Curling

Idag ska vi tydligen prova på curling på idrotten. Det lär ju bli en vacker syn, haha! Tur att de andra tjejerna i klassen redan gjort det nu två gånger denna vecka, så kan de lära oss få som inte testat ;)

Efter idrotten ska vi titta på tjejerna när de kör någon tävling i curling mot en annan skola! Haha, hoppas de vinner!

Tittar på det en liten stund och sen ska jag och Siri vandra upp mot Njoy och köra lite bodypump, härligt! Jag kommer vara dö sen, är hur trött som helst nu redan :O Men skönt, kommer inte träna på ett tag nu, om jag inte tränar efter helgen förstås.

Nu ska jag försöka plugga!

Måndag

Kort dag i skolan, endast webdesign och en svettigt spinningpass. Sen åkte jag hem, gick in på pekås och köpte en chokladkaka och en redbull. Där försvann träningen. Haha, men det var gött!

Har bara degat sen jag kom hem men nu ska jag strax in till stan en sväng och träffa Felicia för att få lite färg. Härligt.

Mer händer inte idag, så ja. Ha en bra kväll!

Ojdå.

Igår var jag väl medveten om att klockan skulle ställas fram inatt. Sa till mig själv att ja skulle ställa fram klockan innan jag somnade. De glömde jag ju självklart. Vaknade imorse och så var klockan 11. Sen ringde farfar och stod utanför, jag hade inte hört honom och då kom jag på (vet inte varför just då) att man skulle ställa fram klockan. Så jag sov till tolv. Blev lite bråttom nu för jag ska ta två bussen hem!

Så nu ska jag gör mig iordning och äta frukost innan jag åker iväg. Ha en bra dag!

Råttisar

Idag har jag inte gjort ett dugg faktiskt. Men det har varit skönt :) Gött med en helg som är utan planer också, det behövs även om det kan bli lite långtråkigt ibland. Nu sitter jag och tittar på körslaget, så bra! Älskar kör. Heja Rongedal!

Satt och titta på gamla bilder nyss också,
saknar mina råttor. Molly mus och Bella bus... :(

Här ligger Bella nästan på Molly och sover!

Och här tittar lilla Molly fram



Och sen får vi inte glömma lilla Maja också, gumman!

Innebandy

Just nu sitter jag och äter kalaspuffar! Like old times, haha!

Snart kommer iaf farmor och farfar och hämtar mig så åker vi ner till Älvstranden och tittar på när Bjarka spelar innebandy. Kul ;)

Hörs sen!


Hagfors

Nu befinner jag mig hemma i Hagfors :) Har varit hos farmor och farfar och ätit lite mat, kött och potatis me farmors goda sås! Mumma.

Nu är jag helt själv,
pappsen slutar jobbet klockan 10. Så jag får sysselsätta mig tills dess, de blir nog inga problem.

Hade andra delen av nationella provet
idag och efter det gick ja å Felicia å tränade. Riktigt gött. Så skönt att vi har kommit igång med träningen nu :P

Jaja, lite godis och dricka finns här bredvid mig så jag ska njuta av min ensamhet nu och bara må :) Ha en bra kväll!


Sliten

Passet kändes ordentligt kan jag lova, men jääävlar så skönt det är att träna :) Så man blir sådär riktigt svett, det är då man känner att man har tränat på riktigt. Passen är så mycket roligare än att träna själv i gymmet, ja får inte riktigt ut något av de.

Imorrn har vi andra delen i nationella proven i engelska direkt på morgonen. Förhoppningsvis är den klar runt 11 och då har vi inga fler lektioner. Då går vi och käkar och sen kör jag, Felicia och Siri först spinning i en halvtimme och sen core i en halvtimme direkt efter. Härligt :) Klockan 2 hoppar jag på bussen till Hagfors.

Nu ska jag läsa lite i boken och sen sova, GODNATT.

Klänning

Måste också visa en klänning som jag tyckte var riktigt fin :) Skulle inte säga nej till den blåa/grå! 159:- kostar den. Från Vila och kan köpas på Nelly.com


Upprörande

Varit på Universitetet på förmiddagen på någon It-tjejdag. Var väl sådär :) Sen tillbaka till skolan för att ha nationella prov i engelska, gick nog också sådär, jag har svårt att bedömma nationella prov, brukar inte kunna gissa hur det har gått.

Efter skolan åkte jag hem
och gjorde kyckling och ris med lite creme fraiche. Sen läste jag runt lite på bloggar och nyhetssidor och fick läsa om Uppdrag granskning som visades igår. Ska snart titta på programmet tänkte jag, men jag måste bara säga att jag förstår verkligen inte hur i helvete människor tänker ibland?
Programmet handlar om en tjej "Linnea" som när hon var 14 år blev indragen på en toa och blev våldtagen av "Oskar" 15 år. När Linnea äntligen vågar tala ut om våldtäkten för sina kompisar som sedan polisanmälar det så går allt fel.

Linnea får inget stöd av någon i närheten. Folket i skolan och runtomkring tycker synd om killen istället eftersom han är en sån "fin och skötsam" grabb och han skulle inte behöva göra sådär. De tror att Linnea ljugit om allt.

Jag orkar inte skriva upp allt
jag har läst, de kan ni nog ta reda på själv om ni vill. Men hur kan man ens tänka att det är synd om gärningsmannen? Till och med när de VET att han är skyldig? Du ska kunna göra vad f*n du vill men du ska inte behöva bli våldtagen. Det är det värsta som kan hända en tjej. Fy fasen va man bli besviken på människor när man hör sånt här. Hoppas att "Linnea" fått mer stöd nu så hon orkar leva normalt. Inte nog med att hon upplevt en våldtäkt, hon har fått alla emot sig. Ja kan inte förställa mig för fem öre hur hon skulle känna sig. HEMSKT!

Usch, ska skaka av mig det där för om ungefär en timme ska jag ta bussen till Njoy och gå på afrikans dans med Felicia! Det ska bli kul :) Imorrn åker jag hem till Hagfors också.

Nöjd

Känner mig ganska nöjd efter dagen i skolan nu, har jobbat hårt på 2 av 3 lektioner! Den första lektionen (Svenska) gick väldigt trögt. Men jag ligger inte efter och det är huvudsaken!

Gjorde klart mitt reportage i
Textkommunikation och på medieproduktionen skrev jag en krönika och hjälpte de andra tjejerna när Malin blev filmad när hon sminkade Sofia :) Oj så fin hon blev, så feminin ;)

Skulle ha tränat idag också,
men jag har antagligen sträckt mig lite lätt igen. Verkar som jag har lätt för att göra det, eller så är jag inte tillräckligt uppvärmd. Har i alla fall haft ont på baksidan höger lår sen förra torsdan då vi var på Afrikansk dans. Så därför hoppade jag träningen idag för jag har lite ont än och imorrn blir det afrikansk dans igen :) Då måste jag vara pigg och kry!

Ska försöka läsa lite nu faktiskt,
måste hinna läsa Pojken som kallades det på engelska denna vecka för att hinna göra en book report som ska vara inlämnad innan påsk. Bäst å sätta igång nu!


Håreet

Vad händer idag då? Ingen aning. Ska strax göra något att äta tänkte jag, men annars blir de nog bara att ligga framför datorn/tv hela dagen :)

Lite bilder på hur håret blev. Har ju dock ingen kamera så det är mobilbilder, vilket betyder att det inte ser så bra ut! Men men, lite blonda och nåra orangea slingor(haha) är det i alla fall. Men det blir bättre ju ljusare jag blir ;)


Tisdag

Egen dag idag! Canon är här idag och har någon föreläsning + att man får prova på kamerorna. Men jag känner att jag behöver jobba, speciellt eftersom jag snart ska vara borta en vecka. Svenskan och Engelska är slut till påsklovet och det är endast två veckor tills det. Dags att sätta fart! har gjort klart den sista uppgiften förutom NP i Svenskan nu så det känns skönt. Efter lunchen sen blir det lite Engelska också!

Idag har jag ingenting planerat, fårse vad som händer.

Just ja, igår slingade jag mig också. Är ju inte så mycket ljusare, men har slingor full skallen i alla fall :) Ser sådär ut nu, men det är första steget. Issa (frisören) sa att jag kunde slinga mig snart igen för det hade inte slitit så mycket på håret. Så det är bara pengarna som behövs sen kan jag snart fortsätta.

Nu ska jag slappa lite innan lunchen 12.10!


En RIKTIG slappdag

Idag har det verkligen varit en riktig slappdag. Har knappt varit utanför dörren, förutom när jag var nere och handlade förut idag. Annars har jag legat i sängen heeela dagen. Har tittar på film och säkert 6-7 avsnitt av Desperate Housewives. Haha, känns gött! Unnade mig även lite chips och dipp när jag handlade. De sitter jag och smaskar på nu, gott!

Imorrn blir en riktigt go dag.
Ska till tandläkaren halv 12, så jag går inte på första lektionen. Visserligen slutar den halv 12, men den börjar halv 11 så jag hinner vara där en halvtimme eller nåt bara så ja skiter i den. Sen har vi idrott efter lunchen och sen slutar vi två. Då åker jag till Grums där jag ska börja min resa mot att bli blond! Härligt! Spenderar sen natten hos Sofia :)

Nu ska jag titta på Johan Falk, ha de bäst!


Snart är jag blond igen :)


Team Rongedal

Nu hejar vi på dom då folket ;)


Mår braaa

Träningspasset i torsdags (afrikansk dans) var riktigt roligt och jobbigt. Ett bra pass. Igår gick även jag och Siri på Core :) Mag och ryggträning! Också bra, men ett kortare lite enklare pass.

Igårkväll var vi brudar hos Felicia och hade en trevlig kväll tycker jag. Alla utom jag åkte hem tidigare än väntat men inte gick vi å la oss för de :) Bra kväll.

Idag har jag inte hunnit med mycket.
Vaknade upp och var utan vatten som alla andra i Karlstadområdet. Helknäppt. Men tur va så kom det tillbaka ganska fort. Fast de kanske berodde på att jag sov bort hela förmiddan ;)

Ligger och tittar på Bröderna Lejonhjärta nu!
Inväntar körslaget som börjar om 10 min. Siris pojkvän Rikard är med i bröderna rognedahls (?) kör så nu ska vi heja på dom!

Ha de bra!

Dagen

Åkte till universitetet tillslut och då fick vi komma in i aulan och lyssna på bl.a. Pölsa! Skön kille :) Sen var det en föreläsare där, minns inte namnet, men han var också en jävligt skön snubbe. Haha. Skrattade rätt mycket!

Gick sedan runt och kollade på alla montrar
, kul. Såg rätt många man känner eller känner igen!

Vi fick sen reda på att vi inte skulle få någon mat där, inte gratis i alla fall, så då sket vi i resten av föreläsningen som skulle vara klockan 2 och åkte in till stan och käkade. Det behövdes. Sen gick vi på stan och jag köpte en tröja på Gina för 49:-. Bra med rea!

Nu är jag hemma, ska snart käka pannkakisar
och vänta på att klockan ska bli lite mer så ja kan dra till Njoy och gå på Afrikansk dans med Felicia och kanske Siri :) Härligt!


ÅH

Klantiga Ida är i farten. Universitetet klockan halv 10 vare ja... igår tänkte jag inte alls på när vi skulle vara där utan ja förberede mig bara på att jag skulle ta bussen åt andra hållet istället för in mot centrum, men fortfarande samma tid som när jag vanligtvis åker till skolan.

Klockan åtta står jag och väntar på bussen, skriver ett sms till Siri och frågar om dom sitter på bussen, får tillbaka svaret " PÅVÄG? Skulle vi inte ta niobussen?". Slår mig i pannan (typ) och får gå av hållplatsen efter och gå hem igen.

Åh ja blir så irriterad när ja gör sånahär misstag.
Haha, klantigt heter det! Jaja, nu ska jag snart ut till bussen igen i alla fall och ta RÄTT buss denna gång!

Ops

Höll på att glömma bort att uppdatera idag! Kanske är för att det inte riktigt har hänt så mycket? Nåja..

Jobbig förmiddag med två lektioner framför datorn skrivandes. Först inför NP i svenska och sedan Textkommunikation. Eftermiddagen bestod bara av medieproduktion.

Efter skolan var jag rätt slut i kroppen,
hade träningsvärk efter igår (eller i förrgår) men jag bestämde mig ändå för att köra ett gympass. Jag hade ingenting planerat idag så jag skulle ändå bara ändra mig om jag hade åkt hem direkt.

Rätt hade jag, efteråt var det jätteskönt, även om jag körde ett väldigt kort pass idag. Det var mycket folk på gymmet och då är det inte lika kul.

Har bara legat i sängen och tittat på Desperate Housewives efter att jag kom hem och oj va tiden kan gå fort då. Nu har jag suttit och pillat med mitt cv och personliga brev en stund. Måste få det klart så jag kan söka lite sommarjobb. Snart är ju tiden ute för det :O

Nu ska jag sätta på ett sista avsnitt dh och sen sova.
Imorgon ska vi vara på universitetet hela dagen. Det ska tydligen vara massa montrar med olika UF-företag. Kul, ja funderar ju själv på det så :) Att starta något företag som projektarbete alltså. Vi får se!

Godnatt!

Älskade program!


Löööve

Kom på att Thomas och Pontus har lagt ut vår kärleksfilm på vår webbtidning nu. Så det är bara att ta en titt! Den har vi slitit med i flera veckor och ja, jag blev rätt nöjd :) Självklart kunde den ha blivit mycket bättre också, den kan det alltid. Men ja tyckte det var bra gjort av oss! BRa jobbat tjejer ;) Det var jag, Louise, Sofia och Felicia som har skapat denna.

I filmen berättar Louise och André om sitt förhållande, vi har en panel med, Josefine berättar historien om när hon fick reda på att hon var gravid samma dag som hennes son föddes och sen har vi också med en sketch som visar vad man inte ska göra på första dejten.

Enjoy! Gå också in på vår webbtidning och titta en sväng! :)


Egen dag

Sitter i skolan och har egen dag nu, har gjort lite svenska men nu orkar ja inte jobba mer. Haha, konstigt? Man orkar aldrig göra något på tisdagar. Men som tur är ligger jag i fas så ja behöver inte få dåligt samvete om ja inte jobbar ;)

Hungrig som en gris är jag också. När jag kom hem igår hade mitt bröd möglat för jag hade glömt att lägga det i frysen, vilket resluterade i att jag inte åt frukost imorse. Det är inte kul. Och tisdagsförmiddagarna känns som flera år långa eftersom man bara slöar liksom. Därför håller jag nästan på att dö nu, inte bra. Och ja vet inte vilken mat det är heller så har jag ännu mer otur är det något jätteäckligt.

Ska väl fortsätta slöa lite nu, spela lite spel och surfa runt ;)

Ny vecka, nya möjligheter..

.. som vår gamla historia/samhällslärare Jens brukade säga varje måndag ;)

Idag var det som sagt en kort dag.
Började med webdesign och sen hade vi idrott, lacrosse! Rätt svårt men kul :)

Efter skolan idag gick vi runt på stan vi tjejer. Kollade i massa affärer och fikade på Waynes. Ja la undan ett par leggins tills imorgon. Från Ginatricot. 199:- kostade dom och jag tänkte köpa dem imorrn efter skolan.

Annars då? Ja, de var väldigt skönt att komma hem, vet inte varför men känns bara väldigt skönt. Tittar faktiskt på New Moon just nu. Har fått tag i den med bra kvalité nu och den är ju faktiskt väldigt bra! Ska titta lite på den och ikväll ska jag sova tidigt. Jag är supertrött!


Krångel

Idag när jag vaknade upp stod min dator på, jag hade alltså somnat framför den igår. Skulle få den att "vakna" till igen eftersom skärmen var svart men inget hände. Ja fick starta om den och när de väl startade så låste den sig helt, och så fortsatte det.

När pappa sen slutade vid 2 så fick vi börja leta efter fel. Vet inte riktigt vad som var felet men vi blev klara för någon timme sen i alla fall. Vi fick prova många olika saker och tillslut fick jag kopiera det jag kunde från datorn och sen fick vi göra en hel omformatering så allting ja hade försvann... töligt som tusan, men men. Nu funkar den igen och jag försöka nu att få tag på Photoshop, det är inte de lättaste, men jag måste ha det!!

En glad nyhet är att jag nyss beställde en ny mobil. Sony Ericsson Aino, som jag ville ha. Pappa erbjöd sig att betala 100 kr av kostnaden i månaden så det kommer tillochmed att bli billigare med denna mobilen än att bara fylla på med 200 som jag gjorde förut. TOPPEN.

Nu ska jag fortsätta pilla med datorn.

Tur att den inte såg ut såhär i alla fall ;)


Dagen

Började med lite slöande hemma i Karlstad innan jag tog bussen hem till Hagfors. Under tiden här idag har jag hunnit med att övningsköra en stund och att se film och äta mat med pappa :) Vi tittade på Harry Potter och Halvblodprinsen, jag har varit väldigt seg och inte sett den förens nu! Haha. Måste säga att de va nog den sämsta i Harry Potter-serien i alla fall!

Imorgon åker jag tillbaka till Karlstad.
Tar halv 4 eller 5 bussen, har inte bestämt än!


Hem

Ligger i sängen nyvaken nu, tittar på lite Desperate Housewives eftersom jag vaknade tidigare än jag behövde. Ska åka hem till Hagfors vid kvart i ett, så det är ju lite tidigt nu ;)

Åker som sagt hem då,
bara för en natt. Måste tillbaka till Karlstad imorrn för skolan såklart!

Metaltown

Nya band har kommit ut till Metaltown nu också. Det var inga fler jättestora band just nu men det var fyra stycken som jag känner igen bara genom namnen. Kan ju vara så att jag har hört dom andra också :) De nya banden är i alla fall:
  • Amon Amarth (S)
  • Coheed & Cambria (US)
  • Garcia plays kyuss (US)
  • Hatebreed (US)
  • 69 eyes (FI)
  • Brian "Head" Welch (US)
  • Adept (S)
  • Raunchy (DK)
  • Between The Buried And Me (US)
  • Antichrist (S)
Jag känner igen Amon Amarth, Coheed & Cambria, 96 eyes och Adept. Kanske känner igen Antichrist också. Ska lyssna lite på vad de är för musik nu tänkte jag.

Hoppas att det kommer nåt mer stjärnband som är riktigt värt att se! Men det är ju redan nu värt att åka dit i alla fall. In Flames, Bullet For My Valentine och Sonic Syndicate gör det såå värt!!


Fredag

Himla skön dag idag. Hade bara medieproduktion i skolan idag, där vi spelade in programledare till vår film. Den är nu helt klar och kommer att läggas ut på vår klasstidning Klass.nu inom en snar framtid.

Slutade tio i tolv, men vi gick och åt mat efter det. Jag gick sedan till Njoy och körde en efterlängtat gympass. Himla gött var de! :) När ja kom hem duschade jag och så och lite senare kom Martin å hämta mig. Vi åkte till nöjesfabriken å bowlade å käka mat, de va trevligt!

Nu sitter jag hemma i sängen och gör ingenting.
Ska ta och packa inför Hagfors imorrn. Åker hem över en natt bara. Tror dock inte jag kommer ha tid å träffa nån av kompisarna, beror på. Men först och främst ska jag träffa pappa, och jag tror bara det blir en lugn hemmakväll. Vi får se!

I brist på bilder så hitta ja denna som jag och Sofia tog precis innan vi satte oss i bilen mot Branäs ;)


Operation

Lika trött idag vart jag. Speciellt imorse och tidigt på dagen. Första svenskalektionen var inte rolig. Magnus ord flöt ihop till en gröt kan ja säga. Haha. Blev bättre under dagen i alla fall :)

Efter skolan har jag varit i Skåre å hälsat på en kompis. Kom hem för en stund sen och nu ska jag sätta på Desperate Housewives och somna till det. Imorgon blir det förhoppsningsvis Afrikansk dans på kvällen med Siri och/eller Felicia!

Ringde och bokade tid för operation idag också. 12:e April. Då smäller de. Då dör jag.

Trött

Riktigt trött idag. Beror på gårdagens bravader som jag och Felicia Moberg ordnade så fint ;) Hade iaf gympa idag halv tre, innan de jobbade vi hemma för vi hade egen dag så.

Nu ringde pappa nyss och berättade
att han var påväg ner hit för att hälsa på, trevlans! Tänker på att jag snart ska operera mig också, vill inte. Jag har ganska mycke ångest redan nu och jag har inte ens beställt tid. Måste göra de idag eller imorrn.

La in lite bilder från mobilen igår också,
och hittade denna som togs när jag var i Forshaga hos min moster förra gången. Det är "lilla" Alva till vänster och sen min nya lilla kusin Alex :) Sötungar!

Ungefär sådär trött är jag nu ;)


Pluggen

Nu har jag fått min plugg, äntligen! Rånice är den :)

Syns lite dåligt att det är leopard på bilden.
Men de syns bättre i verkligheten.

Nu drar jag till Felicia och sover där. Asnice blir det!


Måndag

Som sagt så har vi sjukt nice schema när det gäller bl.a. måndagar. Började halv 11 idag med webbdesign. Den jobbade vi inte alls mycket på, blev mest en massa tjöt om Branäs osv. Sedan hade vi lunch och sista lektionen var idrott.

Idag hade Evelina en lektion, i badhuset. Den människan gillar ju liksom att simma och är otroligt duktig på de. Själv höll ja på å dränka mig själv när hon skulle försöka få oss att simma frisim och fjärilsim. Haha. Såg nog vackert ut! Vi var föresten bara fem stycken som badade. Inklusive Evelina. Alla andra hade antingen en ursäkt eller så ligger dom hemma och är lata ;)

Så, nu är jag tillbaks till verkligheten. En skoldag avklarad och idag väntar en hel eftermiddag/kväll med riktig storstädning. Ska till och med försöka frosta av frysen och skura. Ibland är man bra duktig ;)

Ha en bra dag så länge!


Hemma

Ojoj, vilken underbar resa vi har haft. Vi har haft en sån otrolig tur med vädret också. Strålande sol alla dagar förutom idag, då var det lite molnigt. Men vi har bara suttit i bilen hela dagen idag så det gjorde ingenting.

Vi festade alla tre dagar och på fredag åkte vi också lite skidor :) Underbart!

Stugan var helt perfekt för oss,
stor, bra och jättefin. Dock var det inte kul att gå upp 8 imorse för att städa. Då var jag rätt sliten.

Kom hem för ca 2 timmar sen och jag har inte hunnit med annat än att ligga i sängen. Så trött.

Kollade dock vårt nya schema förut. Fick en glad överraskning då vi börjar halv 11 imorgon och slutar 2. Härligt dag? Fredagar slutar vi på lunch så den dagen var ju också härlig.

Nu ska jag titta på tv lite och sen kanske försöka ta tag i min packning.


Ha de!

Förberedelser

Sitter nu hemma hos Louise i Grums. Vi har fixat och förberett lite med Sofia's present. Hon fyller ju stor flicka imorrn ;)

Har även varit hos Sofia och bakat piroger som vi ska ha med oss! Så det är klappat och klart nu! Ska snart gå hem till Sofia igen och käka lite och fixat lite musik oså :) Sen blir de sängen hyfsat tidigt då vi ska vara klara klockan elva imorrn för då är Jack här och hämtar oss!


Dan före dan

Sitter i sängen i lägenheten nu och väntar på Jack :) Han ska komma och hämta mina saker inför Branäs så vi slipper åka genom Karlstad imorrn. För imorrn drar vi nämligen :D

Jag åker till Grums klockan 11 idag för att ta tag i matlagning och musikfix!

Fårse o jag har tid att uppdatera i Branäs annars hörs vi på söndag ;) Ha de bäst!

Gravid?

Hela dagen idag har jag haft en jobbig känsla. Inatt drömde jag nämligen att jag var gravid! I framtiden tror jag det kommer vara något av det bästa jag varit med om, men i denna drömmen var det hemskt.

Jag fick inte reda på att jag var gravid förens samma vecka jag skulle få barnet och jag var så himla nervös inför förlossningen. Jag var så nervös så jag spydde flera gånger för att jag var så rädd att värkarna skulle börja osv. Barnet hade ingen pappa heller utan hade kommit till helt magiskt på något sätt, haha.

Haha hemskt det låter.. men det var verkligen en jobbig känsla. Det var som att jag gick och väntade på min egen avrättning. Så hemsk kändes det i drömmen :O Läskigt..



Första sportlovsdagen

Idag är första dagen på sportlovet. Den har spenderats tillsammans med Josse och Jossi. Imorse låg jag kvar och drog mig i sängen till kanske halv ett, tittade lite på Desperate Housewives. Sen gick jag upp, klädde på mig och gick till Josse där Jossi var. Först satt vi bara och pratade ett tag och senare åkte vi in till Hagfors och fikade på det "nya" cafét. Jag hade inte varit där än så :)

Nu har jag suttit och pillat lite med en design som skulle göras, men nu krånglade lösenordet och inloggningen så det får fixas en annan dag.

På schemat ikväll står det mat och film tillsammans med pappa. Så nu ska jag gå ner till han!

Ha en bra kväll!

Sony Ericsson Aino

Jag börjar bli riktigt trött på min mobil, av flera anledningar. Den är i alla fall inte speciellt bra. Jag (som alla andra i världen typ) använder mobilen istortsett jämt, så därför känner jag att jag kan lägga lite pengar på en. Tänkte att jag lika gärna kan köpa en som är låst till halebop för jag kommer ändå inte byta operatör. Hittade då denna mobil som jag nu är RIKTIGT sugen på. :)


Dagen

Det har varit en bra dag idag. Den började som sagt med "frukost" tillsammans Kenny på Mcdonalds. En munk och en milkshake, haha! Onyttiga Ida kom fram där.

Tog sedan bussen till Hagfors, den resan gick snabbt då jag tittade klart på Bröllopsfotografen som jag kikade lite på igår innan jag somnade. Pappa hämtade upp mig och vi åkte hem. Satt här en stund, åt mat osv och sen kom Emmö hit :) Trevligt att se henne för det var längesen! Vi hade n pratstund ett tag och sen tittade vi på Luftslottet som sprängdes. Den var sådär. Väldigt förvirrande kom vi överens om, och det hände inte så jättemycket. Så enligt mig var den sämst av de tre filmerna.

Nu sitter jag nere vid pappa i soffan. Gör inte så mycket, blir väl sängen snart kanske.

Jag och Emma på avslutningsmiddan i nian!



RSS 2.0