No what?

Jag kan fortfarande inte släppa Jude. Fan.. The Holiday är nog fasen en av mina favoriter. En riktig feelgood-film, samtidigt som den också är lite sorlig. Och den är lika bra varje gång jag ser den. Favorit inom kärleksfilms-kategorin iaf, HELT KLART.

Ja vad har jag gjort idag då? Jag har sökt jobb, varit ute och sprungit, fixat med bloggdesigner, tvättat mina vita converse, tittat på The Holiday och ett x-antal Grey's Anatomy avsnitt :-)

Nu kommer Jonas strax och hämtar mig och jag sover över där.
Imorgon klockan 7 (Glömde bort att jag hade höstlov när jag bokade!!!!) så har jag körlektion.. blä va tidigt.


The Holiday

Någon som har sett filmen The Holiday? Seriöst, jag kan nog inte förklara hur jävla kär jag blir i Jude Law när jag ser den filmen. För det första älskar jag brittisk accent, för det andra är han hur jävla snygg som helst och för det tredje är han ju även helt underbar i sin personlighet i filmen. Fan alltså, nu är jag att avundsjuk på Cameron Diaz i filmen..





Alltså shit säger jag bara......

Ny dag!

Tjenare! Tänk, jag tror inte jag hittade en status på facebook igår inte som innehöll alkohol, skål, utgång eller taggad i sig. Själv satt jag själv hemma i min lägenhet och kollade runt på internet, pluggade teori och tog det allmänt chill. Jag behövde det kände jag!

Nu tänkte jag faktiskt ta och skriva ett CV och försöka få tag på ett helgjobb. GOD I NEED IT. Efter det ska jag käka frukost och sen ta en lite springtur. Jag med min härliga axel kan inte springa lång innan jag får ont, men jag tror jag nog ska orka en halvtimme i alla fall. Det är ju något!

Ha en bra dag hörni!



Såhär såg min kväll ut igår!

Nothing special

Hej ni! Det har väl inte hänt speciellt mycket sen igår. Var hos Jonas igårkväll/natt och även största delen idag. Fick skjuts hem vid 4 när de skulle träna och sen dess har jag handlat och även kirrat det andra datatestet, så nu är jag redo för nästa körlektion på måndag!

De där med att handla. Jag har funderat på länge nu varför jag inte blivit smalare när jag har tränat. Inte så att jag är tjock eller fet eller något sånt, absolut inte. Men även om jag bygger muskler så borde jag förbränna mer fett än jag har gjort, och anledningen är vad jag äter. Inte det att jag äter superdålig mat osv med flit, men eftersom jag har så dåliga mattillagningsmöjligheter här i lägenheten så blir det ofta halvfabrikat och färdig mat som jag värmer. Men idag funderade jag och bestämde mig för att jag ska försöka så gott jag kan med att äta bättre.
Så jag inhandlade en nyttigare frukost idag som jag ska börja med! Ekologisk och fiberrik müsli och lätt yoghurt alternativt fiberrikande havregryn som jag gör gröt av och wasa sport (hård smörgås). Gott och nyttigt! Man kan också skiva ner lite äpple i müslin! Sen får jag ta tag i resten av maten under dagen en annan gång ;-) Börjar lite smått!

Det känns ju bättre att träna och äta nyttigt? Äter jag onyttigt känns träningen ganska ovärd.


Inte planerat

Min och Siri's styrketräning blev idag inte vi hade planerat. När vi slutade skolan vid 20 i 3 så sa Katrine (en tjej i vår klass) att hon skulle på spinningen vid 5 och tyckte att vi skulle med, så då tänkte vi gymma en stund innan och sen köra spinning. Men då blev vi hungriga och vi ville inte träna på tom mage så vi drog till Willys och handlade lite nyttigheter, inte ofta man är så noga som vi var idag! Haha. Så gymma blev ej av, men istället körde vi ett GRYMT jobbigt spinningpass. Fan va jag var svettig alltså, och träningsverken sen igår var inte skön alltså. Men jag överlevde och nu känns det asgött!

Btw, mina killar kommer ju till Stockholm om några veckor,
och med mina killar menar jag ju Disturbed! Kärlek. Jag är så ledsen att jag är fattig och inte kan dra på dom. De spelar två dagar innan jag ska till Stockholm på Avenged Sevenfold. Avenged är billigare och Disturbed har ingen egen konsert utan det är flera olika band (vad jag har fattat det som). Jag har också sett Disturbed en gång så jag valde då heller Avenged. Men killar - jag kommer tänka på er kvällen den 18!!

Lyssna på nya albumet Asylum. UNDERBART!


Emmadesign

Idag hjälpte jag Emma med en bloggdesign. Jag har några fler på tur, men det är ganska mycket nu (körkort, träning, skolan blablabla.) men jag ska ta tag i allt så fort jag kan det lovar jag. :-)

Men iaf, jag gjorde denna helt utifrån en skiss
som Emma själv hade gjort, och jag tror nog hon blev nöjd!


MY GOOOOOD

Fan jag kommer seriös slänga ut datorn den dagen det är dags för mig att skriva teoriprov. Förlåt men alltså idag pluggade jag i flera timmar innan jag bestämde mig för att skriva en dataskrivning, jag ska ju ha två tester godkända tills på måndag så vi kan planera slutspurten, och ja. Första gången tog det 40 min och så fick jag 61 rätt - när man ska ha 63. Då var det nära att jag gick och dog. Men jag kände att eftersom jag blev så arg så visste jag att ja inte skulle släppa de där och bara bli besviken på mig själv, så jag gjorde om det en gång till, och då tog det 25 min. Och då fick jag 65 rätt. Haha, vart blev jag så mycket smartare på en gång? Jaja, gött med ett godkänt iaf.

Siri och jag tränade i gymmet idag på idrotten (vi va typ inga där),
och tänkte även göra det imorn efter skolan. Kände att jag idag fick upp glädje för styrketräning igen. Det är ju så himla mycket roligare att vara två och verkligen bara köra på som faaen. Älskar känslan efteråt. Så imorn ska vi köra ett mördarpass tänkte vi.

Nu ska jag göra mig klar för strax kommer Jonas och hämtar mig. CIAO!

Hähä

Tjäänare bloggen! Jag tog ledigt i två dagar nu bara, inte orkat skriva.

Men men, uppdatering följer.
Ja, Afrikansk dans blev det ju som sagt i måndags, direkt efter det hämtade Jonas mig. Ehm, igår gick jag i skolan (nähä) och sedan efter det väntade en lång och dryyygt kurs på körskolan. Som vissa kanske inte vet så har jag ju inte gått kursen som man går när man ska börja övningsköra, ops. Men det har liksom inte blivit av eftersom jag flyttade när jag fyllde 16, och sen har vi liksom aldrig tagit tag i det. Men man kan ju alltså köra på körskolan utan att ha gått den kursen, och det är precis vad jag har gjort fram tills nu. Så nu är jag klar med detta!

Idag gick jag en ganska kort dag i skolan, slutade två, och direkt efter gick jag till körskolan igen för att idag ha körlektion. Idag drog vi in till centrum och körde för första gången och jag måste säga att jävlar va jag är stolt över mig själv. Haha, sorry om det är så hemskt å skryta, men alltså fan. De går så jävla bra, och min handledare tycker jag kör skitbra för att ha kört så lite. Han sa att de var som jag hade kört hundra gånger. Så, ja. DAMN! Ja kan ju :-D Ska nog snart ha det där rosa kortet i min hand ska ni se!

Efter körningen åkte jag hem, tvättade och sen kom pappa. Vi åkte runt och handlade lite, han på biltema och ja på Lidl. Vi hälsade alltså på Jonas en sväng (Han jobbar på Lidl). Sen hem igen och så har jag städat och tvättat klart.

Har nyss tränat lite teori
och ska nu kolla på ett One tree hill-avsnitt sen sova! Nattinatt! <3 (Förlåt för väldigt långt inlägg)



Bildbrist, så jag hittade denna från i våras då jag, Emma och Louise hade en lite matpicnick utanför mig! MYSIGT.

Träning

Nu drar jag in för att träna lite Afrikansk dans! :-D

Talkin' 2 Myself

Tjena! Jag vaknade klockan 11 idag, låg kvar och dröjde och käkade sen frukost och nu är jag nyduschad och strax helt färdig. Farmor kommer och hämtar mig om en halvtimme och så åker vi till Eva och Bjarka så jag hinner och träffa alla innan jag ska hem :-)

Åker nog hem med fem bussen tror jag, börjar visserligen inte förens klockan 12 imorn, men jag gillar inte att åka buss och komma hem sent så.

Nu har jag lagt in bilderna sen i fredags, och ja va säger man? Det var ju inte så jättebra bilderna direkt men, haha. Kan lägga upp några ändå! Måste säga att min mobilkamera ÄGER - när det är ljust, men i mörker blir bilderna väldigt sprakiga och suddiga, men men. :-)






Bild

Men jag kan väl vara snäll å bjuda på en annan bild istället då, hehe. Väldigt dålig kvalité då men ändå, syns ju vilka de är iaf?



Jag och Jonas, älskling!!

Lördag

Nu sitter jag i ..... Hagfors! Bestämde mig för att åka hit idag en sväng för att hälsa på pappa, han skulle också hjälpa mig att formatera om min dator - tack för det!

Igår var vi som sagt ute på Tempel, helt okej ställe. Dock hade jag förväntat mig rockmusik som var mer i min smak. Det fanns olika rum där det spelades olika slags musik och i ett mindre rum spelades det en stund helt okej musik bl.a. Def Leppard - Pour some sugar on me, som jag äääälskar, men sen helt plötsligt bytte dom till radiomusik, tråkigt. Sen var det något liveband som inte riktigt föll mig i smaken heller, men men. Helt okej som sagt!

Ja, denna kvällen har som sagt bestått av dator, dator och dator. Vi började med att formatera om och installera Windows Xp istället för Vista - så jäkla mycket bättre, Vista tar upp allt minne i datorn och den blir seg av bara helvetet. Så nu känns den bättre! Har ju också då blivit tvungen att installera om alla program jag hade. Men nu har jag också fixat Photoshop CS3, HURRA!

Så nu ska ja pilla lite med det innan jag går å lägger mig ;-)

Förlåt jag är tråkig
men jag är så jävla lat och orkar inte lägga in bilderna från igår, de blir en annan gång.. ehe.

Brum brum

Igår hann jag inte blogga då Sofia följde med mig hem efter skolan, ville inte sitta här då och vara osocial. Fast i och för sig var vi väldigt osociala mot varandra en sväng då hon skulle se det nya Grey's Anatomy-avsnitter och Kungarna av Tylösand på tv. Ja ville inte se de nya avsnittet av Grey's då jag inte sett så långt än, och de andra programmet, jaa. Haha, ja bara skäms när ja ser det så nej, pinsamma dumma människor. Kan kansek va underhållande att se på vissa saker, men ja tycker de har gått lite för långt.
Jaja, hon kollade i alla fall på det på tvn och jag låg med hörlurarnde i och kollade på program på datorn. Haha!

Idag hade jag bara en lektion i skolan,
två blev inställda och jag gick tidigare för att jag hade körlektion så jag missade den sista. Körlektionen gick väldigt bra faktiskt, känner mig mer och mer van, behöver inte tänka lika mycket när jag växlar osv nu. Så det ska nog lösa sig det här!

Resten av dagen har jag spenderat hemma, har gjort slingor i håret, btw så ser mitt hår förjävligt ut nu när jag försökte göra bruna slingor igår, reslutat - eeh grön nyans?, men nu blev det iaf lite bättre. Får vänta ett tag nu innan jag färgar det igen.

Snart kommer Jonas och hämtar mig, och imorn ska jag och några brudar ut på Tempel! Hur kul som helst tror jag!

Måste lägga upp trailern till vår film som vi gjort i Humletorp också. Tror att den kommer blir riktigt bra, den är som sagt inte klar på långa vägar, men några i skolan hade satt ihop denna trailer iaf. Det var Louise som la upp den i sin blogg nu, så jag måset ju göra det i min också ;-)


J*vla reklam

Alltså åh va ja vill bara strypa halebop's nya reklam.

Aha halebop,
aha halebop, aha halebop, aha halebop, aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,aha halebop, aha halebop, aha halebop,

Rådampen får jag snart. Det har inte varit nådigt idag kan jag säga, många bryt i skolan, varför vet jag inte. Har varit på ett riktigt flumhumör idag, verkar som att de fortsätter. Kanske därför jag är så jääääkla trött just nu. Kan inte Jonas bara komma hit så ja kan låsa upp och släppa in honom och sen sooooova. Åh va jag måste skärpa mig nu, åter till Grey's, eftersom jag är så tråkig så jag inte har något annat att göra.

HEJ!

Inte nog

Nej, inte nog med att tandställningen åkte ur, nu jävlar ska ja bleka dom också. När jag haft tandställningen har jag inte sett hur tänderna ser ut, men jag har alltid haft gulare hörntänder av någon anledning? Kändes som att det blev ännu värre efter tandställningen, så jag hittade en tandblekning på nätet som jag tyckte verkade bra, ett bra pris vad det också, som ja beställde hem. Provade det nyss, så vi får se om det ger resultat. Det är iaf en blekningspenna, kände att det var rätt metod för mig eftersom ja vill bleka mina hörntänder mer, och då funkar ju inte en skena speciellt bra ;-)

Nu - Grey's Anatomy och lite jordnötter
(när jag får äta igen efter blekningen, om typ 20 min) haha.



Så vita tänder ska jag ha,
höhöhöh. Skämt åsido, men liknande kanske? ;-)

Btw - inge shopping denna månad heller då. men men, ska man ha vitare tänder så får man tyvärr lägga ut pengar..

Fri


Äntligen

Nu är den ute. Snacka om att man känner sig len i munnen. Dock är ju de små ståltrådarna bakom tänderna störande nu istället. När man tar ut tandställningen så får man en eller två ståltrådar som limmas fast bakom tänderna för att hålla dem på plats, så att de inte åker tillbaka.

Nu sitter jag i skolan och har rörlig bild, vi har precis skrivit klart vår synopsis och har ingenting att göra just nu. Gött, men drygt, vill hem nu! Slutar iallafall om en halvtimme, så då ska jag dra hem en sväng innan jag sen drar till gymmet för att gå på att afrikanskt danspass. GÖTT.

Ha en bra dag :-)


Underbart

Har haft en jättetrevlig kväll/natt hos Louise. Igår tog vi oss några öl var och tittade på Idol samt lite på en film innan vi somnade jättetrötta! Och idag gick vi ner för att kolla runt på marten i Grums, som för övrigt måste vara en av dom minsta i Sverige, haha ;-) Vädret var iaf härligt så en skön promenad fick vi på köpet.

Nu är jag hemma i lägenheten
och väntar på Jonas. Han hämtar mig någon gång nu efter åtta och så åker vi till hans syster och hennes pojkvän, antar att de blir filmkväll :-) mysigt.

Imorn är sista dagen, sen är det måndag, så jäääääkla skönt.

Ha en bra kväll!

Play

Dagen idag började med ett spinningpass på Njoy, vi hade nämligen idrott. Så nej, det var inte jag som gick upp tidigt och var hurtig och tränade för att jag själv ville det, tyvärr.

Sen då, en håltimme som vi inte gjort speciellt mycket på, lunch och nu har vi mediekunskap. Svårt att göra någonting under hela lektionen som är 2 och ½ timme lång. Haha, lite roligt är det ju att vi varje fredag fram tills nu har slutat två, ingen har funderat något mer över det, när vi egentligen slutar 20 i 3. Haha, Pontus kom in idag och sa att vår lektion är två och en halv timme lång, neeeeeej sa alla, joho vi slutar 20 i 3. Jaha se där. Bra koll på vår skol, som vanligt.

Efter skolan nu ska jag dra hem en snabbis för att packa och sedan ta bussen till min kära Louise. Det ska bli supertrevligt med en natt där.

Så ha en bra fredag nu alla! <3

Träning

Åh va de ska bli skönt att träna sen. Afrikansk dans är det som gäller och jag äääälskar det. Så underbart pass, mest kondition men också styrka, helt perfekt! Halv sju börjar det så om en timme kan de nog vara länge att ta bussen ;-)

Inatt får jag sova med min älskling,
som ja sovit utan i två nätter, woooooow, länge va? Men är man van att sova tsm så är man! Imorgon ska jag föresten med min fina vän Louise till Grums och övernatta hos henne, det ska bli riktigt trevligt.

Nu - ett Grey's Anatomy avsnitt innan träningen!




Jag och Louise
på disneymaskerad hos Emma i våras! :-)

Kyrkogården

Det är något speciellt med kyrkogårdar, på ett sätt gillar jag att vara där. Även om det oftast är tragiskt och det ligger en massa döda människor överallt så känns det ändå bra att vara där. Men då har jag inte haft någon nära som dött heller.

Idag var det som sagt urnsättning för Otilia och hennes pappa Jimmie. Det gick fort men det var inte lätt för det. Eftersom jag inte var med på begravningen i kyrkan så kändes det nog ännu jobbigare just för att det var mitt "första" och även sista hejdå. Jag har varit på en begravning förut, men ingen som varit för en person som stått så nära och heller ingen där människan har befunnit sig i en urna. Just det känslan var väldigt jobbig tyckte jag. Fram tills nu har Otilia inte varit borta för mig, hon har varit där och på något sätt har det känts som att hon kommer snart hem, att hon bara är bortrest. Men att idag få ta på urnan där hon ligger, i form av aska, det var svårt. För nu vet jag att hon är borta.

Usch, tiden går men den läker inte alltid alla sår.
Detta kommer alltid att vara svårt, men jag hoppas att Otilia och Jimmie har det bra där dom nu är. Vila i frid älskade kusin! <3



Otilia veckan innan olyckan.
Här blev hon firad på sin 13-årsdag.

..



Det är inte lätt
när man är höjdrädd ;-)

Föresten,
FEM FUTTIGA dagar kvar med tandställning. Sen ni, då jävlar.

Höjden av lathet

Haha måste bara skriva en sak som jag la märke till att jag gjorde nu *fyyy*.

Satt och läste bloggar och kollade ett klipp
på Kenza & Tyra show, tänkte att jag har ju ingenting för mig så jag går in på den hemsidan där man kan se alla klipp + extramaterial osv. I slutet av klippet jag som tittar på så säger dom adressen till sidan, men jag orkar inte skriva in den utan går in på Kenzas blogg för att leta upp en länk till sida.

Alltså, va händer om 10 år om det är såhär idag? Fan va illa.

ändrade planer

Urnsättningen för Otilia var tydligen inte på tisdag. Pappa ringde i måndagskväll och berättade att de va fel och tydligen skulle den vara på onsdag. Där satt jag på bussen påväg till Jonas med alla grejer ja skulle ha med till Hagfors. Jaja, allt resulterade i att jag fick dra med datorn till skolan två dagar istället för en, haha. Och sen missar jag också min handledarkurs som är imorgon. Men jag bokade en ny tid och ska gå den på tisdag den 26 istället.

Ja, så jag åkte till Hagfors idag istället. Har varit hemma i en dryg timme och under den timmen har jag hunnit mycket, jag har varit hos Eva en snabb sväng, klippt lite gräs och krattat nästan hela gräsmattan + skrivit ett blogginlägg, de ni. Så nu känner jag mig lite sliten. Ska ta det lite lugnt ett tag och sen ska jag ta tag i mitt rum här som ser rent ut sagt förjävligt ut, nästan så jag skäms...

Ja, chilla nu ja vare.
Ska kanske ta och käka lite också? Haha, MAT jag älskar dig.

Helgen

Shit helgen är redan slut, i stort sett. Vad har jag gjort då? Har haft en lugn helg, på fredagen blev det en kväll här hemma hos mig tillsammans med Jonas, på lördagen jobbade han och jag var hos moster under dagen. Hjälpte henne med lite sysslor då hon har ryggskott, och sen kom även min andra moster och Alva och Alex :-) Vid fem kom Jonas och hämtade mig och vi åkte till Hammarö för att spendera kvällen med hans släkt hemma hos hans farmor och farfar, hans farfar fyllde nämligen år för några dagar sedan :-)

Idag då, jag sov på Hammarö och åkte sedan hem,
har städat hela lägeheten, pluggat på teorin några timmar och lagat mat. Kändes skönt att få lite gjort.

Imorgon ska jag ta en buss hem till Hagfors,
på tisdag är det nämligen en mycket jobbig sak som inträffar. Urnedsättning (?) för Otilia =/ Kommer bli hemskt jobbigt..


Succé

Körlektionen igår gick väldigt bra tyckte jag! Jag har ju inte kört i trafiken direkt, men jag fick köra lite där igår, och körläraren var mycket nöjd över mig, kändes bra! Så nu är det bara att köra på :-)

På kvällen igår var det ankan som stod på schemat. Sofia kom hit när hon var klar i skolan och vi gjorde oss iordning innan vi drog iväg till Lisa. Vid 10 ungefär drog vi alla in till ankan och kvällen var sådär. Jag och Sofia tog det väldigt lugnt med drickan, och jag måste faktistk säga att de va inte speciellt kul att vara där då. Men men, ingen ångest dagen efter iaf! :-) Jag tog iallafall bussen till Jonas efter ankan igår så jag somnade nog kanske halv 3.

Idag har jag gått i skolan, trött och jävlig, haha. Sen åkte jag hem och sen dess har jag tvättat och pluggat. Duktig! Vet inte vad jag gör ikväll, antingen blir jag själv eller så får jag besök av Jonas kanske? Ja, det märks :-) Imorn är det fredag och sen helg, gött!

Ha en bra kväll!

Bra vecka!

Wiho, nu drar ja alldeles strax iväg för att gå på ett gympass, ett pass med det fräna namnet Funktionell. Något nytt för i höst, styrketräning för hela kroppen :-) Helt okej!

Efter de åker jag till Jonas, och tänk,
imorn är jag ledig! Jag har nämligen min allra första körlektion klockan tolv, KUL, och skolan börjar runt 11 och slutar 2, så därför tyckte inte jag att det var någon idé att gå till skolan. Tar ett tag att åka buss dit och tillbaka ändå :-)

Jaja, träning nästa!

Hemskt.

Usch, inatt mådde mitt samvete riktigt dåligt. Jag drömde nämligen att jag skulle få övningsköra med Jonas pappa. Så han, Jonas och jag åkte i en gammal volvo (tydligen var det deras bil) och så skulle jag köra. Jag visste inte vart jag skulle och i sista minuten sa Erik att ja skulle till vänster, jag svängde och sen funkade inte bromsarna så jag körde in i bilen framför och så voltade vi. Jonas gick hela tiden efteråt å retade mig för att ja va dålig på att köra bil. Fan vilket dåligt samvete jag hade över att ja hade kraschat den... Tur att det var en dröm ;-) Men jag undrar vad den drömmen betyder? Att jag inte ska köra bil ännu? Haha. Härligt att jag då har körlektion på onsdag! Men jag körde faktiskt lite hemma igår också, och jag tror nog att jag ska klara mig utan att volta ;-)


Helgen

Måste ju bara berätta om helgen lite snabbt också. Den har varit riktigt mysig måste jag säga! Mamma och Markus dök upp här på kvällen på torsdagen. Då hände inte så mycket, lite mys och så hos moster.

Fredagen shoppade vi på, mamma köpte mig en väska, jag köpte skinnhandskar och Markus brände upp sina .. 2000? Duktig pöjk! Han har sparat ihop allting själv i säkert flera år. Så nu köpte han ett Nintendo DS och flera spel. Vi hann också med att åka till Forshaga och äta lite mat samt fika, alltså det vi på mammas släktsida är bäst på ;-)

Lördagen spenderade vi på nöjes. Även min Jonas kom dit och bowlade och käkade med oss. Alva och Markus fick gå lösa inne på Leklandet, vilket dom verkligen tyckte var kul! Tyvärr hade jag för tajta jeans så jag kunde ju tyvärr inte leka så mycket ;-) Så istället satt jag och gosade med min goooa kusin Alex!

Idag fick jag skjuts hem till Hagfors, mamma och Markus fortsatte uppåt och jag blev kvar här. Har suttit på Milano med tjejerna under dagen och sedan inte gjort något, helskönt. Behövde en dag som var lite mer chill kände jag.

Imorn tar jag nya tag, först träffa farmor&farfar, sen Bjarka och sen sätta mig på bussen halv 3 mot Karlstad, teorilektion vid 5 och sen ska jag hem till Jonas och äntligen få somna i hans armar igen :-)

Ha en bra kväll!

M.Shadows



Kan hända att jag behöver haklapp när jag ska på Avenged?
Tror att det finns risk för det iaf! Alltså, jag tycker det är så jävla otroligt underbart att det finns ett band där två av världens snyggaste killar är medlemmar + att de tillsammans skapar den underbaraste musiken i hela världen. Sjukt. Sjukt BRA.




RSS 2.0