Onsdag 30 mars

Hej!
Idag tog jag mig själv lite ledigt som sagt och jag har då spenderat dagen med Jonas. Han kom och hämtade mig runt 12 hemma i lägenheten och då tog vi först en sväng förbi biltema innan vi åkte hem till honom. Vi satt ute i solen och åt lunch och sen tittade vi på tv en stund osv.

Klockan 6 åkte han och alla andra iväg på träning, och jag tog mig en promenad ner till hamnen och tillbaka. Riktigt gött. En dryg timme tog det eftersom ja stannade och tog lite kort i hamnen också!

Strax lär Jonas och de komma hem så då blir det väl lite mat osv tänker jag. Imorn ska jag väl iväg till skolan också :-)

När jag var ute förut, fick föresten låna Jonas kläder så jag såg lite ut som en hip hoppare, haha!


Kvällen

Tjenis.

Fruktansvärt trött är jag just nu. Det blev en otroligt härligt och jobbigt afropass förut. Gillade nya koreografin starkt! svettigt ska det va ;-)

Ligger nu i sängen och fick nyss reda på att varken Louise eller Sofia ska till skolan imorgon, vi har ingenting att göra just nu så jag tänkte också ta mig lite ledigt. Ingen idé att sitta där och vänta på att vi ska ha ett möte. Så vi får se vad jag hittar på imorgon, kanske träffar Jonas under dagen :-)

Nu ska jag lägga mig och se någon serie eller så, sov gott!

God middag jag gjorde förut. Alla min favoritingredienser. Räkor, avokado, fetaost, pasta och keso på knäckebröd ;-) MUMS.


Äggmacka


Måste bara säga att ja nyss gjorde världens godaste mackor. Kesella på ena sida, majonäs på andra och sedan kokt ägg mellan. MMM, ja verkligen älskar äggmackor så de satt fint i magen.

Om ca en timme ska jag dra iväg å träna med Siri. Idag ska vi på afrikansk dans, va ett tag sen nu + att det är ny koreografi så de blir nog roligt :-)

Måset också säga att ja sett de bästa programmet någonsin tror jag. Världens bästa hotell. Sett avsnitten förut men igår kände ja verkligen att de är så fruktansvärt bra. Ja bara skrattar hela tiden. Fasen, om ni inte sett det så måste ni kolla på det!! De gör ni här.

Slänger in ett youtubeklipp från programmet när Kristoffer pratar engelska, så jäävla kul.


Samsung ES25

Den här kameran köpte pappa till mig föresten. 12,2 megapixlar och en helt okej kamera än så länge :)


Helgen

Hej på er!
Nu är helgen strax slut, men den har varit riktigt härlig. Dock har de blivit lite kallare igen tycker jag, så jag har varit frusen hela helgen känns det som, inte kul!

Men jag har i alla fall spenderat hela helgen hos älskling. På fredag kollade vi film med hans kusiner + Pär och Maria.

På lördag åkte vi ut till flygfältet så Jonas fick köra lite motorcykel. Då åkte jag bakpå Henrik's (Jonas kusin) motocykel dit, fasen va kallt de va haha! Efter det så åkte jag med Pär in till stan för att hälsa på Siri en sväng. En mycket trevlig eftermiddag må jag säga, vi satt uppe på hennes balkong i solen med varsin filt, lite te och fika och bara njöt tillsammans med massa snack! Tack för den.

Jag åkte tillbaka till Hammarö efter det och till Jonas mormor för att fira henne, kvällen var väldigt rolig må jag säga då den bjöd på en hel den roliga historier och roligt prat!

Idag har vi varit och tränat tillsammans, eller ja.. killarna tränade väl tillsammans och jag och Maria fick vara lite på sidan av och köra ihop. Vi kan ju tyvärr inte hjälpa att vi är en aning klenare ;) Haha. Sen skjutsade Jonas hem mig förut, han ska jobba imorgon så då orkar jag inte sova där utan sover själv inatt :-)

Helg

Nu äntligen är det helgen! Superskönt. Dock började det snöa förut när jag gick av bussen. WTF?! Men ja, nu har det slutat och solen skiner. Är väl så det är med vädret i Sverige antar jag ;-)

MIN STUDENTKLÄNNING HAR KOMMIT! :-D Glad! Och den passade. Den var till och med lite lite för stor kanske, men det var stretch i tyget så kanske bara är jag som inbillar mig. Men shit va skönt. På hemsidan så hade folk kommenterat om att den var jätteliten i storleken osv och att den va jättekort. Men nej, de tyckte jag absolut inte. Härligt! Nu väntar jag bara på balklänning som kommer om HÖGST 4 veckor :-)

Nu - smoothie och sedan iväg på ett body pump pass. Hihi. Ikväll kommer Jonas och hämtar mig och då ska vi hyra film tillsammans med hans kusiner och några fler tror jag :-) Mysigt.

Ett litet smakprov!

Good day

Idag har det varit en bra dag.

1. Det har varit superhärligt väder! (-blåsten)
2. Jag lyckades laga min favoritklänning (den vita tubklänning från bikbok) som hade gått sönder i dragkedjan.
3. Jag har röjt undan här hemma och fått massa tvättat + att jag nästan städat klart hela lägenheten.
4. Pappa kom hit för att hälsa på!
5. Vi åkte till siba där han fick tillbaka pengarna för sin mobil, när vi var klara gick vi in på expert för han skulle köpa en kamera, han köpte då en likadan till mig. FAN va gött, så länge jag har varit utan nu!! Tack igen pappa!
6. När han släppte av mig fick jag sms att min studentklänning har skickats så den kommer nog kaaaaanske imorn.
7. Alldeles alldeles strax kommer Jonas och hämtar mig så ja ska få snosa på han inatt, mmm va gott<3

Rätt okej dag va? Ja jag lägger mig i alla fall med ett leende på läpparna.

Så, godnatt gott folk.

Bara för att jag är på så bra humör så bjuder ja på denna fina bild från när vi var i gustavsvik!


Studentklänning

Hejhopp!

Hade en bra dag hos Emma igår som innehöll en långpromenad med henne och Louise, hemmagjord smoothie, big brother, sol, smörgås och te och tillsist hitta nemo.

Och idag har det också varit en bra dag. Praktiken blev kort då det är väldigt stilla nu på grejer att göra. Men imorgon har jag fått nya order från vår chef om att vi ska brainstorma lite och kolla upp lite saker.

Jag har också äntligen hitta och beställt min studentklänning! Det krånglade en aning kan jag säga. Först hittade jag en när jag satt i skolan som jag tyckte var perfekt! Men då fanns den inte i min storlek, så jag "bevakade" klänningen(de skickar då mail om de kommer in i min storlek) ifall de skulle få in de, även om ja tänkte att de nog kommer dröja. Sen letade jag vidare och hittade en annan klänning på en annan sajt. Tänkte att ja skulle beställa den men då kunde man tydligen inte ta faktura, även om det stod så på hemsidan, så då blev ja arg och sket i allting. När jag sedan kom hem så gick ja in på mailen och kollade och då hade ja fått mail om den första klänningen att den hade kommit in, så snabbt! Så ja beställde direkt.
Det roliga var att kanske 10-15 min efter att ja hade beställt så var den slut i nästan alla storlekar. Haha, TUR! ;-)

Tänker dock inte visa klänning, vill ju inte att någon ska köpa lika ;-)

Nu ska ja strax sova, saknar min Jonas också!! :-( Men imorgon får jag se han, goding<3


Tisdag

Underbart väder idag! Inte bara sol utan också flera grader varmt. Härligt. Gick tillochmed till matsalen utan jacka förut utan att frysa. Våren är här!

Strax ska jag och Sofia ta bussen till Grums. Jag ska till Emma idag och sova kvar. Var så himla längesen jag umgicks med henne så tyckte att det var dags nu.

Ha en bra dag :-)


Lördag

Hej mina vänner!
Det känns verkligen som att det är söndag idag. Inte så konstigt eftersom ja åkte dit på torsdag och inte på fredag som jag brukar. Men inte mig emot, härligt att praktiken inte börjar förens i övermorrn. Dock ska vi ju jobba lite idag. Eller ikväll. Nöjesfabriken är platsen och vi ska ju som sagt intervjua och fota det vinnande bandet i musiktävlingen Applåd.

Just nu ligger jag faktiskt i sängen än och latar mig. Jag känner hur solen skiner in genom persiennerna så jag är väldigt sugen på att gå ut i det fina vädret. Men ja ska strax gå ut upp och sedan göra lite mat till mig och pappa som kommer hem från jobbet vid 2.

Tänkte visa vad jag beställde igår. Jag har kollat länge på en ny bikini inför sommaren och hittade två styckna igår som jag tyckte var fina! De är bra pris på hm så jag beställde båda. Sen kan man ju alltid skicka tillbaka om ja inte vill ha båda :-)

Först den här, så det är bikinin på bilden fast med färgen till höger.



Och den här... den blev jag verkligen heeelt kär i. Hoppas den är lika snygg i verkligheten!

Torsdag och helg

Nu tar jag helgen och sätter mig på bussen mot Hagfors för att spendera två nätter där! :-)

Sjuk

Jag är sjuuuuuuuuk :-( och det suger så hårt! Jag vill inte va sjuk nu när våren börjar komma.
Ja ligger i alla fall i min säng nu och har ont i kroppen (sjukont) plus att ja har sjuk träningsvärk överallt också, inte kul. Jag har dock varit duktig och sökt jobb på typ 20 olika ställen. Nu jävlar hoppas jag att någon nappar! Jag börjar få panik inför sommaren nu!

Nu ska ja vila, sen äta. Massor. Sen ska ja åka hem och sova hos Jonas, mmm va mysigt. De va tomt inatt utan han :-(

Slut

Jag är verkligen helt slut i heeeela kroppen nu, men det känns samtidigt så skönt! Jag tränade body pump idag och fasen va de suger musten ur en, haha. Inget dåligt pass inte, i alla fall inte på Njoy!

Innan träningen kom faktiskt pappa hit på besök! Vi åkte till Siba som vanligt (haha) och lämnade in hans mobil för fjärde gången. Nu skulle han troligen få en ny äntligen. Sen åkte vi till Lidl och handlade lite och sen fick jag skjuts till träningen.

Så.. bra dag helt enkelt, och återigen kan jag ju inte klaga på vädret. Mera sol, fortsätt så.

Sunday

Snart är helgen slut och det känns väldigt segt. Har varit oerhört skönt med helg men hade gärna haft det lite till! Det har i alla fall varit en bra helg måste jag säga.
I fredags följde jag ju som sagt med Louise hem, vi gjorde inte något speciellt under kvällen utan tog det bara lugnt och åt gott. På lördag sen hittade vi en påse med flera singstar-spel så vi underhöll oss med att sjunga det i flera timmar! Tillslut bestämde vi oss för att göra något kul av kvällen så jag, Jonas, Louise och André åkte till Score klockan 7 och bowlade. Första omgången vann jag ;) Andra vann André!

Efter bowlingen åkte jag och Jonas till Hammarö och hans farmor och farfar där även resten av familjen var. Vi spelade memory och frågesportspel ett tag innan vi sen åkte hem och sov.

Åkte hem till lägenheten förut för att fixa lite saker. Ska strax göra mat och sedan plocka ihop grejer tills imorgon innan Pär och Maria kommer och hämtar mig igen och det bär iväg mot Hammarö igen :)

Måste bara säga att det visas en dokumentär på 5an nu om elefantmannen! Läskigt hur man kan se ut :-O

Helgen

Helgen närmar sig med stormsteg och snart är den här. Om exakt en halvtimme faktiskt, då jag tar bussen till Grums tillsammans med Louise och spenderar natten där!

Imorse hade vi möte med chefredaktören och art directorn från Tryck. Var skönt att få prata med dem "live" och få lite inspiration och feedback på våra idéer. Så nu har vi några grejer på gång! Det rullar på!

Har inte så mycket mer att säga förutom att jag älskar vädret, våren får mer än gärna komma nu på en gång!

Ha en bra helg.

Hade inte så mycket bilder på datorn, men bjuder på en bild på min älskling!

Afro

Nu drar jag iväg och tränar afrikansk dans i mitt nya träningslinne!

Efter träningen åker jag och kramar på min pojkvän hela natten och imorgon åker jag fröhoppningsvis till Grums och kramar på Louise istället ;-) Ha de bra så länge!


Pratik

Fan alltså, ångesten kom flygande som ett jetplan igår direkt när min lärare öppnade munnen. Kände direkt att denna praktik inte var någonting som jag skulle se fram emot, snarare kände jag att jag hade 8 helvetes veckor framöver mig som ja måste pina igenom.

Idag dock vände det åtminstone litegrann. Jag har försökt tänka positivt, vi praktiserar på Tryck (nöjestidning i Karlstad) vilket är en väldigt bra merit, dock är jag inte intresserad av att jobba på tidning så där sänks motivationen ett hack. Men i alla fall, vi kom på några saker som vi ville göra för tidningen idag och jag kände lite då att det kanske kan bli helt okej det här ändå! Det var himla skönt, behöver inte ha något ångestmoment just nu känner jag, det räcker med att studenten är 4 månader bort, åååh!

Ligger nu för stunden i lägenheten ensam, får sova utan min Jonas inatt! Men imorn får ja se han igen, mysigt! Saknar han nu faktiskt. Men de är skönt att få ha sängen själv någon natt också utan en bodybuilder bredvid sig, haha ;-)

Förut var jag och tränade, Afrikansk dans. Idag var det en ny instruktör och det blev ett helt annorlunda upplägg som ja inte riktigt gillade.. Tror ja. Men det var jobbigt iaf, det är ju bra!

Nu ska jag sätta på lite OC och sedan soooooova!

Söndagen

Hallåhallå! Ännu en vecka har gått (nästan) sen förra inlägget. Vart tog inspirationen och lusten vägen? Tror den har rymt ett tag. Men men, det blir i alla fall något inlägg då och då.

Vad har hänt då? Jo jag var i Hagfors tisdag till torsdagkväll. Hann med att umgås med vännerna och så! Åkte hem på kvällen och direkt till Jonas. På fredag sedan åkte jag till Grums vid tolv för att fira Sofia. Förfest hos henne och vid 9 åkte vi in till stan för att käka lite innan vi drog till Tempel.

Igår gjorde jag inte ett skit. Jag gick ner till pekås runt två någon gång och hämtade ut min mixer som jag beställde häromdagen + att jag handlade lite mat. Förutom det låg jag inne hela dagen med persiennerna nere. Snacka om slapp, Jonas skrev på kvällen sen att det hade varit snöstorm. Inte ens det hade jag märks, haha!

Nåja, ny dag idag. Ska ta och göra lite frukost nu och sedan ska ja nog bannemig ta och gå ut på en promenad!

Tänkte lägga upp bild från i fredags, kollade nyss igenom dom och alla va superkassa så ni får klara er utan ;-) Ha en bra dag!

RSS 2.0