Klipp

Åh, farmor ringde mig nyss. Hon har ringt och beställt klipptid åt mig. Till söndan :) HERREGUD va skönt de ska bli. Har inte klippt mig nåt sen ja klippte mig kort, som ja gjorde i slutet på januari. Så det är dags nu :D haha.

Lugg blire,

Hejs!

The jacket



Yes, mitt face får inte vara med för ja känner mig väldigt ful idag. Men här har ni jackan iaf :) Från en massa olika vinklar. Kunde inte välja en bild så ja tog alla :) Haha, 800 kostade den iaf, och den är av märket Firefly.

Better than me

Den låten (med Hinder) är en väldigt bra låt för övrigt ;)

Idag vare faktiskt en ganska rolig dag i skolan. Fick ett nytt fotoprojekt direkt, skulle ut på stan och fota vad som helst på klockslaget 10.23. Fast vi fick fota mer än just en minut. Men de va liksom meningen att de skulle va ungefär samtidigt :)
Sen va ja, Felicia, Louise å Amanda med när MKK2 intervjuade oss och en killgrupp om vad vi tror att killar är ute efter, och vise versa. Rätt intressant, ;D haha

Ska lägga in bilder på jacka i ett inlägg nu, :) Så de kommer.

Najt

Orkar inte ta kort på jackan idag, kanske imorrn:) . Vet inte om nån är så intresserad av att se den heller, men skriver ju faktiskt mest i bloggen för min egen skull, så att ja kan gå tillbaka och minnas :) Så de kanske skulle va kul att ha bild på den, eller nåt.

Ikväll tog vi iaf stadsbussen in till stan, mötte upp Keith, och så gick vi och åt på Burgerking :) Har faktiskt inte ätit där nåt typ. Tror vi åt där en gång precis när vi hade flyttat, men inte annars. Så vi unnade oss det idag. Latheten lyste igenom..
Gick å köpa en cappucino efter de, sen träffade vi Sophia på bussstationen en snabbis :) Sen åkte vi hem igen. Är hur trött som helst, så funderar på att sova snart :P Kanske.


ÅH VA JA SAKNAR RIDNINGEN ! Och jag saknar även Silvana, UNDERBAR häst. R.I.P :'(


Because of you

Denna helgen har varit jättebra:) Det började med att mamma kom och hämtade mig i skolan, vi drog hem hit så hon fick kolla lite, satt och pratade och fixade lite. Sen åkte vi in till stan och så åt vi mat på kebab house :) De va GOTT! Efter de gick vi i lite affärer, sen mötte vi upp Carina och så handlade vi lite mat och gick hem till henne :)
Vi laddade upp me godis och chips osv, sen kollade vi alla på "Monster till svärmor" som gick på tv. Såklart somnade jag, men vaknade innan den va slut igen, borstade tänderna och la mig igen :)

På lördan så gick vi ut på stan direkt efter frukosten, hade kollat in en jacka på intersport som ja ville ha, så vi hade lagt undan den :) så den köpte ja. Hade ju egentligen tänkt köpa först en Peak, sen en Everest, men ja hittade en annan nu som ja kan ha som skidjacka också :) Sen vet ja inte riktigt om ja har råd med någon dyrare jacka. Denna kostade iaf 800, så de va lagom :) Gick runt där, sen mötte vi upp Anette och lilla Alva :) Åkte till Ikea, där gick vi lääääänge. Köpte mig ett stort doftljus och två små ljuslyktor. Sen hämtade vi upp min Andreas vid busstationen och åkte vidare till Anette :)

Åt pizza där, slöade osv. :) Sen skjutsade mamma och Carina hem mig och Andreas hit, och de åkte till Carina. Vi kollade på två filmer sen somnade vi.

Igår vare verkligen en slappdag. Mamma kom förbi en snabbis och sa hejdå :( Saknar henne redan. Är allt för korta studer ja får se henne. Men men, får va glad för de lilla iaf :)

Jag fick iallafall spendera en helg med massor av folk som jag tycker om :) De va inte fel !

Idag har ja absolut ingenting planerat. Ska bara slappa, igen ;)

Lägger upp bilder på jackan sen när jag har laddat batterierna :) Hejs!

Jamie Scott

Jag tycker föresten att Nathan och Hayley's pojke är den sötaste som finns ;) nästan iallafall.



Mamma kommer föresten och hämtar mig direkt efter skolan imorrn, LYX :D

Natti natti

Oth

Jag sitter nu och kollar på gamla oth-avsnitt, och fy fan va bra den serien är egentligen. Ojoj, man blir helt beroende.
Jag började kolla på den serien för typ ett halvår sen, och så började jag från det allra första avsnittet, och ja tror att ja kollade på alla säsonger på typ två månader, är inte säker. haha :) kollade hela tiden.

Vid nio sen så blire iaf film då. Och Jessy va så snäll och köpte med varsin chokladkaka till oss när hon handlade förut :) Sen köpte ja glass igår, så de blir nog bra. Ja somnar nog när filmen är slut, om ja ens orkar se hela.

Pratade med mamma förut, och Markus skulle inte följa med hit :( han tycker verkligen inte om att åka bil, och bestämde sig då för att vara hemma, även om han ville se mig :') men men, ja får iallafall träffa mamma, och Andreas :) och Carina, Anette och Alva. Det är ju inte fel :)

Föresten, kollade mitt BMI jämt nyss, och ja är fan underviktig :O de trodde ja inte. Men se där. Dock tror ja inte att de där stämmer, de kan de fan inte göra. För underviktig känner ja mig iaf inte. Haha :)

Nu ska ja dra, HÄRRA & sov så gott ;)

Dagens

Skoldagen idag gick väldigt fort om jag får säga de :) religion först, och vi började 20 min senare eftersom Magnus drog ut på tiden förra veckan, så hade endast 50 min :) Sen hade vi idrott, orientering. Sprang fan hela tiden, så de va lite jobbigt :) Men kul. Sen mat, och till sist samhäll, de va drygt, för vi ska skriva om Ryska revolutionen, och ja tror aldrig vi har jobbat om de. Så mina kunskaper är inte stora :D Får fråga morsan om hjälp eftersom hon nu kommer hit denna helgen ;) Hihi.

När vi slutat gick ja ner till bussen, fick vänta i 25 min, antagligen hade den jämt åkt :O Aja, när ja kom hem gjorde ja mig två nyttiga smörgåsar me grönsaker å grejer, och en kopp kaffe :) Sen drog ja ut och sprang/gick. Har nyss kommit hem faktiskt :P Nu gör jag ingenting, väntar på Jessy, hon är och handlar. Blir potatis, köttbullar och brunsås idag tror ja :)

Ikväll äre även White chicks på tv, har aldrig sett den, så tror att vi ska kolla på den :) Den går klockan 9 på 6an om ja inte minns fel, ifall någon är sugen på att se :D

Hejs svejs .

Family guy..

.. har jag nu luggit och kollat på, och jag är riktigt trött. Så när jag har skrivit detta inlägget ska ja säga godnatt till alla och lägga mig och läsa illustrerad vetenskap. HAH, oj va smart och duktig ja lät. Går och lägger mig vid nio och allt. Men det mina vänner, är en sak ja inte gör ofta, men kanske borde börja med? :) haha. I illustrerad vetenskap läser ja dock mest de ointressanta (som ja tycker e intressanta) små artiklarna. Såna saker som inte har nån mening, om ni förstår :D

Idag har ja iaf hunnit med att handla och städa lägenheten :) Åt hamburgare förut, sen köpte ja även glass när jag handlade som jag tog som efterrätt. Jag var själv hemma ett tag förut för Jessy var och kollade in Keiths nya lya ;) Hah.
Denna skoldagen idag var dryg och bestod av film, film och åter film. Det blir lite tröttsamt och man får ganska svårt att koncentrera sig efter sisådär 3 filmer ;) Vi såg iaf Boys don't cry på svenskan, och den är ju iaf lite bra :) Imorrn slutar jag vid 2, och de ska bli gott.

Nej nu är jag TRÖTT. Nighty!

Skolan

Nu sitter jag i skolan, dricker kaffe och kollar runt på internet :) Tog den tidiga bussen hit, orkade inte sitta typ på donken och vänta i en halvtimme, bättre å ha en dator att dryga sig framför ist :)

Igår åkte ja iaf till Andreas, vädret va sktifint, såå vi åkte runt lite innan vi åkte hem :) Haha. När vi kom hem, så började vi (läs han) med maten. Kyckling och klyftpotatis, och sen kommer ja fan inte ihåg va vi fördröjde dagen med, den gick så himla fort. Vi kollade iaf på tv ett tag, och satt i köket :) haha.
Sen vid kvart över 6 åkte vi och kollade om han skulle träna basket med tjejerna, för de gör det ibland för att killarna brukar vara så få. Men de skulle han inte, så vi åkte hem och kollade på tv en timme, sen tillbaka, och då tränade han :) när vi kom hem åt han igen och sen gick vi och la oss. Och som vanligt så orkar ja inte hålla mig vaken, ja somnar fan direkt ja lägger mig i en säng på kvällen. Men men :)

Idag har jag ingenting planerat, tänker att vi ska städa, eftersom mamma å markus kmr till helgen, kan ju fixa till de lite iaf :) Och Andreas kommer även på lördag :) Mycket trevligt.

Nu väntar en lång skoldag, fårse ikväll om jag överlever ;) Hejs!

Kläder

Japp, detta köpte ja alltså :

Grön/brun halsduk/scarf från HM :) 98 kostade den tror ja. Den kanske inte ser så fin ut på bilderna, mycke finare i verkligheten :)


Svarta stövlar från Skopunkten. De kostade 400 :)


Shopping

Nu har jag äntligen kommit hem :) eller jag kom hem för en timme sen typ, men jag har inte orkat skrivit. Jessy lagade maten idag,, var nog första gången. Men gott blev de :D Chili con carne och ris :) Sen har jag suttit här och skrivit lite med Andreas, tagit kort på vad jag köpt, och nu ska ja nog ta tag i disken. Sen blire film vid 8 som sagt, tror jag ska se "Mina jag och Irene". Imorrn åker jag till Andreas efter skolan också, så skriver nog kanske inte förens på onsdag. Om de inte hinns nåt i skolan imorrn kanske :) Lägger in bilder på vad ja köpte i nästa inlägg.

Hejs!

Måndag

Nu sitter jag i datasalen bredvid Felicia och Malin och har matrast. Vi börjar 20 över igen och har då engelska i en timme och 50 minuter. Efter de slutar vi iallafall :) Efter skolan idag ska jag dra in till stan direkt, kollade ju ut ett par stövlar i lördags, så ska köpa dom. Sen ska jag nog kolla efter benvärmare och en scarf eller halsduk:) Sen blire nog hem, kanske städa om ja orkar det. Annar blire väl bara slappt antar ja. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll, typ sätta på en film vid 8 och somna när ja blir trött :) Låter bra de.

Men nu drar ja, hörs förmodligen senare.

Helgen

Tja allihopa :) Denna helgen har varit underbart bra. Det enda som fattades var att jag inte fått träffa Emmis nåt :( Men de måste bli snart iallafall.

Fredagen va jag hos Andreas, sov över och tog 11 tåget in till stan. Där mötte jag upp Josse å Jossi :) Vi gick runt på stan och kollade lite, de handlade nåra saker. Jag hittade även ett par stövlar som jag la undan, tänkte köpa dom imorrn :) sen gick vi och åt på kina restaurang, himla gott. Och efter de åkte vi hem så de fick kolla in lyan ;) Haha. Blev dock ett kort besök, för internet funkade inte, och vi visste inte vad vi skulle hitta på här, så vi tog 5 bussen hem.

När vi kommit hem åt jag och pappa kräftor, och jag fixade min mobil, så nu är den röd hörrni :)
Sen kom flickorna tillbaka, och efter ett tag kom även Emma :) Vi pratade typ hela kvällen, Josse försökte sig på att vara vig ett tag, men aa. Är man övertrött så blir det som det blir :D haha.

Idag har jag inte gjort ett dugg, beställde mig en kebabtallrik och kollade på click. Satt lite vid datorn, hälsade på Eva åså. Sen hade ja å Jessy även turen att Sebb skulle till kd, så vi fick skjuts av honom :) De var snällt, så då sparade vi lite pengar :)

Nu ska jag gå och lägga mig, har en lång skoldag imorrn. Godnatt!

Fredag

Nu är det äntligen helg igen:) Jag sitter nu hemma hos min älskade Andreas :) Han e inne och duschar. Jag är riktigt hunrig, och här ska de bjudas på tacos sen, så det är ju inte fel ;) Tror att hans bror står och steker köttfärs nu:) Mums.
Imorrn drar jag in till Kd igen, möter upp de bääästa :D Absolut ingen dum helg detta ;) SUPER.

<3

I'll be there for you

Denna dagen har gått ganska fort. :) Skolan var inte alls jobbig, eftersom vi slutade 2. Efter det hämtade jag upp Anna i centrum och vi åkte hem till mig :) Jag fick lov att diska direkt eftersom ja inte gjorde det igår. Sen satt vi och pratade/kollade på tv lite, och sen satte vi igång med maten :) Den blev väldigt god, och när vi åt den kollade vi på Bert stjärt ;) haha. De va trevligt. Sen skulle Anna hem igen, för hon har ju busskort, och efter 8 måste man ju betala. Så därför kunde hon inte stanna länge. Men vi får ses snart igen tycker jag :)

Jag har riktigt ont i ryggen, tredje dagen irad nu. Ingen aning om vad det är, men ja hoppas att det inte är nått allvarligt. Har iof alltid haft lite problem med ryggen men, har inte haft såhär ont. Jaja, blir de inte bättre får ja kolla mig.

Imorrn äre en halvjobbig dag i skolan, går till tre. Men vi har 2 timmars grafisk kommunikation på eftermiddan, och de e inte å tråkigt. Så den går säkert fort :) Sen åker ja till min Andreas och sover över :) MYS

På lördag ska ja ta bussen in vid 10, till stan alltså. Och dit kommer Josse å Jossi :) Ska bli sjukt kul å träffa de nu. På kvällen sen ska vi dra till Hagfors och då kommer också Emma och är med oss. Någonstans ska vi förhoppningsvis sova också tillsammans :)

Söndag kanske ja får se min Emmis :) Inte säkert än, om ja inte får de åker ja nog förmodligen hem till Kd igen. Annars åker jag ner på Måndag :) Så ser min helg ut iaf,

Nu ska jag se lite på en film tror ja, :) Hejdå



Trött, trött och åter trött

Denna dagen har gått segt, fast ändå har jag inte gjort så mycket. Jag var jävligt trött när jag vaknade imorse, berodde antagligen på att jag inte sovit mer än 5 timmar två dagar i rad. Men inatt sov jag iaf 8 timmar. Skoldag var iaf väldigt seg, ville bara hem.
Efter skolan tog ja bussen till centrum direkt, köpte p-piller på apoteket, och sen kollade ja efter vinterjackor. Vettefan om de blir nån peakjacka, fanns typ ingen fin när ja kollade. Sen hade ja ju inte tänkt betala 3500 för en jacka, men ja vet inte om de finns nån billigare variant. Jag gick istället och kollade på stadium, och där hittade ja en everest kappa, 1299 kostade den :) Men de dumma va ju att ja hade ju tänkt använda min jacka som skidjacka också, och de kan jag inte göra med den. Men oj va varm den verkade, och fin varen också :) Tror fan ja ska köpa nån sån ist. De återstår att de :D

När jag kom hem cyklade jag och Jessy till pekås på rud och handlade lite mat. Lagade sen makaroner och köttbullar och jag kollade på harry potter. Jag somnade nåra gånger, och när den var slut satte jag mig här :)

Imorrn kommer som sagt Anna hit :) Saknat henne. Vi handlade också kyckling förut, så det blir kyckling, potatisklyftor och creme fraiche imorrn :) Mums, längtar redan efter mat.

Nu ska jag nog snart sova. Slutar 2 imorrn också ;) Gott!

God natt !

Skolan

Nu sitter jag i skolan och har matrast, vet inte när vi börjar än men det är säkert snart :P
Är hur jävla trött som helst idag, så de va verkligen inte kul å gå upp. Men jag har inget planerat idag direkt, förutom apoteket då men. Så när ja kommer hem kan jag sova om jag vill :)

Anna ringde förut också, fick reda på att hon kommer och hälsar på mig imorrn :D Och det ska bli jävligt kul, för jag har inte sett henne på hur länge som helst :) Ska hämta upp henne i stan direkt efter skolan, om hon nu hinner med bussen. Haha.

Nej nu ska ja gå :) Hejdå

Oh yes

Än har jag inte somnat. Som vanligt så lägger ja mig alltid senare än jag tänkt :) Men ja sökte på en låt nu på youtube, som kommer att påminna mig om helgen som var :) De spelade den på festen i Grums. Den var ganska bra, festlåt.

NU ska ja sova :D Natti.


Hemma

Nu är jag äntligen hemma igen, och herregud va skönt det är. Har som sagt inte varit hemma sen i torsdags morse så.
Det var både kul och mindre kul i Humletorp. Det var kul fram tills 11 igårkväll ungefär. Orkar inte ta upp allt, men orsaken var iaf:
Trötta som tusan
Vi skulle ut i skogen mitt i natten
Doppa huvudet i mjöl, vatten å äpple
Äta äckliga saker
Kexsmulor full sängen
Godistjuvar

Blev riktigt förbannad ett tag, och jag var nog inte ensam ;) Men annars vare väl okej.
Imorrn är de en lång skoldag, slutar fyra. Efter de ska ja till apoteket, tvätta kläder och städa. Men det känns som att det kommer bli en av sakerna bara ;) Just för att jag är så lat.

Bilder från i helgen lägger jag ut på bdb. :) Just för att det är till för bilder, det är inte lika roligt att lägga upp många på bloggen. Haha :)

Nu ska jag tamejfan snart sova. Är himla trött nu ska ni veta :) Så ja säger godnatt, !


Humletorp

Helgen har varit otroligt bra måste ja säga. Följde med flickorna hem på fredag, och kvällen var riktigt rolig för de mesta. Slutade dock inte såå bra kanske, då ja blev illamående pga. några som körde som idioter, haha. Men men :D På lördag så vaknade jag och Felicia vid ungefär 1, och då gick vi över till Malin och Louise och åt pizza där :) Sen åkte ja vidare till Andreas vid 5 ungefär.
Kom dit, och då åt vi och sov typ direkt. Igår så kollade vi på en film när vi vaknade, sen gick vi å handlade, tränade och åt mat. Kollade på Sex and the city på kvällen också :) haha, händelserik dag. Men söndagar ska vara slappa ;P

Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska gå, vi ska nämligen till Humletorp med 1,2 och 3:an inom MKK vid 9, ska sova över där osv. De gör tydligen så varje år, och så spelar 3:an in en film =) De ska bli kul iaf, men nu ska jag dra.

Hejdå!

fredag

Hinner uppdatera en gång till märkte jag.  :)

Åkte ju till Andreas igår, och vi slutade himla tidigt så jag han med ett-tåget. Superbra. När jag kom dit åkte vi hem och bytte om sen gick vi och tränade :) Haha, lite jobbigt vare att, är så himla otränad just nu :P Inte för att ja nånsin är speciellt tränad, men nu äre ännu sämre :D

Sen åkte vi hem och åt, och på kvällen hade han basket träning så ja va me å kolla på. När vi kom hem la vi oss och ja somnade typ direkt :)

Idag äre äntligen fredag och jag ska med mina flickor till grums :D ska bli skitkul ;) Så vi hörs på söndagkväll.

HÄRRA ;)

Peak



Jag har bestämt mig för att köpa en peak performance jacka denna vinter :) Som ja kan ha både som skidjacka och vanlig jacka. Men ja hittar fan ingen, har bara kollat på internet än men. De kanske inte har kommit ut vinterjackor än, ja vet inte. Jag får väl ta och kolla i affärerna när närmar sig vintern :)

Nåt liknande denna vill ja ha :) fast kanske en annan färg :P Sen ser ja inte på bilden om det är en soommarjacka eller vinterjacka men :D haha. Ja ska iaf ha en vinterjacka som ni kanske förstår ;)





Passion

Just de, tänkte berätta att vi såg en film idag på religionen. The passion of the christ, inte hela filmen. Men vi såg i början, i mitten och sen slutet. Ja har tänkt flera gånger förut att ja skulle vilja se den, och tyckte de skulle bli kul å se den i skolan nu. Men ja vettefan om de va så kul, visst den va ju bra osv. verkligen, men fy va hemsk säger ja bara :O Ja hade hört att den va rå, men inte SÅ rå. Uschusch, jag och Felicia satt och kollade bort ganska mycket, för de va så hemskt så ja klarade inte av att kolla. Men den var ändå bra.

The Passion of the Christ


en regning septemberdag

Tjatja allihop :) Idag har ja gått i skolan tills 4. Erhm, eller halv 4 ^^
Vår historialärare va inte där, så en annan lärare kom in och gav oss en uppgift. Som jaa tror att hela klassen höll på att få damp på. Han gav oss ett häfte me lite information om Sverige, Nordkorea och Ryssland. Sen skulle vi läsa de och sen skriva vad som var odemokratiskt i texten.  Det är nätt och jämt att vi vet va demokrati innebär, men de där texterna, asså aa o.O de gick inte å läsa en gång, bara massa konstiga ord. Ja fatta helt enkelt inget. Så ja gick hem tidigare. Får ta hjälp av Jessy å typ ringa mamma eller nåt :)

När ja kom hem satt ja här lite, sen cyklade ja å Jessy till pekås och handlade lite. Nu står hon och lagar kycklingsoppa åt oss :) Sen ska vi också se på idol och mysa med popcorn tror ja :D

Imorrn drar ja till Andreas efter skolan, och på fredag drar ja till grums. Kommer nog inte hem förens på söndag. Så ja uppdaterar nog inte på ett tag nu :P Ha en trevligt helg iaf :)

i'm so tired

Min dag idag har varit jättelugn å skön :) När ja kom hem satte ja mig som sagt här ett jag, sen gick ja ut och sprang/gick ungefär en halvtimme/timme. De va himlans skönt :) Så de ska ja försöka hålla igång med nu. När ja kom hem värmde ja tacosen som var kvar, sen hjälpte jag Emma med hennes design, :) Den blev rätt bra om ja får säga de själv ;) Sen har jag suttit och spelat guitare hero inne vid Jessy helt själv ;) haha. Ska nog se en film nu och vänta på att hon ska komma hem.

Snart möts vi igen brudar ;) längtaaar!


Shopp

Just de, va ute på stan en halvtimme eller nåt efter skolan förut. Hittade detta, t-shirten va på rea, därför köpte ja den. Ska egentligen inte handla nu, inte förens ja vet hur mkt pengar ja har råd att handla för :) Men men, trosorna å t-shirten gick iaf på 98, så de va inge farligt :) Tog också kort på min fina mugg, tycker att handtaget är så mysigt :) haha.



Jessy ringde nu också, hon skulle hem till Hagfors och hämta nåt spel, så jag är själv hemma idag ändå tills 10. Så ja får ta och gå ut och gå själv :) haha. Men vi åt tacos igår, och tänkte äta det idag också, och det är ju bra för mig då att hon inte är hemma, då blire mer mat till mig ;) haha !

Helgen

Denna helgen har varit riktigt bra och mysig :) Efter skolan på fredag åkte jag till min Andreas, sen tog vi bussen hem till hagfors. Bara de att i munkfors satte vi oss på fel buss, skulle åka med 300 bussen, men nu vare ju så att både den till hagfors och den till kd hette 300. Så vi satte oss såklart på den till kd. Märkte ju de direkt vi åkte iväg, så bussen släppte av oss, sen fick pappa hämta oss där i munkfors :P

På kvällen när vi kom hem till Hagfors åkte vi på speedway, där träffade ja Jossi, Tobbe, Josse, Emma å Frida :) och ja fick även se Anna en liten stund ;) Som ja saknat alla. De va iaf kul :) Sen åkte vi hem och sov.

På lördag ville jag till stallet, så vi cyklade dit och hälsade på alla hästarna :D de va verkligen himla kul å se alla, saknar dom så :') Sen på kvällen var vi hos Jossi, och även Tobbe å Emil va med. Vi kollade på Cloverfield (?) och sjöng singstar :) haha. Vi skjutsade även pappa å nåra kompisar till parken osv.

På söndan gjorde vi typ ingenting, va och åt mat hos farmor och farfar :) sen somnade inte jag förens vid 11-12, och Andreas nån gång efter de. Och på måndagmorronen gick jag upp 20 I FEM! herregud, tog iaf bussen till munkfors, skiljdes från Andreas och åkte till kd.

Idag fick vi sluta dyngtidigt =) redan halv 12. Bara för att ja å Felicia va klara me vårat arbete :) och även Louise å Josefine.

Nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på att Jessy ska kma hem. Tror att vi ska ta och gå ut och gå sen :) ja vill springa också ! ja vill träna !!!!!

ha en bra dag!

4 september

Ja ni mina vänner, idag slutade vi tidigare igen. En halvtimme :) anledning var att vi helt enkelt var klara, och det känns så JÄVLA skönt att man får gå då, hade det varit Asplund hade vi suttit kvar och gjort ingenting tills vi skulle sluta.
Efter skolan gick iaf ja, Louise, Felicia, Malin och Josefine till ett cafe och fikade :) de va mysigt, satt där och pratade en stund, sen kom också Emma :) Då gick vi iväg, Emma å jag gick till hm och de andra skulle nån annanstans.

Vi gick runt och kollade lite överallt, sen tog vi bussen hem hit, satt och fixade hennes blogg, som ni föresten hittar här ;)
Vi lagade krovstroganoff och kollar nu på tv. Snart börjar idol och sen äre Dukes of hazzard ikväll vid 9. Tror vi ska kika på den också :)

Imorrn slutar vi tidigt också :D haha, ganska slapp skola ;) än så länge. *peppar peppar ta i trä*
Eftersom våran tvåtimmars lektion endast går ut på att ta ett kort på varandra, sen får vi sluta för vår lärare är inte där. Så det tar väl typ 5 min. Så ungefär vid 1 slutar ja :)

Nu ska ja gå :) hejs svejs

mys

Idag har jag och Jessy haft en lugn dag, lite mys =) eller aa, typ. När vi kom hem satte vi genast igång med å installera sims på respektive datorer :) Vilket gick bra, men sen när vi skulle spela gick de sämre. Så jag blev så lett och sur så tillslut satte ja mig och spelade ENDAST de äldsta sims ;D wihooo, liv!

Jaja, vi ska iaf snart kolla på idol, och nu har vi tända ljus här :) Riktigt mysigt :D haha. Ska försöka lägga mig vid typ 10 idag också, känner att jag behöver sova. Imorrn efter skolan drar ja med min flickor från klassen och fikar :) Sen ska jag möta upp Emma (!! :D ) nån gång efter där. Vet inte när men, kul skare bli :) Tror hon skulle kolla lite på stan, sen ska vi hem och så får hon se allt, tror vi ska fixa hennes blogg också :)

Nu har jag lagt in bilden på tjejerna i klassen. Dock saknas Josefine. Men nån gång ska ja väl få bild på henne också :) Jag är också med på bilden, och jag ser rätt mobbad och tjock ut ^^ men de får la gå :D haha

Jag längst till vänster då, sen äre : Louise, Felicia och Malin. Jossa tar kort :D

onsdag

Nu sitter jag i skolan och väntar på att mina kompisar ska komma :) Anledningen till att jag är här så tidigt är för att jag åkte och hälsade på Andreas igår, så jag har åkt tåg hit från Sunne, och då går det inte direkt att välja tid.

Ja igår då: Vi fick sluta tidigare så jag hann med två-tåget, vilket va bra :) När jag kom fram gick vi hem till honom och tog de lugnt ett tag, sen åkte vi å handlade, sen lagade han mat åt oss, tog ganska länge då de va mycket som skulle göras. Tror rätten hette fried rice eller nåt, de va thailändsk mat iaf :) och det blev väldigt gott. Efter de följde ja med och kollade på hans baskettränning vid 8, och när vi kom hem tog vi varsin bit kladdkaka och sen somnade jag vid 11.

Idag har jag inget planerat, slutar fyra så jag lär vara ganska trött i eftermiddag. Kanske sover en stund eller så.

Ha en bra dag =)

skolveckan på nytt

Måndag igen, och återigen svårt att somna. Men men, kom i säng iaf vid 12. Så det blev ändå inte så hemskt sent :)
Var en lång dag i skolan idag, började tio i nio och skulle ha slutat tio över 4, men vår snälla lärare släppte oss en halvtimme tidigare :) Så det var ju bra.

Efter skolan har jag och Jessy städat lägenheten, och det var verkligen behövligt såg jag :) haha, lite dammigt kan jag säga.

Nu funderar vi på att åka in till typ mc donalds eller nåt, i brist på annat å göra. Ja tycker dock inte om mc donalds mat, men finns ju muffins å grejer ^^

Tänkte lägga in en bild på nåra från min klass, men kom på att ja inte har flyttat över den från mobilen, och ja orkar verkligen inte det nu, så det får bli imorrn eller en annan dag :)

Jo just ja, igår så slapp vi också åka med bussen. Snälla Sara skrev och frågade om vi ville åka med henne :) Tack så mycket. Hade ganska mycket grejer med oss, så det var mycket lättar än om vi skulle ha behövt åka buss och sen byta till stadsbussen och åka hit osv osv. :P

Nej mina vänner, nu ska jag göra nåt annat :) Ha en bra kväll!

RSS 2.0