Skolan

Sitter i skolan och har lunch nu :) Börjar klockan 1. Ska sluta tidigare om jag får eftersom jag idag ska åka till Andreas och vill ta 2 tåget dit :) Imorrn flyttar han till skåne och det dröjer läänge innan jag får se honom igen :( tråkigt men sant. Dock ska jag nog dra med mig några av mina brudar ner och hälsa på han och Mike ;)

Nu, Engelska!

Gammal bild på mig å Andreas :)


Söndag

Nu har jag inte skrivit på ett tag, har inte haft tid och lust. Har hänt en del faktiskt sen sist. Som vissa kanske vet så har jag och Oscar gjort slut. Det funkade inte med hans innebandy och allt. Det blev för mycket, han var nästan aldrig ledig och de kommer att fortsätta så. Så vi satte punkt på det ...

Något roligare var att i fredags följde mina MKK-brudar plus malin med hem till mig :) Vi satt här och festade en stund innan vi drog in till stan på fest och sedan ute :) Var nice. Emma och Louise sov hos mig, allihop i min säng. Aningen trångt ;)

Igår
var vi som tre döda sillar. Orkade verkligen ingenting och jag tror att vi fick lite smådamp på allting där;) Tillslut tog vi tag i oss själva och gick till pekås och inhandlade MASSA cola, loka, glass och frukt :) Hem igen.

Emma
drog hem efter en stund men Louise stannade. Vi köpte pizza och slöade ännu längre tills vi hade så tråkigt så vi bestämde oss för att dra in till stan. Där var de dock inge drag så vi åkte sedan hem och tittade på film :)

Nu har Louise precis åkt hem och jag är nu själv, lite skönt faktiskt men också tomt :P Imorrn äre skolan iallafall och efter den åker jag till Sunne och hälsar på Andreas. Han flyttar tillbaka till Skåne på tisdag :( De vill jag inte.. men men, får se honom iaf =)

/ Ida ♥

Onsdag

Sitter hemma nu och har precis fixat ny design till Emma och Louise :) Tänkte titta på Prison break nu, som vanligt. Har inte så mycket annat att göra. Pappa skulle kanske komma ner ikväll och sätta upp tvn åt mig :) GÖTT.

Köpte Magdalena Graaf's självbigrafi efter skolan också, blev så lässugen och har hört att den är bra. Får ta å läsa den sen innan jag somnar :)



/ Ida ♥

Woops

Sitter i skolan me Emma, Louise å Sofia nu :) Felicia är hemma och är sjuk. Illa.. =/

Slutar 4 idag, så det är en lång dag :p Dock har vi Estetisk verksamhet som sita lektion och det känns som att det är ganska lungt och skönt ämne. Inge plugg på de sättet :)

Glömde också säga igår att min tv äntligen har kommit :D Dock är den nu i Hagfors hos pappa. Men han ska ta och komma hit ner någon dag nu :) Imorrn eller på fredag tror ja. Hujameja va gött me en tv :D

Ska nörda lite mer dator nu sen gå på Svenska B :)

Hej! / Ida

Eftermiddagen

Jag gick till Jessy förut, vi delade upp maten som var kvar sen vi bodde tsm :) (mat som inte bli gammal fort alltså, typ mjöl å sånt) och packade ner det i min väska. Den blev tung som fan så jag tänkte ta buss hem :P Dock skrev jag med Micke på sms och han skulle hem till Färjestad så då gick jag och hälsade på honom istället :) Han bjöd mig på mat och vi kolla litegrann på en film. Sen va han snäll och gav mig skjuts hem, han följde med in och fick se hur jag bodde :) Nu har han precis åkt iväg :P Vet inte vad jag ska göra nu. Kolla Prisonbreak kanske? ;)

/ Ida ♥

NU kommer det

Var bara tvungen att ta kort på våran fina skolväska som alla på Infokomp, oj KLARA gymnasium (som det nu har bytt namn till) fick nu :) Helt gratis. Tycker jag var väldigt bra. Vi har även fått sprillans nya datorer, men stora skärmar åså :) Undrar om våran skola är rik? :O Haha.





Mina vackra pumps också då :)





Orkade inte ta kort på Uggsena. De ser ut som vanliga uggs så det är inte så mycket att se :)

/ Ida ♥

Shopp igen?

Fick min stora lön idag. Vad blev de då? Jo, shopp efter mötet i skolan. Eller ja, shopp å shopp blev de väl egentligen inte. Åt mat med Emma, Sofia och Felicia först. Bakpotatis och kyckling/curry. Sen gick vi till skopunkten. Hittade ett par pumps som jag blev kär i :) Rea va dom på också, och sen ville Emma köpa ett par Uggs, och då gjorde jag också de :) De fanns i min storlek och de kostade bara 200. Så tänkte att ja kanske behövde ett par ;) Emma va snäll så jag fick köpa hennes skor så att jag fick ett par av mina gratis :) Betalade alltså 199 för två par skor :D inte illa pinkat. Lägger ut bilder på de i nästa inlägg :)

Nu sitter jag hemma, ska kolla lite på Prison Break och sen ska jag ner till Jessy en sväng :) Hihi.

/ Ida ♥

Inköpt

Detta köpte jag som sagt idag :) Och som vanligt så är skärmen i min kamera trasig så jag ser inte vad jag tar på :P Men man ser iallafall!



Linne, Ginatricot, 129:-



Kjol på rea från Ginatricot, 49:- Köpte även en mörkgrå :)



Halsband (syns väldigt dåligt), Ginatricot, 79:-


Nagellack, Affection, 25:-

/ Ida ♥

Första dagen

Första skoldagen idag :) Den gick mycket snabbt. Hade information det första och sen hade vi första lektionen i Estetisk verksamhet :) Fick inte göra så mycket mer än att gå igenom massa kriterier osv. Sen hade vi lunch och efter det Engelska B :) Slutade en halvtimme tidigare än vi skulle ha, alltså halv 2 :) Då gick jag, Felicia och Louise in till stan och shoppade lite. Hade inte mycket pengar kvar men ja tänkte att jag får min stora lön imorrn plus pengar av mamma så jag kan göra av med lite. Handlade för ca 450 tror ja och då fick jag ändå två kjolar, ett linne, ett halsband, en nagellack och en bh. Inte illa pinkat va? ;) Kan nog bero på att kjolarna kostade 49 kr styck :D

Tänkte lägga in bilder på de ja köpt nu. Ska iväg till Oscar lite senare men först ska ja tvätta lite och äta nåt :)

/ Ida ♥

Prison Break

Började på säsong 1 i onsdags, var klar i lördags.

Då kör vi säsong 2 nu då :) (Har redan sett 1,2,3 men tänkte kolla om)




/ Ida ♥

Impuls

Bussen gick inte vid 2 utan vid 1 igår. Som vanligt att kollplatsen visar fel :O Om man inte tittar den dagen man ska åka så är de ju fan jämt fel. Som tur va kollade jag i tid nu så jag hann med 1-bussen. Kom till Karlstad och Oscar mötte upp mig i stan (skulle ha varit med Jessy egentligen men blev inte så). Vi åkte hem till mig och åt mat och sen in till stan igen. Mötte upp Hans och Michelle (Oscars pappa å syster) och sen gick vi på bio :) Vi såg Sommaren med Göran. Riktigt kul :) Dock hade jag väldigt höga förväntningar på filmen så den var inte riktigt så bra som jag trodde. Men den dög :)

Efter filmen drog vi in till hemköp och köpa chips och dipp och sen åkte vi hit. Kollade på Hancock och myste hela kvällen :)

Vaknade idag och då åt vi frukost och sen har vi väl härjat runt lite, vet inte vad de blev. Haha :) Och nu har han åkt iväg på match i Forshaga. Ja hade velat följa med, men de va fullt i bilen så de gick inte denna gång :P Fårse vad ja ska göra, behöver att städa iaf. Hade velat tvätta idag men fanns ingen tid.

Ikväll blire sängen tidigt också, skolan kl 10 imorrn!

/ Ida ♥

Eldfesten

Ja.. Eldfesten, alltid en hemskt rolig kväll med massa folk, tills igår. Liksom, vad har hänt? Att vara 17 är ingen höjdare. Fy fan va jag längtar tills jag är 18 nu. Igår var vi iallafall hemma hos Saga först, det var dock kul :) Men sen blir man ju sugen på att dra iväg till parken och träffa lite mer folk. De gjorde vi, men inte träffade vi sådär speciellt mycket folk. Och verkligen inte folk i vår umgängeskrets. Så vi drog tillbaka till Saga. Vi satt där ett tag tills jag blev lite illamående, de fixade sig på toan och sen mådde jag bättre. Dock ville jag hem för jag var grymt trött och mitt partysug var som bortblåst. Så jag gick hem ungefär vid 1.

Idag ska jag åka till Karlstad vid 2 :) Så det är snart. Har legat och tittat färdigt på säsong 1 (Prison break) och tänkte börja på 2an när jag kommer till kd ;) Ska även träffa Jessy då :D KUL!

/ Ida ♥

Tv



Idag
har jag beställt en ny tv. 4039:- går allt som allt på :) Då ingår också ett väggfäste. Superbra :) 32 tums är det alltså, jag tror den kommer passa in perfekt på min vägg :) Ska bli så skönt att ha en tv, en fin tv, plus att jag har 3 och 5 nu. Det har jag inte haft på superlänge.

Nu sitter jag i soffan invirrad i en filt och glor på Prison break. Jag kan inte slita mig :) Men jag var iallafall och hälsade på Josse och Jossi en stund förut :) Snart blir det väl sängen och imorrn ska jag städa lite och även hälsa på faster Eva lite. På kvällen blir de PARTY :)

Nattinatt / Ida ♥


Hagfors

Igårkväll hade jag som sagt hemmakväll helt själv :) Ja åt upp e n halv chipspåse, drack upp en halv flaska dricka (en och en halvliters) plus att ja åt kakor, muffins och nudlar. Snacka om att jag var mätt xD När klockan var tio ungefär ringer Oscar och säger att allting stängde vid elva (han skulle egentligen festa) så han skulle komma till mig istället. När han kommer hade sötnosen köp med sig massa hamburgare från Mcdonalds till både han och mig. Synd bara att han kom på sen att jag inte äter de ^^ Men han åt upp allt själv så vi slapp slänga nåt :) Vi somnade ganska fort när han kom.

Idag har jag åkt till Hagfors, nyss kommit hem från tandläkaren. Har bestämt mig för att skaffa tandställning. Blä :P Men som sagt, det är väldigt lite som är snett egentligen, men får jag chansen å rätta till de tar ja den. Ska iat dra ut två tänder för att få de rakt i nerkäken och sen ska ja ha tandställningen endast där i ca ett halvår och sen ska ja få i överkäken också.

Nu ska ja kolla lite Prison break. Senare ska ja med pappa och handla och ikväll vet jag inte vad som händer, hör av er! :)

/ Ida ♥

Stan

Kom hem för en liten stund sen, har varit på stan idag med tjejerna :) Vi fikade på Waynes och sen följde vi med Louise till Skindeep, hon tog hål i tungan. Duktig :) Nu har hon bara en helvetesvecka framför sig, jag är INTE avundsjuk xD

Oscar kom även hit igår, han bjöd mig på pizza. Så vi satt här och åt upp nästan en hel familjepizza själva :O Okej inte en hel, sparade väl en del också. Men mycket åt vi iaf, haha! Sen gjorde jag ljusa slingor på honom, som dock inte syndes så mycket så han får nog göra en gång till. Sen låg vi i sängen hela kvällen :) Mys.

Nu ska jag bara ha en hemmakväll helt själv, har både chips och dricka hemma och jag tänkte faktiskt ta och börja se om Prison break. Har inte sett hela allt, men pappa får fixa fram de nya säsongerna åt mig :) Men tänkte börja om från början ikväll iaf :) Längtar tills jag får min tv, då jävlar blire gött å se ;)

Nu ska jag diska undan lite, städa bort lite saker och sen lägga mig och må. Imorrn åker jag till Hagfors eftersom jag ska till tandläkaren vid 2!

Ha de :) Hejdå!

/ Ida ♥
Mina fina tjejer :)


IKEA

Idag har jag varit på IKEA hela dagen istortsett :) Farmor och Eva kom hit strax efter elva. Vi satt här ett tag, de fick titta på lägenheten åså, sen drog vi iväg. Fick grymt ont i fötterna och blev trött fort :P

Kom iaf hem för ca en och en halv timme sen. Då packade vi upp allt vi köpt. Handlade för 700 bara till mig, dock hade jag presentkort på 300 :) Har köpt bl.a. lampor, gardinstång, hyllor, köksgrejer, toagrejer och andra prylar :) Blev iaf bra när jag fick upp allt. Känner mig nöjd!

Nu ska jag ta det lugnt ett tag och sen laga mat till mig och Oscar som kommer hit sen :P Blir chili con carne eller nåt tror ja. Mumma :)

Som sagt, ta de lugnt vare ja. Ha de!

/ Ida

Gamla bilder

Kan inte sova så jag kollade på lite gamla bilder från fyron-tiden :) Haha, fan va sjuka vi va :P Riktigt snygga också för den delen ;)


Jag, Jossi och Josse bakar kladdkaka. Tror detta var första dagen i åttan :)

Vi tre vad och åt pizza och handlade gott. Mars -07



Tältning i juni -06

Tältning Augusti -06

Övernattning hos Josse Juni -06

Tältning Augusti -06


Övernattning hos Josse september -06

Tältning Augusti -06

Lite kul att se faktiskt ;) Men nu ska jag nog försöka sova. Som sagt så kommer ju farmor å Eva tidigt imorrn :)

Nattinatt! / Ida

Pinecitrus

Idag har jag varit inne i stan och träffat Anton en sväng :) Han skulle köpa kostym till ett bröllop, så jag fick vara med som sällskap och smakråd :) Haha. Sen åt vi mat i duvanhuset och sen kom även hans mamma som smakråd. Efter de åkte han hem och jag gick å köpte lite nödvändiga saker på hemköp och sen även lite smycken på Åhlens :)

Sen tog jag bussen hem, lämnade alla saker och bytte om. Drog ut och gick i skogen ett bra tag :) Och nu har jag varit hemma en halvtimme kanske, fick duscha av mig lite snabbt. Senare kommer antagligen Oscar, han tränar nu men ja hoppas han pallrar sig hit sen den skiten :)

Imorrn kommer farmor och Eva tidigt. De skulle vara här vid 11-halv12. Men men, bara att dra sig upp, skönt ändå att gå upp tidigt för då får man så mycket gjort :)

Nu ska jag kolla lite på family guy och invänta oggepogge :)

Hejhej!

/ Ida

Bilder

Nu har jag tagit några bilder. Dock väldigt svårt att få bra eftersom min ruta på kameran är paj så jag ser inte vart jag tar kort .. Men det syns ju lite iaf :)









Har inte fått upp hyllor eller gardiner dock. :)

Nu sitter jag och äter köttsoppa, har precis läst nästan 200 blogginlägg som tog två timmar. Så går det när man skjuter upp läsningen några dagar :) Haha

/ Ida

Lägenhet

Sitter nu i nya lägenheten :) Flyttade allting igår, gick riktigt snabbt och smidigt. Dock blev det skitväder när vi kom till kd, blev bara värre och värre. Jag tänkte inte på det utan plockade och hade mig här och pappa åkte hem. Sen kom jag på att jag var tvungen att handla. Tro inte fan att pekås hade stängt då. Haha, jättebra. Så jag fick ta bussen till wallinders och sen hem i regnet, utan paraply. Sen när jag kommit hem så skriver oscar och säger att han har ont i huvuder åså och hans pappa ville inte skjuts hit honom, så då vare bara att sätta sig på bussen igen och åka dit.

Vi gick iaf och köpte godis och sen hem till Oscar. Jag var supertrött så jag somnade ganska tidigt.
Imorse blev vi väckte av hans far, Oscar skulle på träning vid tio, så då tog jag och gick hem. Nu har jag precis duschat och ska ner till pekås och handla lite igen. Köpte bara bröd och sånt igår :)

Sen kommer Oscar igen tror jag. Ha de!

/ Ida

De kommer in bilder på lägenheten när jag är klar.

Miss America

Jag är nu hemma i Hagfors, väntar på att min dryga far ska kliva upp och hjälpa mig bära ner sängen. Ska ju som sagt flytta så jag håller på å packar nu. Men sängen kan ja inte ta ner själv :)

Igår var det faktiskt riktigt trevligt :) Jag gick till Josse och där va Emma och Josse, Jossi kom också lite senare. Vi fyra gick till Sara och sen kom också Saga och Emma :) Alla vi gick till nöjesbutiken och köpte lite godis och dricka sen tillbaka till Sara :) Sofie och Marie kom också och vi alla spelade spel :) Kommer inte ihåg vad spelet heter men man ska iaf vara två och två och den ena ska beskriva ett ord för den andra. Alla vet nog vad jag menar :) Efter spelet satt vi och tjöta ett bra tag. Kom nog hem typ 3 eller nåt :) Haha. Trevligt kväll !

Nej, nu ska ja fasiken dra upp pappa! Haha ha en bra dag!

/ Ida

Dont trust me

Kvällen igår var riktigt trevligt. Jag, Feli och Malin satt här hemma hos Feli och tog oss några blåa ute på balkongen, snacka lite och spelade musik :) Riktigt nice. Don't trust me -3 oh3 spelades på repeat väldigt mycket ;)

Nu är jag nyvaken och Felicia sover än. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Är kvar här ett tag, Oscar är ändå inte hemma och de kan ju vara kul att umgås me grumsarna lite också ;) Dock åker jag hem till kd typ vid 6-7 kanske. Inatt är sista natten som jag sover hos Oscar när jag bor där, som jag skrev i förra inlägget. På lördag flyttar jag och då har ja min egen säng ;) Men ja kommer nog sova där nåra gånger ändå :D haha.

Nej ska kolla runt lite nu ja, ha de !

/ Ida

Onsdag

Nu är det onsdag och jag måste säga att det har gått väldigt fort nu när jag har varit ledig. Det är redan en vecka sen jag gjorde min sista dag :O Usch, vill inte att sommarlovet ska ta slut, även om det ska bli kul att träffa klassen igen. Det är blandade känslor.

Jag och Oscar sitter nu vid varsin dator, jääättesociala mot varandra, men men. Han ska på kräftskiva med sina kompisar ikväll och jag ska åka till Grums och vara med tjejerna där :) Ska bli kul. Sen åker jag antaligen tillbaka hit imorrn, sover här för sista gången (alltså som sista gången jag bor här) och sen på fredag åker jag antagligen till Hagfors eftersom vi ska flytta på lördag :)

Kanske blir Arvika på lördag också, men nu har jag börjat inse att jag inte alls har så mycket pengar kvar, har nästan gjort slut på 3500 på bara några veckor. Så ja vet inte hur det blir, vill ju försöka vara lite sparsam också.

Ne nu ska ja dra :) Ha en bra dag!

/ Ida

New, fresh, and.. old?

Ny design fick de bli nu bara sådär. Vet inte om den är bättre än den förra men det är alltid kul med lite nytt :) Håller på med Emmas design nu, det är anledningen till att jag blev designsugen ;)

Har varit på Hammarö i tre dagar nu. Riktigt mysigt :) Första dagen åkte vi ut till Oscars mormor å morfars sommarstuga på en ö. De va såklart med och även Oscars mamma :) Vi grillade och åt gott och sen sov vi skönt. Morrronen som kom bjöd på solsken så ja och Oscar gick ner på bryggan för att sola :) Alla utan hans mormor åkte hem och vi fortsatte steka. Sen blev vi bjuda på pannkakor och efter det åkte vi hem till Oscars mamma.

Vi tre gick ner och handlade lite gott, hyrde film och beställa pizza :) Dagen efter fick Oscar nån slags migrän och blev jättehängig. Jag mådde inte heller bra när de då var tredje dagen som jag hade en fruktansvärd mensvärk. Natten som varit hade jag varit uppe å spytt för att jag hade så ont. Hemskt. Vi blev iaf riktigt slappa och låg inne hela dagen och tittade på olika filmer :)

Idag drog vi oss hemåt. Oscar åkte dock till hans kompis och ja gick på stan och träffade Andreas :) Trevligt.

Nu är Oscar på träning. En av hans lagkamrater, som också spelade i samma femma som Oscar, omkom i en bilolycka igår =/ Körde av vägen vid färjestad och hamnade i vattnet, bara 22 år gammal. Så de ska väl till olyckplatsen och lägga ut en matchtröja osv..

Nu blev det ett långt inlägg hörrni. Hejhej!

/ Ida

Shit

Nu var de ett bra tag sen jag skrev här märkte jag. Vart har blogglusten tagit vägen? Den försvann nog i samband med jobblusten. Är så trött på att jobba nu, dessa sista tre dagar jag har kvar hoppas jag går riktigt fort. Sen blire sommarlov i två veckor :) De två veckorna ska ja inte göra nästan något. Flyttar iof nästa helg, till rud :) Och helgen efter det åker jag till götet me lite folk, vet inte precis vilka de blir än men iaf Felicia, Louise å Sofy :) Ska på Liseberg ännu en gång, Dead by April kommer dit bl.a. Det är radiokanalen NRJ som är där med en massa band. Flipsyde kommer också, de gillar jag skarpt :D

Oscar är bortrest denna vecka. Han är på Gotland med sin mor och mormor. Därför bor jag nu själv med hans pappa på herrhagen. Går de me :) Men han är saknad. Kommer hem på lördag tror ja iaf :) Ska bli gött, lagom till jag slutar :D

Annars har väl inget speciellt hänt i mitt liv. Mamma och Markus var här förra veckan, vi och Carina åkte ner till götet och hälsade på morbror Anders. Var även på Liseberg då också så de blir tredje gången jag är där nu denna sommaren, då lär jag va trött på det sen iaf. Inte ofta man hinner åka sig nöjd på lise men :D

Nu ska ja fortsätta dunka some music, äta nån mat och bara chilla. Börjar 12.15 imorrn och efter jobbet som slutar vid sex så kommer pappa å hämtar mig och vi åker till kd för å skriva kontrakt på lägenheten :) Nice.

Hejhej!

RSS 2.0