Hotell

Såg nyss att Josefine hade lagt upp information om hotellet vi ska bo på under Metaltown helgen. Metaltown är alltså bokat nu, dock har vi inte bestämt om de blir tvådagarsbiljett eller endag :) Men tar vi en dag går vi på Liseberg andra dagen. Josefine är duktig och bokar hotellet!! Creed till henne! Vi som åker är Jag, Felicia, Louise, Sofia och Josefine!

Kommer bli underbart, förhoppningsvis massa sol, bra musik, bra sällskap, alla är 18 så fest blir det också. Hotellet kostar ungefär 300/natt per person tror jag. Två nätter ska vi bo där :) Måste också säga att det ligger MITT i centrum. Precis vid centralstationen. Perfekt också eftersom Metaltown är i frihamnen som bara ligger över bron! PERFEKT!

 

Standardrum

Rummen är fräscha, ljudisolerade med modern design. Standarden är hög; det finns kaffekokare, klimatanläggning, trådlös internet, strykjärn, hårtork, minibar, läsmagasin och safety-box i alla rum.

I våra rum finns två sängar, vilket betyder att de kan bokas antingen som enkel- eller dubbelrum. Tänk på att ange om du vill ha badkar eller dusch vid incheckning.

 

Bekvämligheter:
Förvaringsbox på rummet
Minibar
Strykbräda och strykjärn
Hårtork
Vattenkokare för kaffe/te
Månadsmagasin
Bredbandsuppkoppling
Luftkonditionering

NIIIIICE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0