Hede

Japp, nu sitter jag allså här i Hede hos Mamma. Ohej va skönt de va att få träffa dem igen :) Men gud ja saknar redan alla kompisar, och ja har varit borta i en dag!!
Men ja hoppas att ja kommer må förävligt bra där nere och att ja har mycket att göra, så att ja får tankarna på något annat ;) För när jag kommer hem är jag hel övertygad om att då kommer jag vilja åka tillbaka :D

Idag har vi iallafall varit vid campingen där de har en utepool osv, va riktigt skönt :) Sen har vi inte hunnit med mer, ja har sytt upp nåra jeans till shorts och sen fixat till en kjol.
Imorrn blire nog också poolen, och på tisdag ska vi bara packa och längta oss igenom dagen :) Sen på onsdag morron vid 7 drar vi mot Nyköping, för vi ska tydligen flyga därifrån, trodde det var från Stockholm först men. Flyget går vid 18.50. Så vi har marginal iallafall. Men det tar ju ungefär 6 timmar så. Ser veeeeeeeeerkligen fram emot det, inte.

Ja har också fixat msn i mobilen så att ja kan prata lite iaf med kompisarna där nere. Om det nu funkar där, men det återstår att se. Sen ska vi fixa nåt betalkort därifrån till mobilen, så att ja ringer och skickar sms billigare. För 2 veckor helt utan kontakt med alla klarar ja nog fan inte :) haha, men vi får se det från den ljusa sidan, de kommer bli skönt att kommer hem sen.

Nu ska ja snart ut och spela kubb eller nåt med alla :) Ha de. !

Drar

Tänk nu ni mina vänner, ja åker till mamma nu om ungefär 2 och en halv timme. Sen är jag borta i 2 och en halv vecka :D fatta. Herregud va skönt de ska bli. Men oj va ja kommer saknar alla! Glöm INTE bort mig :) Ja kommer tillbax ;)

Hejdå så länge. Ja ska ha de skiiiitbra, så ha de ni med :D


soldag

Idag ska jag och mina kära vänner ner och bada fram tills 3 ungefär :) Sen hem och göra oss iordning.. ihiiii va kul de ska bli :D

Film

Just ja, jag såg ju även film igår. Kollade först på 8 Mile, och efter den orkade ja inte hålla mig, så ja kolladepå Boys dont cry också :) Båda filmerna var väldigt bra. Och ja kan säga att 8 Mile gjorde så att ja fick upp ögonen för Eminem också, han e faktiskt riktigt snygg :) Tycker jag iallafall.




torsdageeeen

Ja ni, idag ställde jag min klocka på halv 11, tänkte nämligen gå upp och sola lite. Men när klockan ringde gick ja å kolla på vädret, och då va ja inte alls sugen. Vädret var visserligen fint men, så jag sov en halvtimme till, sen gick ja ut och läste i solen :)

Efter ett tag följde jag med Jossi och Emil ner och badade. Sen kom även Josse dit. Och ja kan säga att dessa veckor utan sol gör verkligen att man saknar att bada. Det är ju så ett sommarlov ska vara eller hur ? bara en massa bad hela dagarna.

Sen gick vi tre flickor hem till mig å kollade garderoben efter nåt att ha på sig imorrn, och sen gick vi hem till Josse. Så nu har vi det fixat också tror ja :)

Jag och pappa målade också lite på huset efter de, och sen drog ja och Josse iväg på speedway, och så mötte vi upp Jossi :)

Det har varit en trevlig dag, MYCKET trevlig dag, eftersom vädret ligger på topp :) Ser verkligen fram emot dessa två kommande veckor i Tunisien, men sol och bada VARENDA dag :D

Imorrn är de kolsnäs och jag är tagggggggggad :)





gräs

Igår lekte jag med min underbar vän Emma :) Vi gjorde inte alls mycket, cyklade och åt glass. Sen på kvällen hade vi inget att göra, men vi ville ut, så vi målade lite på huset.

Och idag har jag och pappa målat ännu mer. Har baksidan kvar nu, men ett problem, då varken jag eller pappa vågar stå längst upp på stegen å måla. Så vi måste hitta nån som kan hjälpa oss :P

Jag har även varit och hälsat på farmor och farfar. En sista gång nu innan jag åker. Herregud, känns som att ja kommer vara borta i evigheter :O Men de blir ju nästa de, för när jag kommer hem kommer jag att börja flytta direkt och sen börjar skolan veckan efter.

Nu sitter jag iaf och äter grönsakssoppa, och så tänkte jag se en film. Men jag vet inte vilken.,

Boys dont cry eller 8 Mile ? :) Jaja, lutar åt 8 Mile, för har redan börjat kolla lite på den.

Ha de










minnen

Okej, igår var det en hemsk kväll. Med känslor som svällde över och tårar som rann. Men det hör väl till antar ja.
Bättre idag iallafall, vet inte varför, men jag får såna attacker bara ibland, när ja saknar vissa..

Jaja, det regna ute idag så de gör ju inte saken bättre heller. Men jag ska iallafall umgås med Jossi idag, och ja tror vi ska försöka pallra oss iväg och träna. Känner verkligen att orken ligge så lågt den bara kan nu, men ja får tvinga mig :)

Sen äre kolsnäs till fredan som jag ser fram emot, och på lördan åker jag till mamma!
Så denna vecka ska ja bara umgås med kompisar, eftersom ja kommer vara borta ett tag sen, så ja tror dagarna kommer att gå fort :)

ha de !







those moments

Vissa stunder saknar man mer än andra



LARS

Aaa igår vare ju en helt underbar konsert vi fick se då :D Kan ju fortfarande inte alla låtar men, va bättre än för två år sen, då kunde jag ingen :D Lite fest eller va man ska säga efteråt, och det var folk överallt. Men jag somnade bra ändå :) haha.


day

Idag äre LARS WINNERBÄCK :D och jag kan knappt vänta. Det är många av oss som ska tälta över där, och först när jag frågade pappa om de fick jag inte. Men sen ringde han till Emmös mamma, och så ändrade han sig. Så tack till Emmas mamma där ! :D Nu är jag väldigt glad att jag fick följa med :)

Vi ska åka iväg innan tre, så jag ska väl i lugn ro ta mig en dusch osv. Tror att vi ska iväg å handla lite också.

Ha en bra dag, för de ska jag ;)

Innan mörkret faller

Jag har nyss varit och gått i vågbacken. Helvete va svårt de va å hitta denna gången. Fast de kanske berodde på att ja inte var så uppmärksam. Men ja tog iallafall den gula (5 km) sen tog den slut och då fick ja gå in på den blå ( 7 km ), sen kom jag in på den gula igen, och i slutet kom jag in på den röda. Haha, så jag vet inte hur långt jag gick :)

Jag ska alldeles strax äta mat, sen duscha och göra mig iordninge litegrann, inför klassfesten ikväll :D Vi ska vara i störtis sommarstuga (där vi var på midsommar). Ska bli himla kul, för ja tror att nästan alla skulle komma. :)
Vi ska grilla, och så tror ja vi ska ta med bl.a. kubb och sånt,ha de trevligt :D


Glassbilen

Tänk när man var liten och hörde singnalen från glassbilen, det var väl det lyckligast ögonblicket den dagen då iallafall. Herregud, :) och man köpte glass varje gång också, eller jag gjorde iaf.
Men nu bryr man sig inte längre. Synd, skulle va kul å va som när man var barn igen :)

Har precis kommit hem från ett pass på styrkan med Jossi, och vi ska senare hem till Josse och sova över där :)

Ha en bra kväll, för de ska vi ha ! :D

Måndag


Har just varit till sjukhuset och fått min andra twinrix spruta.
Det är en vaccinationsspruta mot hepatit A & B. Första gången ja fick de kändes de inget, men denna gång fick jag ont i armen nu efter.. hoppas de inte håller i sig bara. Mamma hade ont i flera dagar efter sin, så ja hoppas inte jag får det.

Men det är iallafall inte länge kvar nu! och sprutorna påminner mig ju bara mer om att vi åker snart ;)

Nu kommer Jossi hit när som helst, ingen aning om vad vi ska göra. Blir nog inte så mycket eftersom vädret är så himla dåligt. Men men.


Styrkan

Jag har precis kommit hem från ett pass på styrkan nu, och jag har ingenting planerat idag, så det blir nog bara en heldag med film osv.
Finns ändå inte mycket mer man kan göra när det är sånt här väder ute. Inatt vaknade jag flera gånger av att det lät som att det var storm ute, men det var regnet som lät så mycket :P

Nu är det inte länge kvar tills jag drar iväg. Vi ska ju åka på onsdagen den 30 Juli, men jag ska förmodligen upp till mamma på fredan eller lördan innan. För det blir lättare än om de ska hämta upp mig nånstans på onsdan. Så då får jag lite tid i Hede med mamma och Markus. Jag har föresten inte sett honom sen.. hmm i början på maj tror ja, så jag saknar honom jätte, jätte, jätte mycket :(  Men snart så !

Ha en bra (regning) dag.

Kläder

Bilder på kläder osv som ja inte orkat lägga upp :)



Karlstad

Ja igår vare alltså Karlstad och rix fm som gällde :D Och det var himla himla himla kul, även om jag fick väldigt ont i ryggen av att stå så länge och så trångt. Alla artisterna var bra tyckte jag också :) Så det var verkligen värt att åka dit för. Lägger in lite bilder från det.





Jag fick ju också mitt hm paket igår, men jag hämtade ut det imorse, och jag tyckte verkligen om min nya bikini :)
Sen var jag till karlstad idag igen med farmor och farfar, vi va på nån second hand butik, och ja hitta mig 5 böcker. Tror ja betalade typ 20 kr för alla sammanlagt :D så de va ju rätt billigt. Sen köpte farmor en randig t-shirt och en blommig klänning från gina till mig. Jag har inte orkat ta kort på allt, tog kort på bikinin iaf.


Nu ska jag titta lite på "The happening" sen tänkte jag gå och lägga mig :P

God natt!

Onsdag

Shit, ja vaknade för en halvtimme sen, och de va liiite för sent. Jag hade nämligen tänkt träna innan rixfm. Men jag måste ju äta, och så kan jag inte träna direkt efter ja gjort de, sen ska ja hem och duscha och så antar jag att ja måste äta igen innan vi åker, och det blir lite snålt med tid då.

Men men, imorrn hinner jag inte heller å träna. SKIT
Blir väl som vanligt att ja får träna 2 ggr istället för 3ggr i veckan. Men det är nåt iaf =)

Nu ska jag ner och äta frukost, hejs svejs

Artist


En riktigt bra sångerska är iallafall Kate Voegele. Hon är också skådespelerska i bl.a. One Tree Hill, där hon spelar Mia i säsong 5. Men hon är som sagt artist också :) Några av mina favortier är :
  • One way or another
  • Only fooling myself
  • No good
  • Kindly unspoken
De låtarna är verkligen värda att lyssna på :)

Dagen har jag spenderat med Jessy, och vi har faktiskt inte gjort nästan nåt, hon kom hit och väntade på mig som städade rummet rätt ordentligen, sen gick vi till henne och åt och tittade på tv, och nu på kvällen kollade vi på film med Josse, Jossi, Emma, Anton, Emil och Victor. Vi va roliga och tittade på spökhistorier och var nostalgiska tillsammans ;) Eller iallafall vi som såg den när vi var mindre.

Imorrn är det RIX FM FESTIVALEN i karlstad, och den ska jag på tillsammans med en massa flickor, vet inte alla men de blir några stycken :) Sen på Torsdag ska jag följa med farmor till Karlstad igen :)

Lägenheten.

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på lägenheten, har totalt glömt bort de :) Ser kanske inte så vackert ut nu, men nu är det ju inte våra möbler där och det ser lite tomt ut, men det ska nog kunna bli mysigt detta :D golvet är kanske inte det vackraste heller, men allt kan inte vara perfekt :)

Vägen på sidan av huset, vår dörr :)



Taget från det andra hållet.


DÖRREN :D



Självklart finns de också en baksida, men den tillhör vår hyresvärd, så jag orkar inte lägga upp bilder på den.

Här blir mitt rum :) Det ser mycket mindre ut än det är, dessa möblerna ska alltså ut, och mina ska in :) Sängen ska vara kvar bara.


Detta är Jessicas rum, hon ska ha kvar möblerna :) Förutom nattduksbordet.


Och här är vårt otroligt stora kök! :D och hallen :) haha, men de duger ;)


Nu ska jag ta och kolla klart på National treasure 2, som jag började kolla på igår. Hörs imorrn!





Juni, juli, augusti

Idag har jag än så länge bara hunnit med att träna en liten stund :) Jag orkar inte träna länge alls. Vet inte om det är för att jag har blivit såpass slapp nu när det är sommarlov. Men det är bättre än inget alls iaf :)

Nu ska jag ta och packa in presenter till min kusin Otilia, och sen ska jag och pappa åka dit och gratulera henne :)

Ha en bra dag.

Design



Jag gjorde precis en design till Sara :)
Nu ska jag städa rummet och sen kolla på film med mina vänner :D

Fest

Igår var skulle ja och Josse iväg på fest. :) det började med att vi gick ner till Linnea, vi satt där med henne, Sara, Sofie, Emma och Denise. Spelade kort och hade oss. Sen kom Saras mamma och hämtade alla utom Denise. Då åkte vi till Johan i råda, var där ett bra tag tror ja, sen drog vi vidare till Totte, och där var de också folk :) Och där var vi också ett bra tag, sen drog vi återigen vidare hem till Linus, och där avslutades kvällen väldigt sent :) Men det var ändå ganska kul.

När jag kom hem så fick jag inte sova direkt utan det blev bråk osv. Så nu längtar jag verkligen tills ja får komma till Mamma. Hon behövs.

Jag vet inte hur dagen kommer att se ut idag, det blir nog inte så mycket som händer :)

RSS 2.0