Only thing

Jag är nu i Hagfors. Farmor och farfar kom och hämtade mig efter jobbet i Sunne. Behövde åka hem hit för att hämta lite kläder och skor. Fryksdalsdansen närmar sig med stormsteg :) Nu är jag också ledig till på söndag föresten. Himla skönt =)

Imorrn äre meningen att jag ska åka till Kd. Dock skulle Oscar ut till Hammarö med sin kompis, och eftersom jag inte har någon egen lägenhet så vet ja inte hur det blir då. Kan ju inte sova ute direkt =) haha.

Orkar inte skriva mycket, men det har inte hänt så mycket i mitt liv. Har varit och tittat på en lägenhet på Råtorp, är tveksam om jag ska ha den eller inte. Bestämmer mig nog imorrn. Ska jag har den tror jag att jag flyttar in till helgen. Eller ja, vi ska nog antagligen tapetsera och så först, men det går på en dag :)

Hejhej!

Heartless

Berätta 4 sanningar om dig själv:

1. Jag vill verkligen ha en lägenhet nu.
2. Jag trivs inte riktigt med mig liv just nu, vet inte varför. Vill bara börja skolan(eller ja, helst av allt ha ledigt då) och att allt ska bli som vanligt, orkar inte jobba.
3. Jag behöver verkligen pengar nu, det suger i shoppingtarmen.
4. Jag saknar mamma och markus hemskt mycket.

Berätta 4 saker du har gjort idag:

1. Jobbat.
2. Åkt hem till Hagfors.
3. Träffat Andreas.
4. Ätit pizza med pappa.

Berätta 4 saker du har på dig just nu:

1. T-shirt
2. Trosor
3. Strumpor
4. BH

Skriv ner 4 saker du hatar:

1. Vänner som inte är vänner.
2. Killar som skiter i tjejen (fy fan för dom).
3. Detta jävla skitväder =P
4. Att jag inte har spotify i mobilen.

Skriv ner 4 saker du älskar:

1. Disturbed.
2. Vänner som är riktiga vänner.
3. Kärlek.
4. Mat!

4 personer som ska göra denna lista:
Felicia, Louise, Sofia, Ems

New day

Nyvaken nu. Hade ställt klockan på tio och när jag vaknade var klockan 09.59. Haha :)
Ska snart dra mig upp för att duscha osv. Åker ju som sagt till kd vid ett. Innan de har ja väl ingenting planerat förutom att jag ska kolla igenom alla grejer från lägenheten som är här nu. Har ju inte varit hemma nåt sen vi flyttade hem allt så det är fortfarande nerpackat. Kanske är någon som jag behöver med mig, vem vet :)

Annars idag lär de väl inte hända något speciellt. Som sagt så lär de väl typ vara klara med flytten när jag kommer, så det blir väl att fixa det sista då kanske.

Imorrn jobbar jag... -.- och på måndag. Dock börjar jag inte förens halv 12 imorrn :) Sen sover jag hos Andreas, tar mig som sagt inte hem när jag jobbar helger :P

Ha en bra dag!

Jag och min vän Jossi :)


Disturbed

FYFAN va ja längtar tillbaka! Så jävla bra som de va, ååh att de gick så fort.. :( Hoppas verkligen att de kommer igen nästa år eller så snart som möjligt iaf. För då ska ja se dom ;) Lite videos från metaltown iaf och Disturbed's konsert. Dock låter rösten helt förvrängd enligt mig, var mycket bättre live. Men men, man får väl ta de :)

Kidnap the Sandy Claws

Sitter och lyssnar på Korn nu. Haha, sköna låtar :)

Ä
r också i Hagfors. Kom hem för kanske en och en halv timme sen. Dock inte från bussen men från Farmor. Kom till Hagfors vid fyra men efter det åkte vi direkt till farmor och farfar och där fick jag mat och sen har pappa hjälpt dom med datorn. Och det går ju inte direkt fort.. haha, inte lätt att förstå allt kanske :)

H
ar ingenting planerat ikväll, så det blir bara lugnt. Tänkte att jag skulle ha gjort någon bloggdesign till Emma. Men nu kom jag på att jag inte har korten som behövs, och hon är inte vid datorn. Så det sket sig. Haha. Får se någon film eller nåt ist :) lite skönt att vara själv för en gångs skull.

Imorrn vid ett åker jag till kd igen. Snabbvisit här. Imorrn tror ja att de ska ha flyttat klart också :O Känns dumt att jag inte hinner hjälpa dom imorrn, men ja.. Bussarna går ju när de går så, kan inte göra så mycket. Men första natten i nya lägenheten imorrn alltså :) Och nästa vecka ska jag föresten och titta på en lägenhet på Råtorp. Ligger typ tvärs över klarälven vid Färjestad. Knöligt de där, men är man på färjestad och kollar över älven så ska Råtorp alltså ligga där. Så det är nog inte så långt bort :) Fårse fårse.

H
a en bra kväll! Hejhej!

Something special

Ligger och lyssnar på Tyler Hilton nu. Nivet Chris Keller? :) Sjukt skön röst har han, och låtarna är inte dåliga de heller :)

Ledig idag och två dagar framöver. Idag blev jag dock väckt vid nio ändå av Oscars pappa. Oscar var på jobbet men ja skulle hjälpa till med flytten. Så vi packade bilen och drog iväg till lägenheten för att packa upp. Efter de runt i hela kd och kollade olika möbelaffärer efter utemöbler till deras balkong. Efter de åt vi mat och sen kollade vi tapeter. Nu är jag iaf tillbaka hemma :) Helt själv. Oscars pappa är och klipper sig och Oscar har inte slutat än.

Tänkte kolla bussarna nu. Ska ju hem till Hagfors en sväng imorrn. :)

Ne nu ska jag nog göra det direkt innan jag glömmer det. Hej så länge!

Föresten så saknar jag mina råttor nu :( Fick ju aldrig säga hejdå...

Ledig

Idag är jag ledig :) Kan säga att denna vecka inte kommer bli speciellt jobbig. Jobbade Lördag, Söndag, Måndag. Var lite småjobbigt första dagen, men sen vare så himla lite folk p.g.a. vädret så då var de inte alls mycket att göra. Söndagen fick jag bl.a. sortera pantburkar och igår fick jag skruva upp klädhängare och sen gick jag runt och drack kaffe och socialiserade lite med övriga personalen :) Gjorde även livräddningsutbildningen igårkväll. Det var den vi skulle ha gjort på utbildningsdagarna som var innan jobbet började. Men då hade jag ju inte med badkläder :P

Nu ligger jag i Oscars säng med ett täcke över mig :) Har lovat hans pappa Hans att hjälpa till att städa lite idag. De flyttar till Herrhagen nu under denna vecka så det behövs att städas. Oscar ringde precis nu och berättade att Hans och var där på jobbet, därmed förklarar de att han inte varit hemma på hela tiden, därför har inte jag kunnat städa för ja vet inte vad jag ska städa. Men nu ska ja tydligen torka ur köksskåpen lite :) Sen ska ja ta mig en tur in till stan och sen ikväll skulle vi tydligen till lägenheten och tapetsera. Eller jag får väl plocka ur grejer då kanske. Tror inte att de vill blanda in mig i tapetseringen ;)

Ha en bra dag!

New home

Nu har jag alltså flyttat helt. Är hemma hos Oscar nu, men han jobbar :) Haha. Har hjälpt hans pappa lite å packar grejer. De ska nämligen också flytta snart (Y) Bra timing :D

Ska dra till Sunne vid 2 ungefär. Ska bada lite med Pauselius å hans kompis tror ja. Är ledig idag men måste ändå dit då det är personalfest ikväll :P Sen ska jag jobba hela helgen. Lördag, Söndag å Måndag. Så jag ska vara hos Andreas de nätterna eftersom jag inte tar mig hem hit när jag jobbar under helgen. Det går så dåligt med tåg å buss.

Ja, för övrigt har det nog inte hänt så mycket. Var rixfm festival här i förrgår. Fick träffa hagforstjejerna lite + grumstjejerna :) Annars vare väl inte så bra direkt. Bara massa musik som man tröttnar på direkt. Men men :)

Hörs återigen nästa vecka eftersom ja inte kmr ha dator under helgen :)

Hejhej!


RSS 2.0