julafton

denna jul var som den förra, grön. elr iaf näst intill, låg kanske några flingor på marken.
men om man bortser från det så var den riktigt trevlig :)

saker jag fick var :
tre parfymer
en bh
nått smyckegrejs (örhängen och nått mer)
två presentkort
pengar
en klippning
duschkräm

och säkert nått mer ja glömt :P

var hos eva och firade, och där var även farmor, farfar, bjarka och otilia, och sjävklart pappsen :) kollade på kalle anka och åt mat, fikade även efter och åt en massa godis. jul är TREVLIGT.
efter firandet, kom andreas och hämtade mig :) åkte hem till honom och fixade ihop några lampor han fick, med toucheffekt =)
sen bytte även vi julklappar, och han blev väldigt glad över skärpet ja köpt., himla kul :)
och jag blev oxå väldigt glad över min present, britney spears parfymen ja länge velat ha :D

nu är det annandag jul, och idag ska jag umgås med jessica, ut och handla en julklapp till mamma, och packa, :)
för imorrn åker jag och andreas upp till mamma och firar nyår :) trevligttrevligt. så ja får nog mina julklappar av dom oxå :D

ni får ha ett gott nytt år allihop :) så hörs vi nästa år,

i make never

karlstad idag igen :) men josse, emma å jossi. handlat två julklappar tror ja, sen åt mig själv =)
men ja har varit en slarva idag, för jag tror ja tappade min kamera i resturangen vi åt på, sen höll ja på å glömma väskan när vi fikade, hade nog för många påsar, =) men ja märkte de precis när vi kom ut, så ja sprang in tillbaka , och fick tag i den, och de va tur.

nu blire nog andreas en kort stund (; sen bär de iväg till jessy där jag ska spendera natten :D efterlängtat.

karlstad

nu åker ja, mamma och markus till karlstad :) hälsar på carina . sen imorrn tror ja vi ska hälsa på anette och andreas, och få se deras nya bäbis :D härligt, älskar barn =)
blir inte så länge ja får se dom precis, åker hem efetr lunch på söndag. men ja åker till dom igen om ca två veckor :D

hejs så länge (;

luuuuucia

aa, lucian gick bra. första gångerna vare faktiskt kul å sjunga :) va vid stadshuset, sen gick vi tillbaka och sjöng lite för barnen vid treklövern, sen hade vi 2 uppvisningar i skolan för 7-8orna + lite av 9orna.
roligast va när vi sjöng för skolan, för då fick vi ha musiki :D och de va mycket lättare.
sen gick vi till sjukhuset, sen till lillåsen.
lillåsen va och himla kul. men ja va så jävla trött i kroppen, fast gamlingarna där livade upp stämningen så ja somnade inte. hah, sjöng med gjorde dom oxå :) trevliga där. några skrattanfall blev det iaf, och en gång slutade vi nästan sjunga för att vi skrattade så mkt :) men, men. tror dom tyckte vi va bäst ändå :D


image65
vårt luciatåg i stadshuset :)
och ja tror faktiskt att ja står 4 från vänster :) hihi

it feels like tonight

nu sitter ja här och lussevakar me mig själv. ska ja vara ärligt så e de inte speciellt kul eller lika mysigt som jag trodde. har visserligen godis, dricka, film och datorn. men ja saknar en andreas att krama på också :) eller några kompisar att sitta och prata med. skulle inte sitta fel. men nu får ja göra det bästa av situationen (; och ja vill göra en ny desgin på min blogg, jag fattar det inte, men ja blir aldrig nöjd. så vi får se om de dyker upp nått nytt eller om denna blir kvar.
får inte vara vaken för länge heller, måste upp halv 6 imorrn, för ska samlas i musiksalen i skolan kl kvart i 7 imorrn. lucia på g. och vi ska ha 6 föreställningen (om ja räknat rätt) imorrn. hej jag kmr vara dö..
och denna helg kommer mamma och markus ner hit :) och vi ska hälsa på anette och min nyfödda kusin :D oj va ja älskar små barn (:
nej nu ska ja fortsätta smaska godis och göra nått.

image64

Jul

image62

Julbak ! I'm lovin' it ;)

take me away

ojojoj, har totalt glömt bort att jag har en blogg :O
men nu kom ja på att ja hade de :)
andreas sov här inatt, mycket trevligt :) men han åkte iväg vid kvart över 12 idag för han skulle på samling inför matchen sen. som jag för övrigt ska upp och kolla på (;
har inte så mycket mer å säga, mer än att det bara är 2 VECKOR kvar till jullov. I can't wait :)
jul, mysmysmys. älskar jul, och nu har jag oxå fått ihop julklappar till alla :D har inte köpt än men jag vet iaf va ja ska köpa :) och det känns bra, för annars brukar jag bara ta nått i sista minuten för att ja inte kmr på nått :P

hejs :)

RSS 2.0