Dryg lunch

Är just vad vi har. En timme å 20 min! Kan väl va skönt ibland, men idag så har vi lunch sen grafisk kommunikation i två timmar. Så vi har slagit oss ner i datasalen nu, och på denna sköna stol kommer jag sitta fram tills tio i tre (Y) Lät inte de sköönt ? Njae, ja vet inte om ja tycker de ja ;) Men men, det är iallafall en slapp lektion, så det är ett plus.

Efter skolan vet ja inte om vi drar hem till mig först, eller om vi skulle äta och gå på stan. Sen ikväll åker vi som sagt till grums :) Vi ska väl kolla på Idol och så. Slapp och mysig dag.
På tal om mat så vet jag inte vad jag ska äta sen, resten av "gänget" vill äta på bk (burgerking) men vi åt ju där förra torsdan och njae, ja känner mig så onyttig :O Så ja funderar på att köpa en baugette i affären bredvid. Problemet då är att den baugetten jag tycker om är en kyckling och curry baugette, och det var kycklingfilé och currysås i skolan idag ;) haha. i-landproblem forever<3

Det var väl allt för mig just nu ;)


STIL

Föresten, kollade runt på lite bloggar nu, och jag bara MÅSTE tillägga att ja tycker att denna stilen är jävligt snygg ;) Speciellt skjortan och väskan :) Det är Lisa på bilden. Flickan bakom bloggen Lisaplace.




Nu har jag precis fått lite hjälpa av min rumskompis Jessy som har smörjt in min rygg me lite brun utan sol, eller aa. nån Variant iaf :) Dove. Vet inte om den gör att jag blir brunare än jag är, för den är en ljus färg. Men de går å prova :)

Ska lägga mig under täcket nu och kolla på lite oth ;) Sen ska ja sova!

4 månader

Inatt sov jag hos älskling :) Han är föresten världen gulligaste, när jag kom dit hade han köpt rosor till mig och sen efter maten visade de sig att han även hade bakat en kladdkakstårta (?). Bäst är han! :) Vi hade alltså varit tsm i 4 månader igår :)  Vi hade de jättemysigt iaf, och ja älskar att vara me honom.

Imorrn äre fredag och efter skolan drar ja med feli, lois och joss till grums :) vet inte än vare blir, men antar att de blir myskväll ? :) Fest orkar ja inte med ;)

Lördag drar ja tillbaka till kd, sen möter ja upp min moster och så tar vi bussen till Forshaga :) Min llla kusin Alva fyller ett år :) Mamma å Markus kommer även ner :D På söndag kommer Andreas och då ska vi alla gå ut på skyltsöndan här i kd :) Mysigt.

Min Andreas :)


Och mina blommor ;)


Feel the music

Nu sitter jag i skolan, as usual :) Bara ja å Louise här idag, men ja ska lämna min lille vän ensam snart :P Jag orkar som sagt inte gå på sista lektionen, så aa. Men det är bara en lektion kvar så ja tror hon överlever ;)
Nu ska ja ner till bussen, hejdå!

Desperate Housewives

Nu börjar det på kanal 5, SOM JAG INTE HAR :( BUHU!
Jag saknar verkligen att kunna se på tv! verkligen. Har aldrig varit en sån som kollar speciellt mycket, men nu när vi inte har en enda bra kanal så är det jättetråkigt :(

Som tur är så har ja Andreas som laddar ner Desperate åt mig, för om de inte var så, då skulle ja nog gå under :) För det är fan den bästa serien ja nånsin följt :) Den och Oth och Prison Break. Men ja kan inte följa dem heller, och ja vill inte belasta Andreas me allt för mkt å ladda hem, så aa. Jag valde att följa Desperate :)

Nu ska ja vänta på att Andreas loggar in, prata me han ett tag sen sova :) jag skippar sista lektionen imorrn, vi har Svenska och det är drygt, så ja åker till älskling vid 2 ist ;) Och imorrn blire nog lite extra mys för vi har vart tillsammans i 4 månader då :) Så glad att han är min!

Desperate houseviwes




Jag älskar dig.



Julkort

Tjena tjena, :) Idag skulle vi har jobbat med historia hela dagen, men en halvtimme innan lunch kom vi på att vi ville göra ett fotoprojekt som Thomas hade gett oss, att ta julkort :) Så vi satte igång, fick låna grejer av nåra av tjejerna i klassen, sen kunde vi inte sluta så vi sket i lunchen ;D haha. Ingen av oss va speciellt hungrig och de va inge go mat så :)

Efter skolan satt ja å redigerade korten lite, så ja missade bussen, så därför kom ja hem lite senare, då lagade ja mat och nu har ja nyss damsugit :) Bra jag är.

Här är nåra av alla 150 (?) bilder vi tog :D








De är dock väldigt ljusa :P Och det beror på att när vi skulle ta korten så fanns inte thomas i närheten, och de andra tjejerna skulle visa oss hur man gjorde, men de sa att det inte var helt rättinställt, men vi orkade inte leta efter thomas så vi tog ändå :) Ser bättre ut i photoshop, på bloggen blev de ännu ljusare.

Where is the love?

Sitter i skolan, tisdag idag så vi jobbar med Historia. Tycker att det alltid är Historia eller Samhäll som vi jobbar med dessa dagar. Får så många uppgifter av Jens kanske :P Haha. Drygt äre iaf.

Ljudet på min dator funkar inte heller, och jag orkar inte flytta på mig, så jag får lyssna i mobilen. Det är synd, för det är gott att lyssna på lite ny musik ibland, eftersom ja inte kan ladda ner, och därför har ja inte så nytt i mobilen ;)

ajaaa.. herrå =)

Inköpt

Detta fick jag alltså tag på :

Mössa 79:- tror ja den kosta :P

Halsduk 149 :-


Örhängen 19:- :D


Allt från Hm :) Mössan och halsduken var dock lite mer lila/gråa :P Men eftersom jag är lat och inte orkar ta bilder själv så fick ja ta det som fanns :) Köpte även en kräm från apoteket, som ska minska porerna eller nåt sånt, tycker att ja har fått så synliga. Nu vet ni det också ;)

Hejs

Idag har de varit snöstorm ute i stort sett. Och julkänslorna stiger :) Jag ääälskar när snön verkligen kommer och stannar kvar, och man snart får börja julpynta. En månad kvar till jul nu! Och snart ska julklappar inhandlas, känns som att i år kommer jag anstränga mig mer än andra år ;)

Jaja, annars idag så fick vi reda på att det har ändrats lite i vårat schema, Jens ( vår historia/samhälls lärare) har tydligen haft för många lektioner i veckan, så då fick han lov att ta bort en/nåra , så våran samhällslektion som är den sista på måndagar har tagit bort :D Och det var verkligen skönt måste ja säga. Måndagar har varit jobbigast förut, och nu slutar vi inte 4 en enda dag :D Går til 20 över två på måndag, 2 på tisdag, 2 på onsdag, och på torsdag börjat vi 20 i elva och slutar 2, och fredag går vi till 3 ;) Soft vecka huh?

Efter skolan drog jag till bergvik, eftersom vi fick sluta tidigare så orkade jag tyvärr inte vänta på Jessy, så jag åkte själv :P Köpte mig en mössa, en halsduk och ett par örhängen :) Ganska fina fynd. Sen åkte jag hem och lagade bacon och klyftpotatis, har aldrig ätit den kombinationen förut men de va gott ;)

Sen har jag slappat och kollat på oth under kvällen. Nu ska ja sova snart =) Godnatt!


Helgen

Jag har inte hunnit uppdatera nåt under helgen :) har varit ganska mycket som hänt faktiskt.
På fredan så beställde ja mig en pizza direkt ja kom hem, de va verkligen gott. Va väldigt länge sen ja åt de nu :) Sen på kvällen så gick ja till Josse, där även Jossi å Emma var. Vi gick sen till blixten där de va nån liten fest, men de spårade ur så vi gick hem vid ungefär 12 tror ja :) Gick å la mig direkt.

På lördan så åkte jag till farmor :) Va där nåra timmar, intervjuade henne til len uppgift vi fått i svenskan, osv :) Försökte få in nya skidjacka ren, men jag har fått nåra fläckar på den som inte går bort :O Så hon ska lämna in den på kemtvätt idag =) Sen åkte jag hem och åt och sedan vidare mot Emmö, gjorde oss iordning och så sen kom även Emma :) Vi satt och drygade och försökte hitta en förfest, fick tillslut komma till Fredrik i uddeholm :) Där va även Victor å Anton. Vi satt där och spelade tv-spel å grejer innan de skulle till byn, vi fick åka med, han bror skjutsade och vi drog på fest i ekshärad.

Där vare inte kul, hann vara där en trekvart kanske sen sa dom att festen va slut (Y) Så vi höll på å leta skjuts ett bra tag, och fick sedan tag på Jimmie, han kom dit vid 2-halv3 nån gång, och då fick vi äntligen skjuts hem. Ja hade VÄRLDENS huvudvärk under kvällen, så de va inte gott. Den natten tror ja vi sov ungefär 3 timmar. (Y)

På morronen drog ja å Emma med Dennis å Fredrik hem till Fredrik :) Satt å kollade på film hela dagen och drygade. åkte hem vid 3-4 nån gång och då åkte ja direkt till farmor. Sen tog ja å Jessy 5 bussen hit :)

Oj va långt inlägg de blev, men där har ni hela min helg iaf :) Idag ska ja å Jessy till Bergvik å strosa runt efter skolan föresten, har inte varit där på ett tag så .. de blir bra :)

Hejdå!

Early

Tjatja! Har slutat skolan nu! Fatta va skönt :) Men de kände ganska så väldigt mycket onödigt att gå dit alls. Hade matte första lektionen och då gjorde vi en praktiskt uppgift, satt å klippte sugrör (Y) Sen på samhällen lämnade vi in våra presidentsaker sen fick vi sluta. Och då tänkte vi inte sitta i skolan i flera timmat å vänta på sista lektionen, så vi gick å pratade med Lars, och han gick me på att vi hoppa över grafisk kommunikation :) Så nu är jag hemma på färjestad och ska snart ta en buss in igen för å ta halv 1 bussen mto Hagfors :D

Sitter å dricker kaffe å äter mariekex nu ;) Drack ingen kopp imorse så ja tog de nu ist. Mumma.

Ha en supedag, fint väder äre så ;)

FYRON ikväll också :D


presidenter hit å dit

Bra idag idag :) Felicia å Jossa följde me efter skolan, vi drog till bk å åt mat. Ville egentligen inte äta där men ja fick väl offra mig ;) höhö. Crispy chicken är rätt gooo så de gick la bra :D Drog hem hit fter de, satt å tjööta ett bra tag :) Kolla på mina snygga bilder på datorn å så :D Felicia skulle värma choklad också, gick inge vidare ;) Hon blev inte nöjd me värmen och ställde in muggen me kakao i in i mikron, drog på flera minuter å sen svämmade de över :D Choklad överallt.
Talet gick de inte heller så bra med, satt med de en timme typ, men de gick inte framåt. Sen åkte de hem vid 20 över sex. Och sen dess har jag suttit med talet (Y)De värsta är ju att vi har blivit utsedda att vara republikaner av Jens (läraren) så vi måste ju skriva som Mccain tycker. FIFAN!. Jag har hållt på med ps och diskat imellan, de tog kanske en timme. Annars har ja suttit me de hela tiden, och nu är ja så jävla lett på alla presidenter så ni vet inte :P Ja ringde till mamma så hon fick hjälpa mig me talet, men nu är ja nog klar iaf =) SKÖNT.

Ska vänta på att Andreas loggar in nu så ska ja prata me han en snabbis sen sova (: Imorrn blire hem till Hagfors !

blääääääääää på dig mccain!

Kaffe

Igår blev de tre koppar och nu sitter ja å dricker "morgonkoppen" ;) Mums va gott det är. Idag börjar vi senare, så ja behövde inte gå upp förens runt åtta vid Andreas idag. Det var väldigt skönt :)

Fick som sagt lov att vänta på halv 4 bussen igår, och som vanligt så var bussen dryg så ja kom senare än ja skulle, och när ja kom dit mötte Andreas upp mig, och så gick vi å hämtade däcket till hans bil, som de hade blivit punka på. Nu var det lagat :) Vi gick hem, jobbigt att bära på massa grejer, kallt vare å halt :D Och bra som jag är så hade ja mina converse, gör ju inte saken lättare direkt.
Sen när vi kom hem åt vi mat å sen kollade vi på tv heeeela kvällen :) Han hade ju ingen träning, så ja fick mysa med honom hela tiden. Bra de ;)

Nu väntar ja på gänget, vi ska ha gympa nu :) Sen har vi mat och sen matte, sen slutar vi vid 2 :D Så från och med nu är torsdagar min farvoritdag ;)

Hejdååå!

Onsdag

Nyss ätit mat, korvstroganoff å ris :) gott. Har bara svenska i en timme å tio min nu sen slutar vi för dagen ;D Ännu goare. Är van att sluta fyra idag, men icke. ;) Nytt schema så. Det gillar ja.
Måste väl antagligen vänta tills halv 4 bussen som sagt, som ja ska ta till andreas alltså. Men men, kan inte gå en halvtimme tidigare från varje lektion direkt =) Så ja får väl stå ut. Han sa att om ja kmr sent skulle han strunta i träningen så att han kunde va med mig mer, de tyckte ja va gulligt av honom, för ja vill ju också se honom så mycket som möjligt ;D
På svenskan förut (har två lektioner svenska idag) så berättade vi om ett barndomsminne. Haha, de ja kom å tänka på först va när ja va runt 6 år, och drömde en mardröm om att ett monster tog pappa, ja vaknade gråtandes å sprang ner för å leta efter pappa. Hittade honom inte å fick panik. Trodde min dröm va sann. Satt å grät på verandan när han helt plötsligt kom i bilen :D Han hade varit å hämtat en sak inne i Hagfors ;) Tänk så fel allt kan bli.

Ne nu ska ja dra mina vänner. Hejdå =)


Design igen

Jajamen, ja gillar att pilla ja :) och den ja gjorde igår blev lite för stor, i formatet. och aa, de blev konstigt. Så ja ändrade lite på den nu :) Bättre blev de. Nu ska ja inte pilla mer, inte denna vecka iaf :D haha. Nej men den sitter nog ett tag ;) Ja byter bara för att de är så himla kul å designa osv :) Bara så ni vet !

Aa idag då? Jo först vare såklart skolan, skön dag. Gjorde som sagt klart artiklarna. Skönt att få de överstökat :) Hann med tio i två bussen och kom hit vid kvart över typ. Har inte varit hemma så tidigt på länge :D Dee va skönt. Har suttit här sen dess, ja oj va rolig jag är. Men det är så när man har liv, tro det eller ej, men de finns inte mkt att göra i Karlstad heller :D Inte när man inte har en vän ;) Har Jessy såklart, men hon är ute på vift nu. Och sen har ja ju grums-tjejerna å Amanda. Men allt man vill göra kostar pengar :P Så bättre me slappdag :)

Nu ska ja gå iväg å börja me maten. Kyckling å potatisklyftor blire. Mums :)

Hejråå!


HALLÅHALLÅ

Sitter i skolan, tisdag idag som sagt så jag har precis gjort klart mina två artiklar om Obama respektive Mccain :) Gottgott, efter lunch skriver vi på talet tror ja.
Blev inge hockey idag, för Jossa hade inga pengar :( Tror de va så, och då bestämde vi att de skulle följa me mig hem på torsdag istället :) Så de blir mysdag då ist :D
Så idag.. vet ja inte vad jag ska göra :) Softa å ta de chill. Blir bra de.
Nu är jag hur hungrig som helst, tydligen så hjälpte inte mina skinkost-smörgåsar och min kopp kaffe imorse.. Men bättre än inget =) Det är mat om en halvtimme ungefär så jag får väl stå ut.
Tjejerna försvann nyss också :O Vet inte vart dom tog vägen, de sa till mig å passa deras dator, och ja kommer ihåg att jag svarade ja, men ja va för inne i mitt skrivande så ja hörde inte vart de skulle :D
Amanda gick hem alldeles förut också, hade hemskt ont i mage :( Inte kul inte.

Sen hade ja utvecklingssamtal förut, lät bra :D de va att nåra ämnen som ja va riktig nöjd i ;) Får kämpa :D

Nu ska ja slappa resten av denna lektion ;) hejdåå!


2 ½ män

Kollar jag nu på :) Det enda som är sebart på tv:n eftersom vi har så himla MÅNGA kanaler ;) Nyss var ja jätteduktig å skrev ett lååångt inlägg och sen skulle ja förhandsgranska de, och så va de nåt som ja skulle ändra och ist för att trycka på tillbaka-knappen så tryckte ja på kryss (Y)  Så nu får jag skriva om!!

Jaja, idag fick vi nyss schema iaf, och måndagarna har förbättrats tycker ja, är fortfarande en 4-dag men lektionerna är bättre :) Och det är den ENDA fyradagen också :D imorrn har vi vanlig egen tisdag, men sen på onsdag slutar vi två ;) Och då drar ja till Andreas. Sen på torsdag börjar vi tjugo i elva och slutar två , hur gott ? :D På fredag går vi som vanligt ;) Men den är inte drygt.

Imorrn ska Felicia å Joss följa med mig hem, vi ska skriva klart talet inom vår presidentkampanj :) Fan va kul vi har haft när vi spelat in våra radioprogram osv. Tror ja ska jobba inom de ja ;) haha. grymt kul iaf. Fick höra resultaten idag, och då hade lärarna lagt in musik å greyer, lät riktigt proffsigt :D
Aja, efter de ska vi på hockey ;) Och snälla Feli bjuder mig, eftersom ja är fattig at the moment :D Men ja lovar att bjjuda tillbax :) Så det är alltså en mysdag!

Satt å pilla me designen förut som ni kanske ser. Och den blev lite...stor? Men ja orkar inte göra om den nu så den får bli kvar för tillfället :)

Nu ska ja lägga mig i min underbart sköna säng och sen somna framför tv:n ;) Mums. Nattinatti!

Söta är dom ;)




Helgen

Denna helgen har varit slapp och bra :) Jag åkte som sagt till Andreas direkt efter skolan på fredag. Fick åka buss då, och när ja kom fram åkte vi direkt till gympahallen, där han tränade 95orna (?) tror de va dom :) Kollade på ja :D Sen åkte vi hem och myste, åt mat och sen kommer ja inte ihåg va vi gjorde under kvällen mer än film =) Men aa, vi somnade väl nån gång :)
På lördan kommer ja inte heller ihåg allt vi gjorde, va ute å gick lite iaf, och handlade =), sen på kvällen gick vi till Ellen :) Där va Daniel och Simon också, och sen kom nåra fler :P Satt där å slappade ett tag, sen gick vi iväg med Simon å Daniel och de åt pizza. Sen gick vi till köpis(?) som de tydligen kallar de ;) Men där fick ja å Andreas inte vara länge så vi gick hem å kolla på film istället :) 
På söndan vaknade vi av en telefon som ringde, Andreas skulle iväg å döma en basketmatch :P Men ja låg kvar hemma å kolla på film :) Och när han kom tillbaka halvsov vi å kolla på film hela dagen.

Skulle ha åkt hem imorse egentligen, men ja åkte hem igårkväll ist :) Så fick ja sova lite längre imorse.

Nu sitter ja bredvid amanda i datasalen, har nyss ätit och nästan lektion börjar tio i :)

Hörs senare mayyybe, herrrå :)

Shit

Hejsan svejsan, såg nyss att ja nån gång har råkat trycka på ja när de har kommit upp en skylt när man loggar in om man vill spara lösenordet i framtiden, nivet. Så nu fick ja byta :) haha.
Sitter i skolan och ska ha veckans sista lektion, grafisk kommunikation, det är rätt kul tycker ja, för vi håller på i photoshop typ hela tiden ;) Så de går nog fort.

Igår var det en bra dag :) Efter skolan följde Louise, Jossa å Felicia med mig hem till färjestad, vi satt där i typ två timmar och sen drog vi in till stan vid 5 :) Lite tidigt egentligen, men vi va såå hungriga. Felicia köpte en skitsnygg tröja på hm :) Som Stinalee har. Sen drog vi till bk och åt mat :) Satt och dryga oss i två två-tre timmar efter de innan vi gick till sf-bio och gick på bio vid 9 :D Kollade på Patrik 1,5 och ja tyckte den va bra faktiskt , och verkligen om man tänker på att det är en svensk film :)

Idag drar ja till min Andreas efter skolan :D och jag är där tills månda morron ;) GOTTGOTT. Så därför uppdaterar ja nog inget under helgen. Blir till måndan.

Ha en bra helg! :D

Patrik 1,5


Torsdag

Tjenis! Sitter i skolan och har precis ätit lunch :)
Innan lunchen hade vi idrott, och vi skulle ändå bort till våxnäshallen, så vi tog bussen.
Hoppade höjd å längdhopp och ja slog mitt personliga rekord i båda ;) Kanske är för att ja inte har gjort nåt av de på år och dag :D haha.
Egentligen slutade idrotten tio i 12, och bussen därifrån gick bara kvart i å kvart över, och skulle vi ta den kvart över skulle vi inte hinna äta, eftersom vi börjar 20 i 1 :) Så vi fick slute LITE tidigare, och då menar ja lite. 5 över halv, och jag har nog aldrig i mina dar bytt om så jävla fort :O Louise tillochmed hjälpte mig att packa grejerna, så ja va nog klar på 2 min eller nåt :D

Bara samhällslektionen kvar nu, sen drar ja, Louise, Jossa å Felicia å äter på bk och sen hem till mig :D Senare ikväll ska vi även på bio ;) Patrik 1,5 tror ja de blir. MYS!

Och imorrn drar ja till Andreas och spenderar helgen hos honom, fan va gott :D

Haré ;)

Mina underbara tjejer :) <3



Och min underbara pojkvän å ja :) <3


Gratis sida!

Gratis saker

Där tycker ja ni ska gå in och bli medlemma :) Det är en skitbra sida där man kan få saker genom att samla poäng, och det är inte speciellt svårt heller, som det oftast är på dessa andra gratissidor.

Om du värvar 7 personer så får du 500 kr hos MQ eller hos Kicks.
Om du värvar 14 st få får du en Canon digital IXUS 80 IS !
 M.M.

Låter inte detta bra så säg :D Skadar ju inte att bli medlem ;)

Happy

Kör med; Tja bloggen! ;)
Igår åkte ja med två-tåget till Andreas :) Ja va glad över att se min älskling :) Vi åkte hem å myste, sen lagade vi mat ; Lax å rotfrukter, gottgott :) Han e att dukti på de där me mat han!
Sen åkte vi på träning, eller hans träning ;) Ja satt å kolla i en timme sen gick ja hem och kollade på Desperate, han kom vid halv 10 typ :) Han åt mat sen myste vi mer å sen somnade ja vid 11-halv12. Så de blev ganska sent :P
Gick upp tio i 6, skulle äta frukost så fick bli tio min tidigare ;) Hah. Trött som tusan va ja iaf.
Halvsov på tåget till kd. Tror ja ska börja me de när ja åker dit också för tiden går så himla fort xD

Idag har skolan varit enormt dryg från min sida. Gick till fyra så de va väl inte så konstigt.
På svenskan va vi på någon utställning som va på torget, för SMÅ barn ! HAHA. Va faktiskt lite SMÅ kul ;) Speciellt kameran där inne, vi lämnade nog nåra hemskt fina bilder där :)
Efter de skulle ja dra tillbaka till skolan å ha historia i 2 timmar (Y) Grums-gänget drog hem tidigare, så när vi skulle göra som en lite tävling på lektionen, vilka hamnade inte ja med då? Jo Sofia å Kristoffer ;) Åh va roligt de va! Haha ja kände mig lite mobbad.
Nu sitter ja hemma själv :) Jessy är ute på stan med Keith, tror att de äter på Burgerking. Ja skickade även med henne en tjuga så hon kunde köpa en chokladbit åt mig :D

Bästa jag har fixat ett ridplats också :D Och inte vart som helst utan här på Färjestad, fan va bra ! Dock vare lite kö, men han som ja pratade med sa att p.g.a. att ja har ridit såpass länge så skulle ja nog få en plats innan jul :D Fan va roligt, nu är ja i extas igen ;)

En av Färjestads ponnies : Dennis ;) Haha, måste säga att namnet inte direkt passade på en häst ;P Men fin va han :)



Bilden tagen från: http://www3.idrottonline.se/default.aspx?id=128730
I

Radio

Tjatja! Sitter i datasalen som vanligt med Felicia :) Dåligt me lediga datorer så Jossa å Louise är nån annanstans :p
Tisdag idag, vilket innebär egen dag, och vi har jobbat med samhällen hela tiden, spelat in radioprogram :D Fuck va roligt de va. Så de har vi bestämt att vi ska göra fler gånger ;)
Snart äre mat, och efter maten ska vi ut på stan och spela in reklamfilm :D Haha, ja ska prata massa och ja kommer skratta å förstöra allt känner ja ;) men aja, de ska väl gå.

Drar till Andreas efter skolan, och har pratat med Magnus så ja får gå tidigare, vilket innbär att ja hinner med 2 tåget :D GOTTT. Så snart syns vi älskling ;)

Har tråkigt nu för ja har kollat på alla på bdb och har läst alla bloggar, så aa. får väl sitta här å tråka i 20 min nu :D

Hejrå!

Problematik

Tjabba, nu sitter ja här i skolan i datasalen. Det är måndag och en hel vecka ligger framför. Lät ju kul? NEJ.
Positivt är iallafall att ja får se min Andreas imorrn, och de tycker ja om :) Ja ska försöka gå iväg tidigare så att ja kan åka med 2-tåget. Tänker inte ta den sena bussen inte, är ju fan stup-mörkt när jag är framme då :O uschusch.
Har religion nu och ja ska göra nåra reflektionsfrågor, fast jag har inte frågorna så jag gör ingenting just nu :) Väntar på matrast.
EmmaR, om du ville att ja skulle hjälpa dig me designen så äre bara du skickar en skiss när du vill :)

Idag ska ja ut på stan lite efter skolan, ska leta efter ett par vinterskor, vet inte om de blir uggs eller om ja hittar nåt annat :) Sen köper ja väl nån tröja eller så säkert :P Haha.

Ne nu drar ja, ska leta efter frågorna så ja kan jobba ;) Hejdå!

Nionde november tvåtusenåtta

Igår mina vänner så va jag och Jessy som sagt till Älvstranden, gick runt där ett tag å träffade en massa folk. Sen skiljdes vi åt och jag gick runt med Jossi :) Sen också Josse. Vi gick vid halv 2 till innbandyhallen och kollade på Innebandy me nåra :) Efter de åkte jag hem till Emma, och där va vi ett tag, satt å pratade och tog igen en massa tid ;D Sen åkte vi hem till mig, ja å pappa åt mat, och sen kollade ja å Emma på American Pie :) Trevlans. Efter de åkte hon hem, och då la ja mig å kollade på Beck - Hämdens pris, och så somnade ja till den :) Så ja somnade nog vid 11 ungefär.

Idag vaknade jag vid halv 11 :) Gick upp och satte mig här, sen har ja sprungit runt lite här, städat, plockat ihop grejer osv. Ska göra mig mat nu, sen kommer pappa hem från jobbet vid 2. Skickade ett mms till honom förut, eftersom det är fars dag :) Men han har nog inte märkt det än. Fårse sen :) Ska också åka till farmor å äta vid 4 :) Även Eva å kusinerna kommer , blir trevligt.

Jag tar 5-bussen hem till kd också, ja orkar inte åka vid 8, för då är jag hemma så sent :P Så vi hörs kanske senare :) 

Byebye!

Jag och min vän Emma

 

 


Live your life

Jag är nu hemma i Hagfors helt själv, pappa jobbar :) Jag sitter och väntar på att mina nudlar ska koka klart, sen ska ja skynda mig å äta och sen drar ja å Jessy iväg till Älvstranden där det är öppet hus. Får väl kolla runt lite å träffa alla :D Sen ska ja ju som sagt träffa Emma efter de :) vet inte vad vi ska göra, men de blir nog kul hursomhelst.

Pappa hade laddat ner Disturbed åt mig, som jag hade sagt, men självklart laddade han ner ETT album, och det albumet har ja redan. Lett , höhö. Aja, får väl klara mig ändå :)

Hejdå!


Försent

Yes, idag försov ja mig ;) Haha. Så ja tog nio-tåget från Andreas, men sen orkade ja verkligen inte gå till skolan direkt, utan tog istället bussen hem en sväng så ja fick lämna av llite av min jävla packning :P Men nu är jag iallafall i skolan, sitter och väntar på att tjejerna ska komma ner så att vi ska gå och äta :) De kommer nog snart.
Sen äre bara Grafisk kommunikation kvar, gottgott. Sen tar ja bussen hem till Hagfors vid halv 5, och så blir idol å godis me fyron ikväll :D BRA. Imorrn blire Emma hela dagen :) Bra helg.
Hungrig som fan är jag nu, så ska dra. Hejdå!

Pust

Ja, känner mig lite stressad just nu faktiskt. Bajs. Har ju fixat allt med ridningen nu iaf :D Fy fan va kul de ska bli :) Pratade med Karin (ridläraren) förut, och ja ska rida i drop in- grupper :) Problemet är att den guppen på fredag hinner ja inte till om ja åker buss :( Och det är inte lätt att fixa skjuts kan ja säga, frågade Sebb å Emil, men dom skulle åka vid 1, och då har ja ju inte slutat skolan än. så det sket sig. Sen vet jaj inte vem ja ska fråga :O Får hoppas att nån själ kan erbjuda mig skjuts :)
Det är också en grupp på tisdagar, men ja känner verkligen inte för att åka hem mitt i veckan, ja klara verkligen inte att gå upp så tidigt :O Så det är en sista utväg, sen brukar ja ju oftast träffa Andreas då också. Men men. Vi får se hur det blir.
Har nu packat, för imorrn åker ja till Andreas direkt efter skolan, och vi har gympa i skolan, så har med saker till det, och till skoldagen på fredag och sen grejer för hela helgen. Låter mycket men har ungefär halva min bag:) Men ändå, inte roligt att gå och kånka runt me allt de där! Haha.

Så som sagt, känner mig lite stressad nu, för ja har planerat en massa ju, sen måste ja ringa Karin imorrn och säga om ja ska rida eller ej, så då ska ja ju veta hur de blir. Ingen som vet nån skjuts? :) Öppen för alla förslag ;) haha.

Nu ska ja sova ! Godnatt!

Onsdag

Tjatja. Japp, nu har USA en ny president också, och ja hoppas och tror att de kommer göra stor skillnad. Att även vi kommr märka det :) Han verkar ju fan så mycket bättre än Bush iaf. Go OBAMA! haha. Jag är inte dirket så intresserad så ja satt uppe, men ja slog på tv:n imorse iaf och kollade lite :)

Nu sitter ja i skolan med endast Felicia :) De andra ligger hemma, skolkare ;) hihi. Amanda lovade att hon skulle komma hit, men icke. Kanske senare isf :)
Fyra-dag idag. Men det är iallafall inte den drygaste, så den går nog rätt fort ändå :) Efter denna lektion har ju halva dagen gått så ;) Och vi har historia sista lektionen och då brukar vi alltid få sluta tidigare :)

Efter skolan idag har ja inte heller nåt planerat :) Hihi, det enda är att ja ska ringa mamma och höra om ridningen. Sen ska ja också ringa till stallet då:) Hoppas på att ja kanske kan rida till helgen :D

Men nu börjar min svenska lektion. Hörs senare =) Byebye!


One left

Pappa sa ja till ridningen :D FAN VA BRA. Only one to go, Mamma ;) Men ja är 99,9% säker att hon kommer att säga ja.
Problemet som är kvar är ju om de finns nån tid som passar mig :P Hoppas på de :) Annars får ja väl börja rida på Hammarö :P Har kollat där och det kostar typ lika, men är ju inte lika roligt eftersom ja inte känner nån där :O Roligare å va där ja känner alla och ja känner alla hästar också :)

Nu ska ja å Jessy kolla på Föräldrafällan.

GODNATT

PUSS på dessa underbara djur :)

Färger i en vind

Blev lite inspirerad av pocahontas där ;) Den låten spelade inne vid Jessy, tror hon kollar på disney.
Idag efter skolan gick ja å Amanda runt lite på stan, ja köpte en väldigt mkt försenad present till Jessy, en datamus :) Och ja lovar att ni (Jossi, Josse å Emma) ska få era också ;) Tänkte köpa de samtidigt som julklapparna. Och förlåt om de blivit försenat, VÄLDIGT mycket. Men bättre sent än aldrig :D
De va iallafall trevligt, köpte mig även ett par stora guldringar. Tjocka :) Och en godispåse :D Sen drog ja hem, väntade på Jessy och gjorde sedan mat, falukorv och stekt potatis ;P Mumms.

Nu ska ja hjälpa Sara med hennes design tror ja :) Sen vet ja inte.

Föresten, ja kollade förut efter nåt gym, men de finns inget under 300/månad. Så ja kom på en helt jävla SUVERÄN sak. Jag kan ju börja rida igen :D liksom, why not? de kostar ungefär 400 i månaden. För det är 105 Kr/gång, så liksom aa, de blir ju typ lika :D Ska bara fråga mamma å pappa om de inte kan hjälpa mig med en hundring ;) Sen måste ja ringa å höra med ridskolan, för ja kan nog förmodligen inte rida under veckan =/ Kanske fredag, men inte för tidigt för då hinner ja inte hem :O Men aa, vi får se hur de blir, ja hoppas iallafall att det går, för hästar och ridning är fan det bästa ja vet :) Det får mig alltid på glatt humör.

Så nu ikväll är humöret på topp kan ja säga :D

Hejdå!!

No one

Nu sitter jag i skolan och har supertråkigt, orkar absolut inte jobba idag :O Så jag sitter och kolla runt, fast jag har inget att kolla på så då blire ännu värre..
Följer med Felicia, Jossa, Louise å Amanda in till stan på lunchen idag :) De ska ju på rättegång allihop :O Utom Amanda då. Men aa, så de ska dra från skolan efter lunchen. Vet inte vart vi ska äta, blir väl nånstans :D haha.

Idag efter skolan ska ja också in till stan, problemet är att ja har glömt vad ja ska göra. Men ja hoppas att ja kommer på de under dagen :D annars åker ja väl och köper godis bara, för de ska ja fan göra :D Har varit sugen på godis hur länge som helst :)

Jag ska också kolla efter nånstans att träna idag. Eller ja ska inte träna idag, men ja ska leta idag :D Haha, ska försöka kolla efter nåt gym som är hyfsat billigt. Måste få röra på mig, får panik.. :O

jaja, ska dra nu :) HÄRRA

Far away

Just ja, igår blev ja överlycklig. Pappa va ju med hit en kort stund, han slår på tv och säger "Nämen Ida, har du femma du ? :D "
Jag: Jag nej, haha. de har ja inte.
Men sen ser ja att de har ja visst, och sen upptäcker ja att ja har 3, mtv, animal planet och aa, rubbet :D Gissa om ja blev glad?
Satt och kolladepå MTV imorse, tänkte ja skulle berätta den glada nyheten för Jessy så fort hon kom hem, de gjorde ja, men självklart så hade alla kanaler försvunnit då. Liksom, va äre för jävla myskohus vi bor i ? :O De kan inte bara försvinna. CP

Så nu är ja arg igen, för ja får inte se Desperate housewives imorrn :(:(:(:(

Bajs-tv!

Såhär vill ja göra med min tv nu... nästan.

Mörkt

Nu börjar det minsann bli mörkt fort! :O Och det tycker jag inte om :( Så nu vill jag bara att snön ska komma och pigga upp lite, så det blir lite ljusare osv :) Sen är jag otroligt sugen på skidor nu. När jag var hos mamma åka vi som sagt och köpte nya skidor och sen köpte hon även ett par nya skidvantar till mig. De kostade 400, så nu jävlar ska ja inte tappa bort dom. Men snygga va de, sköna as hell också ;) Men då vare ju av märket hestra, så då förstår man :D

Tyckte faktiskt att skoldagen idag gick rätt fort ändå, för å vara den drygaste dagen på hela veckan :P Och imorrn är nog den skönaste :) Jobba med va ja vill. Sen onsdag kvar och sen på torsdag träffar ja min Andreas! Saknar honom redan :)
Sen vet ja inte hur ja ska göra denna helgen, men ja tror nog ja kommer hem :D Pappa tyckte att om ja skulle vara borta en hel helg framöver kunde ja vara det denna helgen för han skulle ändå jobba :P Men aa, ja kommer nog hem ändå :) Och då har ja bestämt att ja ska leka med Emmis, du kommer ihåg de va ? ;) Blir bra de iaf.

Nej nu ska ja nog lägga mig i sängen och kolla på vänner :D Hare bra!

Dessa skidorna fick ja, fast de va lite annorlunda i färgen, mer vita ist för svarta tror ja :) Annars äre nog rätt. Sen har vi vantarna också;) De blir sköna i vinter!



Inside the fire.

Sitter nu i skolan, har religion. Vi ska göra ett fördjupningsarbete om en rörelse, sekt eller aa, nåt sånt. Ja valde först Spiritism, men hittade inget så ja bytte till Scientologi :) Orkar inte jobba mer, så ja sitter och lyssna på musik nu istället, lyssna på olika låtar från Disturbed's nya album :) De är såå bra. Kan ju inte ladda ner hemma, men jag har sagt till pappa å göra de åt mig, så han laddade ner dom åt mig, men såklart glömde ja att ta med mig de igår :P Så får ta de till helgen. Haha.

Idag ska ja ta de lugnt, som resten av denna veckan tror ja :D Ska till Andreas på torsdag, annars har ja ingenting planerat ;) GÖTT för en gångs skull :P

Nu har vi snart mat och de ska bli gott för ja e superhungrig :) Så nu drar ja, hejdå!

Miss independent

Idag är ja inte alls sugen på att blogga, så de blir bara ett kort inlägg nu, sen ska ja sova :)
Kvällen igår var faktiskt riktigt! rolig. Förutom att det inte slutade så vidare bra för vissa andra, men för mig var kvällen iallafall lyckad :) Så det var bra.
Idag vaknade jag vid 11 ungefär, gick ner och åt frukost med pappa, sen kollade vi på "Mannen som talar med hundar(?)" eller nåt sånt i rtp en timme :P haha. Sen packade jag och så drog vi iväg till Karlstad.
Pappa mötte upp en som han köpte en begagnad mobil av, eftersom han har tappat bort sin och inte orkade köpa en helt ny. Sen åkte vi till biltema.. och sen till willys där ja handlade lite mat. Och på vägen hem åkte vi förbi Burger king och köpte lite mat ;) Gottgott.
Kvällen har ja spenderat helt själv i lägenheten, och de har varit skönt, jag har lånat Jessy's vänner-box och luggit och kollat igenom :) Det är riktigt bra. Men nu ska ja ta och kollat på ett sista avsnitt sen sova. Och märkte nu att det inte blev ett så kort inlägg ändå :D haha, Godnatt!
Bilder från festen osv ligger uppe på bdb :)

Taggad

Är själv hemma igen :) Skönt, har städat mitt rum och flyttat lite grejer, ser ändå förjävligt ut eftersom ja inte har speciellt mycket här men ;) De får duga.

Igår kollade vi på Horton, va rätt rolig ;) Snart ska ja ta mig en dusch och sedan invänta mina friiends ;D Josse, Jossi, Emmab och kanske Emmö? kommer hit och gör sig iordning :) Vi är själv här så de blir bra. 

Hoppas på en rolig kväll! Nu drar ja ;) Hejdå


RSS 2.0