..

Som alla andra så har ja svårt att komma på rubriker, så därför fick två punkter pryda detta inlägg.

Har precis klivit ur duschen, efter att ha varit på ett step-pass, och som sagt duschat och även lagt på en ansiktsmask så känner jag mig som en ny människa! Hade velat träna mycket denna vecka men hinner ju tyvärr inte mer eftersom ja åker till Hagfors imorgon som jag skrev tidigare. Men jaja, det är i alla fall något. Tänkte ta med träningsskorna hem så ja kan gå ut och ta mig någon promenad!

På tal om träning så var jag med Jonas, Maria och Pär till Kak igår. Jonas tränade ben med en kompis och jag, Maria och Pär skulle ta och prova på lite marklyft. Haha, första gången för mig och även Maria tror jag. Herregud, de var kul och gick bättre än jag trodde, men mina händer, AJAJ. Måste nog köra några gånger så man får förhårdnader innan man kan lyfta utan att få ont. Jag fick blåsor direkt, inte skönt!

Mina fina händer nyss! Kan säga att de va värre igår också, haha! Kanske inte syns så väl på bilden men.



Jag och mina fina ansiktsmask!



Lovet

Inviger det underbara lovet med ett step-pass på Njoy! Sen ikväll åker jag till Jonas igen som jag spenderat hela helgen med, mysigt! Imorgon ska jag faktiskt ta bussen till Hagfors och hälsa på några dagar! Så vad händer där mina vänner? Hör av er :)

Men som sagt, gymmet väntar nu!

Utekväll

För min del så var kvällen igår väldigt lyckad! Det enda jag hade velat ändra på är att den skulle varit längre ;-) Speciellt förfesten, det var alldeles för kort!

Jag har legat i min säng hela dagen fram tills för en timme sen ungefär då ja pallrade mig upp för att ta en dusch. Sitter nu och väntar på att min underbara pojkvän ska komma och hämta upp mig. Ikväll är vi ensamma hos honom så då tänkte vi se någon film och bara mysa! :-)

Ha en bra kväll!

Bild från igår på bussen in till stan!

Veckan över

Äntligen är denna vecka över, jag är nu klar med allt plugg för studen. Nästa deadline är 18 maj så nu har jag lite mer tid! Jag har även sportlov nu som alla andra och efter lovet väntar 10 veckors praktik och efter det endast 2 (?) veckor skola kvar sen stundar studenten!

Sitter i alla fall hemma i lägenheten nu och ska strax ta och hoppa in i duschen, ikväll ska vi dra ut på nöjes på studenfest och jag tror och hoppas att det kommer bli riktigt kul! Innan vi drar dit ska ja hem till Evelina och käka tacos och ha en supertrevlig förfest med mina brudar, hoppas att alla kommer också ;-)

Skål säger jag, hoppas ni får en bra kväll!


Fin vecka

Fin vecka har jag aboslut inte. Detta är nog den stressigaste perioden i hela mitt liv, och ändå har jag inte speciellt mycket i skolan så, men det är just det att de ska vara klart innan slutet av veckan annars får jag IG. Och DET gör mig stressad, av bara helvete också. Men ja, det ska nog lösa sig. Men därav den dåliga uppdateringen iaf, så nu vet ni det!

Helgen var i alla fall superbra. Lördag förmiddag - fotografering av min Jonas (blev SKITBRA) och sen umgicks ja med familjen (Mamma, Markus, Carina, Anette, Alva, Alex och Andreas) hela lördan (och fredagen också iof). På söndag släppte de av mig hos Jonas innan de sen åkte hem. Den dagen bestod av fika hos Jonas farmor och farfar, en tripp till hans mormor också och sedan mest retuchering osv av bilderna.

Ett litet smakprov. Godingen min!





På tal om godingar, här har vi en till! Lille Alex.


Balklänning

Shit nu har jag beställt min balklänning. Hoppas att det blir bra nu bara, haha! Det tar dock 6-8 veckor innan den kommer då den görs från grunden nu, efter mina mått :-) Ihi, va kul det ska bli å få den!

Ligger för övrigt och tittar lite på OC nu, ska åka till gymmet om drygt en timme ungefär. Spinning och Core på schemat idag! Imorgon ska jag vila, tvätta hela dagen och sen kommer Frankiiiie hit och hälsar på mig, kul!

Studentmössan

De flesta har väl sett en studentmössa så det är väl inget märkvärdigt! Härligt att äntligen hålla den i handen, nu känns studenten nära!!


Tisdag

Orkar inte dra denna dagen så långt. Har gått i skolan, redigerat vår projektarbetesfilm hela dagen och efter skolan så har jag och Siri köttat träning. Vi tänkte prova på att köra två pass idag, flera som gör det så vi tänkte "varför skulle inte vi orka?". Så vi körde först Afrikansk dans i 55 min och sen funktionell träning i 45 min. Inte så jobbigt som jag trodde. Men känns i kroppen, de gör det!

När jag kom hem efter skolan idag ramlade denna genom brevinkastet. Min hyresvärd frågade förra veckan om hon kunde låna min lösa kokplatta under lördagen. Självklart sa ja eftersom ja ändå skulle till Hagfors. Och idag fick jag alltså detta som tack. Det roliga är ju att det faktiskt är hennes kokplatta :-D Men den tillhör min lägenhet. Men i alla fall, så himla gulligt. En annan gång förra vintern knackade hon på och gav mig en påse nybakade lussekatter. Generöst!


Slutet på veckan

Det blev en lång kväll igår. Hoppade in i bilen runt 10 för att dra och träffa tjejerna. Blev haffade på Hagfors och då började chaffiskvällen. Körde nonstop fram tills klockan halv 2 då ja åkte till Sara en sväng. Men då ringde pappa och ville åka ut på Hagfors och kolla så jag hann vara hos Sara i en kvart, haha. Kom hem halv 3 kanske.

Och idag är det söndag. Underbart väder i början på dagen igen! Men jag hann inte ut förens det hade blivit molnigt. Runt 3 åkte jag och pappa upp till Eva och Bjarka där även farmor och farfar var. Vi grillade korv ute och gick sedan in för att äta cheescake och dricka kaffe. Vi firade ju pappa eftersom han fyllt år. Presenten han fick var pengar av oss till att köpa en biljett till Roger Waters-konerten i maj. :-)

Jag har också hunnit med att ta bussen hem till Karlstad så jag befinner mig nu i lägenheten. Har käkat lite smörgås me keso och avokado och har också en lite chokladkaka här bedvid mig. Det är ju söndag än så jag utnyttjar den sista kvällen och gottar mig lite till! Imorgon har jag en ny härligt tränings- och skolvecka framför mig! Haha.

Åh måste bjuda på en bild från Cypern. Sista dagen, minns att de va så varmt där. Vore inte fel att befinna sig där nu. Och oj va brun man var!


Solen

Fan vilket bra humör man blir på så fort solen skiner. Idag har jag bara velat vara ute och må, och därför är jag nu hur sugen som helst på att dra ut och kolla på rallyt. Men jag vill ju inte gå själv, fårse om jag får med någon annars sitter jag väl inne.

Jag åkte i alla fall till farmor och farfar vid 1 förut idag och blev bjuden på potatis och kålpudding, så jäkla gott. Det var då ja fick sånt lyckorus när ja satt i bilen påväg dit och lyssnade på radion samtidigt som solen strålade så! Åh så underbart! Borde ta en promenad men har lite att göra idag ändå..

Ikväll ska jag bl.a. laga middag åt mig och pappa, han fyllde år igår så han ville att jag skulle sköta maten hela dagen så han slipper tänka på det, haha. Så ikväll blir det gott!


Fredag

Nu är fredagen äntligen här och jag har åkt till Hagfors idag! Pappa fyller år och det firade vi med fiskpinnar och mos. Haha, vi kom på oss själva med att sitta bredvid varandra knäpptysta med varsin dator förut. Nörd-familjen!

Blev ju som jag sa sminkad tidigare idag. Tjejerna var jätteduktiga och jag hoppas de får högt betyg på det! Kände mig väldigt utspökad, men det är kul! Så många som satt och tittade på en, ibland glömde man bort varför. Haha!

Sitter i soffan nyduschad nu och ska strax göra mig iordning lite för ikväll ska ja träffa tjejerna och mysa lite! Ha en bra kväll!




Kan ju även tillägga att jag har gått runt och glittrat och varit grön i hårbotten hela dagen. Haha, det försvann inte förens jag duschade! :-)

Design

Igår gjorde jag även Denise bloggdesign. Även hon ville ha stilrent och den gråa färger passade hennes tröja. Så vi fick nu ganska liknande bloggar, men vad gör de? Det blev ju snyggt! Så hoppas att du är nöjd över den :)


God morgon!



Fick ganska mycket tid över nu här på morgonkvisten, gick upp som vanligt men kom på sen att jag inte behöver sminka mig! Så jag har tagit det lugnt ett tag nu men ska strax ge mig ut i ovädret och be till Gud (upp till bevis om du finns nu!!) att bussen kommer ;) Jag vill också be honom om att bussen till Hagfors också går och att jag kommer hem hel ikväll!

Update

Tänkte att jag nu kan göra en liten uppdatering här eftersom jag ändå gjort om designen idag. Jag och Denise fotade i studion igår, mest för att hon ville ha bilder till sin blogg osv men sen blev jag också sugen så hon fick även fota mig lite!

Idag har det varit världens snöoväder så jag skippade träningen idag. Så himla drygt då jag inte har varit på Afrikansk dans på ca 2 veckor, så saknar det! Men förra veckan hann vi inte och idag så var bussarna grymt försenade så jag vågade inte ta risken.. Hade antagligen blivit så sen att ja missat passet sen vet man ju aldrig när jag kommit hem igen. Min moster sms:ade mig efter att hon stått ute och väntat på 6an i 45 min att hon hörde att de ropade ut på radion i bussen att bussarna från och med då inte följde tidtabellerna längre utan de kom när de kom. Snacka om kaos!

Jaja, imorgon ska jag till Nobel-skolan på morgonen och agera modell. Vet inte riktigt vad jag ska göra men jag ska få "fjäll" i ansiktet. Bli sminkad i något sjö/fisk/sjöjungfru tema tror jag :-) Lite coolt! På kvällen sen tar jag bussen till Hagfors och spenderar helgen där!

Nu ska ja se ett OC-avsnitt och sen sova, godnatt!

Tisdag

Ojojoj, långa mellanrum mellan blogginläggen nu ni. Har kommit in i en svacka där ja bortprioriterar bloggen ganska hårt. Mina dagar är nu fyllda av skola, umgänge, pojkvän och träning! Det tar tid. Så därför bloggar jag bara när jag har lust och tid.

Just nu sitter jag på en lektion i skolan, har precis gjort klart två uppgifter och skickat in, känns skönt! Tror bara det är en uppgift kvar i den här kursen nu, vilket känns ännu bättre, haha.

Idag har vi ju som vanligt egen dag och jag och Emma ska sätta oss och redigera vår projektarbetes film hela dagen, börjar bli stressad över den. Har även ännu en till film som strax ska vara klar och vi har endast filmat en scen! (okej det är bara typ 3-4 scener i hela filmen men ändå). Vi ska i alla fall ta och filma efter skolan idag så vi får lite gjort! Sen är det ju redigering på allting också...

Jaja, back to work :-)

Party

HEEEY alla vänner!
I
skrivande stund sitter jag i min säng och väntar. Louise är också här och vi ska strax åka mot Hagfors... En kompis till Louise ska hämta en bil där och eftersökte en chaufför så Louise frågade om vi kunde åka med. Så tyvärr stannar jag inte kvar något, ska bara köra dit och hem igen. Men ska i alla fall passa på att hämta ut mitt körkort, har inte gjort det än! Haha.

Ikväll är det fest som står på schemat. Ska bli riktigt kul! Hela klassens tjejer ska ut, nästan. Det tråkiga är att vi inte kunde fixa något place å ha förfest på så vi får trycka in oss sex styckna hemma hos mig. Aningen trångt. Men jaja, vi har ett ställe i alla fall! :-) Tempel och 100 % party alltså ikväll, hoppas att jag får se många kända ansikten, och även okända för den delen!

Ha en bra fredag!

Trött

Shit, inte bloggat på några dagar nu. Men har varit mycket och jag har varken haft tid eller lust. Men ja, min helg bestod i korta drag av Örebro och Gustavsviksbadet med mina tjejer, chaufför hela lördagsnatten och chilldag på söndag. Igår var det bara skolan och på kvällen var jag och Siri på body pump. Jobbigaste jag gjort på länge, märks att jag inte har många muskler i mina armar... Ont i dom idag kan jag säga!

Idag har jag, Emma och Linda varit hemma hos Linda hela dagen. Hon bor utanför Arvika och vi åkte dit imorse för att filma hennes djur. Jag och Emma behövde det till vårt projektarbete så Linda var snäll och erbjöd sina djur och även följa med oss dit! Så det har varit kul! Känns skönt att få umgås lite med djur ibland.. Man saknar dom ju så när man inte har några egna längre. Hon hade 3 hundar, typ 5 katter (?), tre hästar och höns. Mysigt!

Nu ska jag faktiskt stänga av och sova, fan va gött! Godnatt!

Haha upptäckte att ja hade denna bilden på mobilen. Tog den igår innan träningen för att lägga upp i bloggen men jag glömde bort att blogga så den får väl pryda dagens inlägg istället då! Lägg även märke till mitt fina brännmärke på högeraxeln som ja fick när ja trippeltångade håret häromdagen...





RSS 2.0