310309

Sista dagen i mars nu :) Imorrn äre April, och nu jävlar hoppas jag att våren kommer igång på riktigt. Är riktigt jävla trött på snö och vinter nu :P Men det ser ganska ljust ut, ska väl bli ganska bra och varmt väder under veckan enligt tv4 ;)

Trött som ett as var jag imorse iaf, somnade inte förens vid ett kanske :P hoho! Inte bra Ida!
Jossss och Felicia är i skolan nu ;) Så jag slipper vara själv, sitter och småjobbar med en samhällsuppgift, ska skriva en utredande uppsats om en social fråga. Drygt som tusan är de, så det blir inte så mycket gjort känner jag :P
Ska även bli fotad sen efter lunchen, haha! Vet inte vad de var för nåt, men Thomas kom å frågade om ja kunde vara med, så ja får väl ställa upp :P

Efter skolan bär det av mot Grums :) Solning med Felicia äre på schemat idag, och sen ikväll blir det tv-kväll. Felicia ska ju se sitt "Den rätte för Rosing" och sen vill ju jag gärna se "Desperate Housewives" ;) Så de blir najs :)

Ska göra ett sista försöka till att jobba innan vi drar på lunch :) Haha, hejhej!

300309

Ojoj, nu har jag varit dålig på att uppdaterna. :) Men har inte suttit så mycket vid datorn under helgen :P Kan dra den lite snabbt föresten.
Fredag: Kom hem vid sex, kollade på film och åt kebabtallrik med pappa :) Efter det åkte jag till Sara där även Josse å Jossi befann sig. Vi satt och konverserade lite ;) Sen kom Jimmie och Petter dit och vi kollade på supersugen.
Lördag: Innebandy på dagen, höll på rätt så länge så det tog upp största delen av dagen :P På kvällen festade jag med Jossi, först hos henne, sen vid Johan, sen lite vid André och sen slutade det hos Sara :)
Söndag: Vi alla sov hos Sara så vaknade där, åt pizza och kollade på film, sen fick jag skjuts hem och då packade jag, sen åkte jag och Jessy med Emil till Karlstad :) På kvällen umgicks jag med Micke :)

Och idag är jag inte i skolan, har inte sovit så mycket under helgen, vilket jag borde skärpa mig med, sen så var inte någon av flickorna i skolan heller, så jag tog lite ledigt :) Har nyss duschat och ska snart gå och handla lite tror ja.

Idag fyller föresten världens bästa kille 20 år! :D Min Andreas (L) Önskar att ja kunde få se honom idag, men ja, ibland får man inte som man vill. Hoppas iaf att du får en underbar dag älskling :)


260309

Jag är hur trött som helst, skulle kunna lägga mig för natten nu, men då kommer jag säkert vakna och inte kunna somna om. Så jag väntar lite :P Nu börjar simpsons på tvn, så ska kika lite på de, sen äre en dokumentär om Josef Fritzl (?) vid nio, så den ska jag också kika lite på :)

Idag har jag och Andreas varit tillsammans i åtta månader, och de går hur fort som helst tycker jag :) Men ändå känns de som att vi har känt varandra hur länge som helst. Men jag är glad att ja har fått haft en sån underbar människa så nära denna tid, och ja hoppas de blir mycke längre :) Jag kan knappt bärga mig till sommaren, då vi kan ses hur mycket som helst, UNDERBART! <3

Imorrn åker jag hem till Hagfors för typ tredje, fjärde helgen i rad. Men jag ska vara borta två helger i rad sen så, då måste jag ju hem nu :) Helgen för övrigt är inte planerad något, förutom innebandy på lördag tror jag. :P Sen får vi se hur det blir :)

Men nu ska ja kolla på tv, hejdå :)
 


Skinnjackan

Tog kort på den förut. Så ser den ut iaf, från cubus :)


Tainted Love

Sitter och lyssnar på tainted love med Marilyn Manson nu, jäävligt bra version av den låten tycker jag :) Hihi.

Igår följde jag som sagt med till grums, hann inte med så mycket mer än att sola :) Sen kollade vi även på tv på kvällen. Måste bara berätta om en mysigt händelse som inträffade när vi borstade tänderna.
Jag satt på badkarskanten och felicia stod upp, jag borstade tänderna och hon sköljde med munskölj. Ja bestämde mig för att spotta ut och böjde mig snabbt fram och spottade, samtidigt som felicia gjorde samma sak. Allt slutade med att jag fick lite av hennes munskölj i håret. MYSIGT XD Men oj va jag skrattade.

Idag var skolan ganska roligt, spelade in film i typ tre timmar, sen lunch, hörövning på engelska sen spelade vi in en låt på arbetssätt och lärande. Eller låt och låt, vi gjorde en egen version av myror i brallan, som vi ska använda i vårt barnprogram ;)

Efter skolan åkte jag ut till ikea och mötte upp Jimmie och Petter. Åkte till subway och åt baugette, och jag tryckte i mig en hel lång. Fatta! Men då blev ja mätt ;) Sen skulle Jimmie ha latte på Waynes, så vi gick dit, och då blev jag bjuden på en kaffe, tack så mycket :) Sen fick jag skjuts hem.

Har dammsugit i lägenheten och så, känt mig duktig :) Nu är jag rätt så trött, och sen småkollar jag på fantastic four som går på sexan :)

Nattinaajt.

240309

Nu är jag i skolan med alla flickorna :) Kul att alla är här nu! :D Fint väder ute äre ockå, men det blåser 70 minus :S
Tog på mig skinnjackan idag för att testa, och den var skön och bra ;) Dock är de ju som sagt lite blåsigt, så det är kallt. Felicia har dock sin peak jacka hon! haha ;) Just ja, snyggt citat från henne igår ; Nävgröt, fläsk och flôt, de är gött dä! :D
Lät väldigt mumsigt om jag får säga de ;) Haha.

Efter skolan följer jag med till Grums och solar. Var ett tag sen nu, så nu äre dax :)

Skriver på rasismen nu, och det är verkligen stopp i hjärnan, vet inte hur jag ska skriva. Blää
Men men, jag får göra ett tappert försök iaf ;)

Pusssi:*

Tjugotredje Mars

Idag var det måndag igen, vilket innebär ny vecka.. nya möjligheter ;) Haha, nej tyst med mig nu!
Felicia och jag åt på bk idag på lunchen, fick lite längre lunch, och det är typ en och en halv månad eller nåt sen vi åt där :) Eller iallafall en månad. Så vi unnade oss de :) Och gott vare. Sen hämtade jag min skinnjacka som jag hade hängt undan i torsdags, supersnygg är den :) Orkar tyvärr inte ta kort nu, kanske imorrn eller nåt :) Märks.
Annars har jag inte gjort nåt alls, ska nog ta och diska snart, men trött är jag, för jag sov jättedåligt inatt. Halvsov hela tiden typ :S Ingen riktig djup sömn.

Imorrn åker jag nog till grums efter skolan och solar med Felicia. Och sen borde vi nog ta tag i vårat projekt på Arbetssätt och lärande också Jossa, eller hur? ;) Maybe imorrn? :D

Näe nu ska jag se simpsons på tven :) Hejs!

Så äre

Det är så det är, och jag är så jävla trött på de. Att aldrig folk kan vara glada över det! Det är faktiskt inte så svårt å vara glad över att någon annan är lycklig.

Let's dance

Tjena. Jag sitter i soffan och tittar på reprisen från Let's dance nu. Förvånade mig själv litegrann då ja aldrig kollar på såna här program :P Men de finns inget annat att se, därför ;)

Igår så slappar jag största delen av dagen, sen på kvällen så åkte ja till Jimmie å kollade på Madagaskar 2, den va rätt bra ;) Sen fick jag skjuts till Sara där hon, Josse å Jossi var :) Vi satt och pratade ett tag sen åkte vi till Edward och satt där en halvtimme tills alla som var där drog till parken. Då åkte vi till Sara och lagade pommes och korv, och sen åkte alla hem till sig själv :P

Idag blev jag väckt av att farmor ringde på mobilen och frågade om jag ville äta där sen. Så de tackade ja ju gladeligen ja till :)

Vid 5 tar jag bussen hem till karlstad, och imorrn äre en ny vecka framför mig. Ser inte fram emot... usch :P Skoltröttttttttt

Hejaheja

Hejåhå

När de gäller de förra inlägget så ordnar de sig. Mamma kunde kompensera med pengar så att ja kunde fortsätta rida om jag ville, men om jag tänker efter så ska jag nog faktiskt ta och sluta nu. Kan ju börja igen sen :) Men just nu känner jag att jag behöver pengarna till andra saker, har inte kunnat köpt nånting till mig själv sen nyår tycker ja inte. :P Inte som förut iaf, och nu börjar våren komma och jaa.. de säger ju sig självt :) Jag ska ringa och prata med ridskolan sen iaf.

Igår vare en mycket trevligt kväll tyckte jag, de bjöds på mat där och sen en fest med mycket folk :) Olika folk också, och det var kul. Massa bugg och dans. Kvällen slutade sent hemma hos Sara i en säng som lutade som en skidbacke. HAHA

De va allt ;)

RÖVEN

Idag har mitt humör varit väldigt bra får jag lov att säga! Vårvädret har gjort stor betydelse :) Men nu sjönk det ner till botten..
Pappa ringde just, och på hans jobb har de sänkt lönen en massa för att slippa varsla(?) folk. Han har först och främst flyttats ner från 5-skift till 3-skift, och de förlorar man typ 3000-4000 kr brutto på tror ja de va, sen efter de har han även fått 10 % mindre lön, och sen har han varit sjuk. Så denna månad har han fått 7500 kr mindre i jämförelse från typ tre månader sen.. Så ja kan inte få lika mycket pengar, och ja vet inte om jag klarar mig då, så jag måste antagligen sluta med ridningen =/ Det går inte. Jag måste köpa en present till Andreas, och jag måste ha ett liv! :O Får inga pengar över om jag ska rida också, känns som att ja får jättemycket pengar när jag kollar på min budget, men sen äre typ ingenting.

BAJS OCKSÅ! :(:(:(

Dead by april

Har jag börjat lyssna på mer och mer, och de är förbannat bra :) Verkligen. Nästan i klass med Disturbed, nästan ;)
Får säga till pappa att han fixar musik av dom, eftersom jag är så duktig och inte laddar ner musik :)

Nu sitter jag hemma i karlstad och har supertråkigt. Gick på stan lite efter skolan idag, fick sluta vid halv 3. Har typ inga pengar, men hade iaf 250 kvar, och ja får pengar på fredag, så jag köpte mig en liten väska för 100 kr, från monki :) Sen köpte jag shampoo och balsam, och en stoor chokladkaka ;) Mums!

Nu saknar jag min Andreas också ! :( Väldigt mycket, och jag är sur för att Sverige är så långt. Bajs på det. Jag vill kunna träffa honom när jag vill. Men nu äre inte långt kvar tills han kommer hit och hälsar på, sen typ två/tre veckor efter åker ja och Felicia ner, och sen slutar vi en månad efter de. Och då har vi hela sommarlovet tillsammans :) SUPER

Nu ska jag nog snart göra något att äta. Hejhej!

Haha, min söta machokille! ;D <3


As usual

Så är jag själv i skolan, Felicia är sjuk, och de andra två är hemma bara. :P Jaja, jag är stolt över mig själv iaf som är här jämt :) Även om de är tråkigt å va själv, men som sagt så är jag ju iof med Sofia å Emma å de :)

Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra :P Hade velat se på lägenheten, men jag får fan inte tag i gubben :O Dumt tycker jag, men fårse om ja får tag på honom ikväll så ja kan komma imorrn.

Nu hade jag inge mer på hjärtat, så, ha en bra solig dag :)

Ja sitter föresten me vårjackan på mig :) hihi!

Tjingeling

Jaa... tråkigt har jag, och denna dag har blåst förbi fort utan att jag hann med att njuta av vädret speciellt mycket. En sån här dag skulle man ha slutat tidigare. Men nej, när klockan var tre satt jag inomhus med en matte-examination. Haha usch! Hoppas den gick bra iaf, de va om ekvationer, men de kändes bra :)

Jag bestämde mig igår för att följa med på fest till helgen ändå, hade ju tänkt å skita i det, men nej. Ja blev lite taggad igår måste jag säga. Hoho, och det blir ju billigt också. Inga inträdes och aa.. sen fixade ja resten gratis också :) Svårt med kläder som vanligt, men jag fick som tur var låna en rosa klänning av Felicia :) Tack gumman! Kommer bli snyggt hoppas jag. Blir lite stressigt för mig kan jag dock tro, eftersom jag tar 4-bussen hem och är i Hagfors vid 6. Måste duscha och så snabbt då. Men iof så skulle vi inte vara där förens vid 8, så jag hinner, för jag är snabb ;)

Nu ska jag nog snart dra mig iväg till Pauselius och kolla på Desperate Housewives :) hihi. Hare!

Vårkänsloooorna är här :)


Rasbiologi

Jag sitter och jobbar med rasismens historia som skulle ha varit inlämnad förra veckan, men jag fick lite extra tid så att jag hinner göra frågorna för alla betygssteg :) Då kanske jag får vg iaf! Börjar bli lite segt nu, och det är så himla mycket som man ska analysera om, och de jag vet inte alls vad jag ska skriva. Hm.

Idag var Felicia, Jossa och Louise i skolan, och det var riktigt skönt å inte behöva gå själv där. Haha ;) Har visserligen fått gå med de andra grumsgänget förra veckan, och det har också varit kul :) Men när det blivit grupparbete och så, då äre skönt å inte behöva hamna med nåra man inte känner xD

Efter skolan tog vi bussen in till stan och fikade på caféet T :) De är jättemysigt där, fast väldig dyrt :O Köpte en äppelpaj och en latte för 64 kr (Y) Men det är ju inte ofta vi fikar heller så. Nu är jag fattiglapp, men jävla tur att jag får en tusenlapp till fredan :) Efter det satt vi och snackade ett tag tills Jimmie och Jesper kom förbi å skjutsade hem mig (Jesper hade tydligen varit och fixat pass i kd, så Jimmie ringde när de va där, och då frågade ja om skjuts). De va snällt :)

Har föresten fått erbjudande om en lägenhet. Den ligger på Bellevue, så är lite skeptisk, då det antagligen är som filaren i Hagfors litegrann, men det känns ändå som att det inte är lika farligt som kronoparken, haha! Men ja ska iallafall ringa imorrn och fråga om jag kan få kolla på den, det är ju inte säkert att just det området på Bellevue är så farligt. :) En lagom stor etta som kostar 2007:- i månaden, :O Jättebilligt ju. Så de vore najs :) Får flytta in i juli då, lite dumt då jag inte har nåra pengar, men vi får ordna de där, bara jag får en lägenhet så! :)

Nu ska jag jobba klart me den här skiten!

Detta sitter jag och skriver om, usch å fy vad hemskt :(


Beck

Nu rullar eftertexten på Beck när jag skriver denna mening. Har småtittat lite på den bara. Jimmie och Petter var snälla och skjutsade mig till Karlstad, sen följde de med in och kollade lite på Beck. Ja plockade in min tvätt under tiden så har inte sett så noga ;)

Igår åkte jag och Josse som sagt och umgicks me de ovanstående killarna, har umgåtts hela helgen och de har varit väldigt kul faktiskt :) Vi satt å slökollade på filmer å tv i flera timmar hos Petter, sen bestämde dom att de skulle till de där jävla spökhuset igen, och jag vägrade gå ur bilen, feg som jag är. Så jag satt kvar själv först, men insåg sen va läskigt de skulle bli, så ja ropade efter dom och då bangade Jimmie också :D så vi åkte till Kroppheden ist, och då kunde vi ju köra fram bilen och ha ljuset på, så då vågade ja gå ut och kolla. Stod och läste om alla som hade blivit avrättade där och grejer, menade och ta på yxan som var där, men sen kom ja på att då skulle jag säkert bli hemsökt av nån äcklig sak så jag ångrade mig.

Sent blev de iaf, efter den spökrundan så var nog klockan halv 6 på morronen :P Men de va ju som sagt rätt kul ändå.

Nu måste jag sova, skolan imorrn :) Nattinatti<3

14

Mitt i helgen nu :) Men ändå känns det som söndag, vilket är jävligt skönt, eftersom det nu är lördag ;) Igår hann jag se alla mina tre flickor en stund, sen försvann två av dem ganska fort och kvar var Josse :) Vi hade tråkigt och for ut på en bilfärd med Jimmie å Petter. Åkte till ett spökhus men alla utom Jimmie vägrade gå ur bilen (fega som vi är) så de blev inget :D haha.
Nu ska ja snart dra iväg igen med Josse på skojjjs. Najs men slapp helg :)

Och du vet att jag alltid är på din sida Felicia :) <3

Tjooo

Torsdag

Tjennnis! Nyss kommit hem från stan. Har varit där med Felicia en sväng å kirrat våra biljetter till Lund i maj. Allt som allt gick de på 552 kr tror jag. För oss båda. Tur och retur. Det är så att jag blir sur när jag tänker på hur mycket jag betalade sist liksom :O Nu kostade det alltså inte ens 300 kr var tur och retur. Shit liksom. Men najs blire :) Drar dit torsdan den 30 april och kommer hem den 9 maj :) Hihi.

Annars gör jag inget, saknar tvkanaler, för jag har lite småtråkigt. Idag är Jessy hemmafru och lagar mat :) Ska även packa lite sen för jag drar till Hagfors även denna helg. Inte ofta jag är där två veckor i rad. Hoho.

Hejs !

Ridningen

Gick ej bra idag. Hade hoppning, och det är nog fan minst ett och ett halvt år sedan jag hoppade. Jag fick samma häst som jag ridit de två sista gångerna, Pepita. Hon var ju som sagt väldigt fjantig och låtsades vara rädd för ena kortsidan. Antagligen så gör hon sådär med mig nu eftersom jag är ny och kanske inte är lika bestämd eftersom jag inte känner hästarna än, men det är otroligt irriterade, för jag känner mig så mycket sämre än de andra.
Som sagt, hon var skiträdd för kortsidan och vågade inte gå dit, vi fick rida fram själva och när ja skulle galoppera började hon skena.. Jobbigt. Sen försökte jag gång på gång men samma sak hände, tillslut sa instruktören att ja skulle driva på ännu mer, men då skenade hon bara mer och sprang jättenära hinderstödet så mitt knä för en sjujävla smäll!

Fick då byta häst till Nimbus. Hon som red honom ville ändå inte hoppa nåt. Han gick bra de första gångerna, sen skulle vi öka galoppen mellan hindrena, och då fick ju han nåt spratt också och blev väldigt pigg, han skenade inte men ja, pigg va han. Så nej, ja kan inte säga att det har gått speciellt bra idag. Och här sitter jag nu, trött med ett ömt knä (Y)

Nu ska jag stänga av och sova tror ja, natti!

Pepita och Nimbus.



Trötter

Jag ligger på magen i min säng nu, trött som tusan har ja varit sedan jag kom hem, och jag har knappt rört mig ur fläcken sen dess heller. Jessy fick laga mat, så ja har gått å hämtat de + gått på toa två gåner. HAHA oj va lat jag är.

Värmlandsmuseumet blev de och de va intressant men hemskt å se. Va en utställning om förintelsen, om hur de behandlade människor i sverige och lite till.
Efter de åkte jag faktiskt tillbaka till skolan och gick på gk ändå :P Även om jag inte fick tag på lars, och de va tur att ja åkte dit för vi hade faktiskt fått en ny uppgift :) Så ja hann göra ganska mycket på den.

Har ju som sagt inte rört mig, men jag har faktiskt kollat på tågbiljetter osv. Felicia och jag ska ju ner till Andreas i början av maj, och jag vill beställa ganska långt i förväg nu, för de blir verkligen jättebilligt då :D Nu har jag hittat tur och retur resa för 400 kr var liksom :P Halva de ja betalade sist, så den skulle ju sitta bra :)

Näe, godnatt<3

Visst äre svårt med rubriker?

Jag är i skolan nu, helst själv. De andra tjejerna är klena och skippar skolan. De är för slitna efter helgen, pft ;) Bara å knipa igen och dra sig hit de :D Så jobbigt äre inte :)
Jaja, hade iallafall samhäll först, gjorde en diskussionsuppgift, sen hade vi naturkunskap och nu ska jag snart dra mig in till stan för vi ska på värmlandsmuseumet på historian :) Ska bli kul faktiskt. Sen har vi gk den sista lektionen, men jag ska försöka hitta lars nu och fråga om jag verkligen måste gå på den. Först å främst så blire väldigt stressigt, sen så jobbar jag ju ändå med en extrauppgift för att jag är klar med det andra, hur onödigt känns inte det då? Men vi får se, vill inte skippa lektionen utan lov heller :)

Idag har jag inget annat planerat så jaa.. jag lär säkert skriva ikväll.

Pussss!

Right now

Tjenixen! Nysss kommit till mitt ljuva hem i Karlstad, och de va skönt kan jag säga. Jag vill bara hem mer och mer för varje gång jag är i Hagfors. Inte så konstigt med tanke på vissa saker kanske. Kompisarna är dock tråkigt att lämna såklart!
Gårdagen var iallafall jätterolig hos Saga, halvrolig i byn och inte speciellt rolig när vi kom hem. Men jag överlever :) Som vanligt så blir det missförstånd, och jag ser ut som en idiot i allas ögon, men orkar man bry sig när det är i Hagfors? näe. Ja tror ja skippar de nu faktiskt, usch.

Jaja, nyss smällt i mig två varma smörgåsar, och de va helt underbart gott :D Tog med mig smörgåsgrillen hemifrån, har alltid tänkt göra de men glömt de hela tiden. :P

Ska dra nura :) Hörs, nattinatt<3

Nyvaken

De blev inte Milano igår som jag trodde utan ist värmullen :) Men de va trevligt ändå att få träffa lite folk. Jossi hade tydligen gått och tatuerat sig, vilket jag inte hört ett skit om :( Men men. :P Kan ju inte höra om allt kanske.
Sen gick vi till filmbolaget, jag var så godissugen jag köpte mig en chokladkaka och en cola :) Drog vidare till Jossi där vi mest var övertrötta, men de va kul ;D Sen åkte vi alla hem.

Jag ska snart pallra mig upp och duscha tror ja, kanske städa undan lite på rummet eftersom de kommer besök senare ;) Hho va kul det ska bli ikväll.

Hej så länge!

Hagfors

Jag har nu kommit till Hagfors. Kom hit vid 6 och då åkte ja hem direkt, nyss ätit gratäng här hemma, och ska snart me vännerna till Milano. Och nej, jag ska inte äta ;D HAha. Men ja kan ju gärna smaka lite av deras kanske (A)

Annars blire lungt idag, vi lär väl sitta vid pizzan ett tag. Sen imorrn kommer ju Felicia, Jossa å Malin hit :) Sen drar vi vidare mot Jessy däre blir förfest med andra suuppper ( ;) ) goa tjejer. Ska bli råkul :D

Haré!

Bion

Nu har jag kommit hem från bion. Den började halv 7, så det blev lite småstressigt, men jag hann faktiskt äta:) Sen tog jag tio i 6 bussen in. Vi kollade på filmen Borta bäst, hemma värst. Den va lite smårolig, inte superbra, men helt okej :) En sak som är väääldigt bra med bio är ju iallafall allt gott ;) Proppade i mig en egen mellanpopcorn + mellan läsk. Mums! :D Carina gjorde likadant! Haha.

Sen kom Pauselius och jag fick skjuts hem, de va snällt :) Och nu tänker jag sätta på nån film eller Family guy och sova. Inte lagt mig tidigt på väldigt länge, så de ska jag göra nu =)

Sov så gott allesammans!


Key, key

Sitter i skolan helt själv nu, Felicia, Jossa å Amanda drog tidigare av olika orsaker ;) Men ja är kvar iallafall. Har svenska nu, och vi ska skriva på vår Fan fiction-berättelse. Som sagt så skriver jag om Brooke Davis, fast nu lever hon inte sitt liv i Oth utan hon ska på utlandsresa med Peyton. Svårt att förklara, men jag vet vad jag menar iaf :D

Efter skolan nu ska jag hem snabbt som tusan, och sen ska jag på bio med Carina. Vi har inte bestämt vilken och när än, men det kan bli vid 6, halv 7 eller 9. Så om det blir klockan 6 blire en jävla fart på mig, för då blir de stressigt. :P Eftersom bussen hem är så dryg. Men men, hon ringer nog snart så får vi se :)

Nu ska jag dra mig, hallojs!

Stallet

Idag gick de hyfsat bra må jag säga. Fick rida Pepita idag också, och hon gick faktiskt väldigt bra, om man bortser från att hon av någon anledning fick för sig att de fanns något riktigt farligt på ena kortsidan. Så då gick de ju inte att gå förbi där normalt, utan nåra sken och konstiga steg blev de, men men. Annars va hon jättefin, och så jävla duktig på framdelsvändning :)

När ja kom hem lagade Jessy mat, Sjömansbiff å potatisgratäng, så vi åt de och kollade på Family guy, sen städade jag undan lite eftersom Felicia sovit här två nätter :P Nu ska ja snart slagggga också, supertrött! Hörs imorrn!

Vackra Pepita :)



Och här är min trevliga ridlärare Charles!



Bilder från Färjestad ridklubb's hemsida.

Duktig

Aa idag var vi duktiga och gick till skolan, var så jävla trött på den första lektionen så ja höll på å somna. Ändå hade vi ett nytt ämne nu, Medieproduktion, och de verkade kul. Men ja kunde inte låta bli (som alla andra) och sitta å gäspa.
Sen hade vi historia, sen engelska och sist arbetssätt och lärande. Och nu är jag hemma. Fick gå lite tidigare på den sista lektionen bara för att ja jobbade så bra ;) Haha, nej men ja frågade för annars skulle de ha blivit väldigt knapert med tid. Jag ska nämligen iväg till stallet snart. Om en halvtimme. I måndags red ja ju bara igen den gången jag var sjuk, så idag är ju min riktiga lektion :)
Sitter iallafall och äter smörgås nu, sen ska ja byta om och dra iväg.

Tjingeling!

Tisdag

Okej, ja och Felicia va inte i skolan idag heller. Och ja kan säga att ja får lite dåligt samvete nu, men vi har endast haft en föreläsning idag liksom, och våran mentor är sjukskriven så ja vet inte ens om de är någon som tar närvaro :P Men iaf, ja känner verkligen nu att dessa två dagar har behövts, så imorrn ska vi dit iaf :) Och det är säkert.

Vi sov iallafall tills tio idag, då ringde felicias mobil, och då vaknade vi och kunde inte somna om. Drog in till stan vid typ ett? och mötte upp Louise och Jossa. Gick runt och shoppade, fast ja är fattig så ja kollade på ;) Sen åt vi en kycklingbaugette och sen vidare lite till. Louise och Jossa drog hem med halv 4 bussen och jag och Felicia vandrade runt på stan lite i väntan på att Pauselius(Andreas) skulle sluta sitta jobb och hämta oss.

Han hämtade upp oss runt 5 i stan och vi åkte hem till honom. Hjälpte honom att diska så han kunde duscha så allt gick fortare, sen lagade han mat till oss. Kyckling, ris å nån thaisås, jättegott verkligen. De va snällt av honom :) Sen kollade vi på tv ett tag, bl.a. Desperate Housewives ;) Fy fan va bra det är. Efter de tog vi bussen hem hit och nu ska vi ta och sova!

Natti natti! <3

Yeah I wish

Nyss kommit hem från ridningen nu. Idag fick jag äntligen prova på den hästen som jag alltid varit lite nyfiken på :) Hon har alltid sett så fin ut när alla andra ridit. Och visst gick hon bra! Dock blev hon lite väl lång i galoppen och jag som är ganska försiktig tydligen tog inte i tillräckligt, men men, jag är nöjd ändå. Nackdelen med att rida hästar som redan är så duktiga och går fint jämt är ju de att de alltid går fint, så om man får hästen att gå jättebra så känns de ändå inte som att man har gjort så mycket. På de viset äre ju bättre om man rider en lite mer problem häst och får den att gå fint, för då blir man däremot stolt. :)

Felicia kommer alldeles snart hit ändå, hon ringde förut idag och berättade att hon skulle och kolla på en lägenhet på Herrhagen vid sju. Hoppas verkligen att hon får den, så ja har nån mer kompis här i stan ;)
Hon kommer iaf hit när dom är klara sen sover hon över här :) Imorrn måste vi pallra oss iväg till skolan!

Hej å godnatt


Wake up call

Ligger här i sängen nu, blev väckt av att Felicia ringde för en timme sen och berättade att hon inte kunde komma in till stan för hennes mamma fyllde år. Ajdå! Tråkig dag tänkte jag då.. Men ja ska nog faktiskt ta och sola nånstan kanske, vill hinna sola en gång till innan byn. Sen ska ja nog iväg till willys och handla :) De vore bra! Billigt och bra tillochmed.
Sen ikväll blir de ridning också, ska rida igen den gången som jag var sjuk =) Hehe! Så jag tror att min dag blir ganska bra ändå. Ska även prova på blonderingschampoot som ja fick av Andreas (egentligen vare hans kompis, men han ville inte ha de), om jag nu vågar. Fårse fårse.

Somnade direkt ja slog på family guy igår också kan jag berätta, trött som tusan va ja :O Haha =)

Have a gooodie goodie day allesammans ;)

Sola i karlsta

Finally I'm home! :) Eller finally och finally, de hade inte gjort mig nåt att vara kvar ett tag till, men det är iallfall skönt att den långa tågresan är över :) Idag såg jag till att säga hejdå till Andreas innan tåget kom, ja sa att han fick gå iväg och så gick jag ut själv, så att ja inte skulle missa det. Så nu gick de fan bra! Denna gången hade dom dock båda visselpipa och en konduktör som kollade INNAN dom körde. Typiskt när ja väl var på.

De va trångt på resan mellan Lund och Göteborg, så ja va nära på att få stå men de ordnade sig tillslut, sen på resan mellan Göteborg till Karlstad så satte ja mig i vagnen där man får ha djur, så jag satte mig där de va fyra stolar, och där satte sig även en mamma och hennes lilla dotter tillsammans med deras hund. Tjejen ville spela spel på deras bärbara dator men den hade slutat fungera, så ja kom på att jag hade Superzebran med mig och min dator var fullladdad, så ja frågade om hon ville se den, och de ville hon. Så vi kollade på den, sen satte sig även en till tjej där i 18-årsåldern. Efter filmen ville den lilla tjejen att ja skulle rita något, så vi satte igång å målade för fullt, haha! De va riktigt trevligt. Så den resan gick snabbt :) Sen när ja kom till Karlstad kom Jessy med Hagfors-bussen direkt så de passade perfekt :)

Blir ingen skola för mig imorrn för ja är så jävla trött, sov typ 6 timmar inatt, sen har ja inte sovit ut nån dag alls under lovet, så nej. Skiter i den för en gångs skull! :)

Tomt kommer de bli inatt iaf :O Usch.. saknar redan Andreas :(

Godnatt å sov gott!

RSS 2.0