NÖJD

Jag är så nöjd, nöjd, nöjd med min nya dator. Älskar att ligga i sängen och må gott ;) Och speciellt att ja har en dator i hagfors nu också. Tillochmed pappa ville byta dator me mig :D

Nu har jag tur med en annan sak också, ja behöver inte gå upp tidigt imorrn utan pappa skjutsar mig till Sunne. Han erbjöd sig de och han va nästan lite sur för att ja inte hade frågat honom. Så går de när man ska vara snäll och tänka på ekonomin ;) Sen hämtar farmor och farfar mig också, så jag blir kvar hos min älskling tills på onsdag :D Perfekt.

Taggad inför nyår är ja nu..

Förut kollade ja å Emma föresten på Sex and the city. Den är bra, och Emma är bra :)

Over... and out.


Söndag

Idag är det söndag, och vi flickor vaknade ungefär vid 12 i Josses källare av att Emmas mobil ringde. Sen gjorde vi inte ett skit, Emma åkte hem tidigare och sen kom en annan Emma istället. Vi satt å småkollade på film och höll på me datorn fram tills halv 4 då ja å Emmö gick hem till mig :)

Sen kollade vi på Lars Winnerbäck dvd:n som ja fick av min snäll far :) Den va bra, men ja blev lite besviken över att det inte var med nåt från Ransäter. Men men :)

Nu har ja försökt städa undan lite här hemma, eftersom det såg hemskt ut och ja åker till Andreas vid 7 imorrn och kmr hem på tisdag/onsdag. Så ja tänkte ta itu med de nu, men jaaa, de går inte så väldans bra, eftersom ja inte har nånstans att göra av sakerna, och allt ska ju med till kd så ja tycker de känns onödigt att packa upp de. Så nu drar ja till Emmö istället :D

LATER.



Från konserten i Ransäter i Juli 2008. Han e kung!

Milano..

...blev det ändå, och där satt vi i drygt två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Ja tycker om våra pratstunder tjejer ;) Sen GICK vi till Jossi, det var iskallt :) Men vi fick sen skjuts av hennes pappa hem till Josse där vi nu befinner oss. Vi sitter i hennes källare med varsin dator och har jättetråkigt. Haha, vi kommer inte på något att göra direkt.

Imorrn ska ja umgås med Emmö iaf, de ska bli trevligt :) Vet inte vad vi ska hitta på riktigt. På måndag ska antingen Andreas komma hit eller jag åka dit, har inte bestämt än :) Igår var det vår 5månadersdag också, och båda två glömde bort de xD haha, minnet är bra. Men ja kom iaf på det idag ;) Så ingen skada skedd.

LATER

Hagfors

Nu är jag hemma i hagfors igen :) Sitter i sängen med Emma, Josse å Jossi :P Sitter och pratar osv. Riktigt trevligt, känner dock att jag inte är så med inom hagforsvärlden längre, men det är väl smällar man får ta.

Vi är sugna på att åka och äta på Milano och sitta och prata ;) men vi är inte hungriga så de blir nog inget, haha.

Men nu har ja inget mer, hejdå

Lego star wars

De fick min kära bror i julklapp, så denna ljuvliga eftermiddag har han och jag suttit och byggt massa lego. Väldigt.. sysselsättande, faktiskt rätt kul ibland ;) Pyssel gillar jag. Senare nu på kvällen kollade jag, han och mamma på den sista Pirates of the carribbean filmen eftersom han fick även den i julklapp :) Hann dock inte se klart för klockan blev för mycket för de båda två så vi ser klart den imorrn.

Nu har ja inget mer att säga :) Såå, godnatt!

Jossss å gänget

Fick en kommentar av Jossa i förra inlägget om aatt hon saknar mig, och att hon ville se mig, svaret är att ja saknar er alla också! och ja vill gärna se er nåt nu under lovet, när kan ni ? :D Svårt me skjuts å så kanske, eftersom det är en bit :O Men de ska vi la kunna ordna ;D

Sitter i sängen nu och har precis duschat, ska jobba lite me uppgiften om Kalla kriget :) De blev skidor idag, och ja kan säga att aa, jag hade rätt, mina lår är gaaaanska trötta. Men fyfan va nöjd jag är med mina nya skidor :D De är suuuuper.

Dagen gick fort och ja kmr inte hem imorrn, kmr hem på lördag istället :) Så imorrn tror ja vi ska åka skridskor, haha ;) Det som jag är så bäst på.

Later.

Ensam

Jag ligger nere inatt. I min 1.20 säng :) Den får nämligen inte plats i mitt rum där uppe så jag har bara en 90 säng där. Men nu kände ja för en större säng ;) Känner mig dock lite ensam, och nu efter denna mysdag så saknar ja ihjäl mig efter en gooo Andreas att krama på. :) Tur att vi ska synas snart iaf, så fort de går! :D
Ligger och håller på med datorn än och jaaaa, de går väl som de går, gott att ha en dator som ja kan ligga i sängen med iaf :D
Ja ska alldeles snart stänga av och sova, för imorrn ska vi åka skidor hela dagen som sagt. :) De blir kul, och jag kan lova att ja kmr vara trött i benen imorrnkväll. Ja hade lite ont i låren efter idag och då åkte vi bara i typ 1-2 timmar :D

Nee, ha de! :)

Julen är här

Gissa vad jag gör... ? Jag ligger i sängen hos mamma med min nya dator ;) Fick nämligen en bärbar i julklapp :D Glad är jag nu för nu slipper ja sitta vid bordet på min jävla obekväma stol. SUPER. Tack så mycket mamma och pappa.
Fick massa andra godsaker också så en sminkkurs + smink för ca 500 hos make up store och sen fick ja å Markus 1000 kr VAR av vår mormor. Hon är helt knäpp hon xD
Markus har varit i extas hela dagen tills han äntligen fick öppna julklapparna ;) Och han blev nöjd, så nu är han och mamma uppe och spelar tv-spel :) Ja funnar på att gå till tv:n och kolla på "Ett päron till farsa firar jul" som började för en halvtimme sen :)
Annars idag så har vi åka skidor lite, jag provade mina nya och de va helt underbar ;) Usch va skönt de va att få nya. Så vi ska nog åka hela dagen imorrn. De blir kul. Sen vet jag inte om jag åker hem på fredag eller lördag, vill helst på lördag men vi får se :)

Hejs så länge, och en riktigt god jul ;)


Mp...7?

Jag vaknade vid 20i elva idag. Tänkte att det var lika bra att gå upp för vi ska åka vid 2-3. Så då hinner ja med en massa ;) Ja provade igen å våffla håret me Volume master, och ja tycker faktiskt den funkar. Visst, de blir ingen volym som chockar en direkt, men de syns helt klart :) Och då är jag nöjd, äntligen något som funkar.

 

Igår hittade jag min gamla mp3, eller vadfan de nu är :) Ja hade för mig att den varit trasig, men nej tydligen inte :) Och eftersom mina hörlurar till mobilen inte är dom bästa + att de drar så mycke batteri från mobilen om man ska lyssna på musik i den, så har ja nu laddat och fyllt denna med massa musik :D Gott, den är ju rätt snygg också faktiskt :) Skulle kanske ha varit en annan roligare färg men. 

Nej nu ska ja snart gå upp å packa klar, hörs!!

Så ser den ut :)

 

 


Julklappar

Shit, kom ju på att vi firade lite jul igår. Hos farmor:) Ja fick presenter av farmor, farfar, eva å kusinerna :) Sen åt vi även mat och klädde julgranen. Julklapparna ja fick var:

  • Volume master
  • Hårfön
  • Mjukisbyxor + tröja
  • ljusfat + lykta
  • Set me lotion, badskum m.m
  • Strumpor och trosor

Jaa, de va de ja kommer ihåg nu iallafall. Men jag är mästare på att glömma presenter så ;) 

Måste även tillägga att jag och Andreas bytte julklappar, och ja tror han blev nöjd över sin :) Han fick en tröja från MQ och sen hade ja beställt ett varsitt halsband i form av "dog tags" (för er som inte vet så är det typ militärbrickor) me en bild på oss :) Av honom fick ja en tröja som han hade gjort ett eget lite tryck där de stog "Darling" och så vare hjärtan, plus två olika trosor ;) Sööt. 

Jaja, allt för mig :D 



Tomtenissar

Jag sitter hemma i Hagfors nu och har absolut ingenting att göra. Känns gott som fan, enda dåliga är att ja skulle kunna ha varit hos Andreas istället :( Han va ju sjuk när ja va där igår så vi fick inte pussas, fick dock en puss av honom innan ja åkte, men ja vill ha fler.. ;) Jaja, vi syns ju efter julen iaf!

Igår umgicks jag med Emma, som även fyllde 16 som oss alla andra ;) Haha, åter igen grattis! Vi gjorde inte speciellt mycket, pratade och kollade igenom den otroligt tjocka skolkatalogen från Karlstad. 

Som sagt, noll koll idag på vad som händer. Ingen kompis verkar vara tillgänglig, så ja får väl vara hemma och feta mig. Lutar mot typ pizza eller godis kanske? Skullte inte vara fel. Pappa jobbar också så jag är verkligen ensam. Men de tycker ja om :D

Nej nu ska ja göra något, imorrn åker ja föresten till mamma så aa, skriver väl kanske nåt när ja är där!

 


Jullov

Nu har ja JULLOV. Värsta sköööönt ;) Haha. Vi har nyss varit och sett på julshowen de hade, den va rätt bra :) Så nu har vi slutat, jag ska fixa min kalla kriget uppgift, för det gick inte att ta ut den från skolan dator (hade skickat den till mig email) så ja pratade med Jens så ja kunde göra den under lovet. Det är bra för då kan ja skriva lite mer på den :) Eftersom ja har varit så stressad så har den nog inte blivit så bra.

Jag tänkte sitta här ett litet tag, tills halv ungefär, sen åker ja in till stan och till Andreas :) Han är sjuk än och tydligen hade han varit upp till sjukhuset och tagit blodprover  grejer, så han är nog rätt sliten, så då innebär de att de blir slapp idag. Men inte mig emot, inge fel med en slappfredag som invigning av lovet :D

Byebye!

Bad day

Ja min dag har varit riktigt baaad. Kan ju försöka korta ner allt (som jag är SÅ bra på. not)
- Sket ju i de två sista svenska lektionerna igår så ja kom tidigt till Andreas. Älsklingen var lite sjuker, så vi låg hemma myste bara :)
Imorse åkte vi som vanligt till tåget som alltid gått 08.54. Det är ingen där och vi väntar, sen frågar ja och då säger hon som jobbar där att tågtiderna har ändrats. JIPPIE. så tåget gick 08.46. Usch, vi missade de väl me typ 2 min eller nåt.
Jaja, hem tillbaka, ja slängde ur idrottskläderna eftersom de inte gick buss förens vid kvart över tolv och då hinner ja inte till skolan förens vi slutat. Vi låg å kolla på Disturbia, sen tog ja bussen till kd.
Skulle köpa dvd-fodral till Markus filmer, upptäcker att plånboken är borta. Den slängde ja alltså ur hos Andreas när ja tog ur gympakläderna. YEEEAS, ska till kiropraktorn 400:- och hämta ut ett gitarrställ till mamma 166:-
Jag fick ringa till mamma å berätta, hon ringde till Carina å ja fick låna pengar av henne.
Ja följde me Carina hem till henne, åt mat och sen skulle ja ta bussen hem, ja går ut och väntar, ingen buss kommer, ja kolla på live! i mobilen och det stod att de va lite sen. Sen ser ja den äntligen, vänder mig om och tar upp alla min kassar sen kollar ja på bussen igen, då står de "ingen trafik" och så blåser den förbi mig me massa folk i. LETT.

Nu ska ja göra klart den där jävla uppgiften om Kalla kriget också. Trött är ja, men ja fick en vetekudde av Carina, de behövs :)

Dobimbo

Jag sitter hos Andreas nu, han är iväg på nåt möte för styrketräningen tror ja :) Haha. Inte längesen vi åt mat,  och då blev de revbenspjäll å pommes. Gott.
Även om jag kom hit vid ett så har dagen gott fort som tusan, och ändå gör vi inget. Såg på en film förut som hette "Donkey punch" hahah, sjuk film:P

Blir väl inget mer än tv ikväll heller, sen somnar ja väl gott brevid honom ;) myys.
Imorrn äre en kort skoldag me bara två lektioner, och fredag äre JULAVSLUTNING. Yes va jävla skönt :D

jaja, laaaaaaaaaater.

My evening.

Min kväll igår slutade med lite Stefan å krister. Jag älskar deras "show" Där fick du! Ojojoj ;) Längesen jag såg den nu så ja skrattade för fulla muggar. Känns lite halvkonstig att ligga å garva helt ensam men, jaja.

Nu sitter jag, Felicia å Louise i datasalen. Vi har religion och vi ska ha etikprat gruppvis, men jag om min grupp är sist, så vi får vänta :) Sen drar ja.

Btw, så är det första gången på hur länge som helst som jag bär min tunga bag som är fullproppad. Och jag har inte i närheten så ont i axeln som jag har haft förut :D Visst känns de lite, men de går inte att jämföra :) BRA

Mina våfflor i håret sitter i, halv rakt och halvt ... trollaktigt? Nej men jag är snygg idag ja!

See ya.

Isn't she (this) loooovely?

Perfekt klänning, mhm :) Lite urringad kanske, men annars suuuuupernaajs :D Ryggen va ju ett plus oxå.


En dagens

För tillfället så sitter jag inne i Jessys rum och ja lånar även hennes dator, tar för givet att det är okej eftersom hon har lånat min ;) haha. Ja sitter nämligen och spelar guitar hero. Det är fan roligt de, men dock äre nåt fel för de står att de inte är nåt memory card i? har kollat och de sitter i tror ja, men men. De va inte noga, ja spelar ju typ aldrig så det gör mig inget :)
Jaa, samma jävla mensvärk idag som sagt, jobbigt som tusan. Så om det är lika imorrn går ja bara på den första lektionen (eftersom den är ganska viktig) men sen struntar jag i svenskan, jag är ändå klar med allt där och jag tror vi ska se på film imorrn, så ja missar inget viktigt. Drar hem och vilar ett tag sen åker ja till Andreas. Måste ta me mig en massa jävla kläder till honom imorrn, eftersom ja inte kan ta med mig allt som jag ska ha under julllovet på fredag. De blir alltför mycke :)

Har våfflat/lockat mitt hår också. När jag ser mig själv så skriker det nostalgi!!!! <såhär såg ja ut när ja va liten ^^ Fast ja får väl platta ut de imorrn, om det inte har lagt sig ner :) Men ja va bara tvungen att prova på de, va så himla längesen som sagt.

Nääe, åter till gh. HÖRS

DRYGT

Jag sitter i skolan, själv! Rockit. Stackars Feli va me om en liten bilolycka igår så hon har ont i nacken, Lois kommer snart och Joss ä hemma av nån anledning :P Sen opererades ju Amandus igår, inte hört nåt från henne men hoppas de gått bra :) Ont har hon nog iallafall.
På tal om ont så har jag också ont, världens jävla mensvärk, som jag hade heeeeeeeela dagen igår också, och de enda värktabletterna vi har hemma var ibumetin, och de hjälpte inte. Uschuschusch, sen har ja inte haft mensen sen i typ maj eller nåt, eftersom jag äter p-piller. Och de har varit hur gott som helst, eftersom min mens inte vill vara regelbunden alls utan kommer när den vill. Så nu ville den tydligen komma, och det tycker jag INTE om.

Nog om det. Ska försöka jobba klar med kalla kriget nu. Vilket inte kommer gå bra, men ja försöker ju iallafall ;) Det blir mer gjort nu än när tjejerna är här kan ja ju dock påstå, för annars blir man ännu drygare å pratar bort tiden.

Later alligator.

Linser

Liksom många andra bloggar (har redan läst om två st idag) så tänkte jag prova färgade linser :) På hemsidan fargadelinser.se har dom ett erbjudande för bloggar som varit aktiva i minst 2 månader att man får ett par månadslinser helt gratis :) tycker jag låter förjävligt bra och ja ska minsann prova ett par bruna. Många som gillar brunt, och jag tycker det är skitsnyggt om man är blond och har bruna ögon :) Vi får se hur de blir ;)

Lyckad helg

Ja de kan man verkligen säga :) Drog till Andreas på fredag, vi skulle ha hittat på något på kvällen me hans kompisar, men det blev aldrig av eftersom Simon var i lysvik eller nåt :) Så vi låg inne å kollade på tv hela kvällen. På morronen gick han upp vid 20 i åtta och drog på basketmatch i kumla. Ja sov vidare och tog tåget till kd vid 11 :)

När jag kom dit hann jag hem en stund och sen åkte jag till Grums. Duschade osv sen gjorde ja å Felicia oss klara. Sen kom även Jossa å Malin och sen Amanda :) Vi drog till Vendela där de sjöngs singstar och pratades :) Mycket trevligt, senare på kvällen fick vi lov att gå iväg så vi gick en snabb sväng till Krisse(?) där ja somnade. Haha, Felicia och Amanda väckte mig, VÄLDIGT försiktigt, Not ;) Sen gick vi till Felicia och sov. Jag sov på soffan den natten, det är allt jag säger. Haha.

På söndag latade vi oss allihop, köpte bk-mat och sen åkte ja hem till kd vid 5 :) Nu sitter jag i skolan och är SUPERtrött. Men vi har gk nu och sen historia så det ska la gå. :)

Det var allt för mig just nu.

Lucia

Vi har just varit å kollat på skolan luciatåg. Det var nog de minsta jag har sett, men men, de va mysigt ändå ;) De bjöds på glögg å pepparkakor efter också :)
Har snart vår första lektion, samhäll. Sen lunch å sen gk. GOTT
Antar att hela hagfors har varit uppe å festat inatt, jag är inte avundsjuk på hur trötta ni är nu ;) haha. Men ja tar igen det på lördag. Ska väl dock inte vara uppe hela natten, men ett tag iaf :)

Nu har jag inge mer .. så hejs! =)


Pray in the night

Just nu har jag suttit och gjort en ny design till Felicia :) Det tog sin tid, för det är mycket mer att göra när någon annan inte har gjort nåt med designen förut. Men det ordnade sig, hoppas du blev nöjd!

Ja, just ja. Igår åkte ja till Andreas, ja jobbade som aldrig förr de två sista svenskalektionerna för att ja skulle kunna gå tidigare. Tror ja skrev 5 a4-sidor på datorn, men då är ja klar nu också ;) Så jaa, ja fick gå ca 35 min tidigare, så ja hann med 2-tåget :) De va gott. Under kvällen gjorde vi istortsett inget! Han hade ingen träning så vi myste hela tiden, och de ÄLSKAR ja ;)
Imorse gick alarmet vid 8, Andreas gick upp å gjorde frukost och ja gjorde mig iordning. Sen åkte vi både med tåget till kd, låg mot varandra å småsov på tåget, och även på mcdonalds i en halvtimme sen innan min buss gick. Sen hade ja gympa, mat och sist matte.

Var till kiropraktorn efter och sen köpte ja de sista till Andreas julklapp :) Hem och så har ja ätit nudlar idag igen, haha. Oj va roligt jag är, orkade verkligen inte laga mat ;)

Imorrn äre skolan, börjar vid halv 10, med luciatåg :) Så första lektionen missar vi, sen har vi samhäll å gk sen slut :) Så drar ja till Andreas igen och är där över natten.

Och på lördag drar ja mot grums och luciafirande :D

Långt inlägg, men så blire :) Nu ska ja packa in julklappar, Tjoflöjt!

Alva

Denna söta sak köpte ja till Alva :) Den va så mjuk å go så ja vill nästa ha en själv.


Tjena.

Nu är jag hemma, ska alldeles strax lagar nudlar :) Haha, det är billig mat och den kommer vi nog fan få leva på tills den 20:de. Både ja å Jessy har lite pengar nu, eftersom vi handlat julklappar å grejer :) Ja handlade till Alva å tjejerna idag :) sen ska ja betala mammas present, på ungefär 70 kr, och sen Andreas som ja inte är klar med ännu :) Men aa, ja har 300 kr kvar tror ja. Inte mycket att leva på de =) haha.

Jobbade ja klart me arbetet under dagen då? Nejnej. Jag satt å spela bubbleshoot på datorn ist ;) Haha. de va mycke roligare, nej men ärligt så orkade ja inte. Som man säger.


Du ska veta

Sitter i skolan och jobbar med Kalla kriget. Ett plus i kanten är att Thomas Ledin spelade i mobilen ;) HAha, han är så bra. Mysig musik tycker ja :)
Ska försöka bli klar med detta under dagen, för både den och svenskan ska vara klar under veckan, så nu jävlar får ja jobba. Detta är mer än vanligt ska ni veta! Eftersom ja inte har börjat på svenskan än :P

Jaja, efter skolan tror ja att vi tjejer drar ut på stan å kollar lite :) Sen blir väl slappt som vanligt.

Föresten så va b-vtaminbrusen ja köpte igår väldgt god ;) Annars tycker jag att alla som är nåt annat än c-vitamin brukar smaka skunk. Men aa, denna var som sagt god :) Hoppas de hjälper mina naglar lite nu.

Åter till arbetet.

Inhandlat

Japp, detta köpte ja:


Klänning till jul :) Gina 149:-
Där syns de lite av mitt färgade hår också. Ser lite övderdrivet ut på första bilden, riktigt så mörk å ljus är ja inte ;) hah.


Foundation, KICKS 140:-

Sen köpte ja även B-vitaminbrus, p-piller (som för övrigt kostade halva priset nu, wierd? but good ;), presentpapper+snöre+klisterlappar(?).

De va nog de :) Låter inte så mkt, men oj va pengar går som smör.

Jaja, nu ska ja diska :) hihi

Tja

Amanda följde med mig till kiropraktorn direkt efter skolan :) Ja har känt förbättringar, och han sa att ja inte va lika spänd längre. Asså fan, ja har varit där tre gånger :) Inte dåligt de :D Och efter de shoppade vi (läs jag) lite och då bar ja en massa kassar, och inte ens då fick ja ont ;) bra där.

Lägger in de inhandlade i nästa inlägg :)

Nu

Stör jag mig ganska mycket på en sak. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH
Japp, de finns tydligen konsekvenser med att flytta. Men jag har inget med dom att göra, de sköter sig själva. Usch å fy å blä.

Nej nu är Ida LETT. nu ska ja jobba, hejdå!

Snö

Blev ingen Anna igår :( Tråkigt. Menmen.
Jag fick istället träffa Josse, Jossi å Emmö :) de va trevlans. Sen blev de två filmer under kvällen och sen sängen :)

Idag vaknade jag vid 11, gick upp och åt frukost me far och sen drog ja och Jossi upp till valhall för att se hockey. Där skulle de satsa på publikrekord, så de va fullt me folk :) Ja tycker om att kolla på hockey så de va kul, men hann inte se klart allt då ja skulle hinna till farmor å äta innan 5bussen gick. Viking förlorade me 4-8. Tråååkigt.

Nu har ja ont i min rygg, fick de när ja gjorde min övningar :O vet inte om ja stretchade ut för mycket kanske? Jaja. Ska till kiropraktorn imorrn så :) Gott.

Nej nu ska ja prata lite med älskling sen sova :) Nattinatti!

Såhär såg de ut i hagfors :D och här i kd äre helt bart.


Black Sabbath

Japp de sitter jag och lyssna på nu, höhö. Pappa satte på de och sa att denna skivan va bra så jaa.. de får väl gå på.

Igår blev det väl inte som jag hade tänkt, hade tänkt att vi skulle spendera kvällen alla fyra ihop. Men det blev bara med Emma. Vi åkte på innebandy och satt med Anna, Emma, Sofie å Linnea. Men ja tror att Emma å ja pratade mer än att kolla ;) Så det blir när man inte ses så ofta. Efter innebandyn åkte ja hem, satte på Hulken-filmen och somnade ganska fort.

Idag har ja städat lite, kollat på Ensam Hemma 3 och ätit våfflor :) Nu sitter jag och väntar på Josse å Jossi och sen vet ja inte hur de blir med Anna, om hon kmr eller om hon myser med Sebb hela kvällen kanske ;) Haha. Ja förstår henne :)

Jaja, blir väl kanske film senare ikväll :) Och imorrn åker ja som vanligt till farmor å äter mat osv.

//

 


Just ja, knäck-bakning(?) blire sen också :D skulle ha gjort pepparkakor också, men de blev så sent så det skiter ja i ;) Men massa knäck som ja tar med till kd iaf. MUMMA


Vänskap



Denna bilden gör mig glad. :) Det är riktig julkänsla, och vänskapen är stark.
Jag är sååååå glad att jag funnit dessa vänner :) Ni betyder mycket för mig, och jag uppskattar väldigt mycket att ni släppte in mig i ert "gäng". Det är alltid roligt med nya vänner, och jag hoppas att dessa kommer att hänga med väldigt länge ;)
MYCKET kärlek till er brudar! <3

Måste ju bara säga att ALLA mina kompisar är guld värda och att ja inte skulle klara mig en minut utan er<3

Din verklighet

Tjena :) Kan ju börja med att berätta att jag är väldigt trött. Har nämligen städat hela lägenheten (utom Jessys rum, som hon faktiskt städade själv igår) Men visst är ja duktigt ? Haha. Jag älskar iallafall när det är nystädat, och idag var ja på städhumör :)

För övrigt så kom Andreas hem till mig igår :) Här finns det inte mycket att göra, så vår kväll bestod av matlagning, film, prat och sen prata vi me Jessy lite också :) De va iallafall mysigt. Jag ville sova bredvid min älskling inatt (annars sover alltid en av oss på en madrass på golvet, för han kan inte sova om det är trångt) så vi ner den madrassen han skulle sova på plus den jag har i sängen. De tog upp hela golvet, men då fick vi iallafall sova tillsammans :)

Idag började vi 20 i elva, och då hade vi bad. Efter de va flickorna ganska dryga på att göra sig iordning, så vi skippade lektionen efter, det är nämligen den sista. Så vi åkte in och åt på sibylla istället. Sen gick vi runt lite och sen va ja till kiropraktorn igen, huamejja va gott det är :)

Nu har ja som sagt städat och ja ska ta och packa inför imorrn snart. Drar ju hem till Hagfors vid 2 :)

Ida

Reclusion

Anberlin är väldigt bra tycker ja :) Speciellt låtarna Reclusion och The Feel Good Drag.
Jaja, skolan idag. Lite ändringar i schemat, inte svenska två lektioner utan ist matte (som vi för övrigt pratade bort) och nu Gk :) Gk är bra tycker jag, slappt. Sen äre himla roligt att hålla på med photshop så :P
Slutar om en timme, då åker ja hem och väntar tills klockan bli 4 då ja drar till sjukhuset =)

Bajsbajs

Färg

Nu sitter jag med färg i mitt hår :) Eller färg och färg, blekningsmedel. Jessy har gjort ljusa slingor på mig :) Gott.

Idag tog vi julkortena och de blev verkligen jättebra tyckte ja :) lägger in nåra längre ner. Förutom de har vi inte gjort nåt annat :) Med andra ord en skitbra dag i skolan. Efter skolan åkte ja hem och tog mig smörgås å varm oboy, satt här och lyssna på julmusik å kolla på snön som föll utanför.. MYS. Ojojoj va ja älskar julen :) Sen fick ja skjuts av Sebastian in till bergvik där ja köpte en, ja va ska man säga, virknål? Alltså en sån sak som man drar ur slingorna med. Sen fick ja skjuts hem, och då satte ja på filmen Taken och kollade på :) Verkligen superbra film, värd att se tycker jag.

Nu ska jag snart gå och skölja ur mitt hår och sen sova. Imorrn kommer min älskling hit och hälsar på mig, eftersom jag måste till vårdcentralen imorrn och ta min sista vaccinationsspruta (vaccinerade mig innan ja åkte till Tunisien) så jag kan inte åka till honom. Men de går lika bra här :)

Ha de!

Det är ju inte direkt julbilder de två sista där, men aa. de blev fina iallafall :) Den första är ju julig :D



Tisdag

Alldeles snart ska vi börja ta julkort, ska bli riktigt kul :) Nu vet vi lite hur man gör, och sen ska vi som sagt ställa in kameran bättre nu, och även försöka fixa ett stativ :D Förra gången byggde vi ett eget med böcker osv.. ;) haha.
Annars har ja inget mer att säga :)

Hörs sen

Give Hope

Va med och sätt dig namn bland 1000-tals andra och visa att du bryr dig. Klicka på knappen och kom direkt till sidan: Barn cancerfonden.



Disturbed

Nu har ja fått disturbed's nya album av Jessy, hon va snäll å fixade det åt mig igår :) Så nu sitter jag och lyssnar på det. Tycker verkligen att det finns nåra låtar (än så länge) som är SKITbra.

Idag har ja ont i axeln igen ! Har blivit mycket värre den senaste veckan, vet inte om det är för att ja va å kollade den vid skolläkaren förra veckan, och så kanske ja bara tänker på de mer nu, men aa, ont har jag iaf. Men en sak som känns väldigt skönt är att veta att det iallafall är något fel som märks, för jag har alltid känt förut att ingen har trott på mig när jag sagt att ja har ont i ryggen. Men nu är det ju verkligen tydligt att jag har ont.
Idag gick jag från Stora torget till hm, sen till hemköp och på den biten fick ja ont, och när ja väl får de så sitter det i, så jag har ont än. Jätteroligt äre :P

Har iaf inte gjort nåt speciellt idag. Köpte slingfärg till håret på hm, kom hem och så skulle Jessy få göra de på mig. Men nej, då fanns det ingen såndär grej som man drar ur slingorna med. Ja hade en egen slinghätta hemma, men som sagt inget mer redskap. Så det sket sig, får bli imorrn eller nåt :P

Imorrn i skolan ska vi föresten ta julkort igen ;) Nu ska alla va med, och nu ska kameran vara bättre inställd innan :D De blir kul!

Idaaaaa

Helgen.

Min helg har som vanligt varit bra :) Har varit ganska trött men annars så. Kan ju dra den lite kort :)

Fredag - Efter skolan så följde Felicia, Jossa, Louise med mig hem, och även Malin kom med :D Kul att se henne! Vi satt hemma ett tag, sen drog vi in till stan. Gick å småshoppade, köpte en nyårsklänning och en kofta. ungefär 300 för båda tsm ;) Bra pris de. Sen åt vi mat och sen tog vi bussen till grums. Satt å kolla på Idol å tv hela kvällen sen sov ja hos Felicia :)

Lördag - Jag tog en tidigt buss från grums till kd, gick till moster Carina. Åt frukost där och sen tog vi bussen vid halv 2 till forshaga :) Lilla Alva fyllde ett år så vi fick massa fika osv. Mamma å Markus kom även dit :) Sen på kvällen åkte vi hem till Carina å myste allihop.

Söndag - Gick upp vid 9 !! Sov ju hos Carina och de gjorde mamma å Markus också så ja blev väckt ;) Men vi åt iaf frukost och så sen gick vi ut på stan och kollade. Mötte sen upp Andreas vid halv 2. Åt mat och gick vidare :) Köpte lite julprydnads grejer ja :) Så nu äre fint hemma ;) På kvällen satt vi hos Carina igen och drack glögg å kolla på Ensam hemma :) Jag och Andreas åkte hem till mitt vid 9, och då kolla vi på film.

De va min helg :) Imorse va ja hos en kiropraktor och blev undersökt/fick behandling. De va hur gott som helst. Fick reda på att mina ben inte är 100% lika långa, sen är jag med plattfot på vänster fot. Så därför trodde han att ja hade ont i ryggen. Han knäckte i nacken sen fick ja massage. Och nu ska ja dit 2 ggr i veckan fram tills nyår tror ja. 400 kr kostar de varje gång. Inte direkt billigt, men då ska ja fan bli bra nu :)

Lååångt inlägg men så blire när ja har mycket att berätta ;) Sitter i skolan nu iaf, lektionen har börjat så ja ska sluta nu.

Hejdå!

RSS 2.0