New Moon

Gårdagen var trevlig. Kul att umgås med lite gamla kompisar :) Återuppta kontakten lite sådär.

Imorse åkte jag hem tillbaka till Karlstad. Eller imorse är väl fel ord, vid 12 idag. När jag kom hit såg det ut som fan. Kläder överallt, dammigt och ja. Stökigt. Var ganska stressad innan jag åkte härifrån för att fira jul. Så det var bara att sätta igång att städa. Bäddade rent i sängen och körde lite snabbt igenom och sen fick jag börja att städa upp mig själv också. Tog en dusch och gjorde mig klar sen åkte ja in till stan och mötte upp Jack. Vi tittade på New moon. Jag tyckte nästan att den var bättre än ettan, kanske är Jacobs förtjänst? ;) Haha. Det är otroligt att han blir så hemskt mycket snyggare genom att bara klippa av sig håret. Bra men lång var filmen iallafall.

Nu har jag nyss kommit hem och har klätt mig i morgonrock och ligger under täcket medans några klipp från allsång på skansen visas på tv. Mysigt :)

Ha en bra kväll / Ida


Long time no see

Längesen jag skrev nu. Men de beror på att jag har spenderat julen hos mamma i Jämtland :) Har haft det rikitigt mysigt med massa snö och nästan 30 minusgrader. Två dagar åkte vi skidor och fick träffa på många renar på vägen till skidbacken. En dag spelade vi bowling då det var näst intill storm ute. Sen hann vi inte mycket mer.

Nu är jag hemma i Hagfors och befinner mig hos Josse med henne, Jossi å Emma :) Sitter här med varsin dator och senare kommer även Emmö :)

Imorrn drar jag mig till Karlstad och går på bio med Jack :) Vet inte vilken film det blir än men det märks. På onsdag blir det stan med Louise och leta efter en nyårsoutfit :) Sen åker vi till grums på kvällen.

/ Ida


Väldigt dålig mobilbild från julaftonen :)


Julklapp

Jag fick en julklapp av pappa idag :) Hade önskat mig en platttång, behövde inte vara så speciellt bra. Då fick ja allt detta :) Någon ny plattång från Babyliss tror ja. TACK


Staden

Hela dagen har jag och Louise gått i stan och shoppat. Elle Louise har shoppat. Jag köpte dock en ny mascara och ansiktsrengöring. Trött i kroppen som fasen är jag nu. Pappa kommer snart och hämtar mig och vi far mot Hagfors.

Gårdagen var trevligt också. Det bakades knäck, pepparkakshus, tryffel och chokladcrisp :) Mumma!

Nej nu ska jag packa klart, lite stressad!! Ha de / Ida

Grinchen.

Nu ligger jag i sängen och tittar på Grichen :)
Min lillebror Markus har skaffat sig msn så vi skriver lite nu. Saknar dem mycket redan! Även om jag såg dem för två veckor sen ungefär. Skulle vara så underbart att ha dem nära :( Vill inte missa allt som händer i deras liv. Vill vara dem nära och kunna träffa dem när som helst.

Han berättade bl.a. att de har haft 35 minusgrader där. Låter väl gött? ;) Haha. Shit alltså, jag tycker vi har haft det kallt som tusan här och vi har knappt haft 20 :O

Nu ska jag göra mig iordning ;) / Ida

Jag och Markus på Liseberg i somras :)


Julen är snart här

Har lagt upp lite julkort överallt nu tror jag. Men jag måste ju lägga ut här också så att jag minns :)
Det var kul, Felicia var dock inte med.

Efter skolan följde Emma med mig hem. Vi gick och handlade på Pekås en lång stund i väntan på att hennes mamma skulle föra över pengar åt henne. Efter det gick vi hem hit och kollade på Heartbreak Hotel + sov/vilade lite.

Vid sex kom Sofia hit. Hon hade med sig lite glögg som vi drack plus att vi åt massa pepparkakor och annat gott :) Felicia kom även och var med senare på kvällen.

Nu har jag nyss duschat, ska åka iväg till min moster Carina sen för att hämta lite julklappar som ska med upp till mamma. Jag får även mat där och sen hinner jag antaligen stanna och umgås en sväng.

Imorrn ska jag åka till Grums för att julbaka tillsammans med min Louise. Det ska bli mysigt! :)

Måndag åker jag hem till Hagfors som ni vet.

Ha en bra dag! / Ida

De flesta kortena som jag tog med mig hem nu var oseriösa ;)


Dagen före..


..jullov!
Imorrn mina vänner går jag på jullov. Det gör iochförsig alla andra också men, hah!
Det ska bli riktigt skönt. Har haft mycket i huvudet nu ett tag. Så det ska bli skönt att bara koppla av några veckor. Eller ja, några dagar. Det är ju fortfarande lite kul som händer.

Imorgon ska jag och några av mina tjejer ha lite glöggkväll hemma hos mig. Som en början på jullovet. Hur mysigt som helst. Sedan är jag planerad en vecka framför. På Måndag åker jag hem till Hagfors en sväng för att sedan åka till mamma på tisdag. Där spenderar jag min jul.

Imorgon är det bara julavslutning. Det är antagligen någon julshow o sådär. Efter den ska vi tjejer kila upp till våra medialokaler och ta lite mysiga julkort tsm. KUL :) Favorit i repris från förra året, vi gillar.

Nu ska jag sätta på lite One Tree Hill och lägga mig i sängen för att titta. Ha de bra! / Ida

Förra årets julkort :)




Snoow

Jag gillar snön som har lagt sig på marken :) Riktigt mysigt!

Idag har det varit himla kallt ute också, huuu! Värsta snöstormen. På schemat idag stod de Innebandyturnering i början på dagen. Bara kolla då, jag är inte så bra så jag kan va med på sånt ;) Jag, Sofia, Siri och Felicia satt och kollade tsm med Jocke och André!

Lite plugglektionen efter lunchen och sen drog ja in till stan, stötte på Anton och vi gjorde sällskap i stan en sväng. Jag köpte lite grejer som mamma ville att jag skulle fixa åså. Sen åkte jag hem.

Nu ligger jag och tittar på tv, känner mig riktigt slö. Skulle ha blivit klippt av Denise idag men hon var upptagen så det blir antagligen imorrn istället!

Ha de bra! / Ida

Disturbed

Jag måste visa vad jag hämtade ut förut ;) LYCKY



Tagen i spegeln så syns inte vad de står, men för er som undrar så står det DISTURBED!

229:- från Swedenrockshop.com

Nya tag

Idag tog jag nya tag. Somnade ungefär halv 9 - 9 igår så imorse var ja utvilad så de hette duga :)

Fri dag i skolan och jag pluggade lite matte. Jag gillar inte matte alls, men på nåt sätt går det rätt bra. Jag vill verkligen försöka få MVG i matte B och jag har god chans. Jag måste bara få riktigt bra på de två sista uppgifterna nu. KÄMPA IDA. Skulle ha gjort extra i bilden för att höja mig också men de hinner jag inte :( Kurserna slutar nu till jul så.

Efter skolan träffade jag Jack :) Han skulle köpa julklapp till sin mamma så vi fixa de sen åkte vi hit å kolla på tv lite :) Han åkte hem för 20 min sen kanske.

Nu ska jag diska och sen titta på Ensam Hemma 3 <333 / Ida

Lussevaka

Igår lussevakade jag och Sofia. Lite fel dag o sådär, men vi fick göra de iaf :) Hon kom hit runt 6 och vi var själv fram tills 10 då Pontus kom hit och gjorde oss sällskap :) Vid halv 3 på natten följde vi han ner till Pekås där han mötte upp en kompis och de gick in till stan. Vi gick då hem men somnade inte förens vid halv 5 typ. Klockan ringde vid 7. Gissa om ja va trött? Knappt så ja orkade stå i duschen. Sen vet ju ni som känner mig hur mina ben blir sånahär dagar? Haha. ONT :) De kan ju sitta i hela dagen också och det har det gjort idag.

Jaja, man ska inte klaga :D Efter skolan idag åkte jag och Felicia in till stan och käkade på Burger king, hon bjöd mig eftersom ja inte hade pengar till de och hon ville att ja skulle följa med så :D Snällt gumman!

Nu ska jag bara ta det lugnt, som sagt, är väldigt trött :)

/ Ida

Lucia

Idag är det den riktiga luciadagen, och det ska jag och Sofia fira lite själva hemma hos mig ikväll. Skit samma om det är söndag, vi tar oss upp imorrn ändå, haha! Är fortfarande i Hagfors men ska ta bussen vid 2 till Karlstad. Jessy åker med samma buss så jag får lite sällskap, de gillar jag.

Ha en bra luciadag! / Ida

Bild från när vi var hos mamma och åkte skidor!


All I´ve got



Såhär såg det ut när jag och Sofia var uppe hos mamma, älska snö<3 på vintern då alltså :) Ska de vara vinter ska det vara snö, även om jag tycker om sommaren mest :)
Jag är fortfarande i Hagfors :) Idag har jag inte gjort mycket, umgåtts med pappa och så :) Skönt det.
Igår kväll gick jag ner till Jessica efter att jag och pappa hade titat på "På spåret". Vi kollade vem som vann idol - vilket var rätt person! och sen satt vi och snackade en massa :) Väldigt trevligt, var längesen vi umgicks.

Nu ska vi ner och handla tror jag! Ha de bra :) Puss på er! / Ida


Hagfors

Sitter i soffan hemma i Hagfors. Pappa är lite nörd och kollar på "På spåret". Han hade väntat hela veckan på det sa han. Innan kollade vi på 2012, men vi hann inte mer eftersom han skulle se det som sagt, tönt ;)

Var också till farmor och farfar förut där även Eva och kusinerna Otilia och Bjarka var :) Vi klädde julgranen som vi alltid gör tsm och sen fick jag julklappar av dom :) Eftersom jag ska till mamma på jul så firade vi lite nu då alltså.

Ikväll vet jag inte vad som händer, han inte bestämt än med det lutar mot filmkväll med Jessy :) Fårse hur planerna blir.

Imorrn får vi också se vad jag ska göra, har lite å välja på :) På söndag drar jag mig mot Grums där det blir lite lussevaka :) Vi kör på rätt dag vi!

/ Ida

Misery

Nu har jag nyss ätit och städat min lägenhet litegrann :) Skönt. Nu ska jag bara slappa!!

Igår köpte jag en ny tröja också =) 199:- från lindex.
Är inte alls på blogghumör nu så jag ska göra nåt annat, ville bara visa att ja lever ;)


Skolan

Nu sitter jag i skolan igen, värsta nörden ;) Tisdag idag och det innebär fri dag. Har gjort klart en engelskauppsats iaf :) Kulturhistorian är seg så den orkar jag faktiskt inte med... Den kommer bli dryg, tur att ja har Emma med också så jag inte är själv på uppgiften :)

Efter skolan följer jag med hem till Jack :) Nu jävlar ska vi se klart paranormal activity, haha. Får hoppas att ja inte dör bara :P

/ Ida


All about us

Nu sitter jag i skolan och har webbdesign. Vi har fått lära oss att använda Dreamweaver där man kan skapa hemsidor. Det är faktiskt himla kul, sånt gillar jag! :) Jag är nu klar med det vi ska och sitter därför och slappar. Hade utvecklingssamtal nyss också, allt såg bra ut :)

Efter skolan ska jag och Felicia gå till bibblan å låna lite material till en uppgift vi jobbar med i skolan. Sen drar jag hem till mig och gör ingenting idag :) Denna vecka tror jag kommer bli rätt häktig då hela min vecka redan är fullproppad med saker jag ska göra, förutom idag då. Haha, men det är kul att jag har nåt att göra iaf :)

Hörs! / Ida

KISS

Det skulle ju inte vara fel att se KISS den tolfte juni i Stockholm kan jag ju säga. Blev riktigt sugen på det även om jag inte har lyssnat på dem så jättemycket. De är himla grymma och man har ju hört mycket av dom ändå :) skulle vara fräänt. Biljetterna är rätt dyra dock, typ 1000 spänn.


Disturbed

Jag och Sofia fick för oss att internetshoppa lite uppe i Hede :) Jag fick äntligen beställa min kära disturbed t-shirt. Dock vare inte den jag ville ha från början men de var för att den inte fanns i min storlek längre :( Men denna var också fin :) Ljusgrå är den även om den ser vit ut.

 

Fram och bak :)


Home sweet home

Efter sju timmars bilåkande är jag äntligen hemma i Karlstad :) Jag kan berätta att jag är sjukt trött. Somnade nästan den sista biten i bilen. Nu sitter jag i sängen och somnar nästan här också xD Blir tidig kväll för mig med andra ord.

Orkar inte berätta allt i detalj, men vi har haft det bra iaf :) Blev inte skidåkning igår utan vi åkte upp till gympahallen som mamma hyr två timmar till familjen varje lördag. Där spelade vi badminton å sånt. Mys :) Sen åkte vi till ett nyöppnat café och fikade. Bra dag.

Imorrn väntar skolan och jag är inte alls sugen, dock ska de bli kul å träffa tjejerna igen. De har varit saknade :)

/ Ida

Härjedalen

Jag och Sofia sitter uppe hos mamma i Härjedalen nu :) Idag har vi varit och åkt skidor i Björnrike hela dagen :D Har varit himla gött å få köra lite =) Nu hör jag att mamma, markus och sofia sitter och spelar barngeni, sånt underhåller vi oss med ;) Ska gå och göra dem sällskap snart =) Ska bara checka läget lite här :)

Imorrn ska vi också ta och åka lite skidor, i Björnrike då med :) Sen på söndag åker vi hemåt :)

Ha de! / Ida

Tidig

Idag åkte jag tio min tidigare till skolan :O Varför vet ja inte riktigt, jag var klar jättetidigt och då ville ja inte lägga mig i sängen eller bara sitta hemma för då skulle ja bara bli trött igen ;)

Sitter iallafall i skolan nu, väntar på att vi ska ha webbdesign. Efter det har vi idrott och sen åker vi :) Nice dag!
Ikväll ska vi antaligen följa med Markus på hans slalomträning. Skulle va kul å se och han skulle nog tycka de va kul om vi följde med.

Vilka dagar vi ska åka skidor vet vi inte än. Antingen imorrn och fredag eller fredag och lördag. Det märks :)

Ska läsa lite bloggar nu! Ha de! / Ida


                                                Bild på mig och Louise från skåne-resan ;)


Kallt

Idag har det varit riktigt kallt här i Karlstad. Men det är bättre det, istället för detta jävla gråa trista vädret vi haft länge nu. Nu vill jag ha snö!
Eftersom jag nu har turen på min sida så får jag det redan imorrn :) Då åker jag och Sofia upp till mamma för att umgås och åka lite skidor. Ska bli så roligt! Att få ha lite extra ledig, åka skidor, resa med Sofia och såklart träffa mina andra hälfter, mamma och markus! :)

Skolan idag gick bra, gjorde klart en bildanalys och sedan satt jag även med två matteuppgifter från en examination i två timmar. Detta gjorde jag för att höja mina betyg :)

Efter skolan åkte jag och Jack in till city en sväng. Gick till donken och fikade :) Haha, billigt och bra ;) Satt där en timme och pratade och sen åkte jag hem :)

Nu har jag packat och haft mig, sitter med massa kläder på mig och doftljusen tända, känner mig lite frusen. Får ta och krypa ner i sängen tror jag :)

Ny design slängde jag ihop förut också, tror inte det kommer vara kvar speciellt länge, men det är ju så himla kul att designa! Jag var så sugen :) Så den får sitta ett tag iallafall.

Ha en bra kväll så får vi se när jag skriver nästa gång ;) / Ida

Jag och min goa Sofia :)

RSS 2.0