Måndag

Jag tänkte ta och träna nu, eller ja, sitter i sovkläder än, men snart iaf :) Sen vet ja inte om Jessy och ja skulle hitta på nåt idag. Inge fint väder idag, igår va de, men nu blev de sämre igen..

Men som tur är ska de ju komma in värme senare denna vecka, och de tycker jag om :)

Jag lääängtar så till tunisien, men nu är det inte alls länge kvar :)

:)

Igår var en ganska stressig dag tycker jag. Eller mer än vanligt iaf.
Började med att jag och Jossi drog iväg å tränade vid 2, sen när vi kom hem fick vi vänta på att pappa skulle vakna, sen fick jag pengar av honom och så skulle vi dra iväg till telehuset och äta. På vägen dit stannade min moped två gånger (Y) det var nån slang till typ förgasaren som hade släppt, så pappa fick komma och laga den två gånger :D
Jaja, vi kom tillslut till telehuset iaf, och där åt vi båda bakad potatis med kyckling och curry. Jättegott!!
När jag kom hem fick jag hjälpa till att klippa gräsmattan, halva ungefär, för pappa skulle göra sig något att äta.
Efter det åkte vi upp på speedway. Där fick jag sitta och ta det lugnt :) haha

På kvällen så kom Jossi hit och sov över. Vi kollade på Pearl harbor, sjukt bra film :) ojojoj. Men lång var den.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, tror vi ska måla huset, och sen ikväll får vi se :)

Kläder

Saker jag inte skulle tacka nej till



Allt kommer från Forever21.com förutom armbandet. Det finns på Modemecka.se.
Det är inte två olika shorts, bara bild på fram och bak :)

Lars

Jag sitter nu här hemma och lyssnar på Lars nya album Daugava. Lite annourlunda än de gamla låtarna tycker jag, inte lika bra. Men de duger :) Det är ju trots allt Lasssse, och även om ja inte tycker att hans låtar är de bästa ja har hört, så har jag några favoriter, och han e verkligen en bra artist tycker jag :)

Dagen idag har varit bra :) Det har varit finare väder än vanligt, och jag gick upp vid 9!! dock gjorde ja de endast för att jag var tvungen. Hade tid hos tandläkaren vid kvart över 10.
Efter tandläkaren åkte jag hem och sov lite, sen kom Andreas och hämtade mig och så åkte vi till hans sommarstuga i Råda. Och där har vi varit typ hela dagen. Solade i kanske en halvtimme högst. Sen blev de kallt, då lagade vi nudlar och spelade kort. Sen blev de inte mycket mer :)

Nu ska jag nog ta och kolla på en film, finns inte mycket annat man kan göra på kvällarna :P förutom fest då, men jag känner att ja vill nog ta de lugnt ett tag :) Även om jag är sugen på att göra nåt, så blev det så himla mycket fest och grejer på skolavslutningsveckan så :P

Jag saknar mamma och Markus hemskt mycket ! Det skulle verkligen inte vara fel att få vara med dom nu där uppe. Så himla mysigt. Och jag pratade med mamma förut, och då sa hon att de hade varit och fiskat och grejer. Jag som så gärna vill ha en hel familj just nu! Eller det vill jag väl jämt, men nu känner jag att verkligen är i behov av en. Tror jag springer och hälsar på henne imorrn, inte så långt ;)

Ha en bra kväll :)

Mannen respektive kvinnan i mitt liv ;)


1+1

Idag äre tisdag, och jag är faktiskt förvånad över att jag har koll på de :) Brukar alltid tappa bort mig under sommarloven. Alla dagar blir ju så lika.
Idag vaknade jag iaf kl 1 och då gick ja upp och åt frukost, sen gick jag ut och målade huset. Tillslut tröttnade jag på det och nu sitter jag här. Jag tänkte att jag skulle gå ner och göra mig mat :)
Just ja, jag beställe mig lite klädet från hm förut :) Kom på att jag behöver minst en bikini till när vi ska till Tunisien, för då har man väl typ bikini varje dag, och inte så kul att gå runt i en eller två på två veckor, så nu har jag iaf snart tre att ta med :)

Beställt


Skulle egentligen bara ha beställt en bikini. Men de blev klänningen och linnet också :) tänkte att klänningen kunde va bra att ha när man e på stranden :) likaså linnet.

loose yourself

Nu är det måndag igen, och vädret är skit. Att det aldrig kan bli riktig SOMMAR. Är precis som förre året, fint som tusan innan vi slutade och sen blev de bara skitväder. Och det blir säääkert fint väder i slutet av sommarlovet, när jag är utomlands. Kul de.
Igår var ju mina flickor här, och Jossi kunde vara med från början :) Vi satt här och gjorde typ ingenting, sen gick vi till filmbolaget och köpte godis, sen åkte vi hem och kollade på "What happens in vegas". Sen gick vi ut igen, satte oss och pratade och gick hem. Då började det åska, och Emma ville inte åka hem då, för hon skulle ha cyklat till sin farmor. Så hon sov över.

Nu är jag hungrig och ska nog ner och äta frukost =)

Föresten så hämtade jag ut min och Emmas LARS winnerbäck biljett i torsdags :D:D


Söndagen.

Träningspasset är över och nu känns de sådär skönt i kroppen :) och jag behöver inte göra nåt mer idag för ja har redan rört mig tillräckligt :)
Sitter nu och väntar på en falukorv som pappa lagar till i ungnen. Efter det kommer Josse och Emma hit, och det ska bli KUL :) synd att Jossi inte kan vara med, så att fyron blir fullbordad. Men vi klarar oss nog med trion också ;D
Vet inte vad vi ska hitta på ännu, men även om vi inte gör nåt så räcker de att vi umgås :)

Ha en bra söndag!

God morgon.

Idag är det ännu en dag som inte har speciellt vackert väder med sig. Och ingenting har jag att göra heller.
Förutom att jag ska träna, och de ska jag göra snart, och sen ska jag hitta på nåt. För jag har varit slapp hela veckan och typ inte gjort nåt X)

Haré

The day.

AVSLUTNINGSDAGEN



Min underbara klass



Denna dagen grät jag mycket vid kyrkan, så jag e inte speciellt vacker på bilderna :D haha

Midsommar.

Igår var det midsommar, och det var riktigt trevligt :) det började med att jag och Jessy drog iväg till Störtis sommarstuga i malta. De va ingen där, så vi gjorde iordning grillen åså, så att vi kunde grilla så fort som möjligt. Efter ett litet tag kom Victor och Störtis dit, och då satte vi igång å grillade våra hamburgare, och jag gjorde mig även en midsommarkrans, som inte blev så vacker då men iaf :)
Sen kom även Josse, Mattis och Särén. Vi satt ute och njöt så länge det gick, sen gick vi in. Satt där inne och pratade och hade de kul, och när klockan blev ungefär 1 så började vi traska hemåt, men efter ungefär en fjärdedel av vägen så kom Jimmie och hämtade oss, så då slapp vi gå hem :)

Idag har jag bara slappat. Kollade på Oth och lite film fram tills klockan 5, sen hämtade jag Jessy och så drog vi hem till Victor där även Särén var. Vi beställde pizza allihop och kollade på film och tv. Sen åkte vi hem och kollade på en film här. Och nu tänker ja kolla på en till snart. Trevligt liv jag har haft idag , huh ? :D

Imorrn ska jag iaf försöka dra mig mot styrkan och träna, Jossi kom ju även hem tidigare än väntat så jag kan ju alltid tvinga med henne också :)

MIDSOMMAR


shit

Föresten, vi har fått LÄGENHET :D :D
Vi är inneboende på färjestad, fast det är som en egen lägenhet, just för att vi har egen dörr, det enda är att det finns en dörr i lägenhete som går in till han som vi hyr av :) Men det spelar ingen roll, för vi har en plats ute där vi kan ha bord och stolar, vi har varsitt rätt stort rum, vi har dock yp inget kök, jätteliten kokvrå, men det löer sig också :)
3600 tror ja vi ska betala, fatta va billigt ? :D

Sommarlov.

Nu har jag äntligen sommarlov, och det är orsaken till varför jag nästan aldrig skriver längre :) Jag tycker att man ska umgås och vara ute med kompisarna istället för att skriva här. Men nu är det ju så att det inte har varit det bästa vädret direkt..
Ett väldigt STORT skräll att det är superfint precis innan vi slutar, och sen blire det bara värre.. :S
Men vi får hoppas på att det vänder snart igen, idag ser det mycket bättre ut :) Iallafall utanför mitt fönster, men jag vill inte titta på hur himlen är runt omkring.
Idag ska jag träffa min underbara Jessy :) Hon är och jobbar nu men slutar två. Har ingen aning om vad vi ska göra, men håller det fina vädret i sig så är vi nog ute iaf :)

Igår så beställde jag och Emma äntligen biljetter till LARS wännerbäck :) Och fy tusan va kul det ska bli, jag hade hur roligt som helst när vi va på honom för 2 år sedan, och då kunde jag inte en enda låt :D haha, så jag hoppas att det blir ännu roligare denna gång :)

Ha en bra dag !

Ska försöka skriva lite oftare här ;)

fin dag

Jag har nyss varit och badat i råda med Sara och Emma :)

Vart en fin dag idag, och hoppas på en fin imorrn också. Skolan känns rätt onödig nu kan jag säga :P Men vi måste dit, måste träna på musiken i gropa =)

Från toppen till botten..

3 juni



Tog även kort vid fikat igår :) Där var farmor, Eva, Otilia, Bjarka, Farfar och pappa:P



Sen tog jag ju aldrig kort på grejerna ja köpte i Karlstad, och de va inte mycket jag köpte, men tog kort på mina vita skor ja köpte, som jag ska ha på avslutningen :)

Och sen fick jag till ett kort på mig och Molly förut, :) Ja vet, mycket kort, men det är ju så kul :D och nu när ja äntligen fått en kamera så vill ja ta kort hela tiden :)


Nu ska jag iväg och hämta Emma, och sen åker vi iväg å rider :)
Ha't !




Braaaa

Ja fick min efterlängtade kamera :D im so happy !

PINKPINKPINK

image200
Jag har nyss varit och spelat kubb och brännboll med alla mina vänner :) Provade också nya kameran då, ha rinte ställt in något, men det dög ändå :D


Födelsedag

GRATTIS TILL MIG :D

IDAG BLIR JAG 16 !


Helgen

.. har varit bra! jävligt fint väder och sånt gör en på bra humör :)
Igår var vi vid bystugan, och det var himla kul till att börja med. Va på ett danshumör, så det var roligt :)
Sen på kvällen blev det inte lika kul, men ja åkte hem vid 3 ungefär :P

Idag har jag inte hunnit nåt typ, vaknade vid 11 (?) tror jag. Sen har jag luggit ute och tränat på matteprovet, åkt och köpt en glass med pappa, tränat mer och nu har jag lagt ner det där provet tror ja, de kan hoppa i sjön. fy fan ! det är hel omöjliga uppgifter :S Så jag är stolt över om jag klarar iaf en eller två uppgifter imorrn.

Sedan har vi noprov på tisdan, så ja tänkte ta och träna lite på det nu, för får jag bra på det så skulle jag få mvg i biologi :) så då kan jag lägga ner mig inför detta :) känns skönt. Jag tränar nu för imorrn vill ja inte träna, för då FYLLER JAG ÅR :) göttgöttgött. så skriv grattis till mig nu ;)

Hoppas ni har haft en bra helg iaf, hejs så länge :)

RSS 2.0