Har velat träna länge och nu jävlar! Perfekt också att det ligger på skolan för då kan man träna direkt man har slutat, då blir det inte några bortförklaringar om att man inte orkar, för då är man ändå där. PERFEKT.

Efter skolan kom farmor och farfar och hämtade mig. Dom hade varit till sjukhuset för farfar hade tappat hörseln på ena örat! Inte kul alls. Hoppas att det ordnar sig med det. Dom följde med hit en sväng iallafall och åkte sedan hem runt 6 tiden.

Nu tittar jag lite på tv och ska inte göra något mer idag.

/ Ida


Njoy i Karlstad


Tatto

Just ja, i Onsdags var jag och Sofia till Skin deep i slutet på skoldagen. Vi ska göra en film om konst och valde då att göra en film om tatueringar. Vi var alltså där och intervjuade en som heter Tommy. Det var roligt faktiskt, hoppas att resultatet blir bra. Har inte börjat redigera något på filmen än så :)

Travis Barker är rätt snygg i sina tatueringar ;)


OJOJ

Hoppsan, vad har jag gjort denna vecka? Inte bloggat iallafall. Märkte nu att det var en vecka sedan. Ja, jag har varit ledig en dag (Torsdag) och då sov Sofia hos mig. Vi var på bion Avatar. Grym film kan ja säga, och den ska absolut ses på bio!

Under helgen har det varit lugnt. Sov i grums hos Sofia på fredag. Under kvällen var vi hos Louise och färgade oss. Mörkbruna allihop (samma som förut) och sen klädde vi ut oss till killar. Jävlar va vi skrattade. Kul!
Igår var jag i min lägenhet med lite sällskap å tv hela kvällen :) Mysigt.

Idag har jag handlat och gjort lite sådana sysslor. Nu ska jag snart göra mat. Har lite potatisgratäng kvar, och något till de. Gott.

Sen ikväll blir det Johan Falk tror jag, trodde att Scream 3 skulle gå men verkar inte så? Jaja.

Ha de bra ! / Ida


TRÖTT

Idag har jag varit trött. Inte orkat göra någonting, bussresan var hemskt. Kanske berodde på gårdagen? Haha.

Igår vare trevligt iaf. Fyron körde på! :) Jag gillart. Diggar dom tjejerna starkt.

Nu tittar jag på Scream, i min lägenhet, helt själv. Haha. Skolan imorn och sovmorgon till 20 i 11. GOTT.

Detta blev ett flummigt inlägg, så jag ska jag avsluta och fortsätta se filmen. / Ida

The hills

Jag är inte nyvaken, har varit vaken sen klockan tio. Vaknade då av ett sms. Orkade inte somna om och satte på datorn för jag blev tvärsugen på att se The hills. Gick in på mtv.se och kollade på det. Rätt bra faktiskt. Börjar om från säsong 1 och oj va annorlunda alla va. Ja diggar Lauren kan jag säga iaf, och Audrina är jävligt snygg också.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Emma och jag pratade på att kanske gå och sola. Skulle vara lite skönt, känner mig så himla blek nu så. Vi får se. Ikväll vet jag inte heller vad som händer? Märks det också.

Ha en bra dag! :) / Ida

The Hills-tjejerna

Lauren & Audrina



Fredag

Skolan idag gick fort. Smet iväg lite tidigare för att hinna in till busstation och sätta mig på Hagfors-bussen innan den blev överfull. Sara var också med och gjorde mig sällskap på resan.

Har nyss käkat mat som farmor skickade med farfar när han hämtade mig. Gott vare för oj va hungrig jag var. Ska gå iväg till Sara om en liten stund och mysa med lite tjejer ikväll, blir kul :)

Ha en bra fredag, heej! / Ida

Återfunna

Fick mina nycklar tillbaks i skolan idag. Tydligen hade jag varit så enormt slarvig å glömt nyckeln i skåplåset :O En i klassen såg det iallafall och lämnade dom till läraren. Då blev jag glad.

Efter skolan idag gick jag, Sofia, Emma å Felicia hem till Felicia. Satt å pratade ett tag och sen gick vi å käkade på Burger king och sen tillbaks en sväng igen.

Nu har jag nyss diskat och packat, drar hem till Hagfors imorrn. De blir trevligt. Har tagit det lugnt sen nyår nu, det är gött. Fårse vad som händer under helgen.

Får lite panik ibland på killar också. Ibland saknar jag någon som fan, känns som att ja aldrig kommer hitta någon som passar mig om jag känner som jag gör nu. Totalförändrad har jag blivit, inte bra. Men samtidigt äre så jäävla gött å vara singel. Orkar inte med kärlekstrassel och att man ska bli besviken.

Jag lever livet med mina vänner ett tag istället ;) TJOHO / Ida

Jag, Felicia å Malin hemma hos Denise i somras. Då var vi bruna må jag säga.


Bad day

Idag är det inte min dag, eller det är nog inte min vecka alls. Började med att jag tappade bort mina hörlurar imorse. Jippie, klantarsle som jag är. Många ha satt mig på dom och dragit ur dom ut telefonen. Satt och pratade med Evelina så jag hade dom inte i.

Skolan gick väl bra. Efter skolan fixade jag några ärenden på stan och åkte sedan hem trött i benen. Kommer fram till dörren för att låsa upp - inga nycklar. VAFAN! JÄVLA KLANTARSLE. Usch. De har väl ramlat ur någonstans på vägen hem från skolan eller när jag gick på stan. Ringde hyresvärden och hon skulle komma hem sju. Klockan var halv sex. Fanns inte så mycket att göra, ringde till Nils så jag fick komma dit en sväng iaf :) Snällt.

Nu är jag äntligen hemma och nu kan jag koppla av lite. Snart blir det att försöka sova men ska kika lite på American Pie som går på sexan :)

Hoppas dagen imorrn blir bättre! / Ida

ONT

Sovmorgon idag :) Det var skönt. Fick även gå lite tidigare från skolan eftersom jag skulle till tandläkaren vid 3. Där fick jag tandställning i övre käken. INTE KUL.

Hade inte så ont när jag satte in tandställning där nere, så jag var inte så orolig över smärtan nu. Åkte iallafall hem hit och åt sen var jag så trött så jag satte på en film och sov lite. Vaknade för 20 min sen och nu har jag hemskt ont i käften :( Så öm.. Fyy!

Bajs på sånt här. Får väl trösta mig med att säga "Ska man vara fin får man lida pin". Men ibland hjälper det inte alltså.

/ Ida

Taggad!

Åh, jag är så himla enormt grymt sugen och taggad på allt kul som komma hända detta året. Två av dem sakerna är Branäs och sedan antaligen Metaltown till sommaren. Fy fan va kul det ska bli. Branäs är inte långt ifrån nu. Vecka nio drar vi brudar + Jack och Pontus dit en weekend och har förbannat kul :)

Sen kommer ju älskade Metaltown. Åh, ja bara känner hur gärna jag vill ha sommar nu och stå och lyssna på underbar musik tillsammans med mina vänner. De 18 åren är fyllda då också så antaligen kanske vi då sitter med en kall öl i handen?

Dock är det inte bestämt om det blir Metaltown eller Sonisphere. Än så länge lockar inte banden som ska komma till Metaltown så mycket, Sonisphere är lite bättre, dock inte riktigt min musikstil rakt igenom. Jag hoppas att det kommer många bra till Metaltown. Än så länge är det bara 5 band. Det kommer fler. Min önskan är att Avenged Sevenfold kommer, herregud va de vore underbart. Och självklart om Disturbed skulle komma i år igen.

LÄNGTAR!!!!!!!!


Söndagar

Jag sov över hos Felicia inatt. Blev så sent och bussarna slutade gå. Vi hade det iallafall väldigt trevligt igår. Malin var också kvar över natten. Vi köpte massa godis och chips igår och tittade på Robinson och sen Scary Movie bl.a.

Åkte hem hit vid 2 idag för att sedan direkt går ner och handla. Efter det har jag tagit det lugnt. Tittat på filmen "Chocolat". Jag gillar filmer, kanske märks? Mycket bra underhållning när man inte orkar sitta vid datorn eller göra något annat.

Nu ska jag lyssnar på lite musik. Ikväll ska jag se Scream! Haha, nostalgi.

/ Ida

Lördag

Idag är det lördag. Redan helg liksom. Haha. Det satt fint. Var trött efter att ha gått upp två dagar bara.

Igår
befann jag mig hos Felicia hela kvällen tillsammans med Malin, Sofia och Felicia såklart. Vi hade det trevligt. Käkade och pratade och så :) Jag och Sofia åkte lite senare hem hit och tittade på Paranormal Activity. Andra gången jag såg den. Tycker att den är lite småläskig, men ändå inte jättehemsk. Det tyckte dock Sofia. Haha. Lilla gumman :) Vi tittade lite på Lejonkungen 3 innan vi somnade dock så vi inte skulle drömma mardrömmar, haha.

Idag vaknade vi runt tolv och då kollade vi klart på Lejonkungen sen lagade jag mat ist för frukost. Klockan var ändå så mycket. Efter maten började vi tittar på Flickan som lekte med elden innan Sofia sedan åkte hem runt halv 4. Då tittade jag klart och nu är jag nyduschad.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Kanske åker in till Felicia (och Malin om hon är kvar) sen får vi se!

Ha de / Ida

Vi tjejer på nyår!


Can't be moved

Idag började skolan igen. Det var sådär. Jobbigt som fan att gå upp och vädret nuförtiden är ju helt sanslöst kallt. Det går inte att vara ute mer än 5 min innan hela kroppen är bedövad. Hur som helst, första lektionen var inställd så det var lite onödigt att åka dit, men vi hade en trevlig pratstund istället :) Sedan hade vi bara två lektioner kvar och dom gick fort.

Hela dagen har varit en slappdag för mig. Jag gjorde mig en tonfisksallad förut med lite bröd å vitlökssmör. Det var gott. Sen bestämde jag mig för att äntligen titta på "Män som hatar kvinnor". Den var helt okej. Har faktiskt blivit lite trött på deckare efter alla Beck och Wallander. Men denna var något extra.

Igår och i förrgår var jag föresten hemma hos Louise. Vi hade disney maraton. Tror vi tittade på över tio filmer sammanlagt. Bl.a. Törnrosa, Bambi, Mulan, Skönheten & Odjuret, Lejonkungen m.m.

Nu ska jag titta på filmen "The break-up" som börjar klockan 9 på trean :) Väldans va mycket film det har varit dessa dagar. Men ja gillar film.

/ Ida


Snart slut

Här sitter jag, i min lägenhet. Har varit vaken i några timmar. Gick nämligen upp 7 idag!! Bara för att tvätta. Fanns inga andra tider. Usch, det var inte roligt kan jag säga men ja, fyra maskiner med bara kläder har snart blivit tvättade, så det behövdes.

Ska snart gå ner i tvättstugan och fixa, sen ska jag börja städa lägenheten. Efter att jag är klar med allt det ska jag åka iväg till Grums och min Louise :) Vet inte vad vi ska göra rikitigt, men tänkte att det kunde vara lite trevligt att åka dit!

torsdag börjar skolan igen, inte länge kvar nu :( Bläää. Jaja.

Ha de! / Ida

Igen och Igen

Verkar som att jag har valt att lägga bloggen åt sidan lite under lovet. Men det är inge fel med det. Under lovet ska man göra precis det man vill och inget annat. Därför har jag inte haft riktigt tid och lust att blogga.

Nyåret blev iallafall dunderbra tillslut. Felicia fick en lägenhet samma dag som nyåret som vi fixade iordning så gott det gick. Fina möblder fick hon med så de löste sig själv. Det var jag, Louise, Malin, Felicia å Sofia som var där. Vi lagade mat och gjorde oss fina. På tolvslaget korkade vi upp skumpa mitt på torget och hade kul! Tack för kvällen.

Igår åkte jag hem till hagfors. Behövde ändå åka hit innan skolan börjar så då  tyckte jag att det passade bra igår. Egentligen orkade inte jag, men men. Då slapp denna dagen blir förstörd av bussåkande, tänkte jag. Men istället sov jag till två idag. Illa. Haha.

Nu ska jag snart käka nåt och sen kanske träffa tjejerna ikväll :)

Ha en bra dag! / Ida

RSS 2.0