Ingen lust

Jag har verkligen ingen blogglust alls idag, men tänkte i alla fall dra helgen lite snabbt.

På fredag gick jag på stan med tjejerna efter skolan (eller praktiken) och sedan åkte jag och Sara med Ola hem till Hagfors. Väl där drog jag direkt upp till Sättraskolan och spelade brännboll med klassen från nian :) Det var kul att se alla igen, sen åkte vi allihop hem till Särén och spelade spel och pratade.

Lördagen var jag ute och övningskörde med faster, gick faktiskt bra. Dock har jag ju inte gått kursen för att få övningköra än, haha ja vet snabb. Inte hunnit när jag har bott i Karlstad :( Men ska gå den snart i alla fall så jag kan ta körkortet till hösten eller nästa vår.

På kvällen då blev jag firad
av min släkt i Hagfor. Fick en massa pengar! Behövligt, så tack så himla mycket för det :)
Efter firandet blev det lite oväntad fest hos Eric, trevlig kväll!

Igår låg jag,
Emma och Josse ute hela dagen och solade. Drog en pizza på dan annars var vi ute hela tiden.

Idag har jag också varit ute mycket,
hade webbdesign och orientering i skolan bara så jag slutade vid 2. Då gick ja och Louise på stan, köpte mig en klänning/tunika och ett halsband.

Nu gör jag inte ett piss, ska kolla på tv lite nu, ha de!

Snart helg

Denna helg är efterlängtad, vill bara att skolskiten ska ta slut nu! Och nästa vecka kommer gå så grymt fort. Dock måste jag plugga en hel del, men jag fyller år på onsdag och på fredag ska vi också ut. Plus att vi knappt har några lektioner. Sen är det i stort sett sommarlov!

Idag har vi nästan gjort klart hela broschyren, har en sak kvar, jag och Jack ska bli fotade imorn och vara med. Haha, kul å vara med i en broschyr om könsjukdomar? Jaja, man tänker ju inte direkt att de som är med i en broschyr om det har en sjukdom direkt, så jag får väl vara snäll och offra mig.

När vi slutat imorn åker jag mot Hagfors som sagt. Vet inte om de skulle bli brännboll med gamla klassen från 9an imorn? Hoppas på det :) Sen ska jag nog också bli firad under helgen eftersom jag inte kommer hem något nästa helg.

Idag fyller min älskade bror 10 år också! Grattttis! :D

En vecka kvar

Denna dagen har varit väldigt bra, till skillnad från den igår. Ja orkar inte berätta varför den var dålig, de som vet vet :)

Idag var vi i alla fall väldigt duktiga i skolan till att börja med. Vi håller på att designar om en broschyr till alla ungdomsmottagningar i värmland. Det är ju lite kul! Ska försöka göra klart den imorn. Efter det drog jag, Louise och Emma in till stan, jag köpte biljetter åt mig och Sofia till Glada Ankan nästa ondag (min FÖDELSEDAG!) och sen gick vi och köpte mat - bakpotatis, räksallad och kyckling. Vi tog bussen hem till mig, fixade maten och tog med oss en stor filt ut och satte oss på gräsmattan i solen och käkade. Underbart var det!

Nu har jag nyss kommit hem från en promenad med Kenny. Det var bra att han skrev och frågade det för jag hade nämligen tänkt att ta en promenad men hade han inte frågat hade jag inte tagit mig ut, och sen är det ju roligare att gå tillsammans med någon!

Pappa kom också förbi en sväng förut också! Det var kul att se han. För de som vill veta så åker jag hem till Hagfors på fredag :)

Nu - Grey's Anatomy.

Dagen i bilder:

Maten såg kanske inte så god ut på bilden, haha! Men det var hur gott som helst.

Kenny och jag promenerade genom ruds kyrkogård som faktiskt var väldigt fin, och stor!


Bra dag

Dagen idag har varit riktigt bra!! Vi slutade i skolan halv 12, haha. Löjligt tidigt, men skönt var det för idag har det varit kanon väder :) Vi åkte in till stan direkt, köpte oss varsin glass, provade nya Solero Pineapple som var riktigt god, och sen gick vi raka vägen till Pråmen och la oss där. Låg där rätt länge, solade. Tillslut blev det så varmt så vi tog av oss byxorna och låg men dom över trosorna. Kändes lite dumt att visa trosorna så de fick ligga över ;) Underbart med sol iaf.

Nu regnar det tyvärr ute och enligt yr.no ska de regna imorn också. Tråkigt, men jaja. Ska passa på att träna imorn tror jag :) Idag skippade ja träningen för jag är fortfarande lite förkyld. Tänkte att ja skulle bli helt frisk någon gång!

Har städat och tvättat hela eftermiddag/kvällen
så nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng och titta på Dum & Dummare som går på 9:an. Sov gott!


Trött.

Jag är tröööööött. Första dagen tillbaks i skolan, dock är det fortfarande praktik. Men efter att ha gått upp typ halv 9 i fyra  veckor så tog de emot att ställa klockan på 7 idag. Nu bär det snart iväg iaf.. och vädret verkar bli bra idag!

Ibis Hotel

Hahah, någon mer än jag som älskar denna reklamen? Fyfan. Dör varje gång den kommer. "det här är en korridor", "mmm, vilka sköna lakan". HAHA


Helgen

Denna helg har varit väldigt trevlig. Fredag blev bara en slapp vara-för-mig-självdag :) Såna behövs lite då och då. Efter att ha sovit ut ordentligen så tog jag igår 2-bussen till Grums för att förvandla mig till en disneyfigur. Emma har flyttat till Grums för nån månad sen och skulle ha inflyttningsfest. Därav disneyfiguren, hon hade maskerad med disneytema alltså! Jag bestämde mig för Tingeling, det var ganska enkelt så. Gjorde oss klara hos Louise och gick sedan iväg till Emma.  En väldigt bra kväll måste jag säga!

Idag har jag varit rätt seg. Tog bussen hem till Karlstad vid 2, ville vara ute i solen när jag kom hit men visste fan inte vad jag skulle hitta på helt ensam, såna här dagar saknar man en balkong eller bakgård :( Jaja, jag roade mig bäst ja kunde, sen runt 7 kom Kenny till Karlstad så då gick jag till honom och kolla på Sunes sommar. Haha.

Nu ska jag bädda ner mig och somna till Wallander - hemligheten.

Jag, Jocke, André, Louise, Erika och Mansi.

Mulan och Tingeling!


Grums

Har spenderat två nätter i Grums nu, det är därför jag inte har bloggat. Följde med Louise hem på onsdan, vi gick lite på stan innan och kollade efter lite kläder att ha på lördag (Emma ska ha inflyttningsfest, en maskeradfest med temat disney). Vi måste alltså klä ut oss till någon rolig figur. Vi ändrade oss flera gånger men tillslut valde jag Tingeling och Louise ska va Mulan. Måste ju va hyfsat enkelt också för har ingen lust att lägga ut hur mycket pengar som helst.

Idag var också sista dagen på Karlstads Nya Radio. Vi har haft mycket roligt där faktiskt, denna vecka var vi med i radion två gånger, vi gjorde glasstest så vi fick presentera alla glassar. Herregud vad vi har käkat denna vecka. Vi måste ha dragit i oss minst 20 glassar alltså. Men vi klagar inte när alla är gratis!

 

Köpte även en klänning från bikbok igår som jag tänkte ha på min födelsedag som är om ca 1 och ½ vecka. Vi ska ju ut på ankan då. Jag har ju turen att fylla den 2 juni på onsdagen då det är 18 år där. Så då blir det kalas! Blev riktigt kär i denna klänningen iaf, så somrig och fin. 299:- kostade den. Hämtade också ut mitt hm paket förut. Hade beställt en bikini, en klänning och ett halsband. Nu ska jag planera va min dag ska bestå av! ha en fortsatt bra fredag!

 



Nightmare

Släpptes idag, underbar.


Erase

Wow shit. Idag har jag tagit ett stort steg, jag har raderat min lunarstorm. Det var nog på tiden va? Haha.

Minns att det såg ut såhär när man började använda det.


totally alooone

Det är just vad jag är nu. Sitter på radion nu men ingen annan är här. Louise är sjuk idag, Kerry kör buss, Tobben gick precis, Sanna är och äter någonstans och Martina vet jag inte vart hon gick. Haha :) Har inget att göra för stunden men jag tror att Sanna kommer snart och ger mig nåt, annars lär jag gå hem.

Idag då, jo jag ska fatiskt dra iväg på Afrikansk dans med Siri ikväll, nu är det dags att skärpa sig. Förra veckan tog jag mig inte iväg till gymmet en gång, jag var ute på promenad en dag och sprang en dag, men inget annat. Så nu ska jag bannemig dit, sommaren är nära och då ska ju bikinin på för tusan..

Jaja, vart tog det underbara vädret vägen föresten? Ja gillade lördan riktigt mycket!


Fint väder! och mindre fint väder

Nu är jag hemma i Karlstad efter en mycket bra helg i Hagfors. Har haft riktigt kul faktiskt. På fredan gick vi till Eric där det var lite grabbar som satt och stekte på balkongen. Gilla läget. Där hamnade vi resten av kvällen. När jag sedan skulle hem klockan 4 på natten ringa ja pappa för å fråga om han kunde hämta mig, han hade druckit en öl men sa att han skulle ta cykeln. Sagt å gjort, en liten stund senare kom han cyklandes och sen gick han hela vägen med mig hem, söt!

Igår blev det lite lugnare, vi var hos Fredrik där samma gäng var som på fredan. Lite fler kanske men i grund och botten samma ;) Va också trevligt. Alla drog till parken vid 12 ungefär så då gick jag, Josse å Emma hem till Josse och kikade på Crossroads, haha.

Nu ska jag ta tag i min packning,
hade med mig tre maskiner tvätt hem så det är litegrann! Fick också en väska av farmor förut och säkert 20 strumpbyxor, det behövdes!

Lite bilder från fredan:


Marten

Idag har de varit marten här i Hagfors och som vanligt så regnar det. För två år sedan snöade det tillochmed. Förstår inte hur det alltid kan regna när det är marten. Jaja. Jag, Josse, Jossi och Emma gick iaf igenom de lilla som fanns och köpte lite marknadsnougat.

Nu är jag hemma och jag och pappa ska strax käka kräftor. Efter det ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig klar. Brudarna kommer hit och ikväll blir det nog fest i Hagfors. :) Fårse var vi drar iväg, finns ju nåt iaf som tur är ;)

Nu ska jag gå ner och göra klart för käket!

Ha en bra kväll!

Nightmare

En lite smyglyssning på Avenged Sevenfold's nya singel Nightmare finns om du klickar på bilden :) Låter bra tycker jag! Släpps helt den 18 maj.


Eftermiddan

Det blev ingen step idag, den var inställd och istället var det Aerobics och jag var inte så sugen på det. Istället tog jag mig en powerwalk på en dryg timme nyss :) De va superskönt, då fick jag vara ute i de fina vädret också. Gick till sundsta och runt sundstatjärn och sen tillbaks hit :)

Har glömt att berätta att jag har fått sommarjobb också! De va på tiden, dock är det kanske inte det bästa sommarjobbet men man tjänar hyfsat iaf och det är ganska slappt. Jordgubbsförsäljare ska jag vara! Jag fick jobb på samma ställe som Felicia :) Och även Elin ska jobba där. Så jag ska sitta i Karlstads centrum och sälja jordgubbar till sommaren!

Nu ska jag ta och titta på tv lite, eller om jag sätter på ett avsnitt Grey's Anatomy. Fårse. Ha en fortsatt bra kväll!

Bilder från idag:
Såhär proppfull är frysen på praktiken. Snacka om att vi har glass! haha :D

Lilla Ebba la sig på min väska och sov.


Radio

Sitter på praktiken nu. Sofia är här och hälsar på oss en sväng också :) Jag är faktiskt hungrig även om det inte var alls länge sen jag åt frukost. Tur att vi har matlådor med oss plus en HEL FRYS FULL med massa god glass. Så jäkla mycket glass är det. Jag tror vi hämtade över 100 glassar igår. Mums.

Idag vet jag inte riktigt
vad jag ska göra, men jag tror att jag ska dra iväg på step om jag har lust senare. Har ändå ingenting planerat än :) Har nyss bokat biobiljetter till Iron Man 2 imorn också. Jag och Sofia ska gå på den.

Lediga torsdag
och fredag är vi, som alla andra. Så jag åker nog hem till Hagfors på torsdag :)

Ha en bra dag!

Ny vecka

Ny vecka, nya möjligheter. Vi sitter på praktiken och har nyss genomlidit någonting som för oss var ett träningspass. Vi skulle packa om lite rollups, allt satt fast och vi kämpade som fan för att få loss de. Sen kommer Kerry och frågar vad vi gör, så säger vi att det sitter fast. Och han kommer fram och rycker loss de lätt. Ibland känner man sig väldigt klen måste jag säga.

Vet inte riktigt vad
vi ska göra idag, tror vi ska hämta lite glass sen till vårt kommande glasstest :) Annars verkar det bli lugnt. Efter praktiken ska jag hem och sen ut och springa! Hör på de ni. Ska ta bussen vid 7 med Louise så då orkar jag inte åka och träna på gymmet utan fixar det hemma istället.

Ha en bra dag!

Om ändå pengar växte på träd

Ibland får man ideér och min senaste superbra idé är att jag vill till USA och gå på Uproar festival. Mina två största favoritband kommer dit - Disturbed och Avenged Sevenfold. Sen kommer även Stone Sour dit och de är inte dåliga de heller! Jag har släkt i USA men det går ju också att bo på hotell. Men jävlar va kul det skulle vara. Efter sommaren någon gång är det.

JAG VILL DIT.
Sofia - vi drar :)

Det blir ju en himla kul resa
samtidigt som ja får se underbara band. Fan alltså.. är jag knäpp eller? Eftersom jag nu är så jävla sugen på det så har ja kollat runt på hur mycket det skulle kosta. Om vi ska bo hos släkten kostar flyg tur/retur typ 6000:- men om vi bor i Chicago på hotell så kostar flyg + boende ca 5600 :- (Det blir inte lika långt att flyga då, därför är det billigare). Värt att fundera på, absolut.

 

Måste också tillägga att Disturbed, Avenged Sevenfold OCH Stone Sour är aktuella med nya album snart. Lite nyfiken jag är. Disturbed's kommande album Asylum släpps snart! LÄNGTAR.


Helg!

Ännu en liten svacka i bloggandet. Men så blir det ibland när man har annat för sig :)

På fredan hände inte speciellt mycket, körde riktig storstädning hemma i lägenheten när vi hade slutat för dagen. Det behövdes verkligen. Jag älskar verkligen när allt är färdigstädat och klart. Det är så himla fint och fräscht då.

Igår tog jag bussen till Grums vid fem för att spendera kvällen hos Sofia med lite folk från både Grums och Arvika. Kvällen blev riktigt lyckad tyckte jag, hade kul och mina fina vänner var här :) Sov kvar hos Sofia och nu sitter jag hemma hos henne helt själv. Hon stack iväg på hennes kusins (tror de) konfirmation förut. Under tiden har ja städat undan lite i köket åt henne och strax ska jag hoppa in i duschen tänkte jag. Chili (hennes hund) ligger här bredvid och nästan sover också ;)

Tar två bussen till stan och senare kanske det blir en liten promenad ;)

Ha en fin dag!


Torsdag

Just nu sitter vi på praktiken och har en lite surfarpaus. Vi har inte så mycket att göra för stunden. Vi gick nyss ner och köpte oss lite choklad och nu sitter jag med en kopp kaffe. Gott.

Har lyssnat runt lite på youtube och kom in på melodifestivallåtar. Ja gillar inte melodifestivalen så mycket men finns några låtar jag gillar. Gillade bl.a. Timoteijs Kom från detta året och förra årets vinnare Marlena med La Voix var också bra :) Men lyssnade på denna låt nu, och den är faktiskt riktigt fin. Hon sjunger ju så fint!



Fint väder är det ute också, härliga vår! Snart är det sommar också, ännu bättre ;) Nu är det mindre än en månad tills jag fyller år!

Halva veckan har gått

Okej, jag är dålig jag vet. Jag skippade träningen igår trots allt. Vädret blev dåligt, de blev lite småkallt och ja blev då inte så sugen på att dra iväg. Därför unnade jag mig en eftermiddag hemma med en chokladkaka. Men det var inte bara mys, även lite plugg hanns med.

Jag tog sedan 8-bussen mot Grums och Sofia hoppade på vid Tingvallahallarna. Vi hann inte mycket mer än att kolla på Desperate Housewives och snacka lite innan i alla fall jag somnade, haha!

Sitter på Karlstads nya radio nu. Jag och Louise har ringt runt till olika glassföretag för att se om de vill sponsra vårt glasstest. Nu slutar vi om några minuter så jag ska ta och plocka ihop nu och sen ge mig iväg :)

Idag blir det spinning i 30 min för min del och ikväll tar ja bussen in till stan för att möta upp Louise och sen promenerar vi hem till mig. Sällskap över natten är inte fel :)

Ha en bra dag!

Tisdag

Idag fick jag kliva upp tidigare eftersom jag hade tandläkartid vid halv 9. När ja tog den tiden tänkte ja ju att ja skulle börja skolan klockan nio. Men nu är det ju praktik och den börjar 10. Så efter att jag har varit hos tandläkaren tog jag en sväng förbi skolan och hälsa på. Där var det dött, men Siri, Evelina och Felicia var där iallafall :)

På praktiken idag har vi faktiskt bara suttit och lagt in musik i databasen. Dock kan bara en åt gången göra det så vi turas om att göra det och att sitta vid en annan dator och göra ingenting. Tror vi ska spela in lite mer av vårt inslag sen dock, så det blir väl det och sen slutar vi klockan fyra :)

Ska försöka ta mig iväg på Step idag som sagt, verkar som att varken Siri eller Felicia kan följa med så ja blir nog lonley. Men det ska väl gå :) ska bannemig träna varje dag denna vecka! Efter träningen åker jag till Sofia i Grums och sover där :)


Underbar dag

Louise i solen!

 

Vädret idag har varit helt underbart. Jag och Louise spelade in lite av vårt inslag och fick sedan sluta tidigare. Då köpte vi varsin piggelin och satte oss i solen!

Väl hemma så skrev Andreas
sms och ville hälsa på mig, så de gjorde han. En snabbis :) Va trevligt att se han igen!

Jag har också hunnit med att
köra ett yoga pass med Felicia samt en timmes promenad från gymmet hem till mig också :) Skönt som bara den! Imorn ska jag och förhoppningsvis Siri köra Step!

En glad men trött Ida!

Helgen

Helgen har varit riktigt bra! På fredagen blev det en lång festkväll/natt. Började hos Sara med massa människor, drog sedan vidare till någon i dalen, vet inte vem vi var hos? och sen avslutade vi med en tripp till Karlstad för att käka på Mcdonalds. Knäpp, jag gillar inte ens den maten men. Haha. Kom hem halv 7 på morgonen iaf.

Lördan spenderade jag hos min kusin :) Vi åt pizza, kollade på körslaget och även en film innan vi båda slocknade. Mysigt.

Igår åkte jag hem till Karlstad igen, hjälpte Felicia att städa ur lägenheten lite nu inför flytten oså.

Nu sitter jag och Louise på praktiken. Väntar på att en kille som jobbar här ska komma tillbaka från vart han nu är och hjälpa oss att spela in vårt inslag :) Hoppas de blir bra. Senare idag blir det power-yoga och en promenad med Feli!


RSS 2.0