fest

Det gick rätt bra med Bella igår ändå, hon va jättelugn vid veterinären sa pappa så. Det var skönt å höra. Nu tycker ja bara synd om Molly som är själv. Undrar hur hon klarar av det.

Sitter i skolan nu igen, och vi har no, men har inget att göra idag heller. Så jag sitter och kollar runt här :)
Emma ska följa med mig hem från skolan idag, sen ska vi dra till Josse och Jossi och göra oss iordning inför kvällen. Sen åker vi alla tsm till Denise och har trevligt :D nu känner jag mig riktigt sugen :)

Ha en bra valborg !

skolan

Jag sitter nu i skolan, har no, men vi ska få arbeta med vår teknikuppsats. Jag blev klar med den igår så nu har jag ingenting att göra :) Så jag sitter och läser lite bloggar.

Nu har vi BARA matte och franska kvar.

Och halv 2 kommer jag vara ledsen :(

Men det är ridning ikväll iallafall, och det får mig alltid på bra humör!

Hejhej

Long time

Nu var det längesen jag skrev här, och varför vet ja inte :) när jag väl har suttit här så har ja inte haft lust.
Veckan är snart slut iaf, även om den precis har börjat ;) Eller iaf skolveckan. Denna dag och en till. Skööönt
Det är valborg på onsdag, och det ska bli såå kul. Ska vara många hemma hos Denise, äta mat tror ja och så :)

På torsdag kommer mamma och markus ner till Karlstad, och det ska bli kul för jag har saknat dem så!

Måste berätta en hemsk sak. En av mina råttor, Bella, har troligen fått en tumör.. hon har alltid varit tjock, från det att vi fick henne, men nu är det bara magen, annars är hon normal. Det är hårt också. Och ja har pratat med veterinärer, och dom säger att det är vanligt att råttor får det, och man kan inte göra någor åt det. Förutom operation, men den är svår och den brukar man inte göra på råttor + att bella är ett och ett halvt år och råttor lever i genomsnitt i 2 år. Stackars Molly blir kvar själv också :( hemsk för henne, som aldrig varit själv i hela sitt liv.
men jag fick iallafall beställa tid till veterinären, halv 2 idag. Då får pappa åka iväg, och så får hon somna in :(

Hoppas att hon mår bra då iallafall.


Det är bella (där är hon nog som smalast i sitt liv) som är till vänster, och sen Molly.


Nu ska jag åka till skolan, hejdå !

torsdag

Dagen idag har sett ut såhär:

När vi skulle till skolan imorse fick jag besinstopp för första gången :) haha, men det var ändå tur i oturen, för mopeden stannade precis när vi kommit upp för den låånga backen och sen var det också en liten "ficka" bredvid så ja kunde bara svänga in där :) Josse fick sedan skjutsa mig till skolan för vi kunde inte vänta på pappa då vi hade nationella prov i matte direkt på morgonen. Provet gick sådär, svarade på allt :) men sen ska man väl förstås ha rätt också för att få några poäng. Men jag hoppas på ett g-vg iaf :) För så dåligt kändes det inte.

Efter skolan åka jag hem, åt mat och sen kom Jossi hit. Vi åkte och tränade, sen hem och så tog vi cykeln och cyklade, åkte förbi vid Eva för att hämta våran andra cykel, och där fick vi även varsin pannkaka :) Sen drog vi iväg in till Hagfors, köpte en glass och cyklade runt lite. Vi var övertrötta idag igen :)

Sen åkte vi hem, satte på oth och glodde ögonen ur oss ;)

Nu ska jag sätta på ett oth avsnitt till och somna.

Ha de !

when i sleep

Idag åkte jag, Jossi å Josse till Norbergs och L-store efter skolan. Och min farmor följde med oss till L-store. Där köpte hon kläder åt mig. Min farmor är den bästa :) för allt. Inte bara för att hon köper saker till mig. Hon är så snäll :)

Detta fick jag iaf:



En vit jeanskjol, ett par svarta over-knee strumpor och ett par svarta höga strumpor :) Tyckte inte att kjolen var så himlans fin i baken, men den va fin nog för att använda :)

Efter "shoppingen" gick vi till telehuset och tog en fika :) Jossi var nog mest övertrött och kunde inte sluta skratta åt mitt vackra id-kort :D



Vi åkte hem efter det, Jossi följde med mig hem, och vi kollade på one tree hill. Tror vi tittade på ca 5 avsnitt :D Det är så himlans bra.

Jag har haft en bra dag, hoppas ni också har de :)

Kläder.

Har inte varit inne och skrivit på hela helgen :) har haft ganska mycket å göra :) tror ja.
Jaja, jag orkar faktiskt inte berätta om helgen nu, för jag ska ta å städa. Men den extra lediga dagen vi fick igår spenderade iaf jag och Emma i karlstad :) Och jag fick bl.a. tag i detta:



Detta linnet som jag redan hade klart för mig att ja skulle köpa :) från gina. Sen är de detaljer på linnet, har ju ingen kamera, så får använda mobilen :)

'
Linne igen från vero moda :)



Hittade mig två par skor, detta är dock bara ett par av dom. Hittade jag på dinsko. De andra var ett par vita tygskor från skopunkten.



Och sist denna tubtopp från gina :)

Jag handlade även: ett par örhängen, en ansiktsmask, smink, lösögonfransar, och sen köpte jag mig blonderingsmedel när jag kom hem, och så slingade Jessy mig :) syns nog inte på korten, men mer i verkligheten :D

Tack å hej !

Hollow

Idag fick jag äntligen brev från Karlstad :) och jag kom in på mitt förstahandsval :D gottgottgott. Var faktiskt inte så rädd att inte komma in, eftersom ja har en bit över poängen som krävdes. Men man vet aldrig, :D visserligen är det ju preliminärt men :)

Nu ska jag och pappa iväg å storhandla snart. Sen ska jag leka med Emmö ikväll :) Jag har också varit duktig å städat :D

Todaaay

Fick reda på våran so-prov idag, och jag fick vg :) bra de iaf.
Sen hade vi musik, och ja bestämde mig för att prova elgitarr, och har nu bestämt mig för att spela de ist för akustisk i gropa :D de va mycket roligare och enklare faktiskt :) men skratta inte om ja gör bort mig nu folks :P

Sen åkte jag hem, satt och glodde på oth ett bra tag, sen åkte jag och pappa och handlade, och sen gick jag över till erik, där anna och en till erik var :) satt ute och sen gick i in och spelade guitar hero.

Nu är jag GLAD, för mammis ringde förut och berättade att vi ska på semester till Tunisien den 30 Juli och vara borta i två veckor :D:D:D jag som aldrig varit på solresa förut, herregud va skönt de kommer bli :) perfekt slut på sommaren.
Detta hotell ska vi bo på :




Visst ser det inte vackert och helt underbart skönt ut ? :D Det tycker iallafall jag :)

medicate

Idag var det nationella prov i skolan, och vi hade inte fått reda på någonting förutom att de va idag. Och det sa dom förre veckan. Vi hade vikarie på svenskan och engelskan igår, så dom sa inget om vart vi skulle ha nationella eller så. Och vi tänkte inte på att fråga, och jag och många andra hade totalt glömt bort att det var prov överhuvudtaget, så jag åt en apselsin till frukost, inget mer, och sen fick jag sitta utan mat så länge. Tur att jag hade ett äpple med mig iaf.

Provet gick iaf ganska bra, fast det blev nog som vanligt att ja bara svamlade om en massa onödiga saker. Men det får duga, ja tyckte ja uttryckte mig bra på engelska iaf. Det är ju inte samma krav som man har när man skriver en svenskauppsats iaf får ja hoppas.

Efter skolan åkte jag och Jossi på våra kära mopeder och köpte varsin glass, vi åt den och körde runt lite, hämtade upp Josse och sen körde vi lite till. Det var så himla skönt, för de känns verkligen som vår nu :) Sen åkte vi alla hem till Jossi och åt mat och kollade på Rent Hus. Sen åkte jag och Josse hem, och nu ska jag snart lägga mig och kolla på oth :)

Imorrn blir det träning !



Här har vi tre kul hemma hos Josse i pyjamaserna för ungefär ett år sedan :D

I'm in love



Jag är, som många andra också, kär i kille här ;) han heter Sebastian och supersöt, skitbra på å sjunga och kan spela gitarr :) liksom, kan de bli bättre ?

Så om du läser detta sebastian, call me ;) haha :D

gimme more

Jag är hemma från skolan idag, jag mår inte bra.
Helgen har iallafall varit bra till största delen, för jag har träffat mina tjejer samtidigt och vi har haft det trevligt :)
Sen sov jag hos Andreas en natt också.

Idag måste jag skriva på no-uppsatsen, jag är lite efter, för jag är inte klar än.
Sitter och äter mat nu, sen har jag kollat klart på prison break, eller iaf på de avsnitt som finns än så länge :) bara att vänta på att jag kan få fler sen när det kommer.

hos jossebosse :D

Nu sitter jag hemma hos Josse med dessa flickor :) vi har varit och ätit pizza vid milano idag, sen gick vi hem. Och så köpte vi även godis :) Vi ska sova här inatt, och det är verkligen så kul å få träffa allihop nu. Det känns som att de va så längesen :)

Här är brudarna iaf ;) + jag då.


nu stänger du din dörr

Idag var det alltså soprov, och det var precis lika som vi hade inom religion i höstas, förutom att nu var det ju Buddhismen som gällde istället för Islam som jag hade då :)
Och det var ett ganska svårt prov tycker jag, iallafall de sista frågorna. Men de va 4 tomma sidor att skriva alla svaren på, och ja fyllde ut allihopa :) Så skrev gjorde jag iaf. Sen får vi väl se vad jag får för betyg på de :)

Sen var det utvecklingssamtal, och de såg bra ut alltihop. Fast vi satt och pratade lite om so-provet och en massa saker, kom in på Buddhismen och hur dom såg på livet och grejer, kändes nästan som ett muntligt prov eftersom Karin frågade mig en massa saker :) Sen gick vi också igenom papprena där lärarna skrivit omdöme om mig. Karin skicka föresten en kopia till dig också mamma, ifall du läser det här :D

Har också hunnit med ett träningspass vid styrkan med Jossi :) har nyss kommit hem från det, och nu ska jag börja skriva på No-uppsatsen, om jag orkar :)

Ha de!

prov, prov och prov

Nu ska jag slita mig från min kära gitarr för att övergå till lite roligt pluggande, har nämligen so-prov imorrn, vilket ja alltid fruktar. De är så himla svåra tycker jag, och jag är nog inte ensam.
Men jag får hoppas på de bästa, ja brukar alltid lyckas fixa till mig ett vg iaf :) men fan va roligt de skulle va å få mvg på ett prov i so någon gång.. men den gången kommer nog inte så länge som jag går på asplund iaf. Men men, man kan inte få allt :)

Ska också skriva på no-uppsatsen, fast det gör jag nog imorrn, för den ska vara inlämnad på fredag. Fast vi frågade Fredrik idag om vi kunde skicka in den under helgen, och det gick bra :) så där fick jag iaf en extra dag.

Sen hörde jag också för någon dag sen att vi har nationella prov i engelska nästa vecka på torsdag. Usch, engelskaproven brukar också vara svåra faktiskt. Hörövningsprovet (?) som vi hade förre veckan var iaf grymt svår :S

Trevligt vecka att se fram emot, right ? :)

infokomp

Idag har jag äntligen fått brev från gymnasiet i Karlstad :) och då blev jag glad, men det var bara ett papper med i brevet, och de står inte på något ställe om jag har kommit in eller inte , det enda som står i en liten ruta är att ; du som är antagen är välkommen till vår skola den 17 april.
jaha ? haha, ja vet ju inte ens om jag är antagen :) men men, de kanske kommer ett till brev, annars får jag väl ta å ringa då :)

När jag fick brevet kände ja mig nervös också, då kändes allt så riktigt, att jag ska flytta, byta skola. Kommer liksom vara helt själv första dagen, ingen som jag känner. Det är lite skrämmande, men ändå himla kul att prova något nytt, jag är ganska säker på att ja kommer hitta någon kompis i klassen iallafall :)

Sen det där med lägenhet, det är verkligen inte lätt med det, men jag och Jessica letar och letar, så hoppas vi hittar något. Om någon av er läsare vet något om en ledig lägenhet någonstans, så säg till :D för vi är öppna för alla förslag :)

Ha de !

styrkan

Nu har jag och Jossi precis kommit hem från ett träningspass vid styrkan :) Det var riktigt skönt, eftersom jag inte har tränat på ungefär 2 veckor. Jag har ju varit sjuk så. Men nu känner ja mig frisk :)

image136


okej.

Det blev ingen film med victor och de :) men men, det får vi ta en annan dag.

Såhär såg vi ut igår :)

image135

byn

igår var det byn :) och det var förfest hemma hos malin hedbom, och det var lite folk där. Det var jag, jossi, josse, sara, linnea, angelica, sofie, emma, meta, lisa, denise, malin, jocke, ricky, simon, daniel, dennis m.m :) . ja kommer inte ihåg alla tror ja inte :) inte lätt . Men det var väl hyfsat kul där.

sen åkte vi iväg till byn, och där var det inge kul. haha, jag var så trött bara, :S ingen festkänsla i kroppen alls. så vi gick bara runt och kollade och så :) försökte hålla koll på josse, som inte gick så bra alla gånger :) men det är inte lätt när det är svårt.

kom hem vid 2, och då gick jag och lade mig direkt. sen vaknade jag vid 10 idag, och då kollade jag på tv tills halv 1 typ, då åkte jag till andreas, och sen har jag luggit och kollat på tv där hela dagen, och nu tror ja att ja ska iväg till josse och kolla på film med henne, jossi å victor :)

Sen kanske jag ska till andreas igen ikväll och kolla på grey's. Så det blir en jävla massa tv-tittande idag :D

haré :)

:)

Idag följde jag med Emma hem. Vi satt och pratade och sen åt vi mat.
Vi gick sedan hem till mig och sen har vi inte gjort något :) hon ligger nu och kollar på 100 höjdare.

Förut idag hade jag ingen festkänsla alls i kroppen, men nu är jag verkligen sugen på att gå ut och festa :) dansa å ha kul :D så kvällen imorrn ser ja fram emot :)

Idag mår jag bra. Och de är så jävla skööööönt :)

99

Idag följde Jossi med hem :) och då färgade jag henne, först blekte vi håret, och sen färgade vi henne brun, men ja vet inte om det blev så stor skillnad ändå :) men lite iaf :D

För övrigt mår jag inte bra :( har haft ont i magen i tre dagar och ja vet inte vad det beror på. och jag saknar mamma.

someday

Nu har jag äntligen kommit in på min blogg igen :) och den har varit saknad.
För även när det gick för alla andra att logga in, så kom inte jag in, blev fundersam. Men försökte få mitt lösenord skickat till hotmailen, men de kom aldrig. Men idag provade ja att skicka lösenordet från en annan sida, och då gick de :) och tydligen hade de ändrat sig själv, ja vet inte om de var så för er också kanske ? :)

Jaja, :) för övrigt känns det som att ja e inne i en väldigt jobbig period nu, när det gäller allt. Jag har haft ont i magen idag, jag är trött hela tiden känns det som. Sen är det också lite jobbigt med allt som förändras när jag flyttar till karlstad =/
Jag ska försöka tänka positivt, men ibland kan det vara lite svårt, när det känns som att allt är emot en.

Jag har iaf fått mitt armband :) en positiv sak, och det var väldigt fint. Lite mindre än jag trodde bara :)

Min mentor skickade också ut papper inför utvecklingssamtalet som snart kommer. Och pappa var väldigt stolt över mig berättade han när vi åkte hem från skolan idag :) Så det var bra. Jag har inte hunnit att läsa allt själv, men lite grann. Är lite stolt över mig själv också faktiskt ;) Där var en till positiv sak, det går framåt :)

RSS 2.0