Slut

Jag orkar inte skriva om de sista dagarna nu. Alltså när det gäller listan som man skulle skriva varje dag. Har skrivit många av dem ändå så det får duga!

Igår sov jag hos kusin Bjarka. Vi kollade på Arn som gick på tv och hon gjorde massa frisyrer på mig, jag tror hon kommer bli frisör när hon blir stor ;-) Så duktig så!

Idag blev jag skjutsad av Eva till Jessica.
Har inte sett henne på flera månader så det var riktigt kul att få träffa henne en stund. Vi gick ut på den snöiga sjön och tog lite kort innan vi gick in och drack lite kaffe samt kollade på Kill Bill 2. Tyckte den va väldigt bra faktiskt, vet inte varför jag inte sett dem förut. Dumt att jag började se 2:an utan att ha sett ettan, men man förstod ändå :-)

Nu har jag åkt buss och precis kommit hem till lägenheten i Karlstad.
Har varit så jävla trött idag, vet inte varför, känns som att det var igår jag var ute, haha! Men nu ska jag ta igen mig här hemma i min underbara säng!

Ha en bra kväll :-)

Utgång

Igår hade jag faktiskt väldigt kul. Man såg många gamla ansikten och de va kul att få snacka lite med gamla vänner osv!

Vi körde förfest hos Sara och gick sedan till folkan där vi var hela kvällen.
Jag hade några bilder på min mobil och även en film. Men jag måste säga att det räcker nog med en bild för att sammanfatta kvällen. Nästan alla bilder såg likadana ut, undrar vad vi fick i oss för nåt? ;-)



Och när det gäller nästa bild
så sträckte ja bara fram handen och sa "va med nu tjejer". Sen tittade ja på bilden och såg Lisa i mitten och tänkte, men gud va gör Lisa på bilden, hon är ju inte här. Så jag hade helt missat att hon hade kommit dit. Så efter den bilden så utbrast ja "Nämen Lisa, heeej är du här? Hur länge har du varit här då?" Oco så svarade hon "haha, jadu en timme kanske". Bra koll Ida!


24 och 25

Jag lägger ihop de två dagarna och skriver om det i ett inlägg.

24 december - Det här får mig att gråta:

Vad som får mig att gråta, det är mycket. Jag har väldigt lätt för att gråta, alltså att bli känslosam. Jag kan gråta om jag tänker på mamma och Markus som jag nästan aldrig ser, jag kan gråta när jag tänker på att ja inte bor hos pappa längre. Ja kan gråta när jag ser en film, när jag ser en reklam och ja ibland gråter man ju när man bara ligger och tänker också. Så jag har väl inte bara en sak som får mig att gråta. Det är mycket. Sen kan man ju gråta för att man är lycklig också! :-)

25 december - En första:

En första... ja vad? Va fan ska man skriva här?
Ja kommer inte på något så därför bjuder jag på mitt första blogginlägg i denna bloggen. Detta är skrivet den andra juli 2007. Märks att man har förändrats lite när det gäller stilen? haha.

Tidig morgon, sen natt?

sitter här nu. vet inte riktigt vad ja ska göra, är inge trött än, mest i kroppen bara.
ändå är 5 minuters badmintonspelande de mest ansträngande jag har gjort idag. :)
den "matchen" spelade jag med Josse , som de va sååå längesen ja hitta på ngt med.
om jag ska va ärlig, så va de säkert ett halvår sen vi gjorde ngt helt själva.
så de va trevligt. efter spelandet drog vi ner till vår älskade sjö, och tog ett dopp.
låg där å prata om allt, och solen tittade även fram så vi solade på samma gång (;

sen åkte vi hem, åt mat. sen gick ja tillbaka till Josse, kollade på Vacancy, som ja har försökt se två ggr innan men aldrig har hunnit se mer på än tre-kvart kanske xD men fick se klart den nu då ;) rätt panik-aktig film, men ändå bra.

när vi sett klart den ringde vi Jossi, hon kom på mopedisen, och vi tre drog till hydro å köpte glass. sen bar de iväg till victor, sen kom också störtis, vi åkte till filmbolaget, sen lite överallt. sen kom Jessy hem ! :D
saknat henne, även om hon bara varit borta i göteborg i hmm, tre dagar tror ja xD

kollade på film :) hade trevligt, sen ut igen och åkte runt.
nu sitter ja här själv. lyssnar på musik, HÖGT. för papps jobbar ;)
imorrn får ja se va som händer, sebb sa att han skulle dra sig hitåt, men får väl se :D




Gillar att ja använder ordet "mopedisen". HAHA

Juldagen

Nu har jag lite tid för att skriva igen!
Julafton igår var jättemysig. När jag kom hem i förrgår valde jag att sova över hos farmor och farfar då pappa skulle jobba natten och därför sova ändå tills vi skulle äta hos faster. Kände inte så kul att vara själv hela natten och vakna upp typ själv på julafton.

Farmor och jag spelade bingolotto på kvällen och jag vann 500 kr. Shit vilken tur alltså, har inte spelat på hur länge som helst åså vann ja direkt. Det kändes rätt gött!!

Igår åkte vi till faster Eva och kusin Bjarka runt 1 och åt sedan mat tillsammans. Sedan blev de kalle och sen tomten. Efter julklappsöppningen så satt vi bara och åt massa godis och slappde innan jag och pappa åkte hemåt. Väl hemma så satte vi oss i soffan och kollade på flera filmer. Så dagen var riktigt bra!

Idag har jag ingenting planerat förens ikväll då jag antagligen ska ut.
Vet inte om jag ska med ut på själva festen men jag ska i alla fall med på förfesten. Blir nog kul :-)


Det här får mig att må bättre

När man är som ledsnast, vad är det då som gör en glad? Jo, vänner, familj och pojkvän. Lika som alla tycker tror jag. Men det är liksom det som de är till för. Att finnas där för en, att få en på bättre humör. Och fan så bra mina nära och kära är måste jag säga. Åh jag blir så glad bara jag tänker på de, vilka underbara människor jag har runt mig!

Med tanke på detta så är julen en tid som jag verkligen älskar. Det är utan tvekan den bästa dagen på året. Och även om man kan tycka att julen var som bäst när man var liten, för då var den verkligen helt magisk, så har julen för mig fortfarande en stor betydelse. Men istället för väntan på tomten och alla julklapparna så uppskattar man nu istället gemenskapen, att äta mat tillsammans och bara vara med dom man älskar under en dag. Då mår alla bra!

Detta året finns inte älskade Otilia med.
Men vi tänker på dig, och tänder ett ljus för dig! <3

Imorgon ska vi fira jul hos min faster Eva och kusin Bjarka
. Så här hittade ja en bild på mig och Eva för nååågra år sen ;-)


Det här upprör mig

Förlåt bloggen men idag orkar jag inte vara seriös. Jag hade tänkt skriva något om att jag blir upprörd när jag ser på nyheterna om alla orättvisor och att folk svälter och krigar. Men nej, jag tänker bara säga att just nu blir jag upprörd för att jag inte hittade EN ENDA JÄVLA topp på stan som ja ville ha. Nu när jag hade lagt undan för att ja skulle köpa något nytt tills ikväll, nej. Då finns de ingenting som passar, rätt storlek eller som är fint. BLÄ.

Jaja, nu ska ja röja undan här, duscha, käka mat och klä mig för sedan kommer 3 brudar på besök hit och så kör vi en mini-förfest! Senare ikväll åker vi in och skakar rumpa på Glada Ankan!

Föresten, jag tog jullov som alla andra idag.
Coolt va? Gött om inte annat.

Jonas


Ett annat ögonblick

Ja va ska jag berätta om här då. De som händer just nu kanske? Haha, i brist på fantasi.

 

Just i detta ögonblick så sitter jag i Louise säng och hon håller på att sminka sig. Vi skippade skolan idag för att jobba hemifrån. Tisdagar är en dag där vi inte har lektioner utan tar eget ansvar i skolan när det gäller jobb, så därför kände vi att vi lika gärna kunde göra det hemma. Man får faktiskt mer gjort här än i skolan, haha!

 

Klockan tre ska jag ta bussen hem då jag har tvättid vid 4. Har så jäkla mycket tvätt just nu, så det behövs verkligen! :-) Och sen ska jag antagligen baka lite snickers, Louise och Monica hade gjort det och jag blev så himla sugen på det då, så baka ska jag nog göra!

 

Ha en bra dag allihop!


Den här månaden

Halva månaden har jag mått ganska "dåligt", jag har känt mig stressad, varit sjuk, och ja allting har känts så segt! Men sedan vände de och nu mår jag bra igen. Jag är visserligen fortfarande sjuk, men jag känner mig mer positiv nu av någon anledning.

 

Men vad har hänt då? Haha, ja minns faktiskt inte. När det gäller händelser på det viset så har det väl inte hänt så mycket. Den har varit första, andra, tredje och fjärde advent och snart julafton, haha! Jag har kollat på lägenhet, bokat uppkörning och teori och övningskört en massa. Träningsfronten har det varit riktigt dåligt på då jag aldrig blir frisk!!! Men i Januari efter körkortet så verkar det bli en riktig ordentlig start igen!

 

Vi har haft ett riktigt ordentligt julbak och jag har druckit massa glögg hemma i min lägenhet! December är en riktig mysmånad!

 


Detta ångrar jag

Det finns nog mycket som man egentligen ångrar. Men på senaste tiden så har jag tänkt mycket på talesättet "Ångra aldrig någonting som en gång fått dig att le". Och det stämmer ju, som fan. För det mesta i alla fall.

Men någonting som jag verkligen ångrar är att jag inte tog vara på tiden hemma mer,
njöt av att inte bo själv, att inte behöva ta en massa ansvar. Att helt enkelt få vara barn längre. Tror faktiskt att det är väldigt många som längtar så fruktansvärt mycket tills man flyttar hemifrån och fyller 18. Men sen då. Nu sitter jag här ensam i min lägenhet med en hög med räkningar. Haha! Nej ibland kan det vara jävligt skönt att inte behöva ta såna ansvar. Men ja ska väl inte säga att ja inte gillar vuxenlivet heller, för det gör jag minsann! Men som sagt, ja ångrar väl att jag inte insåg hur bra man har det hemma helt enkelt!

Klart slut, snart blir det sova för jag har världens huvudvärk som jag spyr på snart. Men jag börjar inte förens halv 1 imorn, så ja ska nog dra på en film först om jag orkar! :-)

Kan ju bjuda på ännu lite fler gamla bilder från min barndom, den härliga ansvarslösa tiden!


Julshopping

Ja dagen har bestått av Karlstad med faster och kusin! De har julshoppat lite, sen var vi på Ikea och käkade mat + gick runt å kollade på allt och alla :-) En mycket trevlig dag, och jäävlar va trött jag är nu.

Jag är fortfarande sjuk, som jag har varit ett braa tag. Idag har jag haft lock för både öron och näsa och hostar och har mig. Verkar aldrig bli frisk.. Fan, ja vill ju träna! Men verkar inte hinna göra det något nu innan jul..

Nu ska jag kolla på Andra Avenyn och snart käka maten som står på spisen!

Chilldag

Idag har det varit en riktig hemmadag. Jag gick inte upp ur sängen på riktigt förens klockan var halv 5..... illa! Haha. Men jag hade ändå ingenting planerat så varför då gå upp? ;-)

Jag befinner mig alltså i Hagfors.
Igår kväll blev det ett kort besök på Milano med brudarna innan vi skjutsade Josse å Linn på hockey. Jag, Emma och Jossi visste inte vad vi skulle göra och bestämde oss för att åka och sladda någonstans. Haha, sjukhusparkeringen var närmast och den funkade. Så alla fick sladda några gånger, och det blev en hel del skrik och skratt i bilen under den korta stunden kan jag lova!

Imorgon ska jag, Eva och Bjarka åka till Karlstad.
De ska julhandla och jag ska med som sällskap, och sen ska jag ju ändå hem dit imorn så :-)

Nu ska jag slappa ännu lite mer, jag och pappa åt mat förut och kollade på Inception! Grymt bra film. Så eftersom jag inte har gjort annat idag än att ligga framför datorn eller se film så kan jag ju se lite mer film nu, haha! Ha en bra kväll!

Min favoritfödelsedag

Ja tror att jag talar för alla när jag säger att födelsedagarna var som bäst när man var liten. Och jag hade också en grymt stor fördel på mina kalas. Vi bodde nämligen lite utanför Hagfors på en bondgård när jag var liten, så när jag hade mina kalas så gjorde pappa alltid iordning i en ladugård med bord och massa ballonger, sen brukar vi få rida på hästarna som hyrde in sig hemma hos oss. Varje år så ordnade pappa med en liten "godisjakt" för oss, vi fick åka på ett flak bakom traktorn upp i skogen och sen hade han gömt godispåsarna på ett visst ställe där vi fick leta!

Fan så roligt man hade då! Den tiden i livet måste vara den minst beskymmerslösa.
De problem man hade då var att man inte fick vara uppe hur länge man ville osv. Vad är de mot de man har idag? Haha.

Hittade hur många kort som helst från bl.a. mina kalas så ja kan ju dela med mig lite!




Mitt favoritminne

När det gäller sånt här så är jag värdelös. När jag väl ska skriva ner minnen så minns jag aldrig någonting. Så därför så säger jag bara att jag har alldeles för många bra minnen för att kunna välja ut ett favorit. Jag har levt i 18 år och jag har varit med om så otroligt mycket bra saker, det är mer saker som är bra än som är dåligt. Så ja, de flesta minnen är bra!

Min första kyss

Min första kyss fick jag när jag gick i sjuan. Ja se där, ja var inte den tjejen som hade 700 killar i lågstadiet. Haha. Nej, ja träffade min första i sjuan som sagt. Men det var inget som blev ett förhållande, men vi träffades i alla fall några gånger :-) Så det var väl en lite "mjukstart" inför dejtandet kanske man kan säga? ;-) Haha!

Snö

Promenad från bussen hem. Väldans va snöig man kan bli på så kort tid.

Mina drömmar del 2

Kom ju faktiskt på att man kan tolka denna rubrik på två sätt. De kan ju också vara mina drömmar om livet, vad jag vill osv.

Och ja, vad är då mina drömmar? Jag vet faktiskt inte riktigt själv vad jag vill. Det alla strävar efter är väl antagligen att lyckas inom karriärer, skaffa en bra familj och ett fint hem. Men jag vet inte vad jag vill jobba med, inte vart jag vill bo osv. Men trots mina ynka 18 år i livet så känner jag att jag verkligen ska sätta mig själv först. Det är flera gånger som jag har gjort motsatta, och det har inte varit bra. Självklart kan man sätta familjen före någon gång osv, ni förstår säkert vad jag menar.

Men sen till den lite halvseriösa drömmen. Den har jag haft länge. I den drömmen vill jag bo på en stor herrgård med massa hästar någonstans nära skärgården. Jag ska ha en stor fin båt så att jag kan vara ute i min fina sommarstuga som är ute i skärdgården. Hemma på herrgården har jag min man och mina barn ;-) Låter väl fint va?


Mina drömmar

Jag drömmer alltid. Eller det gör ju alla, men jag minns mina drömmar nästan varje natt. Oftast är det riktigt konstiga drömmar, såna som saknar logik och som knappt går att återberätta. Men lite då och då slinker de väl in en normal dröm också, haha!

Jag har en speciell dröm som har återkommit till och från ända sen jag var liten.
Och tro inte att jag är tokig nu, men jag brukar drömma att enorma fotöljer och soffor rullar ner för en backe och jagar mig. Och det är en skitjobbig dröm, för jag får alltid en speciell känsla. Jag kan inte förklara känslan, men ja - den är verkligen speciell. Och ibland kan den känslan dyka upp även när jag är vaken, DET är läskigt! Jag vet att min mamma också har återkommande drömmar. Bl.a. så brukar hon drömma om att hon är i en stor sal och att de kommer in jättelika syltburkar. Verkar som att det är henne jag har "ärvt" det av? ;-) Haha!

Brukar ni också drömma återkommande drömmar?

Hårfärg

Föresten så gjorde jag slingor i håret igår. Först tänkte jag att jag ville göra lite guldiga slingor, men tänkte att de kanske blir svårt att göra själv. Så då tänkte jag på kopparslingor. När vi var i affären och kollade på färg så hittade jag "mycket ljusbrun koppar" typ. Så den tog jag.

Louise gjorde slingor på mig, och vi tog ganska mycket av mitt hår, så slutresultatet blev ganska mörkt. Men jag gillar det verkligen, just nu iaf! :-) på bilden ser det väldigt ojämt ut med det är p.g.a. ljuset. Den bruna är lite lite rödbrun typ :)

Före


Efter

Vad hade jag på mig idag?

Vet inte varför det kom två såna på rad typ? haha. Men idag har jag varit hos Siri hela dagen och gått runt i typ vanliga svarta leggins och ett linne liksom. Men nu bytte jag om till det jag ska ha imorgon, så jag tog kort på det istället, så blir det ett liiite roligare inlägg ;-)


Girlsnight!

Måste bara säga att den senaste veckan har mitt huvud varit ett slagfält. Jag vet inte vad jag ska tänka, vad jag ska tycka och jag vet inte vad jag känner. Jag vill bara sluta känna mig såhär tom och gå vidare. Men jag tror inte att det går över än på ett tag.

Men ikväll ska det blir en riktigt bra kväll. Runt klockan 6 ska jag ta bussen in till stan och möta upp min underbar vän Louise och sen ska vi ta bussen till Siri för att ha en egen lussevaka där! Vi ska se film, äta mat och sova över. MYSIGT! Sen åker vi till skolan tillsammans imorn!

Så jag kommer ha en kanonkväll,
och det behöver jag verkligen. Hoppas ni också får det!

Synd att inte Emma kunde vara med, hon är sjuk stackarn :-(

Helgen

Eftersom jag har lagt bloggen åt sidan nu under helgen så kan jag ju nu berätta vad jag har gjort. Mamma och Markus kom alltså och hämtade mig på skolan i fredags och vi åkte direkt till Willys för att handla lite. Under kvällen sen så var vi hos moster Carina och bara tog det lugnt!

På lördagen så gick vi först in till stan, Markus ville köpa julklappar till mamma, Sören och mig. Efter det åkte vi till Forshaga för att hälsa på moster Anette, Andreas, Alva och Alex. Haha tänk att alla i den familjen börjar på A ;-)
När klockan blev 5 sen så åkte vi tillbaka in till stan för att gå på bio, vi såg den nya Harry Potter! Och jag tyckte att den var helt okej. Den är ju i två delar så den slutade alltså mitt i, vilket ja kan tycka är väldigt jobbigt, men som sagt så var filmen helt okej ändå. De gjorde den spännande och man blev inte uttråkade även om det aldrig blev någon upplösning eller så.

Snacka om att Voldemort har snygg profil!


Den här veckan

Har jag inte planerat så mycket än, bara idag. Jag ska till Siri ikväll och ha lussevaka med henne och Louise. Tror att vi ska gå någonstans och äta och sedan hem till Siri och kolla på film och mysa, sen sover vi över där!

Jag ska se om jag kanske kan börja träna igen denna vecka,
har inte tränat på två veckor snart p.g.a. min härligt hosta som jag haft ett bra tag! Åh snälla försvinn.

Helgen har jag inte heller planerat så,
har jag ingenting att göra så åker jag kanske hem till Hagfors och är där :-) Det märks!

Min handväska

Ja, nu i vintertid så har jag ingen handväska, utan jag har alltid in min jacka. Vinterjackan är ju så jävla bra på det sättet att man kan ha hur mycket som helst i den utan att det syns!

Men det som jag har i jackan är alltid:
plånboken, nycklar, busskort, headset, mobilen, lypsyl, läppglans och penna (innerfickan, som jag använder i skolan).

Har jag detta med min så överlever jag min vardag :-D

Mina syskon

För min blir det inte mina syskon utan mitt syskon. Jag har en halvbror som heter Markus som bor tillsammans med min mamma och hans pappa uppe i Jämtland. Han är 10 fyllda år och det skiljer alltså 8 år mellan oss.

Det som är tråkigt är att vi inte riktigt får det där syskonbråket och det vardagligt. Vi ses som sagt kanske varannan månad, så har det varit ändå sedan han föddes.. Men vi har ändå bra relation och det är dom senaste åren nu som vi inte syskonbråkar med varandra ;-) Haha, jag tror att vi börjar växa upp nu. Då när vi alltid syskonbråkade med varandra så kunde de gå bara 20 min från det att vi sågs till vår första fight, haha :-D


Det här hade jag på mig idag

Tyvärr mådde jag piss i fredags och lyckades in få någon bild på det jag hade på mig. Men jag hade iaf mina sammetsleggins och en vit tunnstickade tröja över. Mysigt!

Under natten då fick jag problem med min hals igen.
Kändes som att jag fick halsfluss, och jag som har haft halsfluss så många gånger vet hur det känns. Allt det här gjorde mig på så jäävla dåligt humör, och jag blev så trött på att ja fick ont i halsen när jag har opererat bort mina halsmandlar?! Men sen på kvällen så gick det mirakulöst över. Jag hade gått på piller hela dagen så jag förstår inte hur det kunde försvinna sådär. Men det var ju tur!

Min tro

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här då jag inte har någon tro. Men tro menar ja ju då att jag inte är religiös. Jag har svårt att tro på någonting som man inte kan se eller vet att det finns.

Men jag kan ändå vara lite avundsjuk ibland på de som gör det, för på ett sätt skulle det vara skönt att ha en mening med livet. Ibland kan jag tycka att det känns lite meningslöst. Man pluggar, skaffar jobb och familj, blir pensionär och sen dör man. Visst låter det kul när man lägger upp det sådär? ;-) Haha, nej riktigt så illa syn har jag inte. Jag trivs med livet så, men ibland kan jag börja fundera och tänker ibland på att det inte riktigt finns något mål, man bara lever, och det kan kännas lite konstigt.

Ett ögonblick

Ett ögonblick som jag kommer att minnas en lång tid är ett ögonblick som hände under tisdagen den 27 juli nu i somras. Det är svårt att förklara hur man känner, om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt vad jag kände just i det ögonblicket heller.

Jag satt på drottninggatan i Karlstad och var inne på min sista vecka på sommarjobbet som jordgubbsförsäljare.
Det var ganska varmt väder och allting kändes så bra, jag hade ganska nyligen träffat Jonas och skulle se honom efter jobbet. Jag minns inte riktigt vad klockan var, men jag tror den var runt 3-4 när jag fick ett telefonsamtal av pappa. Jag svarar glatt och han frågar om jag sitter ner. Direkt känner jag på mig att något har hänt, om min första tanke var farmor och farfar. Jag visste att de var på semester med husvagnen och jag tänkte att det då alltså hade hänt dom något.

Jag svarar att jag ska sätta mig och pappa säger sedan " Det har hänt en olycka. Otilia, Bjarka och Jimmie har varit med i en bilolycka. Jimmie är antagligen död och det är allvarligt med en av tjejerna, jag vet inte vem och jag vet inte vad".. Usch. Precis efter samtalet så satte jag mig bara och stirrade rakt ut och försökte ta in vad jag hört. Efter att några kunder hade handlat av mig och jag började skaka så insåg jag att jag inte kunde sitta där så jag skrev till en kompis som satt på andra sidan gatan och fikade. Han fick komma och ta över i 5 min. När han kom bröt jag ihop och sprang in på duvanhuset gråtandes. Jag sprang upp till toaletterna och ringde till Jonas och sa att han fick komma och hämta mig.

Det är mycket som hände mer denna dagen, men det är ju detta ögonblicket som jag minns så väl, även om jag inte kan beskriva känslan.

Som de flesta vet så fick jag sedan reda på att min fina lilla kusin Otilia också avled i bilolyckan, och det var en helt ny upplevelse för mig. Jag har aldrig förlorat någon så nära förut. Det går inte att beskriva detta med ord, men det är något som ingen borde vara med om.

Vila i frid älskade kusin


Julfotograferingen

Här kommer ett bildregn från vår julfotografering idag!! Ta det inte så seriöst, vi kan vara ganska oseriösa väldigt ofta! :-D













Och sen måste jag ju lägga in DAGEN FINA MISS! HAHA :-D


Jag har haft en jätterolig dag iaf tjejer! :-) Och jag hoppas att alla fick ihop ett varsitt julkort som kan skickas iväg ;-)

Min bästa vän!

Min bästa vän heter Louise Högberg! Och hon är verkligen allting en bra vän ska vara. Jag vet vart jag har henne, hon finns alltid där för mig, jag kan prata med henne om allt och vi har alltid roligt tillsammans! Jag är så glad att jag har hittat en så underbar vän som jag passar tillsammans med så bra. Jag kan verkligen inte tröttna på henne, och det känns sååå bra :-) Jag älskar dig bästa vän! <3

Sen har jag ju så himla många andra fina vänner.
Och jag tycker att alla är lika bra, alla har det där som en vän ska ha helt enkelt. Så massa kärlek till er mina fina! Ni vet vilka ni är :-)

En väääldigt seriös bild från fotograferingen idag!



En bild från julbaket igår!




Min dag

Jag kan ta och berätta om min dag igår, som var superbra! Jag vaknade upp hos Jonas, ganska tidigt då jag skulle ta bussen in till stan klockan 10. Åt frukost och gjorde mig klar och drog sedan iväg. När jag kom till stan bytte jag buss till Grums och åkte till Louise och Emma!

Vi hade julbak heeeela dagen. Vi bakade två olika knäck, tryffel, pepparkakor, wienernougat och snuskisar. En hel del helt enkelt. Men oj va gott det blev och oj va mysigt det var! En jättebra dag tillsammans med mina underbara vänner :-)

På kvällen satte vi på Mysteriet på Greveholm och la oss i sängen och tittade några avsnitt innan vi somnade!

Tack för dagen tjejer!
Idag är det dags för årets julfotografering i skolan tillsammans med Louise och Emma, kul! :-D

Snodde lite bilder från Louise blogg!




Vad är kärlek?

Ja, vad är kärlek? Det finns nog ingen definition på det. Men när jag upplever kärlek, som kan vara så mycket olika saker, är när jag mår bra i någons sällskap, när jag har en person som jag kan prata med, skratta med och vara mig själv med. Kärlek kan vara till en kompis, till en förälder, syskon eller en pojkvän.

Men om jag ska försöka förklara kärlek,
så kan jag försöka tänka på vad jag letar efter hos en kille (det är alltså kärlek för mig) och det är att killen ska vara min bästa vän samtidigt som han kan vara romantisk och vara min pojkvän. Man ska kunna lita på varandra, ha roligt och en väldigt viktig egenskap för mig är att man kämpar för varandra, inte bara lägger sig platt och ger upp så fort det blir en motgång. Det är kärlek, när man står bredvid varandra i ur och skur. Det funkar ju tyvärr inte sådär så ofta i de verkliga livet, men det är så jag vill att det ska vara.

Jag har alltid haft en dröm i huvudet om min kärlek,
att ja skulle träffa honom tidigt, kanske inte vara tillsammans genom hela livet, men ändå att man alltid hittar tillbaka, att man helt enkelt känner att man hör ihop.
Framtiden får visa vad som händer!

Bra kärleksfilm som kanske liknar min dröm lite? ;-)

Det här åt jag idag

Min frukost åt jag hos Louise, för jag följde nämligen med henne hem igår efter skolan :-)
Det blev varm oboy och smörgås!



Jag åkte hem vid 2 och är fortfarande hemma i min lägenhet. När jag kom hem så åt jag iaf en kycklinggryta och jasminris till det!



Eftersom vi sov ganska länge så blev frukosten sen, och därför blev lunchen också sen och därför har jag inte ätit mer idag, haha! Sen ikväll blir det antagligen lite müsli och sen kanske lite te :-)

Mina föräldrar

Min pappa - Jan Hallén
Min pappa bor kvar i hagfors själv och jobbar där på järnverket. Han är en speciell person, på ett bra sätt. Han har alltid en åsikt om det mesta, vilket är bra för mig då jag alltid kan fråga honom om saker jag undrar över, så får jag ett svar - ibland kan svaren bli väääldigt långa kan jag tillägga ;-) Men det är inte alltid lätt att korta ner saker, haha. Alla bråkar med sina föräldrar och det har även jag gjort med pappa, det gör man när man bor tillsammans, så när jag flyttade så tycker jag att det har blivit bättre. Nu längtar jag hem oftare och uppskattar ensamtid med pappa mer plus att jag numer kan prata med pappa om nästan allting! Man blir ju också mer mogen och inser att familjen betyder väldigt mycket! Och pappa (och resten av familjen) betyder allt för mig. Han ställer alltid upp för mig, och det känns så himla skönt. Jag älskar dig pappsen!

Min mamma - Christina Lind
Min mamma bor uppe i Jämtland tillsammans med sin man och min lillebror. Det är väldigt tråkigt då jag inte träffar mamma så ofta, men förhoppningsvis ska dom inom en snar framtid kanske flytta söderut närmare mig! Min mamma är en sån person som jag vill bli, hon är som min bästa kompis och jag kan prata med henne om allt - vilket är väldigt skönt! En sån mamma borde alla ha. Eftersom vi inte bor tillsammans så har jag och mamma faktiskt aldrig bråkat. Det blir liksom bara inte så, och det kan jag väl sakna också ibland, det där vardagliga, men det känns ju även skönt på ett sätt att vi kommer så bra överens! Jag älskar dig mamma!

Man kan helt enkelt säga att jag har världens bästa föräldrar! Och det gör ont i mig när jag vet att vi är så splittrade när det gäller vart vi bor. Min högsta önskan vore att ja kunde ha haft en uppväxt där man sitter tillsammans och äter, gör allting som en familj och bara får vara med om det där vardagliga. Så ni som har det så - ta vara på det. De är de värdefullaste som finns!

Min första kärlek

Jag har haft några förhållanden som varit korta och några få som varit längre. Så därför kan jag inte säga att den allra första jag var tillsammans med var min första kärlek. Min första kärlek träffade jag i Oktober 2007. Vi höll inte ihop så jättelänge, men det var mer speciellt och nu i efterhand betyder han fortfarande mycket för mig. Det var en bra tid när vi var tillsammans, jag var jättelycklig, men ibland funkar det inte. Men som tur är så är vi fortfarande vänner!

Och nu har jag istället min fina Jonas! :-)


Haha alltså ja dör vilken fin bild! HAHA. Men här är i alla fall min lillebror, jag och Andreas för ungefär 3 år sedan.



Jag och Jonas <3 (i ett jävla motljus, haha)


Om mig

Mitt namn är Ida Christina Hallén. Jag är uppvuxen i Hagfors på en gård lite ute i skogen. Mina föräldrar skilde sig när jag var runt 4 år (tror jag) och sedan dess har jag levt tillsammans med pappa. När jag började 4:an så flyttade jag och Pappa in till ett villaområde i Hagfors och min pappa bor kvar där än.

När jag fyllde 16 och gick ur nian så flyttade jag till Karlstad för att fortsätta mina studier. Jag bodde tillsammans med en kompis det första året och sedan flyttade jag till rud i en egen liten lägenhet. Jag går Media på Klara Gymnasium och jag stortrivs. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter studenten, faktum är att jag fruktar den lite. Jag tycker det ska bli jätteskoj med själva studenten men jag är rädd för livet efter. Jag måste få ett jobb eller fortsätta plugga annars kan jag inte bo kvar själv.

Min vardag består idag av att jag för det mesta
är med min pojkvän Jonas som bor ute på Hammarö. Andra stora delar är träningen och mina fina vänner. Jag hade turen att träffa några underbara typer på skolan och de är nu en stor del av mina vardag, men självklart så finns mina vänner i Hagfors även kvar i mitt hjärta!

Jag gillar djur väldigt mycket, speciellt hästar men ja fick ge upp ridningen med samband med flytten, men jag hoppas kunna ta upp det igen någon dag i framtiden! En annan stor passion är musik, det betyder väldigt mycket för mig! Min favoritgenre är metal och mina två favoritband är Disturbed och Avenged Sevenfold.








Härmapa

Jag tänker också vara en härmapa och göra denna lista under Decembermånad. Just för att det är kul att ha någoting att berätta varje dag. Vissa dagar kanske jag inte hinner skriva, men då skriver jag istället två inlägg dagen efter ;-)

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0