GH

Ja, igår va vi alltså vid ett ställe som heter Uno, typ nåt ungdomsplace av nåt slag. De va väl sådär, bättre än lektioner iaf :) Men de dumma va att av alla de aktiviteter som fanns där, så fick vi bara välja på två. Och de fanns bara ett antal platser, så vi fick inte välja alls, utan vi fick ta de som de fanns platser kvar på när de kom till oss. Så de första passet fick vi typ stagefighting eller nåt, där man fick lära sig olika stuntslag. Sen vare fika, och sista passet va vi på en dj-kurs, haha :D Men de va väl rätt kul ändå.

Samtalet med metorn slapp ja också, bytte till nästa tisdag för ja orkade inte cykla tillbaka till skolan. Så ja åkte hem, åt mat och sen åkte ja in me bussen och hämtade upp Andreas. :) vi handlade mat och gjorde typ inget på eftermiddan :)

Idag har dagen varit lång, började 9 och skulle ha slutat 4, men fick sluta halv 4 ist. :) Tur de för ja va väldigt trött. Nu är Keith här också, och vi + Jessy har spelat Guitar hero ett tag nu, tror vi 3 ska ta och se en film snart :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0