Hatar rubriker

Shit va jag är trött nu alltså. Rekommenderar inte att köra styrketräning inom liknande muskelområden tre dagar i rad. Snacka om att ja fick mjölksyra på Core bollen idag. Haha :-D Men jaja.

Sitter hemma i lägenheten nu och ska stänga av datorn efter att jag har skrivit detta inlägget. Och hjälp va skönt det ska bli att sova.

Och ja .... Jag hade väl inte mer att säga egentligen, så godnatt!

Kvällsmat ikväll. Bytte ut müslin mot rågfras, älskade det när ja va liten så jag köpte det häromdagen :-D åt också en burk makrill som jag också har älskat sen ja vet inte hur länge tillbaka. Hos min moster brukade jag alltid få en burk att äta ur när jag var mindre (och även nuförtiden), haha!


26 Januari

Tja bloggen!!!!!
Vad
har hänt idag då? Jani, inte mycket intressant. Jag har gått i skolan och tränat. Massor också, alltså tränat. Körde ett grymt jobbigt spinningpass, tog i som satan. Efter de körde vi ett corepass där de hade nya övningar som tog i magen som bara den! Och efter träningen tog jag och Siri en promenad från gymmet runt sandgrund! Så nu sover jag gött inatt.

Just
nu tittar jag på Dum & Dummare. Men tänkte faktiskt sova strax, är jäkligt trött och jag har inte sovit så mycket nu de senaste två dagarna, haha. Så sov så gott allihop, godnatt!

Ingen rubrik

Tjenis!
Igår blev det lite annorlunda planer än va ja hade först. Efter skolan blev jag nämligen hembjuden till Siri på lite kladdkakebakning innan träningen. Haha värt? Men iaf, vi gjorde först lite käk, rostat bröd med egengjord ägg och räkröra som blev JÄVLIGT gött. Och efterrätten blev ju då kladdkaka som också va JÄVLIGT gött. Haha. Lite senare drog vi iväg på power yoga som jag har upptäckt inte riktigt är min grej, nej. På träning ska man svettas!!

Nu har jag precis vikt in min enorma klädhög, diskat min gigantiska diskhög och städat undan min stora dammsamling. Kändes skönt. Ska snart göra mig iordning och lite senare dra iväg till gymmet för å träna med Siri, nice!

Efter träningen kommer min Jonas och hämtar mig och så följer jag med och sover där :-) Ha en bra fortsatt dag!

En bild på lille Alex från hans 1-årskalas i lördags!




Ja och Siri innan yogan igår, taggade!


Måndag

Dags för ännu en ny vecka, och det gör mig inte så mycket. In i träningen och vardagen igen!

Helgen har varit mycket bra, fredagen spenderade jag hemma hos Jonas och på lördag åkte jag till Forshaga med moster för att fira lilla Alex som fyllde ett. Efter barnkalaset tog jag bussen till Hagfors och på kvällen tog jag mig min första biltur själv. Blev en hel del bil under kvällen!

Igår var jag, Josse och Jossi på innebandy en sväng innan jag satte mig på bussen hem till Karlstad igen!

Idag börjar skolan inte förens halv 1 så jag fick sova utan att ställa klockan, gött! Ska strax göra mig lite frukost och titta lite på tvn innan ja hoppar in i duschen och gör mig klar! Ha en bra dag.

Ohh

Gissa vad jag har gjort idag?


Onsdag

Väldigt slapp dag idag i skolan, känns inte som att skolan börjat på riktigt ännu. Vi har inga hela dagar, lärare är borta och nästan ingen ny uppgift. Haha. Hade en föreläsning på morgonen och sedan bara genomgång av en uppgift på idrotten, så där fick vi i och för sig en uppgift nu!

Åkte hem halv 2 och tog det lugnt innan jag sedan drog iväg för att träna spinning + core med Siri. Kommer till gymmet och det är FULLT på båda passen. ÅH! Var där ca 20 min innan och det brukar räcka gott och väl. Men inte nu, och tyvärr var det den sämsta tiden på dagen så själva gymmet var proppfullt också. Vi bestämde oss då istället för att ta en promenad. Så en promenad till våxnäs och sedan in till centrum igen blev det.

Nu har jag käkat räk/avokado - sallad. Fasen va gött det blev, ibland lyckas jag. Hällde över lite jordnötter också bara för att de är så jääääääkla gött. Sitter i sängen och kollar tv och strax får ja träffa Jonas :-) Ha en bra kväll!

Min nya frilla, gött å bli av med lite hår!




Min goda maaaat!


Nyttigt



Fast alltså njaaa, ja vet inte om ja litar på de va. Haha, sökte på nyttiga recept på google och detta hamnade bland de tre första. Vad händer?

Funktionell

Idag blev det inte alls så lång skoldag för mig. Gick första lektionen (som var helt ovärd då jag va klar med allt och inte fick en ny uppgift) och sedan var jag på samlingen som vi har inför vår "egna dag". Efter det så hade ja ett kort utvecklinssamtal med min mentor innan jag drog in till stan och trafikskolan för en körlektion!

När jag drog hem sedan började ja städa lite innan Denise kom hit. Hon klippte mig, jag klippte av en dryg decimeter av håret kanske. Så jäkla gött, och som de flesta vet så växer mitt hår som ogräs så jag har snart lika långt igen, därför är det skönt att klippa av sig det lite då och då.

kvällen sedan var det dags för träning och idag gick vi på ett pass som heter funktionell. Det är rörliga styrkeövningar för hela kroppen. Många repetitioner vilket innebär att man blir väldigt trött i musklerna. Så efter detta passet så var jag helt skakis och jag känner nu att min kropp är helt slut. Var så längesen jag gick på det passet!

Nu ska jag strax stänga av allt och läsa lite innan jag stänger ögonen! Sov gott!

Måste bara visa hur bra jag är på att koka ägg ibland. Ska man skylla på att hönan värpte missbildade ägg eller är det helt mitt fel? ;-) Haha!


Långhelg

Hej mina vänner!
Jag har haft långhelg, som de flesta. Alltså varit ledig idag. Det har varit en mycket bra helg måste jag säga. På fredag hade jag och Jonas myskväll här hemma hos mig, vi käkade lite gott och tittade på tv hela kvällen! På lördan sen så åkte vi hem till honom och sedan iväg å tittade på en bil. Lite käk på stan osv och sen hände inte mycket mer den dagen. Var kvar hos Jonas och sov över där!

Igår bestämde jag mig för att hälsa på Louise, så klockan 5 tog jag bussen dit och sov över hos henne! Väldigt trevligt :-) Började alltså dagen idag hos Louise och åkte sedan hem till Karlstad och iväg för att träna med Siri. Idag blev det ett Step-pass. Underbart!

Nu ska jag slappa i min säng ett tag innan jag ska sova, imorgon är det skola igen och även körlektion!

Fredag

Hej på er!

En kort dag i skolan idag och direkt efter det så drog jag och Siri till gymmet och körde lite Core. Meningen var att vi skulle ha kört spinning innan också, men vi hann tyvärr inte det. Istället tog vi en runda i gymmet efter Coren, så det blev lite gåing på bandet också!

Sen åkte jag hem, har bara tagit det lugnt här idag. Och det har varit jätteskönt. Jonas kommer hit och myser om en halvtimme. Då ska vi se någon film och käka lite "godis". Eftersom Jonas nu inte kan käka va som helst p.g.a att han deffar, haha, så har jag varit så snäll å fixad övernyttigt godis till oss. Morötter å dipp gjord av kesella å taco-dipp. Lär nog funka! Dippen smakade som vanligt iaf :-)

En ny favorit att ha på smörgåsen har ja upptäckt idag. Köpte avokado häromdagen för att ha i maten och så blev det över. Så skivade
på smörgåsen och la också på lite keso, fasen va gött de blev. Nya beroendet!!




Tvättdag

Tjena!
Ja vad har hänt idag då. Skolan till klockan två och därefter så var det planerat att jag skulle till gymmet och köra spinning + core. Men när jag kom hem innanför dörren möttes ja av en nedbombad lägenhet. Så ja sprang ner till tvättstugan och fick en tvättid. Så istället så stannade jag idag hemma och tog tag i MASSA tvätt plus att jag har städat hela lägenheten. Shit va skönt det kändes! :-D Nu sitter jag i sängen i ett rent hem. Och plusset i kanten är att jag har unnat mig en liten liten chokladbit idag. Hehe.. Så den ska jag käka nu och njuta!

Nu ska jag bara slappa i sängen resten av kvällen. Och förut fick jag också reda på att jag har sovmorgon till halv 1 imorgon. Inte fy skam!



Här kommer jag befinna mig resten av kvällen ifall någon undrar!



Blueberry

Idag hade jag körlektion klockan 10. Och fasen va kul det var idag, gick riktigt bra. Dock hade vi en lite annorlunda lektion. När vi satte oss i bilen sa han "Nu ska vi ha en lektion där jag typ inte är med. Du får köra vart du vill nu i 60 min och så ska jag inte hjälpa dig så mycket". Så det var ju en utmaning att tänka ut ett mål och köra dit och tillbaka på 60 min. Sedan berättade han om jag gjorde något fel, vilket jag typ inte gjorde. Så jävla gött!

Vad har jag mer gjort idag? Jo jag gick till Stadium förut för att köpa lite träningsgrejer. Jag fick nämligen mina julklappar från mamma, Markus och mormor igår och då fick jag bl.a. ett presentkort på 1000 kr på Stadium. Så jag fick med mig ett par skor som det var halva priset på, ett par träningsbyxor och tre linnen och då har jag 150 kr kvar. Inte dåligt! :-)

Nu tittar jag på Andra Avenyn och städar lite, ska åka och träna om ungefär en timme, gött! Ikväll blir det Afrikansk dans med Siri!

Mellanmål idag. Uh va gött. Kesella me blåbär! Och lite jordnötter.


Måndag

Dagen idag började på topp, och slutade lite halvdant. Haha. Jag var i skolan, vilket var kul för jag fick träffa alla min tjejer igen! Efter skolan skulle ja hem en snabb sväng, käka något lätt och sen dra på ett step-pass som började halv 6. Grejer var bara att bussjäveln var 20 min sen. Okej, det är halkigt och så, de vet ja. Men åh va man bli lett när sånt händer. Så när ja kom in till stan var klockan 20 över, passet började alltså om 10 min. Och bussen till gymmet gick om 8 min. Så ja började gå/springa och kom till gymmet 1 min över halv. Frågar i receptionen "Är de för sent att gå in på steppen?". "Jaa, de drog precis igång tyvärr" - fick jag som svar tillsammans med ett stort smile. Kul. Så det blev gymmet för mig, men självklart skulle hela Karlstad vara där samtidigt så det fanns nästan ingen ledig maskin.

Inte min dag. Efter gymmet har jag handlat hur mycket mat som helst, bärt massa paket från pekås och mig och även lagat mat. Så nu är jag så trött så jag skulle kunna somna direkt. Men jag ska väl hålla mig vaken en stund till i alla fall :-)

Ungefär såhär såg ja nog ut när jag gick till gymmet ;-)

Skolstart

Nu har skolan dragit igång igen. Eller rättare sagt om ungefär en timme enligt mitt schema! Men jag åkte hit tidigare för att käka lite mat i skolan. Men jag börjar som sagt halv 1 och slutar fyra idag, så det var en mjukstart!

Mina planer för idag är att ja ska dra iväg till gymmet ikväll. Längtar! Jag tränade förra måndagen men sen åkte jag ju upp till mamma och då blev det ingen träning (förutom skidor) under hela veckan. Men ikväll blir det Afrikansk dans igen!! :-D

Hagfors

Nu är jag framme i Hagfors. Det har inte varit roligt att åka bil idag.. snö överallt. Usch. Men ja, efter en lång resa är jag här och strax ska jag till Josse och va lite med henne och Emma. Vad som händer ikväll är ännu oklart, men vi får se!

Imorgon ska jag i alla fall ta bussen hem till Karlstad :-)

Björnrike

Gick upp klockan 10, åt frukost. Nu ska vi strax bege oss till skidbacken och äntligen åka lite skidor!! Pricken över i:et är att Björnrike har öppnat ett helt nytt skidområde.


Torsdag

Nu sitter jag uppe hos mamma i ett insnöat hus. Haha, igår när jag kom upp hit var det inte mer snö här än i Värmland, tillochmed lite mindre. Men idag, herrejävlar vad det har snöat. Heeeela dagen. Vi skulle ha åka skridskor idag, men det blev ingenting av. Så istället har vi befunnit oss inne hela dagen, vi har spelat spel, kollat på film och bakat paj.

Imorgon ska vi äntligen fara iväg till skidbacken för lite skidåkning, ååh va roligt det ska bli!! :-)

lördag åker jag antagligen hem igen, vill inte åka hem på söndag så att skolan börjar direkt dagen efter.

Men ha de så bra så länge :-)

Resedag

Idag kommer det bli en lång resedag kan jag säga. Just nu befinner jag mig på bussen mot Hagfors som tar två timmar, när jag kommer dit dröjer det inte länge innan vi ska åka iväg mot mamma. Och från Hagfors till mamma tar det ungefär 4-5 timmar, och antagligen ännu mer idag när det är dåligt väglag.. Jaja, jag kan ju sysselsätta mig med att plugga lite körkortsteori då!

Igår åker jag som sagt till Jonas, blev ett lite minikalas där för Maria med smörgåstårta och kaffe. Sen blev det sängen ganska fort :-) Mysigt!

Men nu ska jag nog kolla på något Andra Avenyn-avsnitt när jag ändå åker buss och inte har något att göra.

Bjuder på en bild från i somars, på Louise födelsedag. Vi gick ner till vattnet och badade, drack lite cider och bara njöt av sommaren! UNDERBARA SOMMAR.


SNÖIGT

Idag har jag hunnit med mycket och dagen är inte slut än! Jag gick upp halv 6 imorse, yes! Drog in till trafikskolan och senare blev det dags för halkbanan. Gick jättebra, men som alla kanske har märkt så har det verkligen VRÄKT ner snö hela dagen. Och det gjorde de även imorse. Så det kändes litegrann som att sitta i en igloo som snurrar runt. Haha, typ. Nej kanske inte snurrar runt, men sladdar iaf ;-)

Efter halkbanan drog jag mig hem och lagade mat och packade lite (ska antagligen åka till mamma imorgon) och efter det åkte jag in till stan återigen för att möta upp Nils. Ja skulle köpa julklapp till mamma och Markus och han skulle köpa present till sin lillebror. När vi hade fixat det så gick vi till hans nya lägenhet på herrhagen som jag inte hade sett förens nu, trevligt! Kollade lite på en film innan det var dags för mig att ta bussen hem.

Nu är jag hemma igen och lagar lite mat. Om en timme ungefär blir jag upphämtade av antingen Jonas eller hans pappa och så bär det iväg på kalas för hans syster Maria som fyller 22 idag!

Ha det!


IDAG

Afrikansk dans

Nu drar jag strax iväg på mitt första träningspass på en månad! GÖTTANS!

Ny vecka

Ja idag börjar ännu en ny vecka, men än börjar inte skolan. Känns väldigt skönt att vara ledig en vecka till. Idag ska jag börja träna igen, även om jag fortfarande är lite förkyld. Men det verkar ändå inte vilja gå över så jag testar att träna och ser vad som händer, jag orkar inte sitta still längre.

Men innan träningen så ska jag in till stan och ha en körlektion. Nu var det ett tag sen jag hade det och jag har kört automat ett tag så jag undrar hur det går, haha. Får se om jag tar och solar lite efter det, min hy blir så jäkla mycket bättre om jag får lite sol då och då. Sen är det ju aldrig fel med lite färg.

nu ska jag klä mig och laga lite mat innan jag åker in till stan! Ha en bra dag.

Bjuder på en underbar bild från Avenged Sevenfold konserten!

Nya livet?

Jag skulle ju börja mitt nya liv nu som jag har sagt. Först och främst äta bättre än vad jag gör, är verkligen ett chokladmonster ja. Fasen va gott de är!! Jag lagade fullkornspasta, tonfiskröra och sallad till det förut. Var gött som tusan och sen sätter ja mig i sängen, och börjar äta på en chokladbit som ja fick i julklapp. Sen kommer ja på mig själv, och vad gör jag då? Jo, ja reser mig upp och går och slänger den sista chokladen. OH, cred till mig där. Ett steg, inte dåligt att jag slänger bort något som jag älskar så mycket, haha ;-)

Nu ska jag se Arn som går på fyran. Vill se Good luck chuck också på trean som börjar nio. Men ja antar att ja bara kan se en ;-)

Bildregn

Här kommer ett bildregn från mitt nyår!

Gott nytt 2011!




Nyår

Jag har haft ett fantastiskt bra nyår. Det startades hemma hos min underbara vän Louise och det slutade på samma plats. Det har varit jag, Malin, Louise, André, Emma och Oscar. Mina närmaste helt enkelt. Vi var aldrig ute på någon fest och det var väldigt skönt. Vi har suttit hemma hos Louise och käkat en underbart god middag, spelat en massa sällskapsspel och ätit gott. Vid tolvslaget gick vi ut och sköt raketet och skålade i champange (läs mousserande vin).

Nu är vi supertrötta och ska gå och lägga oss. Hoppas alla får en bra start på det nya året! GOTT NYTT ÅR!!


RSS 2.0