Nära

Nu är jag tillbaka med lite uppdatering igen :-) Och den här gången så är det grymt nära studenten. Jag har en och en halv vecka kvar i skolan. På onsdag åker klassen till Stockholm för att träffa Emma Svensson från Rockfoto. Hon ska fota oss osv, sedan ska vi ut och käka tillsammans och sedan åker vi hem igen på kvällen. De ska bli riktigt kul, det är nog första gången som hela klassen gör någonting tillsammans.

Just nu sitter jag hemma i lägenheten och tittar på Mästarnas mästare. Förut idag var jag hos Jonas och vi åt lunch tillsammans med Pia, Erik, Maria, Pär och Jonas mormor, farmor och farfar. De va riktigt gott! Han skjutsade sedan hem mig när han skulle iväg och träna.
Jag har varit nere och "storhandlat" lite idag. Var helt tomt i både kylskåp och skafferi. Efter att jag handlat så gjorde jag lite kycklingstroganoff och snart ska ja avnjuta lite mörk pistagechoklad som jag också köpte.

Förra helgen följde jag med pappa till Gardermoen för att titta på dragracing. Jag har varit med på det förut men det var när jag var liten. Därför tänkte jag att det kunde vara kul att följa med och uppleva det nu när man förstår lite mer. Och det var mycket häftigare än jag minns :-) Både jag och pappa blev helt saliga när Top fuel-"bilen" körde. Tyvärr var det bara en sådan med, men jävlar va den dundra. Haha!

Har inte så mycket nya bilder men ja tog ändå några när vi gick runt i depåerna och kikade på alla bilar som var med :-) Så de bjuder jag på.


Top Fuel-bilen på bilden nedanför!


Motorcykeln till höger hade en v8 motor och var så jäävla fet. Haha, kolla skillnaden på storleken.
Död

Min blogglust är det. Död alltså. Men så är det. Tänker inte lägga ner bloggen i alla fall för det är ändå skönt att ha den att skriva av sig på lite då och då. Och sen är det kul som minne!

Men vad har hänt sedan sist då? Jo jag har haft en underbart påsklov som innehöll det mesta. Resa till mamma och bror, umgåtts med min underbara pojkvän, hängt med mina fina vänner och även en festkväll som hette duga!

Just nu är det ganska lugnt på praktiken också då vi väntar på att få nya uppdrag. Dock vet jag inte riktigt hur dom har tänkt att vi ska hinna det då vi endast har denna vecka ut och nästa vecka kvar. Men vi kanske får något litet, vem vet :-)

För tillfället så är jag hemma i lägenheten, har plockat undan lite här sedan jag tvättade igår och sen har jag bara legat i sängen och latat mig med serier och filmer. Har en lite förkylning i kroppen så jag ville bara vila och ta det lugnt idag så kanske jag kan träna imorgon!

Just nu så tittar jag på filmen The next three days. Handlar om ett par och deras son. Kvinnan blir anklagad för ett mord hon är oskyldig till och mannen har bestämt sig för att rädda henne ur fängelset. Bra än så länge :-)

Förhoppningsvis kommer Jonas hit sedan så jag får lite sovsällskap, annars får jag nana med mina björnar inatt ;-) haha. Imorgon ska jag till Nobelgymnasiet och vara modell åt Denise som ska göra håruppsättning!

Bild från när jag var hos Mamma och gosade med Markus ena marsvin Blixten!


RSS 2.0