Torsdag

Snart helg, vilket jag gillar enormt mycket :) Ser fram emot imorgon och hoppas att valborg kommer bli riktigt kul iår. Vi får se vad som händer :)

Idag gick praktiken fort tyckte jag :) Vi fortsatte med vårt inslag och på lunchen gick vi iväg och solade en kortis. Efter praktiken har jag städat undan och packat inför imorn och nu har jag precis kommit hem från ett pass afrikans dans. Så jobbigt men riktigt kul träningssätt :) Ny koreografi vare idag också så de va rätt svårt också!

Imorn åker jag till Hagfors, Sofia följer med mig också :D Sen spenderar vi kvällen där tillsammans med bra folk!

Nu ska jag käka äggsmörgås och te och varva ner lite, se ett Grey's Anatomy avsnitt kanske då ja har börjat om att kolla på den serien från säsong 1.


Döööör

Vafan, träningsvärken är värre idag. Klagat på de hela dagen. Har inte kunnat sträcka ut mina armar rakt, fått haft dom lite böjda hela dagen, träningsvärk i biceps. GÖTTMOS. Efter spinningen försvann den lite dock, men nu har jag fått träningsvärk som fan i triceps istället så nu kan ja inte böja ihop armarna, har jättesvårt att hålla i telefonen när ja pratar typ :D haha, och klia mig i huvudet är inget ja gör i första taget.

Träning imorn också, då blir det afrikansk dans. Ja kommer vara så död på fredag.... Ser ni nån som går helt ihopsjunken för att hon inte kan sträcka ut någon muskel i kroppen så kan de va ja.

När jag kom hem gjorde jag pastasallad me fetaost och körde på baugette med ost till :D Gott vare! Blir att ha som matlåda imorn också.


Träning!

Nu sticker jag iväg på spinning en sväng! Kort pass på 30 min men det räcker :)

Dåligt humör

Efter praktiken idag så har jag varit på ett riktigt kasst humör, ett deppigt humör. Alla är väl så antar jag? Annars är jag mongo för jag har dagar då jag tycker så synd om mig själv. Jag är inte missnöjd med mitt liv, jag har underbar familj och underbara vänner, men såna här dagar så finns bara det negativa i mina tankar. Vet ni vad som hjälper?
Lasse såklart. Underbara man. Han kan verkligen pigga upp, och ibland kan han också få en på ett liksom bra deppigt humör, att man är deppig, men det är skönt för när han sjunger så känner mig sig inte så ensam. Kärlek till han iaf, jag måste börja lyssna på honom mer, har sett honom live två gånger men vissa perioder lyssnar jag inte alls på han. Ändring på det.


Andra dagen

Andra dagen är avklarad och idag började allvaret lite mer. Det märks att vi är på en högre nivå för jävlar va svårt de kan vara att komma med bra ideér. Vi jobbar nu med ett inslag som antagligen skulle sändas, så nu äre ju verkligen viktigt att det blir bra. Medan ja och Louise sitter där som två frågetecken bara ramlar det ur ideér ur Kerrys mun. Snacka om att man känner sig efter.

Men med tanke på detta så hoppas jag att dessa fem veckor kommer att ge oss mycket, förhoppningsvis kommer vi att lära oss mycket och utvecklas även inom radio.

Igår tränade jag och Siri bodypump föresten,
och shit va jobbigt det var. Helt jävla seriöst så kunde jag nästan inte gå efteråt, inte när det gick neråt för då blev jag tvungen att hålla emot med benen och då vek dom sig. Pinsamt. Men jaja, skönt att komma igång igen och träningsverker idag är underbar (eller kanske inte). Idag struntade jag dock i träningen, blev för stressat, Siri är sjuk och jag behövde plugga lite. Men imorrn kör vi (eller iaf jag) igen! Box eller cykel blir det!

Sofia och Siri!


KN Radio

Första dagen på pratiken idag. Vi skulle vara där tio och när vi kom dit gick Kerry igenom en massa saker för oss innan han var tvungen att dra iväg :) Så under denna dagen har vi bara gjort massa slöjobb, vikt en massa reklammappar osv. Två tjejer till jobbar där och en av dem har en chihuahua som följde efter oss hela dagen. Så sööt. :) Vi fick gå hem tidigt idag, vid två. Men under veckan ska vi antagligen få göra reportage och inslag osv. Tiderna kommer vara 10-4 :) Helt okej, sovmorgon är det ju i alla fall :)

Vi vek och vi vek, haha!


Söndan

Igår åkte jag och min moster Carina till Forshaga för att hälsa på min andra moster Anette och mina två kusiner Alva och Alex :) Alva har nu blivit 2,5 år och lille Alex är bara tre månader. Vi åt mat när vi kom dit (ovanlig, haha) och sen var vi ute en stund. Hoppade på studsmattan med Alva. Hon hann också göra en vurpa från studsmattan ner på marken trots skyddsnätet runtom. Men det gick bra som tur var. En trevligt dag var det helt enkelt! :) När jag kom in till stan igen så väntade Sofia på mig, hon sov också över hos mig inatt.

Bilder från igår:
Ja å lilla tjocke Alex ;) Så goa kinder.

Och Alva när hon hoppar!


Fredagkvällen

Igår spenderade jag kvällen hos Felicia i stan. Även Jossa och Elin var där och vi hade en trevlig kväll me massa prat och så :) Sov även över där för jag orkade inte ta bussen hem så sent.

Idag är vädret strålande vackert
och jag har inga planer alls, känns inte kul. Skulle ha blivit fest ikväll men verkar inte som det nu, så jag får fixa mig egna planer. Och hittar jag ingenting att göra ska ja fanimej dra iväg och träna tror jag! :)

Nu ska jag i alla fall
göra mig en sen frukost, äggsmörgås och te tänkte jag :) Gott!

Ha en bra dag allihop!

Nationellt

Började skolan halv 10 idag, självklart glömde ja bort det och var påväg ut till bussen vid 8 som vanligt när ja får sms av Siri. Kommer på att vi slutade senare så fick gå in igen och vänta en timme, så typiskt mig!

Vi hade nationellt prov i Svenska B och det gick väl sådär :) blev klart efter en timme typ så behövde inte sitta där de fem timmar som man gick på sig, haha. Efter skolan åkte jag, Sofia, Siri och Evelina in till stan och kollade runt lite. Ja och Sofia hittade en skjorta/blus på h&m och ja köpte den och Sofia la undan den. 99:- kronor bara och precis en sån jag letat efter :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer än, men det återstår att se. Ha en bra fredag!

Lite sådär halvt genomskinlig. Blir nog skitsnygg till sommaren :)


Torsdag

Har suttit i datasalen i över en timme nu tillsammans med Sofia. Väntar på att engelskan ska börja.

Jag kom till skolan precis efter tolv, innan det var jag ju som sagt och slingade mig. Blev väldigt nöjd :) Så det var bra. Vet dock inte om ja ska göra en slingning till eller om jag ska låta det vara nu, det kommer ju att blekas under sommaren också.

De andra tjejerna har dragit, vi fick jobba hemma med det vi är efter med, men jag måste göra muntligt nationellt prov i engelska nu, det är därför jag sitter kvar. Efter skolan ska jag hem och tvätta, blää. Tråkigt.

Bild som jag tog igår till ett reportage jag skrivit i skolan. Fina vänner jag har som ställer upp och hjälper mig!


Onsdag

Gjorde muntligt nationellt prov i svenska idag, det gick ut på att hålla ett tal om relationer :) Vi skulle också välja två bilder från ett häfte att koppla ihop med talet. Fick VG på det så de va helt okej med tanke på att ja endast läste igenom mitt tal en gång igår innan.

Efter skolan gick jag direkt till Felicia
och vi köpte mat och lagade tacos :) Satt och käkade och pratade rätt länge, va riktigt mysigt :) Försökte oss på att dricka ett glas rosévin, men usch va de inte var gott. Så de hällde vi ut. Tittade också lite på hockeyn innan ja tog bussen hem halv 10.

Nu ligger ja i sängen och ska snart sova.
Imorn ska jag bege mig till Nobelskolan och bli slingad i håret av Elina som behövde en modell :) Perfekt för mig som ändå vill slinga mig. Klockan nio ska jag vara där och skolan ligger väldigt nära här så lite längre sovmorgon får jag än vanligt!

Smakade också dessa chipsen, men de var tyvärr inte så goda :( Besviken, trodde de skulle smaka jättegott!


Andra dagen

Idag jobbade vi också på Idol :) Andra dagen. Kan som sagt inte säga så mycket. Vi lunchade tillsammans med Laila, Andreas, Bagge och Jihde, de va rätt fränt faktiskt :) Satt och diskuterade skolan och beach 2010 bl.a. haha.

Började halv 8 imorse och
slutade vid sex ungefär. Rätt slut just nu och imorn väntar ett muntligt nationellt prov i svenska på morgonen. Är jag förberedd, nej! Usch, de kommer gå så dåligt. Men jaja, va ska man göra.. ska försöka läsa igenom mitt tal lite iaf, men som sagt. Bra kommer det inte gå.

Mina skor från Nelly hade
kommit när jag kom hem, skyndade mig att prova dom och ja höll tummarna hela tiden att de inte skulle vara för små. Råkade ju som sagt beställa en storlek för litet, en 36:a istället för 37. Men faktiskt så passade dom perfekt :) Så jävla snygga var dom, är verkligen supernöjd. Precis såna här skor som ja velat ha ett tag. BRA KÖP IDA.

Mina nya skor.


BRA DAG

Denna dagen har varit riktigt bra. Började med att jag åkte in och mötte upp Josse. Vi fikade på Waynes en stund och jag köpte även klockan. Riktigt nöjd, betalade 70 kr extra för att få 2 års garanti, tror nog att det var värt det faktiskt. Haha. Sen åkte vi hit en sväng och sen in till stan igen. Felicia var då med också :) Sen lämnade Josse mig för Saga och jag gick då istället med Felicia.

Vi gick till en thairestaurang
och käkade mat. Riktigt gott vare :) Satt där och pratade en massa innan vi senare åkte hem till var och en.

Nu sitter jag i lägenheten, nyss smörjt in mig med b.u.s som ja skulle ha köpt idag men istället fick av Felicia för att hon inte använde den. Lyssnar och på musik och bara mår gott :) Imorrn ska jag upp tidigt för att jobba på Idol igen, kul!

Här är min vackra klocka, blir snygg till sommaren när man är brun och fin!
Kostade bara 300:- plus garanti (om man vill) på 70:-


Idol

Åkte som sagt till Karlstad i lördags och direkt jag kom dit mötte jag upp Sofia, Emma, Siri och Siris kompis Amelia :) De va kul att få se alla igen. Sofia följde med mig hem och vi käkade pizza, äntligen kunde ja äta ordentligt!! Hon sov också kvar där.

Igår var vi och jobbade på Idol hela dagen. Blev riktigt trött, men kul vare! Jag och några till ska också hjälpa till på tisdag :) KUL.

Nu ska jag göra mig klar strax och åka in till stan, ska möta upp Josse där och jag ska nog även köpa en klocka som jag har tittat på ett tag :) Sen åker vi hit så hon får se hur jag bor och sen vet ja inte vad som händer mer under dagen.

Men vädret är fint, så ha en bra dag!!
Denna klocka ska jag antagligen köpa.


Bättre

I förrgår när jag hade legat i badet en stund, så klev jag upp och hällde i lite yoghurt i en skål för att få i mig nåt. Stod sen och skulle fylla ett vattenglas och så ropade pappa på mig. Då blev ja illamående och yr och när ja gick in i vardagsrummet blev allting nästan helt svart. Så ja fick sitta ner en stund. Höll alltså på att svimma eller något. Då blev ja lite rädd för vid det lagt så kände jag inte om jag var hungrig eller inte, min kropp hade liksom vant sig. Så jag låg inne hela dagen.

Igår kunde jag äntligen börja äta lite. Åt en pannkaka, lite kyckling och potatissallas och även lite äppelpaj. Bra de! Och nu har jag ätit nudlar, helt som vanligt faktiskt. Tänkte inte på att ja hade "ont" i halsen. Så det känns bra. Dock går jag ju fortfarande på starka värktabletter så det är ju inte helt bra än. Kan ju säga att maten smakar inte alls gott, måste vara p.g.a. tabletterna det. Smakar typ ingenting.

Jaja, ska åka till Karlstad vid fyra nu :)
För imorrn ska jag vara med och hjälpa till på Idol audition i Karlstad. Ska bli kul, vet inte vad vi ska få hjälpa till med än men det blir kul bara att få vara där :)

Så nu ska jag passa på
att slappa lite till innan jag måste upp och packa. Ha en bra dag!

Bild från skärtorsdan! Saknar mina brudar. Får äntligen se dom imorrn :)


Beställt

Ännu en dag hemma med ont i halsen. Fick mer ont igårkväll, vet inte varför men jag hoppas att de snart kommer gå åt rätt håll och bli bättre. Jag har fixat filmen Marley och jag som jag strax ska titta på :) Vet inte om ja kanske ska gå ner och lägga mig i badet och se den, vore skönt!

Vaknade vid tolv och sen dess har ja legat och tittat runt på massa kläder på internet. Har också beställt lite, ovanligt gjort av mig. Men de behövdes :) Beställde bl.a. bikini från hm (färgen ja ville ha va slut :((( ) och ett par skor från nelly. Sen också nåra smycken och en klänning.

Skorna från Nelly. Kostade bara 150:- :O Riktigt bra köp tycker jag ;)

 

Bikinin och klänningen från hm :) Bikinin gick på 100 :- bara och klänningen kostade 49:- Så jag har handlat på rea kan man verkligen säga :) Skönt.

 

Nyfiken på hur den randiga klänningen kommer att se ut. Tyckte om färgerna men är lite småskeptisk ändå på om den verkligen är snygg. Men vafan, 50:- kan ja lägga ut på den, så ful är den nog inte ;)


Beautiful



Denna låt har spelats flitigt idag.
Älskar introt :) Och Eminem är ju inte dålig han heller. Och jäävla snygg är han också, dööör.

Underbart väder blev det. Låg ute i solen en bra stund förut innan jag kände att det brände alldeles för mycket så då sa jag till pappa att ja ville ha mjukglass. Vi tog då bilen till kaffestugan och köpte det :) Årets första och jag kan säga att mina vårkänslor verkligen har kommit fram nu, underbart!

Nu får vi se vad som händer, film ikväll kanske :) Mår iaf väldigt bra nu måste jag säga, vågar dock inte äta riktig mat än ifall de skulle riva upp något, men kan dricka normalt iaf och åt mer mos förut, och såklart mjukglass :) Hehe. Nudlar kanske vore något?

Ha en bra kväll!



Nyvaken

Ligger hemma nyvaken nu :) Ser ut som att det är fint väder ute så idag kanske man kan sitta ute lite på trappen och steka? :) Vore himla skönt. Dock är ja rädd för att bli sjuk nu, haha! Men de kanske inte är så farligt. Nej nu är det dags för smärtstillande känner jag, börjar göra ont nu.

Ha en bra dag!

Sony Ericsson Vivaz

Det blev ingen Sony Ericsson Aino, utan istället en vivaz :) kände att jag hellre beställer den nyaste när jag ändå ska betala för den i 2 år. Den kom i söndags och jag är kär :) Touch, 8.1 pixlar och filmar i HD-kvalité :) Något att rekommendera kan jag säga. Äntligen har jag köpt en mobil som är lite fräänare ;) Skönt!

Här är min älskling


No time

Inte haft tid att skriva nu heller på ett tag. Har varit hos mamma i fyra dagar. Haft en av de bästa skiddagarna någonsin i Funäsdalen (Hammra). Jävlar va skönt de var :) Soligt och vackert men underlaget höll en jättebra standard ändå. OMG säger ja bara, mer såna dagar tack.

Åkte hem i söndags och då tog jag en promme med min kära Lisa :) Runt hela Hagfors tills vi ville dricka. Då gick vi upp till Fredrik och Erik och satt me dom som grillade :) Skönt med vårkänslor.

Igår gick jag upp 6 och åkte till Karlstad där jag opererade bort halsmandlarna. Skulle fasta från midnatt dagen innan och jag opererades inte förens vid 3. Snacka om att jag va svag. Och ja kunde inte direkt äta efter operationen heller. Sov över på sjukhuset inatt och blev utskriven vid 9 imorse ungefär.

Nu befinner jag mig i Hagfors. Har bara legat inne hela dagen och kommer nog göra de minst 2 dagar till. Eller om det är fint väder kan ja väl sitta ute här men ska inte springa omkring iaf ;) Bara vila.

Hoppas att detta går bra så jag kan äta lite mer imorrn, har bara ätit lite mos och nyponsoppa sen i förrgår. Sen hopaps ja också att jag är tillräckligt frisk för att hjälpa till på Idol på iaf måndag, kanske söndag också men det kan vara för tidigt. Vi får se :)

Kan ta ett tag innan de kommer uppdatering igen, vi får se! Ha de bra så länge iaf :)

Resa vidare

Jag är ganska nyvaken nu. Börjar bli lite hunrig så jag ska strax gå ner och käka frukost! Senare ska jag ta och packa mina grejer och fixa mat innan vi sen drar iväg upp till mamma och Markus! Hoppas på att vädret är fint så att vi kan få en riktigt vacker skiddag på mitt favoritställe Hammra, Tännäs, Funäsdalen. Vet inte riktigt vad som är rätt namn, men jag säger Funäsdalen. Det finns ett nytt område där också, helt nytt, fårse om vi ska prova de. Men ja, kan inte säga annat än att jag ÄLSKAR att vara där. Så himla vackert.

Är man på toppen
av det långe berget så kan du, om du tittar åt ena hållet, se hus och träd och en hel civilisation, men tittar du åt andra hållet så är det HELT vitt. Bara vitt, så långt du kan se. Det är häftigt tycker jag :)

Här är lite bilder från Funäsdalen när jag och Andreas var där med min familj för två år sedan :)

Här nere tittar man mot träden och civilisationen.

Och här är allting vitt!

Här står ja å tittar ut ;)


Kämpa för varenda unge!

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på - eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad.

 

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att hjälpa världens mest utsatta barn – oavsett nationalitet, religion eller landets politiska ledning.

 

Genom UNICEFs kampanj För varenda unge kan du vara med och göra världen lite mer barnvänlig.

 

Sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller facebooka om barns rättigheter. Eller köp kampanjnålen - För varenda unge på H&M, Apoteket, Gallerix med flera, eller på unicef.se. Och se den direktsända Humorgalan på TV4, den 2 maj.

 

Genom att bära nålen är du med i kampen för att alla barn i hela världen ska få den barndom som de har rätt till. Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.

 

Du kan göra större skillnad än du tror.


(Kopiera den här texten, lägg upp den på din blogg och hjälp till att sprida budskapet!)


 


Hagfors

Jag tog mig hem till Hagfors igår. Min snälla pappa kom och hämtade mig :) mycket packning var det så det var tur att han kom!

Direkt vi kom till Hagfors
åkte jag till Milano med Josse, Jossi och Emma :) Vi tog en vanligt Milano-kväll som vi brukar. Satt där i typ två timmar och bara tjöta. Sen åkte vi hem till Josse en sväng å titta på tv.

Idag ska jag umgås med Emma Ö :) Va längesen så det ska bli kul. Vet inte vad vi ska hitta på men!

Nu först väntar ett Desperate Housewives avsnitt, sen frukost och sen göra mig iordning! Ha en bra dag!

Ojoj

Nu har jag allt varit upptagen mina vänner. Inte skrivit ett inlägg på nästan en vecka. Men som sagt, jag har anledning. Vi har firat påsken under hela helgen och jag har åkt fram och tillbaka mellan hagfors och karlstad. Det har varit riktigt lyckat alla dagar! :) Tack för dom allihop.

Nu ligger jag i sängen i Karlstad.
Ska åka hem till hagfors idag eller imorgon. Måste fixa skjuts hem för jag kommer ha mycket packning med mig. Ska till mamma på onsdag så jag ska ha med mig skidorna + mycket andra grejer :) Fårse om jag lyckas fixa skjuts idag.

Nåväl, nu har jag uppdaterat er lite, nu ska jag försöka vakna till lite och se vad som händer idag :) Ha en bra dag!


RSS 2.0