karlstad

snart drar ja å emma till karlstad :) ska prya där hela veckan, på klippoteket. inte de ja helst ville göra direkt men, hittade inget annat, så de får gå :)
sen på helgen, kommer mamma hit ! usch va kul :) har inte sett henne på en månad nu, så de ska bli skönt.
sen blir de nog byn på lördan också :) förhoppningsvid iaf. får se.

feels like i'm drowning

idag har ja vart me emmis :) de va mkt trevligt, vi va här först, satt mest å pratade då, sen åkte hon hem på lunch (; då åt även jag, sen drog ja till henne. sätt där å prata liiite, sen kolla vi på filmen Enough, fyfan va bra film. men blir så jävla arg när ja ser sånt där :S
aja, sen gick vi ner och kollade på innebandy :) dom vann med 6-5 mot arvika tror ja.
sen åkte ja hem, och imorrn ska ja vara med emma igen :) tror vi ska gå runt sjön, kanske låna Smala Sussie av josse, och sen på kvällen får vi se om vi ska iväg till eva och va barnvakt, och så kanske ja sover kvar där :)
haaaaaaa de

poison

idag har de vart en slappdag, elr har städat mitt rum då men, annars. för ja har inte gjort något, knappt varit utanför dörren.
har också varit lite jobbigt ikväll, trodde att ja inte skulle tänka på de så mycket, och de har ja inte gjort heller. förens ikväll, de e nog bilderna och låtarna som framkallar allt. så jävla jobbigt.
när ja tänker tillbaka så bara... GAH! :(

men nää, ska va positiv. hur fan de nu ska gåå. jaja, har inte mkt annat å göra.

någon som kan ge mig ett nytt hjärta? som inte känner såhär.. och en ny hjärna, som tänker på annat . aja, hör av dig om du har de ..

never fading rain

idag har följde ja me emmis hem från skolan :) vi åt mat och prata lite, väldigt fint rum å så hade hon iaf :D
sen åkte vi till mig, kollade på barnyard å åt lite glass !
sen prata vi åter lite å satt vid datooorn.
nu gör ja inge, ska krypa ner snart, imorrn blir de STÄDNING. fy fan va ja hatar mit själv och mitt stökande.
hej är det jag som måste storstäda mitt rum minst en gång i veckan för å kunna bo här? aruidag känns allt både bättre också sämre. beror på hur jag tänker.
vissa saker kommer alltid leva kvar, alla minnen. men det är inte ens ngn idé att jag försöker radera dom nu, för det är näst intill omöjligt.
men kan ju iaf försöka göra något, som att tänka på något annat, tänka positivt. det hjälper.
känner mig faktiskt rätt fri om jag ska vara ärlig, nu behöver ja aldrig vara orolig över nått, fundera, elr vara rädd för nått. behöver inte heller sitta vaken och vänta på den där telefonsamtalen som nästan aldrig kom.
men finns dåliga saker också som sagt...


falling

de känns som att ja bara faller.. inget kommer blir sig likt.
du fanns i mitt liv, och allt jag vill är att ha dig vid min sida


It's a hard thing, faking a smile, when I feel like I'm falling apart inside


jeoo

klar me designen ;) fast ja gjorde faktiskt två! denna och en rosa, men den blev föör rosa. så den ville ja inte ha. men jag sparade den iaf (; nu, över till matätning och städning!

sing to me

idag mår ja bättre.. men det är dessa förbaskade jävla jobbiga nätter som förstör allt. och alla dessa kommentarer, och ibland de kommentarer som jag aldrig får. de måstemåstemåset bli bättre. men just nu, orkar ja inte.
för några sekunder ibland känns det som att jag inbillar mig allt, att det inte är så farligt som ja ibland tkr. men sen kommer den där känslan och jag blir besviken och ledsen igen.
FY FAN, va lett jag är på dig.

för övrigt så är de måndag idag, skolan,
fick iaf klart en so sak, som ja tyckte jag hade skrivit ganska mycket om, sen fick ja också redovisningen i svenskan klar. om svenska rally (; gick bra.
fick reda på av emil att vi hade läxa i franska tills imorrn, han erbjöd sig å kolla över med boken å så. men ja tacka nej, ja orkar inte med franskan, de får gå som de går.

måste också städa mitt rum, ja fattar inte hur jag, ida hallén, kan va så förbannat bra på å dra ut hela min garderob på golvet bara under ngr dagar :O
men det är väl ännu en bra egenskap som lever i min "lilla" kropp.

har också fått praoplats, tror jag :) om emma vill så,
typ klippoteket i karlstad, frisör alltså:) tror de va nått me sminkning där också, men de märker vi nog.
ska ringa någon och prata mer, men de gör jag imorrn.
fick också bo hos carina, hon ringde igår. så då va de klart också (;

nej nu, ska ja sluta skriva och antingen göra en ny design, elr börja städa, va blire ? tror ja tar designen först. den är nog viktigast ;)
haha. jaja, städningen blir nog av senare den också. för detta orkar ja inte me å ha på golvet.

..

varför låtsas du att allt är som de ska? när egentligen ingenting är bra..

i'm so sick of it!

please let me stay

idag, har ja varit me lilla anna :) vi åkte hem till henne å lagade mat, falukorv å makaroner (; sen åt vi lite av snickersen som hon å josse bakade igår :D inge fel på den inte.
sen drog vi hem till mig, ja bytte om till riktigt många tröjor, sen åkte vi och erik å erik till tallhult å kolla på speedway :D va väl trevligt,
såg en lite sötis till ugne där cokså. gick bakom han, och så kolla han bak på oss, kolla ett tag sen sa han bara "mordin"med en söt liten pipig röst, ja höll på å dö x) fan, SÖTSÖTSÖT
åkte sen hem :) och nu sitter ja här. äter ostkrokar ,
imorrn är de äntligen fredag :D och de betyder helgen ;)
ska dra till sebban efter skolan (; är väl där ngn timme sen åker vi ner till jonas, är där och sen tror ja vi ska till parken å kolla lite där å så :)
sen har ja stalljour på lördag !!!! dööööö. usch, ska upp vid 7 (Y)
sen på söndag vet ja inte va ja ska göra, och inte på dagen på lördag heller föresten, eftersom stalljouren slutar vid 12 ungerfär ;)

pärlemor

har inte gjort nått än så länge, känns som en händelselös vecka :]
igår va visserligen emma med hem, och vi va förbi vid norbergs på vägen hem och ja hitta en tröja/tunika.
sen va vi också i stallet å kolla när min grupp red (ja får inte rida för äter pencillin, döö)
och emma ska börja rida igen också :) hihi
idag skulle ja å pappa ha målat, men de regnar så vi kunde inte de .. både bra och dåligt, orkar inte måla, men måste göra de ngn gång så.
tror att de blir parken till helgen också, men är inte säker. verkar inte som att så många ska dit .:S men ja vill dit ! vill vill vill.
nyss kollat på desperate housewives föresten, från igår, som lilla söta farmor har spelat in åt mig :]
vet inte vad ja ska göra sen, blir väl å lata sigh.
AJUSTE, hade soprov idag. uschuschusch säger ja bara, hatar monicas prov. fattar inget av dom sista frågorna, elr fattar kanske ja gör. men ja vet inte svaren , x)
israelerna (?) palestinierna (?), fyyya. har ja inge minne om att vi hade pratat om? nej just de. bajs,
men kanske får g eller vg om ja har tur (; men mvg kan gå å dö, för de får ja inte..
men men, va inte noga. känns de som nu, hah!

längtar så..

built this way

idag har ja inte gjort ett skit, har slappat. kollat på svarta hingsten faktiskt (; åh va ja älskar ljudet av hästkapplöpning (?) hah, elr va man ska säga. de låter så jävla härligt :)
jaja, vid 4 åkte jag till farmor, hade blivit bjuden på mat :)
va ingen spec mat direkt, spaghetti å köttfärssås. men är de farmor mat så är de, hah!
och imorrn är de ju skolan, har inte varit där på en vecka nu så känns konstigt å gå upp... men samtidigt skönt, har haft många sysslolösa dagar nu ett tag , så nu är de på tiden att ja får ngt å göra. och känna mig lite social :D
nej nu ska ja ta åå.. ö.. inte göra nått, men sluta skriva iaf (;

ät mig stig-helmer

sov hos sebb inatt :) kul å se han igen, fick ju aldrig se honom förra helgen eftersom ja va sjuk :/
och idag är de 3 månader :) hihi
och så är de byn också, och egentligen vill ja nog dit, för jag har inget å göra hemma. men ja vill inte lägga ut pengar på de, sen har ja inga kompisar som ska dit nyktra, och det vill jag va, så därför blir ja hemma :)
frågan e bara vad ja ska göra. men de blir väl nått.
imorrn har ja inte hlr ngt å göra.. hah, seg helg (: pappa tvingar mig väl å måla elr nått. fårse


nothing is impossible

idag har ja faktiskt umgåtts me jessy, doktorn sa att ja skulle vila mig å va hemma från skolan, men hon sa inget om att ja inte fick hälsa på folk. och va kan de skada om ja sitter hos jessy ist för hos mig? tkr inte de e farligt, så ja drog dit vid 1-2 ngn gång. drog å köpte färg, åkte hem å åt och sen färgade ja henne :) blev bra, hon blev svart.
sen gjorde vi inte så mycket, kollade på en film å satt, sen kom keith också, han skulle sova där. sen kom också robin å va me. hittade en jättesöt kissekatt,
sen gick vi till jessys pappa, elr åkte moped ^^ satt där å prata,
sen åkte ja hem :)
imorrn hoppas ja att ja kan åka till sebb åå sova där :) ska bli trevligt.
annars ja har inge fler planer, elr ska försöka göra ngn uppsats, eftersom de inte blev de idag ^^
ska kolla på en film nu sen sova tror ja , natti.

hear me

vaknade 20 i ett idag (: jävligt skönt å sova länge, har gått upp innan halv 10 varenda dag sedan förra helgen, även fast ja varit sjuk har ja vaknad halv 8-8 elr nått.. :S
jaja, pratade me pappa igår, och han ska köpa en kamera åt mig, den silvriga som jag visade i ett tidigare inlägg :) elr han ska betala halva, men han sa att ja kunde fråga mamma om hon ville betala en halva också, för då behöver ja inte betala nått :D den kostade ju bara 600 så 300 kr var va ju inte så jättefarligt iaf :)
sen fick jag också ett par nya hörlurar till mobilen av honom häromdagen , tacktack .
mina andra var trasiga, elr en funkade bara, den andra va de skitdåligt ljud i. så de va inge bra
sitter här nu, ska stäääda tror ja. sen kom josse nyss förbi med en hög läxor och skit.
två uppsatser och prov till onsdan (Y) myys, blir till å sitta med imorrn de, för idag måste ja som sagt städa undan här.den blev de då :)

reaching

hemma nu (; gick bra i karlstad. fast väntetiden var lite längre, men fick för det mesta sitta själv utan pappa. gick in utan honom för han leta parkeringsplats, sen hitta han inte dit han skulle inne på sjukhuset(Y) men de gjorde ja (;
jaja. doktorn peta å så i halsen men sa att de såg bra ut,
men jag ska ändå vara hemma från skolan hela veckan, för jag har hög infektionsrisk elr nått, och så får jag inte anstränga mig utan ska vila så mycket som möjligt. låter bra (; elr ngn dag , sen blir de väl drygt..
men kan nog dra hit ngn kompis en dag efter skolan som kan snacka med mig å så (; då anstränger jag mig inte,
fast sen vet ja inte om ja får gå till byn till helgen =/ drygt de, sen får jag nog inte rida nästa veckan :O usch, de e så jobbig å hoppa över, för de är ju bara en gång i veckan så..men men
efter sjukhuset åkte pappa å handla och ja träffa sebb å emil :) fick följa med dom till deras fina etta, mysigt. hade blommor och allt, haha. satt där å kolla på tv i en halvtimme elr nått, sen hämtade pappa mig igen :P
lyssnar på avril - when you're gone nu (; sååå bäst. fast finns ju fler me henne som e lika bra men, en av dom bästa , höhö

det är 11 september idag också :O men inget gick fel.
so long !

much better

idag är jag mycket bättre :) förutom att jag har lite ont i halsen och att jag inte riktigt kan öppna munnen så bra än så känner jag mig frisk. och ett plus till är att jag inte smittar (;
så nu gott folk får ni snart se mig igen.
va iväg till sjukhuset här i hagfors igår, en doktor kollade på mig och tog prover,
sa att ja hade väldigt hög infektions nånting, jaja.
nu va de inte farligt, men om man hade väntat hade de blivit farligt.
dom skickade mig till karlstad och sa att dom trodde jag hade en böld i halsen så dom kanske skulle ta bort den.
jag, farmor och farfar åkte till karlstad.
där inne på sjukhuset gick de faktiskt himla fort. doktor tittade skitsnabbt och sa sen att de va en halsböld som han skulle ta bort, han sprayade in bedövningsmedel i munnen, sen gav mig ngr sprutor.. ( :S:S:S) sen tog han en skalpell (?) och skar :S och vad som kom ur denna vill ja inte tänka på. fya va äckligt de va, fick de ju i munnen också (Y) fast spottade direkt men. huumejja :S
jaja, nu e de över, får ja hoppas. ska ju dit idag också .. och har det kommit tillbaka måste dom kanske göra lika igen. men får hoppas på att det är bra, som sagt, känner mig ju mycket bättre nu så.
pappa ska å handla också i karlstad, så tror ja är hos sebb och emil under tiden :) göttgött
aa, igår efter vi hade varit vid sjukhuset åkte vi till skokanonen också, farmor köpte ett par fejk-vans till mig, skönt å ha ett par skönisar till å gå i (; även om dom kanske inte är så inne just nu. men who cares ? q;
hm, idag blir de nog inga roliga kläder å sånt åt mig, åker ju med pappa. men har ja tur så får jag nog en baguett av honom från burger king, och de tror jag att ja får (Y)

sjukis.

aa igår då, så åkte vi ju till filipstad. trodde de skulle va konsert ja, men de va direktsänt från en konsert i London. så vi satt i en biosalong å kollade. typ världpremiär på åå filma och skicka genom satellit elr digitalt elr va dom sa :S :P haha, jaja. sov i bilen hem och sen somna ja direkt ja kom hem.
vaknade idag av att ja inte mådde bra, men drog iväg till skolan ändå. halva klassen va sjuka typ, och den hälft som va kvar hade ont i huvudet elr halsen elr nått. så då är de inte så konstigt om ja mådde dåligt också.
när ja kom hem gick ja åå la mig, sov ett tag, sen kom eva med alvedon och halstabletter, en halsmandeln har svällt upp så halva halsen är täckt :S och faan om de e halsinflammation igen, då skjuter ja mig. har redan haft det två gånger på ett halvår nu..
sen kom även farmor förbi med nässpray,
nu sitter ja här. ska nog lägga mig å kolla på film (sova) , sen kommer pappsi hem vid 10 och då har han köpt med dricka och glass till mig. tackitacki.
för övrigt så suuuuger de å va sjuk på helgen.
men förhoppningsvis smittar de inte så mkt, så då kan ja ändå träffa folk imorrn, för nu är ju sebb hemma också, då tänker ja fan inte ligga inne hela helgen utan honom :P
hah, fårse hur de blir.

krya på mig själv x)

i'm with you

idag har ja inte orkat göra nått, elr har städa rumme lite. låg en stor cirkel mitt på golvet fullt me kläder. men den e borta nu (;
sen kollade ja på 24 och åt nudlar, sen somna ja och sov i ungefär 1 ½ timme, sköönt.
sen har ja inte gjort ett skit, kollat på kläder nu.. och aa, ojojoj va ja vill ha pengar .. :(
2 must haves :

image37 image38

VILLVILLVILLVILL ha !

tisdag

idag va de en himla dryg dag i skolan. emma va sjuk också, hade tydligen ramlat av hästen igår så hon fick hjärnskakning :S usch, läskigt. men nu är det bra med henne iaf :)
va också och red idag, och jag red LURIKA. gå å dö säger ja bara, förlåt. asså ja hatar inte lurika, men ja hatar å rida henne. kan verkligen inte, åå ja slet som fan. hah, fick kramp i armarna flera gånger, så tillslut gav ja upp. va gråtfärdig på hästen. så ja skrittade omkring när alla andra travade xD men ja red iaf igenom hela lektionen (; och de e fan inte dåligt.
nu är ja väldigt trött, så ja ska gå å lägga mig :)
imorrn ska ja, josse å jossi ut å springa tror ja :P trevligt,
sen på torsdag ska ja med till filipstad me pappa å eva, tydligen ngn konstig konsert med David gilmore (en från pink floyd) fast de e ingen riktigt konsert, är typ världens första krumelursändning, xD kmr itne ihåg va de va för slags sändning. men nu är ja tyst, berättar på torsdag efter ist när ja vet va de va :)
hah, natti natti..


why can't you just be yourself ? i'm sick of you.

tjoohej

idag har ja inte gjort nått (: elr har lagat våfflor sörrni,
sitter nu och kollar runt efter en passande kamera för tillfället :p
har ingen som funkar, så de enda ja har åå ta kort med e min mobil, och de blir inte så bra kvalité direkt.
så även om de är tomt i plånboken, elr har 650 på banken men dom villl ja spara tills karlstadxD) så ska ja nog inhandla en ny kamera q;
ska fråga papps om han kan lägga lite också x) tkr han kan göra det ja. har hittat två st ja vill ha :


Denna va finast, kostad ~680 och så va de 12 megapixel(: men ingen zoom.sedan denna då, va inte så fin, verkar som en b-vara mest. men den kostade 600, och pappa har haft en sån och sa att den va bra :)


men ska jag vara ärlig så hoppas jag på den svarta , slog den silvriga på allt utom priset (: MEN, den svarta va inte "svensk" så måste nog betala frakt på de också ,.. drygt, men men. får se :)

natt

nu ska ja sova (; natti natti

image34

still

jaru, annis kom hit vid hmm.. 2 idag kanske ? ja kmr inte riktigt ihåg :) men men,
åkte hem till henne och drog ut på inlines, men de börja spöregna så vi fick vända, satt å prata lite, sen åkte vi å handla. vela fram och tillbaks i hagfors och letade efter potatisklyftor eftersom lidl svek oss och hade stängt.
tillslut fann vi ngr på domus, drog hem. åkte och kollade på victor och gänget när dom hade fotbollsmatch :) belv 3-0 till dom,
sen åkte vi hem åå lagade mat. kollat runt lite på datorn efter de, och sen drog ja hem.

- heej, jag heter anna  *viftar med armarna*  ^^^^^^^^^^^^
 
aru, vissa är mer och vissa är mindre söta ;)


confidence

denna helg har gått fort, elr har ju iof en dag kvar men (:
på fredag satt ja hemma rätt länge själv, sen tog ja kontakt me jossi å fråga om vi skulle hyra film (; hyrde ; Employee of the month (elr nått q; )
igår hälsade ja på faster eva och bjarka (: bakade äppejpaj, sen pratade vi å sånt,
efter de åkte jag med jessy å handlade :) sen åkte vi hem till henne och så kom de lite roliga flickor (; åt glass, firade jessy och kollade på sjätte sinnet :p
ja drog vid 11 och mötte sebb, åkte hem till mig och kollade på bröllop och jäkelskaper :) mys,
sen somna vi nog, vaknade vid 10 idag ja (Y) och sebb lite senare, kollade då på två ägg i hög(höns)klackat :)
och sen drog han till bussen för ungefär en timme sen, och nu får ja inte se honom förens till helgen :( :P
jaja, idag ska ja vara med anna :D vi ska åka inlines till sjögränd och sen kolla fotboll tror ja ;) kuuul
mysig helg faktiskt :) men orkar inte me skooolan,

och än en gång, jag vill INTE bo kvar här. jag stör mig så fruktansvärt mkt just nu...

RSS 2.0