Pieces

Sitter och lyssnar på Pieces med Sum41 nu :) Faktiskt riktigt bra. Längesen jag hörde den! :D En annan låt som också är king är When it was good med Flipsyde ;) Lyssna på de!

För övrigt så har Mike nu beställt Metaltown biljetter. Endags :) De blir jag, Feli, Louise, Mike å nåra av hans kompisar tror ja :) Vi ska dit på fredan och sen på lördan drar vi på Liseberg :D Fatta va jävla najs! Åh jag längtar redan! :) Hihi.

Idag har jag varit i skolan och fått lite gjort. Har nästan gjort klart två bokrecensioner/bokanalyser och sen har jag gjort en muntlig redovisning om barnpornografi + skrivit lite på ekonomiuppsatsen. Oj va duktig man kan vara ibland :)

Igår efter skolan hade Josse och Jossi dragit till kd för å shoppa. Så jag drog in till stan efter skolan och umgicks med dem lite :) sen kunde jag inte hålla mig i styr heller så jag köpte mig en mintgrön klänning från gina, jättesöt :) Sen ett par trosor på rea därifrån + en glasspray till håret på nivea som jag spanat in länge och nu var det halva priset ;) Rea kungen, är det jag de? :D

Ska kolla runt lite på nätet nu tänkte jag. Till helgen drar jag hem til kära hagfors, :) Blir förhoppningsvis en fyrondag iaf ? :) Hoppas på det.

På återseende.

För två år sedan. Stockholm skärgård :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0