En jävla massa..

..plugg kommer det bli framöver nu :O Har pratat med nåra lärare nu de senaste två dagarna och jag har god chans att höja mig till ett högt betyg i flera ämnen, men det innebär också plugg. Så jag har ganska mycket nu, även om jag bara har EN sak efter mig. Tänkte att jag för min egen skull skulle skriva upp en lista nu på vad jag ska göra :P

1. Engelska - Repotage om Kenza + Bokuppgift
2. Samhäll - Komplettering Social Fråga + Ekonomi (måste få MVG på denna uppgift)
3. Historia - Komplettering Rasismens Historia + Film om karlstads historia (måste få MVG på denna uppgift)
4. Svenska - Muntlig redovisning av Social Fråga uppsats + Läsning och analys av bok + kanske uppgifter från Betygsfabriken för att jag ska få högre betyg.
5. Arbetssätt och Lärande - Myror i Brallan filmen.

Shit. Blir lite mycket de. Just nu är jag inte ett fan av skolan. Men jag ska försöka göra klart kompletteringen av Social Fråga ikväll iaf :P Så får vi se hur mycket jag hinner och orkar med när vi är i Lund. Jag och Feli ska i alla fall spela in Myror i Brallan filmen eftersom den blev så misslyckad :P

/ Ida

Slapppp?

Idag har jag inte gjort något, oj va stolt jag är. Inte :) Skulle ha lagt över filmen som vi spelade in hos Felicia, men tydligen hade vi glömt bort att spela in en scen, HAHA fy fan va sämst vi är. Sen tog ju batteriet i kameran slut så den va nog inte så bra ändå. Men vi får låna en kamera med till Skåne så vi ska filma en ny där :) Blir nog bra.

Idag ska jag packa och ha mig, annars händer inget annat. skönt :)

Igår gick jag och Felicia runt på stan tills klockan var sju nästan, kul :) Köpte glass osv. Sen satt vi hemma hos mig ett tag innan Pauselius kom och så åkte vi runt me honom lite, skjutsade hem Feli och sen hände en sak med bilen som han skämdes lite över, men de var faktiskt liite kul iaf ;) Haha :D Kom hem vid 10 halv 11 och då la jag mig direkt :)

Nu ska jag snart ha svenska sen slutar jag :) Hejs svejs! / Ida


Återigen måndag

Men nu är det som sagt bara tre dagar som är framför mig :) Sen ledig en och en halv vecka. Oj va ja tjatar, men de ska ju bli så kul, och gött å va ledig också :) Bara jag och Feli som är i skolan, de andra två skippade det av någon anledning? Sen drog Emma och Sofia hem innan sista lektionen nu som är gk :)

Funderar på om vi ska gå och köpa mjukglass sen, så jävla varmt och skönt ute :) Dock vet jag inte om solen skiner för tillfället, men det är iaf hur varmt som helst i skuggan. Lika varmt som innomhus, om inte ännu varmare :) Så de blir gött!

Nu ska jag göra klart det sista inom gk, sen slutar vi snart! :)

Hej så länge! / Ida

<3

Föresten, idag är det nio månader sen jag träffade denna underbara kille :)
Du skulle bara veta hur mycket jag tycker om dig Andreas, PUSS :*



Denna bilden togs när jag var hos honom första gången :) Alltså ungefär nio månader sen. <3

Över

Ja nu är det söndag och helgen är över. Men det gör inte så mycket för jag vill bara att det ska bli torsdag ändå :) tror att jag kommer ha fullt upp alla dessa dagar fram tills dess ändå :)

Igår umgicks jag iaf med Jimmie å nåra fler killar. Först åkte vi å titta på fotboll och sen åkte vi å lira lite basket ;) hoho, de är sommar de :) Och eftersom jag är bäst och spöar Jimmie så ville inte ha va med när ja spela ;) Feegis :D

Sen på kvällen åkte jag till Eva där vi grillade. Jag åt JÄTTEmycket. Men gott vare :) Sen åkte jag till farmor där jag fick äppelpaj, så ja, denna helgen har jag ätit ordentligt iaf, det är en sak som är säker :)

Intervju i Sunne idag, vi blev indelade i grupper, fick 2 gruppuppgifter som vi skulle lösa och redovisa och sen fick vi en individuell uppgift där vi skulle stå framför en "jury" som bestod av de som väljer ut de som ska jobba och berätta lite om en själv och varför man passar för det jobbet :) Haha, kändes som att stå framför en Idol-jury. Men ja tror de gick bra, de blev avslappnat direkt då vi började skratta åt varandra där inne så :) Jag och juryn, för de va ingen annan där :P Men jag får besked till veckan eller veckan efter om jag får jobbet. Känns som att de va ganska hård konkurrans, men ja hoppas :)

Fick skjuts av farmor och farfar dit och de väntade även på mig så jag fick skjuts till Karlstad sen också :) Åkte till IKEA där farmor köpte lite grejer åt mig, bl.a. en ny badrumsmatta, en ROSA datorväska, ett överkast m.m. sen köpte ja nåra smågrejer själv :)

Nu är jag alltså hemma i lägenheten :) Gottgott.

Ska läsa lite bloggar och så nu ;) Så på återhörelse ! :D  / Ida

Ny dag

Jävla skit, nu raderade jag allt jag skrev :( BAAAAAAAJS. Vaknade iaf klockan 11 av ett sms, så då kunde jag inte somna om :P Nu sitter jag och kollar på Äntligen Hemma men funderar starkt på att gå ut och lägga mig i solen. Termometern bakom mig visar 35 grader nu när solen ligger på :D Fyfan va gött!

Annars idag vet jag inte vad jag ska göra mer än att jag ska grilla ikväll med faster Eva och barnen :) Ska bli mysigt.

Föresten så lämnade jag in min uppsats om en social fråga i fredags och Jens läste igenom den direkt. Han sa att de va nåra få saker som jag skulle utveckla så skulle jag få MVG sen :) Och sen sa han att om jag körde stenhårt på nästa uppgift, som också är den sista och jag skulle få MVG på även den, så får jag MVG i hela kursen :D Inte fel, inte fel ;)

Ne, ha en superdag! / Ida

ÅÅÅH

Satt ute i solen ett tag förut, men de stekte som fan så jag orkade inte sitta så länge. Känns nästan som sommar när de blir alldeles vindstilla :) Tog mig iaf en cykeltur upp till farmor och farfar, där var jag ganska länge. Fick mat (kyckling, potatissalllad och chips) och sen kollade vi på bl.a. wipeout och färjan. Sen åkte jag hem och nu har ja varit me pappa å köpt choklad :)

Vet inte vad det blir ikväll... hoppas på nåt iaf, för imorrn kan jag inte vara vaken länge, ska ju upp tidigt och åka till Sunne på söndag. Sover föresten hos farmor och farfar imorrn, var nog säkert ett år sen minst :O

Nu saknar jag Andreas superduper mycket! Så jävla skönt att jag ser honom på torsdag! :) Fy tusan va kul de ska bli. Sen följer ju även bästa Feli med ner ;) Hihi.

PUSS på dig MIN älskade.

/ Ida

Fin dag

Sitter i skolan med alllllla tjejer närvarande :) Har nyss haft nationella prov i engelska. Skulle skriva en uppsats och det gick ju skit då. Visste fan inte alls vad jag skulle skriva om, så jag bara babblade om nåt. Fan. Men jaja, hoppas på ett G iaf :) Nu har vi samhäll och jag är KLAR! Så jävla underbart. Jag ligger inte efter med något nu :) Har bara ett engelskt repotage som ska göras, men den ska vara klar nästa vecka. Och nästa vecka har jag ingen engelska, sen är vi i lund i en vecka, så jag har tid på mig. Fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag ändå att skjuta upp de :P Aja.

Snart äre mat, kycklingfilé, klyftpotatis och b-sås :) Mums. Sen slutar jag :D

Ha en fin dag! / Ida

Besök

Pappa kom på besök förut. Han hade bytt motorcykel med en. Skulle egentligen ha köpt den me så frågade han om den personen var intresserad av ett byte och de va han. Så nu bytte han bort en motorcykel som han inte ville ha. Bra köp de tycker ja ;) Noll kronor :D

Sen kom han förbi här som sagt, han hade köpt med mat åt mig. Första gången jag åt idag (Y) Fy fan va hungrig jag var :P

Nu ligger jag och kollar på Medium, ska snart sova. Imorrn äre fredag och jag åker hem till Hagfors :)

/ Ida

Föresten så tyckte mamma att min uppsats om rasismens historia var superbra också :) Så den ska lämnas in imorrn. Men bara för att hon tycker så, så tycker säkert inte Jens de. Men jaja, fårse hur de går :)

Dag 2

Nyss kommit hem från gymnasiemässan igen :) Var ju bara där i ungefär två timmar idag, så de va inte alls jobbigt. IDag fick jag vara med och prata också. Höhö. Hungrig som ja vet inte vad är ja nu, för jag har inte ätit nåt idag :O Blev så stressad imorse så jag glömde bort (!!) frukosten. Sen har ja ätit två äpplen där borta bara.

Så nu ska jag laga mat och sen fundera över vad jag ska hitta på idag :) Hehe.

Hej så länge. / Ida

Design

Har blivit några som har frågat om ja kan hjälpa dem med designen och så och det är bara roligt så var inte rädda för att fråga :) Det gör bara att jag utvecklar mig själv mer. Men dock är det svårt att hinna med, så ja tänkte att jag ska försöka ha nån slags lista på vem som är "först på tur" haha. Sen om de tar länge kan det vara för att ja har idétorka eller liknande. Då hoppas jag att det är acceptabelt, för om jag har idétorka blire ändå inga bra designer :) hehe. Men som sagt, bara ni säger till om ni vill ha hjälp så kan jag ju försöka, är inte så bra på de men ja vet iallafall grunderna :)

Tack å hej!

Onsdag

Åkte till Feli förut. Jossa var där också :) De satt både och avnjöt en kopp varm choklad med grädde i när jag kom. Haha. Sen gjorde Feli äggsmörgås å grejer. Under den tiden blev de massa snack, sen lite gamla låtar osv och sen gick vi ut och filmade :) Blev stress genom hela filmen så ja tror inte att den blev så bra. Batteriet var slut typ så vi fick inte göra nåt fel typ. Men men.

Nu ligger jag hemma och har nyss pratat med mamma i över en timme, å va ja älskar henne! Så underbar mamma så det finns inte :) Kan prata om allt verkligen. Hon har iaf hjälp mig med arbetet. Kommenterat lite osv. Så nu är den helt klar! skönt.

Börjar som sagt ett imorrn så ja behöver inte sova än. Tänkte ligga vaken och skriva lite med min älskling ett tag till :) Sen blire sove.

/ Ida

Gymnasiemässa

Har precis kommit hem från den. Trodde att vi skulle få fullt upp, men Malin som går i MKK 2 pratade istället för oss :) Så det enda jag och Sofia gjorde var att springa runt å dela ut påsar med katalog, penna och nyckelband i som de står InfoKomp på. Haha, sen drack vi kaffe, festis, dricka och Sofia rökte lite då och då ;) Fick sluta tidigare. Varför vi inte behövde prata nåt vet ja inte, Thomas tog med Malin hela tiden och sen sa han att vi fick gå hem.

Delade även upp dagen imorrn så att vi slipper bara där så länge. Egentligen skulle vi ha varit där från 20 över 8 på morronen till 8 på kvällen. Men nu ska Sofia ta förmiddan, jag eftermiddan och Malin kvällen. Ja och Malin fick de kortaste passen, endast två timmar typ :) Gott. Så jag börjar ett och slutar typ 3 imorrn :D

Haha, tog kort på bilden som ja egentligen trodde skulle vara liten, men de var de inte alls. Dock tror ja inte så många tänkte på att den fanns där ;)



Nu ska jag snart diska lite :) Kanske städa också, sen blir det mat och efter det ska jag till Felicia för att filma. Glömde manuset i skolan igår så de gick inte.

Pussiluss / Ida

Kväll

Efter skolan idag så drog jag, Josse å Felicia hem till Felicia :) Vi satt och spelade poker med Felicias bror Andreas ett tag. Ja kom ju tvåa då ;) Sen åkte vi och handlade. Köpte bakpotatis, champinjoner och räksallad :) Mumma. Köpte även nåra chokladbitar.

Trevligt dag tycker jag :) Här även hjälpt söta Emma med hennes bloggdesign, så himla kul å göra sånt ju! :)

Nu ska jag sova för jag ska upp halv 7 till morronen och vara på gymnasiemässan vid 20 över åtta :P Så nattinatti!

/ Ida

Duktig idag

Ja idag har jag varit lite duktig iallafall :) Har skrivit klart sociala frågor och nu har jag skickat den på mailen till mamma. Tänkte att hon bara kunde få läsa igenom den innan jag lämnar in. Så kan hon säga ifall det är något som är helt åt skogen :) Haha. Tror jag är klar med Rasismen nu också, herre va länge jag har hållt på med den. Det är nog för att den är så svår som jag har skjutit upp det hela tiden, men nu skiter jag i de. Får väl få G eller nåt då. Bara det inte blir IG så ;)

Efter skolan ska jag nog antagligen med till Felicia. Vi ska filma :) Har inte gjort det än, och det är inte så lång tid kvar på det, så det måste vi göra :) Sen får vi se va de blir. Jossa ska med också och jag tror att vi skulle köpa bakpotatis och någon röra =) Mums!

Nu ska jag bara slösurfa den sista timmen ;) Sen efter det ska vi egentligen ha svenska också, men hon är inte här så vi ska jobba själva, men nu är ju jag klar så :D

Tjaa så länge / Ida

Färjestad

Har glömt bort dessa bilder. Men de är iallafall från torget när Färjestad hade tagit SM-guld. Snacka om röjj! :D





/ I
DA

Visibly Clear

Detta köpte jag förut :) Och ja tycker redan efter en användning att hyn blev lite slätare. Känns som en peeling för ansiktet, och tonern känns bara som en ren uppfräschning :D Toppen!




Waynes

Fick skjuts av Sebb och Emil till kd igår :) Mycket snällt. Tror dock inte att någon av dem var speciellt pigga, haha!
Somnade typ direkt efter parlementet då jag var hur slut som helst även jag.

Idag fick vi sluta skolan vid 2 :) Fick sluta en halvtimme tidigare från historian och sen var vår gk lärare sjuk och då skulle vi göra de vi höll på med. Men de är jag klar med så jag fick går för Jens :) De andra hoppade över lektionen bara de :P Hehe.
Åkte in till stan och fikade i solen på Waynes :) Hur mysigt som helst, köpte en smoothie och en brownie. Rena rama rånet, men men. Hade 200 över från förra månadens studiebidrag så jag unnade mig de :) Sen köpte ja även en rengöringsgel och en toner från apoteket :) Emma sa att den var bra så ja vill testa. Tycker att ja har fått så ojämn hy. Men porer alltså, känner att de behövs å luftas lite ;)

Föresten så ska jag och Sofia vara med när det är gymnasiegrej på onsdag-torsdag. Åttor ska komma och få höra om vår skola :) Där ska ju även den där jävla snygga bilden på mig å Jack vara med. Usch. Men vi slipper skolan i två dagar iaf :) Dock ska vi vara där tills åtta på kvällen på torsdag :O om vi inte har tur å någon byter med oss =)

Nu är jag hemma, har nyss varit upp till pekås å handlat lite. Ska laga pasta me champinjoner å grönsaker sen =) Blir gott.

Ha en bra dag!


19 April

Tro det eller ej, men jag har inte varit vaken så himla länge. Vaknad kvart i två (Y) Dagen igår var bra.
Jag och Emma gick och köpte glass, sen åkte vi hem hit och sen till Emma för att kolla på robinson :)
Efter robinson var vi sugna på fest, så vi gjorde osss iordning och fick sedan skjuts av Jimmie till Bergsäng :)
Var ganska mycket folk där, men kanske inte så många som vi umgås med. Men de var helt okej ändå. Träffade några som jag inte sett på ett tag =)

Blev kvar där ganska länge och Emma åkte hem innan mig. Jimmie kom å hämtade mig, vi åkte till Sörby för å hämta nåra där. De va hur dryga som helst och skulle åka flakmoped efter bilen till Hagfors (Y) men de blev för drygt å krångligt så sen blev de bil. Skjutsade typ alla till Hagfors och sen skulle Sebb till gumma. Efter de åkte vi till Jens där Jesper va, de skulle se nån kampsport men boxen funkade inte.. så ja, kom nog hem runt 6 tror ja. Tidigt. Haha

Nu ska jag alldeles strax dra till farmor och äta mat :) Sen bär de iväg hem till kd. Ska bli skönt faktiskt. Dock gillar ja inte att skolan börjar igen, men men. Går bara en och en halv vecka sen drar ju jag och Felicia ner till Andreas i Lund :D GÖTTMOS.

Hare!  =)

Skönt

Just nu ligger jag faktiskt utomhus :) Ja tyckte att vädret såg så skönt ut så ja tog en filt, två kuddar och datorn med mig ut :) Så nu ligger jag här i gräset med solen i ögonen! Underbart.
Väntar på att Emma ska knalla hit, vet inte vad vi ska hitta på mer än en promenad lite senare :)

Fram tills nu har jag hunnit med att handla och varit förbi ridskolan en sväng :) Tänkte att jag skulle hälsa på hästarna lite, men såklart så kom jag dit precis när de skulle ta in hästarna och ge dem mat. Typiskt. Så de blev bara en snabbvisit.

Ha en bra dag iaf! :)

Glad

Idag äre också sol och värme :D Super! Så jag ska snart ta mopeden å handla åt pappa. Haha, faktiskt lite gött å åka moped nu :) De är sommar. Noga om man kanske är "för" gammal nu. Vafan, finns ju vuxna som åker, så varför inte? :)


Trötter

Hemma i min varma och sköna säng nu. Är verkligen supertrött så jag ska snart dra på ett avsnitt av kära Family guy och somna till de :)
Dagen har varit riktigt bra. Vi åkte till Emma i Gustava, lekte me de underbara hundvalparna :) Sen ville vi ha glass så Olle skjutsade oss till Hagfors. Vi köpte varsin stor Ben&Jerry, gick till Jossi å kolla på tv och åt :) Sen gick vi ut igen, drog till Zana i hagälven där många av killarna från gamla klassen satt och avnjöt varsin öl :) Sen blev de coloseum där några åt och sen hem till Särén och kolla på Kill Bill.

Som sagt, bra dag med flera möten av saknade människor! De gillar vi :) Imorrn ska jag leka med min braiga kompis Emma Ö :) De ska också bli mycket roligt då de va superlänge sen vi hittade på nåt :)

Sov så gott allesammans!



Solen

Idag är det fint väder ute och det gillar jag verkligen :D Ska alldeles snart dra iväg till Emma i gustava med Josse å Jossi :) Riktigt härligt med fyron idag, var hur länge som helst sen sist :) Vet inte vad vi ska hitta på dock, men de blir nog bra :)

Igår var jag med Jimmie, Jesper och Josse till Kristinehamn. Vi skulle kolla på viking när de spelade fotboll. Inte det lättaste att hitta direkt. Vi åkte fel de första vi gjorde, så då åkte vi tillbaka till motorvägen och körde. Hamnade tillslut i örebro län, så då vände vi för vi kände att vi kom för långt ;) Kom iaf fram så vi hann se sista halvlek :P De vann med 2-1 :) Efter de åkte vi till donken å åt mat. Ja köpte chilil cheese eftersom ja inte äter nåt annat :P 

Sen bar de hemåt och jag åkte till Sara där de var massa brudar :) Umgicks å pratade tills klockan var 3 ungefär :)

Ha en bra dag nu :)


Sunne Vattenland

Just ja! Förra veckan så ringde pappa mig och berättade att jag ska få komma på intervju hos Sunne Vattenland :) Så jävla kul! Hoppas att de går bra, för de skulle vara lite bättre med 73 i timmen istället för 45(?) som det är i Hagfors. Hah :) Sen får jag nog göra något lite roligare kanske, om jag har tur. Så får jag detta jobbet, så har jag det, ett jobb uppe hos mamma och antagligen ett här i Hagfors eftersom vi är garanterade, nu vet jag inte hur det är med den saken eftersom det är lågkonjuktur men aa. Bara att välja mellan de isåfall men jag tar nog i Sunne om jag får de :)


Tråkigt

Jag sitter på pappas dator nu, raoutern har gått sönder så mitt trådlösa fungerar inte :( blää på de. Men han jobbar iaf hela dagen så jag kan sitta här om jag vill :)
Igår umgicks jag med Jimmie och Petter, kollade på filmen Next, drack kaffe och åt snickers sen drog vi ut och körde nåra varv, som blev många varv och tillslut körde jag och Jimmie till Jesper en sväng. Satt där å umgicks å sen skjutsade han hem mig :)
Idag vare meningen att vi skulle ha varit ute å gått, men vädret är ju inte så roligt så tror vi la ner de. Fårse om de blir något annat, har ändå inget planerat så :)
Imorrn ska jag, Josse å Jossi upp och hälsa på Emma i gustava :D Ska bli roligt, var himla längesen jag va där nu :)

Föresten så är jag grymt sugen på att designa nu, men sjäääälvklart så finns de inge photoshop på denna dator, och mitt har gått ut :( Har inte fixat ett "hållbart" än. Så får göra de :P Bajs.



PUUSS


Påsken

Nu är jag hemma! :) I Karlstad dock, imorrn drar jag hem till Hagfors. Kan ju dra min underbara påsk lite snabbt då :)
Torsdag: Louise och jag gick på stan, kollade en liten stund på torget när spelarna kom, sen gick jag för att möta Andreas. Snyggingen kom och vi kollade på Marley och jag :) Ganska mysig film, men inte jättebra direkt :P Sen åkte vi hem hit och mööös :)
Fredag: Tog tåget vid halv 2 till Sunne :) Den kvällen hamnade vi hos Ellen me nåra av hans kompisar. Kollade på The condemned :P En ganska läskig film, haha!
Lördag: Andreas har ju fyllt 20 så hans mormor å morfar kom på besök. Åt påskmiddag och tårta :) Senare på kvällen blev det grillning och lite dricka hos Daniel.
Söndag: Då gick vi och köpte mjukglass :) Sen på kvällen var vi hos Daniel igen och slappade me massa folk :)
Måndag: Glass igen, dock vanlig glass och med mer besök :) Senare gjorde vi tacos hemma och på kvällen blev de bara en hemmakväll :)
Idag åkte vi med bussen mot Karlstad vid 12. Andreas bästa tjejkompis Mariheléne var med :) Hon skulle följa med Andreas ner till Skåne och hälsa på :D Så ja fick träffa henne :) När jag kom hem kollade ja runt på internet osv och drog sen till Felicia. Där var Malin och Jossa också :) Men de åkte sen hem och ja å Felicia kollade själva på dubbelavsnitten av Desperate Housewives :)

De va min påsk de. Nu ska ja nog snart sova :) Så godnatt!



Såhär varmt och skönt var det i lördags när vi var utanför Jon och spelade lite innebandy/basket :D

SMGULD

Bara för att Färjestad är så jävla BÄST :D
Dagen igår började med att vi drog till Felicia en sväng, sen tillbaka in till stan där jag fick träffa min Andreas :D:D Han hade färgat sig blond så ja fick en liten chock där. Sen gick vi runt å pratade, så sa ja "Andreas tänk va kul om ja hade typ piercat mig i tungan, sen skulle ja inte säga nåt till dig men sen lipa när vi ses, va roligt de skulle va" så sa han "haha ja, men tänk om ja gjorde såhär då" och så lipad han och jaa, han hade piercat sig (Y) haha, fan va han fick mig där. Jävla skit :P

Gick runt på stan sen hem tillbaka, fixade oss och drog till nöjes och tittade på matchen, efter vinsten drog vi till torget där de var fullt ös :D Folk överallt, och ja tror inte ja har skrikit så högt förut. Haha, men ja blev snabbt riktigt trött. Var de hela dagen igår, så vi tog en taxi hem vid tolv ungefär. Väl hemma försökte vi sova i nåra timmar, men de uppstod lite krångel så jag och Louise skulle gå hem till mig, gick till torget och då bestämde vi oss för att ta en taxi hem, men slutade med att vi två och en kille fick skjuts av polisen hem :) hihi. Så nu ligger ja å Louise hemma, ska dra in till torget och en timme, färjestadsspelarna ska tydligen va där då om jag har rätt :P Får väl se :)

Sen kommer som sagt Andreas och sen vet ja inte om ja kmr blogga på ett tag. Så ha en trevlig påsk! :D




Sm guld?

Så jääävla najs att färjestad vann denna match, nu fattas de bara att de tar nästa imorrn också. SMGULD NÄSTA! :D
Jag, Louise, Jossa, Felicia, Malin och Moa satt på nöjes och tittade på storbildsteven där, riktigt gött, och jag tror aldrig att jag har varit så stressad och nervös under en hockeymatch. Men de va riktigt kul att se, :D

Nu ligger jag i sängen, och när jag har skrivit detta inlägg blire natti. Imorrn efter skolan följer jag nog med till Felicia direkt, vi ska till nöjes och titta imorrn med, och då blire nog röj kan ja säga. Sover nog förmodligen över där, sen på torsdag kommer Andreas :D:D längtar så :)

Nej godnatt nu!


wait!

Pappa ringde förut och berättade att han skulle till Karlstad :) Så han kommer och hälsar på mig, så åker vi å handlar de han skulle ha sen köper vi förmodligen nån mat på bk eller så ;) Sen får ja skjuts till Felicia. Brabra! :)

Min Andreas är föresten hemma i Sunne :D:D Yay! Han ringde förut från hans hemtelefon, och oj va glad ja va å höra de. Men jobbigt att vi inte ses förens på torsdag, såå frestande å bara åka dit å hälsa på honom. Men han ska få två dagar själv så han kan träffa sina kompisar å umgås me sin mamma :) Så tar ja hand om skolan ja, haha ;) Imorrn har jag föresten sovmorron till halv 11 och slutar 2. Sen har vi påsklov :D DÄni, vi slutar en dag tidigare än dom flesta ;)

Nej hej så länge!

Soooft

Idag har jag jobbat äääset av mig. Fick klart fan fiction och har gjort ganska mycket på samhälls uppgiften :) Så nu är jag nöjd. Gick på stan lite me Sofia även idag, köpa kuvert och frimärke till ansökan om sommarjobb i Hagfors. Glömde posta den bara :P

Nu vädrar jag lägenheten lite, har städat lite och ska fortsätta me de snart, sen laga nån mat :) efter de blir de att dra till Nöjesfarbriken å se på hockey me Feli å gänget :D Har jag aldrig gjort förut, men de va gratis så :) Hoppas att de är storbildstv :)

Kolla va som växer utanför vår dörr då :D VÅÅÅR



Unicef

Idag köpte även jag och Evelina unicef nålen :) Den kostar 20 kr, och pengar går till en insamling som ska stoppa trafficking och barnhandeln.

Från deras hemsida unicef.se:

Bär UNICEF-nålen och visa att du är med i kampen för varenda unge. Den gör större skillnad än du tror.
Just nu finns 300.000 barnsoldater och 158 miljoner barnarbetare. Dessutom utsätts över en miljon barn för trafficking varje år. Bär UNICEF-nålen och visa att du är med i kampen för varenda unge. Den gör större skillnad än du tror.







Soligt

Idag har jag diggat vädret riktigt mycket :) Solen har varit framme hela dagen och det har varit varmt och skönt, lite blåsigt kanske. Ingen av Felicia, Josefine å Louise va i skolan idag, men jag deppar inte för jag hade ju Sofia, Emma, Siri och Evelina :) Idag var dock Emma sjuk, men de andra var där. Naturkunskapen var inställd för vi skulle se nåt projektarbete, men vi struntade i det och drog in till stan tidigare istället. Åt baugette och strosade runt :) Sen köpte vi en glass och gick tillbaka till skolan.

Efter skolan gick ja å Sofia å letade upp scalateatern där jag hämtade ut två biobiljetter, jag ska nämligen bjuda Andreas på bio när han kommer hem på torsdag :) Han fick välja film själv och det blev Marley och jag ;) Haha. Blir hur mysigt som helst. Imorrn kommer han hem! Fast vi syns som sagt inte förens på torsdag :P

Sen åkte jag till Felicia där hon, Malin, Josefine, Louise och Moa var :) Vi drog in till stan igen direkt (ovärt att åka dit, haha) handlade massa mat och åkte sen tillbaka för att grilla :) Supergott blev de, och jag åt nog nästan upp halva helt själv ;) Haha. Nu sitter jag hemma och är sliten efter en lång dag :) Så nu ska jag nog bädda ner mig och kolla film eller så.

Hejs svejs!



Jag gillar den blåa himlen vi har fått ;)

Sliten

Hemma nu efter en ganska jobbig med rolig helg :) På fredan var det jag, Felicia, Louise och Jossa. Vi handlade mat och godis åt alla håll och sen kollade vi även på när Färjestad spöade skiten i Hv ;) Haha. Riktigt gött. Somnade sedan alla fyra i Felicia 140 säng. Gaaaanska trångt måste jag säga, så det blev inte så mycket sömn den natten :P

På lördan så tog vi och Pauselius en tripp in till stan, och sedan snabbt tillbaka igen. Plockade och städade det sista och sedan gjorde vi oss iordning :) Kom folk allt eftersom, och kvällen var faktiskt ganska kul :) Jag sov dock bort två timmar, även om jag hade sagt till nån att de skulle väcka mig efter en kvart :P Aja.

Nu är jag sliten som sagt, men jag är ändå sugen att gå ut i det fina vädret vi har :) Och råsugen på jordgubbar är ja också! Tusan att man inte hade de..

Dagen har nog inget speciellt att bjuda på, så jag lär ligga inomhus hela dagen. Har så ont i benen efter igår så, vet inte vad jag gör när jag festar, för jag har alltid ont i benen. Ja springer väl runt för mycket :P Haha, aja, hörs senare!

Helg

Äntligen helg igen =) Och jag tycker att de ska bli jätteskönt, sen går vi bara mån, tis, ons och så äre påsklov :D NAAJS.
Är lite stressad nu, ska dra ut till bussen snart, ska åka till Feli och hennes nya lägenhet :) Jossa å Louise är där med :D Ska plocka och så där idag, sen sova vi alla där :) Imorrn blire inflyttningsfest typ :) Så de blir kul!

A, ne nu ska ja packa de sista och sen dra. SOLEN SKINER FOLKET! Vi går mot varmare tider ;) Solbrillorna på och ut :)

Hejhej!

Tråk

Sitter hemma nu och har det tråkigt :P Vet inte vad jag ska göra, och de finns inte så många som jag kan umgås med heller direkt. Det är en sak som är tråkigt med att bo i Karlstad :P Känner så få, men snart flyttar Felicia iaf , så snart som imorrn ;)
Då bor hon iallafall i staden och då kan vi ses :D

Idag har det varit ett sjujävla underbart väder :D Gått med endast linne under skinnjackan, och det har varit för vamt nästan. Efter skolan gick jag och Felicia å köpa glass och satte oss på torget. Sen hämtade vi hennes lägenhetsnyckel :) åkte till herrhagen och tittade på den, väldigt mysigt :) Hihi, förstår bara inte hur alla ska få plats där till helgen ? Men de löser sig nog :D

Sen drog vi hem, och nu sitter jag här sysslolös :P Funderar på att ta en promenad, om jag orkar :P hihi =)

Hej så länge!

RSS 2.0