Bra dag

Nu drar vi in för att käka på uteservering och för att sen kolla på kund LASSE W! Ha en bra kväll, och sen hörs vi antagligen inte förens ja kommer hem från Cypern ;-) Har nog inte tid att blogga där direkt.

Hejdå Sverige!
Detta har jag framför mig, underbart?

Sista dagarna in sweeeden

Ja, som rubriken lyder, de sista dagarna hemma i Sverige börjar lida mot sitt slut. Jag åkte hem till Hagfors igår morse och åkte tillbaks idag, med mig hade jag Emma Öst och hon ligger nu här i min lägenhet.

Imorgon ska vi + Louise, Sofia och Sofias kompis gå på Lars Winnerbäck här i Karlstad. Ska bli så kul, var några år sen jag såg honom nu! Kul att få höra hans nya album live också.

På lördag morgon åker jag och Jonas och hans familj mot norge för att ta flyget till Cypern! Underbart som fasen ska de bli! Åh va ja längtar. För er som inte vet så har de en kompis som har ett hus där nere, ca 7 km utanför Ayia Napa. Det huset ska vi hyra och bo i en vecka :-)

Tänkte ju lägga in nån bild från kräftskivan i helgen. Kan ju berätta att det kanske blev något vinglas för mycket, men ja, kul var det iaf :-) Kräftskivan ägde rum hos Jonas kusiner!

Tyvärr blev ju kanske inte bilderna av högsta kvalité, ingen verkar vilja va stilla ;-) Men ett kort lyckades vi ju rätt bra med iaf!

-

Igår följde jag med Jonas och tränade och idag när han började jobba vid elva släppte han av mig vid gymmet så jag tränade idag också! Duktig jag känner mig. Tänkte göra det imorn också.

Ligger nu och tittar på Desperate Housewives.
Har pysslat med lite allt möjligt idag. Handlat och städat och har faktiskt rensat min klädgarderob. Det behövdes verkligen. Slängde en kasse kläder och en kasse ska ja ta med till Hagfors. Ändå är garderoben lika full, haha.

I tisdags beställde jag föresten färglinser!
Har tänkte göra det länge men det har aldrig blivit av. Men när Louise satt och beställde löshår kom jag på det och tog tag i saken. Fick dom igår och förut provade ja dem. Bruna linser var det och jag tror att det tog nästan en halvtimme innan ja fick i dom, jävlar va ja kämpade! Haha. Men nu är de i och de va riktigt kul när man såg skillnaden. :-)

Nu ska jag klä på mig,
Jonas hämtar mig vid halv 8 :-)

Imorn är det en vecka kvar
tills vi åker utomlands! :-)

Vardag

Så skönt att vara klar med sommarjobbet nu, nu väntas knappt två veckor kvar tills jag åker utomlands med Jonas och hans familj. Ska bli så underbart skönt, vi ska åka till ett ställe som ligger 7 km utanför Ayia Napa :) Efter det börjar skolan igen.. Ska bli kul att träffa alla som vanligt och sen är det ju också sista året nu!

Igår fick jag träffa Louise som jag inte sett på länge, vi hade en heldag på stan. Shoppade lite och åt ute. Eller shoppade å shoppade, mest fönstershoppade kan man väl säga ;) Sen följde hon med hit och sov över.

Idag ska vi bege oss ut till Mariebergsskogen
och spela minigolf tillsammans med Jonas :) Sen ska jag antagligen åka med till Grums och sova hos Louise inatt!

Någon hade kommenterat å frågat hur jag fixade mitt hår på midsommar. Jag hade det lockat, och lockarna gör jag genom att sätta locktången vid hårroten på en slinga och sedan linda håret runt. Alltså tvärtom vad man brukar göra när man fäster tången i topparna och rullar inåt. Tipset hittade jag hos allas vår Kenza ;) Hon har ett inlägg någonstans där hon visar hur hon gör. Superfint!!


Bortom allt

Även om allt detta tagiska har hänt så måste man försöka fortsätta leva. Bästa sättet är att komma iväg lite och få något annat att tänka på. Det fixade jag ganska bra. I lördags åkte jag med mamma upp till henne och har spenderat tre hela dagar där uppe. Vi var ute och fiskade två dagar och på tisdagen hade jag och mamma bokat en fjällridning halva dan.
Klockan tolv bar det iväg med en tjej som jobbade där. Vi red upp på fjället och mötte upp ett litet gäng som hade varit ute på tredagars-tur och red runt ett tag där uppe innan vi red ner igen. Halv 5 satt vi i bilen igen, det kändes i min bak dagen efter kan jag säga. Men det var verkligenhur underbart som helst att få sitta på hästryggen igen. 1 och ½ år sedan sist!


Min fina häst Mazon!

Mammas häst Sirocco!

Här hade vi mötte upp det andra gänget och hade en liten fikapaus uppe på fjället.

Underbar utsikt, syns väldigt dåligt på bilden. Men här stod vi uppe på en topp och tittade ut!

Alla hästarna var nordsvenskar förutom mammas häst som var ett varmblod :)


Här är fiskarna vi fick en av dagarna. Två av abborrarna fick jag. Stora var dom, de två största var på 7 hg. Påvägen hem trollade Markus på vägen och fick då upp en röding!

R.I.P

Det finns inga ord som kan göra detta rättvist, som kan göra detta bättre. Det är som det är, min kusin och hennes far är borta. Hur hemskt och jobbigt det än är så är det såhär det är. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det gick fort och att de nu båda mår bra där dom är nu <3
RSS 2.0