sommardag

Idag har det varit en helt underbar sommardag :) Jag och Emma låg och solade nere vid vår kära sjö i ungefär två timmar. Och det var varmt, men jätteskönt :)

Sen åkte hon till sin mormor, och då försökte ja hitta något annat att hitta på idag, och det verkade helt omöjligt, för ingen kunde. Men tillslut för jag iaf tag på Jessy, så ja gick upp till henne och så gick vi ut och pratade lite :)

Imorrn har jag stalljour, sen ska jag och Emma på fest på kvällen tror ja :) de ska bli kul.

Ha en bra helg allesammans ;)

speedway..

... har jag nyss varit på, och det beyder SOMMAR :) jag blir glad av det, oftast.
Det har varit en fin dag också, och jag och Jossi har tränat, sedan sett på speeeeeeedway då :)

Imorrn ska Emmö och jag iväg å sola vid nått badställe efter skolan :) gotttt.

jag är glad, men trött. Och jag måste skriva en bokrecension nu ..

godnatt :)

helgen

Har inte orkat skriva mycket, som ja har börjat min inlägg med nu på senaste tiden.

Men på fredagen var vi alltså i karlstad, och jag har inte tagit kort på de jag köpte än, och vi får se om jag orkar göra det :)

Igår grillade jag, Josse och Emma hemma hos Josse :) det var kul. Sen kollade vi på eurovision song contest och sedan kom några och kollade på film med oss :)

Idag är jag med EmmaÖ, och vi har suttit och skrivit ut bilder på folk som vi ska ha i avslutningsböckerna :)

Det är också mors dag idag. Så grattis mamma :D Jag älskar dig !

Det är fint ute idag, så ha en fortsatt bra dag :)

karlstad

Igår åkte Jag och Josse buss till kd efter lunchen, sen kom Emma efter ungefär vid 3 :)
Fick mig allt jag behövde =) förutom några kläder som ja tänkte ha i parken, men ja får väl ta något här hemma :) Går så bra så.
Fick iaf:

  • Skor till avslutningen
  • Bok att skriva i
  • dekorering till boken
  • två nya marwinlinnen
  • örhängen och halsband :)
  • sedan tog jag ett hål till i örat också =)
Tror inte det var nåt mer, men det räckte :P

Lägger nog inte bilder på dom sen eller någon annan dag. Ikväll blir det grillning hos Josse med henne och Emma, och kanske lite fler =)

ha en bra dag !

top of the world

Idag har de varit en rätt bra dag :) Skolan gick hyfsat fort, och efter det åkte jag hem, satt här en timme ungefär, sedan tog jag och Josse cykeln och hämtade upp Victor, och sedan Jossi. Vi åkte till Milano och åt pizza, sedan drog vi hit och gjorde typ inget, spelade gitarr, kollade på gamla saker ;D och "kollade" på Robert Gustavsson :P

Nu vill jag se The Notebook, men klockan är mycket, så jag tror jag ska ta och sova istället :)

Sov gott !



Denna låten är så j*****vla skitbra :) haha! En av de bästa jag har hört tror jag fan. Så lyssna nu folket.

tisdag

Hejsan :) Idag hade vi friluftsdag, och vi hade valt promenad och sedan bad.
Promenaden var ungefär en mil lång, från skolan ner till stjärnsnäs, sedan runt sjön och till skolan.
Efter promenade hade vi mat, och sedan gick vi till gata. Där började det regna, och vi hade inge paraply, så vi låg över varandra för att inte bli blöta. Det fungerade inte.

Vi spelade volleyboll där lite, sen kom det en riktig regnskur, och då sa dom att vi fick gå hem.

Jag åkte hem, och satt här. Sen hämtade jag Emma, vi bytte om och åkte iväg till stallet. Idag fick jag rida cola, och det var kul :)

Nu tittar jag på desperate housewives, sedan vet jag inte vad jag ska göra. Sova kanske :)

Byebye

Hemskt




sååå hemskt :( blir alldeles gråtfärdig. uschuschusch.

its time

Här skrivs det inte många inlägg nuförtiden. Jag har inte ork, som jag skrev i det förra inlägget :) Det finns så mycket annat att lägga tiden på också. Men suget på att skriva kommer i intervaller, och nu är jag inte sugen :)

Men helgen har iaf varit rätt okej, jävligt dåligt väder, så hade det varit fint hade helgen varit kanon tror jag :D
Men vi va iaf ute på marknaden lite på fredag. Åkte hem, kollade på film. Det var jag, jossi, josse, emma, cissi och elin :) Sen gick vi ut igen, i spöregn. Alla åkte virvelvinden utom jag, kände inte för de. Så jag stog och blev blöt.
Alla åkte hem till sig, men sen gick jag till josse igen om kollade på film.

Igår va vi i stallet på morgonen och hjälpte till på en tävling, det snöade och vi satt ute i nästan två timmar i mjukisbyxor :D snacka om att vi var blöta när vi kom hem. Sen kom Josse hit senare, och vi klädde på oss och drog iväg till Jonas. Där var de lite folk, vi va där länge. Sen gick vi till Dennis och va där :)

Så helgen va rätt rolig ändå, om man som sagt bortser från vädret ;)

torsdag

Nu var det ett tag sen jag skrev här, och ja har inte haft lust eller tid känns det som.
Jag vet inte hur jag mår nuförtiden heller, jag och Andreas har gjort slut, för de som inte vet ..
Och det suger, jobbigt som fan. Men ja vill inte skriva detaljerat om det här. Saker som har hänt osv. håller vi för oss själva.

Sen saknar jag mamma nu också, har gjort det väldigt mycket på senaste. Känns som att jag är i behov av någon att prata med. Självklart har jag ju mina kompisar, men det är också svårt att prata me de ibland, för oftast säger ju de saker för att få mig att bli glad, och ibland så kanske man behöver höra andra saker också, inget dumt menat mot kompisarna, jag e nog likadan mot de =) men aa, mammor behövs verkligen.

Jag längtar efter sommarlov, och vi har snart en lägenhet fixad. Ska kolla på den efter maj någongång, så fort vi får tror jag. Det är en tvåa, och den ligger på färjestad. I ett hus med fyra lägenheter i ungefär, och vi får egen ingång och en liten trädgård :) PERFECT.

Nej nu ska jag ge mig att skriva. Ha de!

Underbar

Idag har det varit ännu en underbar dag. Bara ÄLSKAR värme, sol och sommar :)

Jag gick iaf ut och lade mig på gräsmattan på baksidan när jag kom hem, låg och läste "Asyl". I Bikini, och varmt som tusan va de :) härligt. Sen helt plötsligt säger nån "Örru" bakom mig. Det var Andreas :) Han lade sig och solade med mig ett tag, och spelade fotboll :) Det var kul, sen åkte han hem, och då gick jag till Josse, sen kom Jossi. Vi gick ut på Hagfors, bara för att gå lite. Sen fick vi skjuts hem av Sebastian, och då gick vi och satte oss vid tv:n och slog på 4:an, för där började Talang, och där är ju Sebastian Krantz med, och det får man absolut inte missa. Herre min gud va han e snygg :)

Nu har ja kommit hem, och ja ska förmodligen kolla på ett oth-avsnitt eller nåt :) Bli trött, för imorrn ska ja och Jossi till styrkan vid 1, sen hem och äta, iväg till staffa för där var det ett "grillgäng" och sedan ska vi nog vidare till Sara där det också är ett "grillgäng" ;) Så det ska bli himla kul :)

Ha de !

Dubbel

 

http://www.myheritage.com/collage

Lite kul :D

FINT

Hejsan. Underbar, underbar, underbar dag idag :D riktigt fint väder och sommarkänslorna ligger på topp :) Ja kan knappt vänta tills vi äntligen får sommarlov och får vara ute i detta väder jämt :)

Idag har jag och pappa städat. Ja valde att tvätta mopeden och bilen medans han damsög och skurade :) Så då fick jag vara ute och lyssna på musik samtidigt :) Så det var inte så tråkigt.

Tror jag ska iväg till Jessy och träffa henne snart :) Ska också bli kul. Och jag vill ut, mer :)

Ha en fortsatt underbar dag ;)

Ridning

Nu är jag hemma från ridningen, kollar nu på Desperate housewives, fast det är reklam :) Det gick riktigt bra på ridlektionen så nu är jag glad :)

Jag läääängtar till skolavslutningen :D:D

Här är bilder på starlight :) har inte haft några förut, så jag tog idag :)



Sötis :) Nej nu ska jag fortsätta kolla, sen kolla på ett oth-avsnitt och somna :) God natt !

abort-inlägget

Angående det inlägget ja, som jag skrev igår. Jag är inte gravid :) haha, va några som trodde det. Men ja va bara ute och kollade runt på bloggar, så kom jag in på den sidan. Och då bara kände jag för att skriva om det :) Men nu vet ni iaf hur det ligger till :D

my Angel

Igår åkte jag och Emma och köpte oss mjukglass :) Det var fint väder ute, och när vi sen kom hem ville vi ut igen. Vi bestämde oss för att åka nånstans och ta med nåt att äta :) Så vi tog med oss varsin glass, bullar och lite att dricka. Sen tog vi min moped och åkte upp i skogen , ställde mopeden vid vägen och gick en bit in i skogen, sen hamnade vi högt upp och där fanns ett perfekt ställe, en sten som låg så att man hade utsikt över hela Hagfors. Så där satte vi oss :) Det var mysigt.

Efter det åkte vi hem, och då gjorde vi ingenting :) Emma åkte hem vid 9 ungefär, och då kollade jag på one tree hill :)

Idag ska jag och rida. Som vanligt :) Sen händer det inte mycket mer för mig idag :)



Bilder från igår :) Har fortfarande ingen kamera, men ja kör på ändå med mobilen :) Vill ju ta kort !

Abort

Sitter och kollar runt lite på internet nu, och hittade denna sida ---> http://www.abortnej.se/

Fan va hemskt det är att se alla bilderna och läsa om det. Jag trodde att jag visste vad jag tyckte om abort, det har varit ett ja för mig förut, har alltid tyckt det. Just för att det är så många som blir gravida när dom e unga och då skulle ett barn förstöra framtiden för dom, det låter hemskt. Men om man går i skolan och inte är över 20, så är det svårt. Vissa klara det, och de beundrar jag. Klart att det går bra för många, ja känner själv några som har fått barn under 20 års ålder. Men låt säga att man e under 17 då? Usch, det skulle ju vara allt för tidigt. Tror jag iallafall.

Men sen när man ser det där, då tycker ja det är så hemskt. Att när man gör abort så dödar man en bebis. Då känns det inte lika okej längre. Man tar livet av en levande varelse, även om man kanske tycker att den är så liten så det spelar ingen roll. Så tänkte jag faktiskt, skäms lite över det nu, men man tänker inte på att den lever även den, och att den har hjärna, hjärta och alla kroppsdelar som vi andra också har.

Nej nu blev det mycket. Men ja, besök sidan iaf. Det fick mig att tänka lite iaf :) Vet inte riktigt vad jag tycker än, ja eller nej? Finns nackdelar och fördelar med båda.

Home

Nu är ja e hemma från karlstad :) Vi handlade på torsdag och ja fick mig flera saker :) Detta köpte jag:

En hallonröd tubklänning från ginatricot:)

En svart klänning, också från ginatricot:)

Svarta skor från Skopunkten

Armband från Glitter

Örhängen från Glitter

Ring från Glitter:)

Sen köpte jag även en jacka från Gina, men jag orkade inte ta kort på den. Den var iaf blå/grå, en sommarjacka. Sen köpte jag en fransk manikyr. Sedan blev även jag och Markus firade av våra mostrar, mormor, morbror och anderas :) Jag fick sammanlagt 1300 kronor av dom, och guud va de va behöligt :D nu behöver ja inte känna mig som en riktig fattiglapp längre :)

Vi va ju även och hälsade på Anette, Andreas och lilla Alva :)

Såhär söt var hon nu, mitt uppe i maten :)



Har varit en bra "halv vecka" för mig i Karlstad, och har ju även ledigt imorrn. Det känns himla skönt :) Då ska jag och Emma hitta på nåt :)

Ha en fortsatt bra dag =)

Byn

Igår hade vi kul hemma hos Denise :) Dom hade tipspromenad, där man skulle gissa vem/vilka som var bästa på olika saker. Sen hade dom gjort olika "uppgifter" som utsåg vinnaren/vinnarna av personerna som va med på de frågorna :) Det var himla kul :D
Sen åkte vi ju också iväg till byn, och där var det mindre kul. Har blivit så besviken på byn alla de sista gångerna så ja vet inte vad. Men men, ja gick iaf ut en halvtimme innan det slutade så. Satt i bilen och väntade på de andra.
Jag tror att jag kom hem och somnade vid 3. Haha, men jag vaknade PRICK 12 idag :)

Mamma och markus kommer hit om kanske 3 timmar eller nått. Det ska bli kul å se dom :)

Sen har jag också kollat ut två klänningar från forever21 som jag ska beställla :D Tycker dom är väldigt fina =)



Och såhär ser den vita ut bak :)



Jag fick leta upp en ny klänning, och då hittade jag den där vita. Men innan det så kollade jag på en annan klänning, men den tog slut i storleken.. :( det var iaf denna här :



Nu ska jag packa, sen tror jag att ja ska ta å spela lite gitarr innan mamma kommer :D

Jag är borta tills på söndag också föresten, men ni får ha en bra vecka :) Hejdå!

RSS 2.0