LYCKA!!!!!!!!

Lalalla, kolla kolla va ja har i mina händer? Lalalala. LYCKALYCKALYCKA. Fy FAN va kul det ska bli, ååååh. Att få se världens bästa band som spelar världens bästa musik och har världens snyggaste sångare och gitarrist är en upplevelse som jag inte kommer glömma.


onsdag

Idag var jag på den näst sista teorilektionen och jag beställde en körlektion nästa vecka, nu jävlar!

För övrigt så har jag suttit mycket vid datorn
i skolan idag, jag åkte hem och satte mig vid tvn, sen åkte ja in på teorilektionen och kollade på powerpoint, sen åkte jag hem för att redigera bilder till Malin, Jonas hämtade mig efter det och när vi kom hem till han fortsatte jag redigera bilder, och NU är jag klar. Alltså ni ska bara veta den feta värken jag har bakom min ögon nu, och tacka gud för att jag tog en huvudvärkstablett förut.

Är så sjuuukt trött nu,
ska strax springa upp och ta en dusch och sen bara göra ett djupdyk ner i sängen och somna. Fan va gött.

Föresten, mamma och bror kommer hit imorn, trodde de skulle komma på fredag, men nej, torsdag it is, trevlig överraskning! Men iaf, ja tror inte ja kommer hinna blogga när de är här. De åker hem på söndag men då drar jag till Hagfors en dag (vi har studiedag på måndag), så vi får se när ja hinner skriva igen!

Ha en bra helg!

Tog den här bilden på mig själv nyss :-)

Måndag

Ojoj, nu försvann att blogglusten och tiden litegrann :-) Har haft en bra helg iaf, känns så himla skönt att jag har tagit det lugnt nu ett tag! Och någon fest blir det inte förens nästa onsdag då det är ankan! Ja, helgen nu bestod av Jonas och också lite Emma! Härligt :-)

Skoldagen idag gick väldigt fort,
började 20 över tolv och vår lärare var då sjuk så vi satte och och började pyssla med Humletorpfilmen, och sen skrev vi lite manus till en annan film på Rörlig bild lektionen. Så, lugn dag!

3:e teorilektionen för körkortet idag också.
Så inte mycket kvar, känns skönt. Jag skulle ha bokat en körlektion idag också men jag vågade inte, haha, inte än! Har ju kört, men jag har inte kört i trafik. Är inte orolig över att växla å koppla osv. men herregud va grejer ja kommer missa, och alla jävla regler. Nej usch, känns som jag kommer köra på någon om jag sätter mig i den bilen. Men nästa vecka tänkte jag ta mod och boka ;-)

Nu sitter jag i sängen och kollar på Idol.
Ska ta och öva lite med Bonniers körskola som jag fick låna av Jonas :-)

Ha de!

Taggad!

Dagarna bara flyger iväg, och det är bra, för ja bara räknar ner till den 18 oktober, hoho!
Igår följde jag med till Grums, och nä, träningen blev det inget med, efter teorin uppstod nämligen en mega-huvudvärk. Så istället gick jag till dansstudion där tjejerna dansade och så satt jag där och väntade helt enkelt.

Skoldagen idag har varit grymt lång och seg,
var inte varför. Ändå fick vi sluta tidigare än vi skulle ha gjort, sista lektionen var lärarlös, vi skulle ha jobbat men det enda vi kunde göra är att redovisa, och de går ju inte så bra utan lärare? Så in till stan, hittade mig två tröjor, så nu har jag shoppat lite för hösten! Höstjacka hittade jag igår också, så det känns skönt. Redo för hösten!

Nu ska jag strax byta om
och sen dra iväg på afrikansk dans, efter det åker jag hem till Jonas!

Tandställningen

Just ja! Jag var ju hos tandläkaren igår. 18 oktober säger jag bara. Lyckans dag. Då är jag fri. Då ska tandställningen ut, fy FAN va GÖTT!


Nothing Compares

Sitter för stunden och lyssnar på låten Nothing Compares 2 U med Sinead O'Connor. Grym låt! Multimedia har jag också, men inte mycket som blir gjort faktiskt.. fan, det är ju så jävla jobbiga och svåra frågor vi har, mycket lättare att fastna framför spotify och facebook.. Jaja.

Slutar klockan 2 och då ska jag gå in till stan för att leta reda på en höstjacka, behöver en som är lite tjockare tror jag, fårse vad jag hittar. Efter det måste jag hem en sväng för att käka och sen ska jag på teorikurs. Efter den är det meningen att ja ska släpa mitt lata arsle till gymmet för ett träningspass innan jag sedan sätter mig på bussen till Grums tillsammans med Emma och Louise. Men jaja, de där med träningen återstår ju att se hur det går..

Ha en bra dag!


Ny vecka

Ny vecka då, och den började bra eftersom skolan börjar 12.20 för mig på måndagar ;) Inte fel de! Men idag fick jag inte åka hem när jag slutade vid fyra, jag mötte istället upp Kenny på stan och vi åt mat tillsammans, trevligt. Efter det drog jag mig mot Karlstads trafikskola där teorikursen startade idag, känns himla skönt att komma igång. Jag är så himla taggad på att ta körkort nu, vill verkligen ha det, blir bara mer och mer sugen på att köra bil!

Nu är jag hemma,
ligger och tittar på Lite sällskap som började för nån min sen. Jonas lär komma hit när som helst nu också! Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till tandläkaren, imorgon har dom sagt att jag äntligen ska få en tid för att ta ut min kära tandställning. Ni anar inte hur skönt det kommer bli, åååååh ja kan knappt vänta!!

Nu ska jag titta på Filip och Fredrik ; )
Ha de!

..

Satan va det åskade inatt. Eller tidigt imorse, jag vaknade runt 5 av att mina fönster vibrerade. Jonas var också vaken som som tur var, tycker åskan är läskig faktiskt. Tog inte lång stund innan hans väckarklocka ringde och han var tvungen att åka till jobbet. Men jag lyckades somna igen trots åskan.

När jag vaknade skulle jag ha tagit mig en promenad men det regnade, och sen blev klockan tolv och min tvättid började, så promenaden får bli imorn istället!

Har kollat på The Last Song nu,
tyckte den var riktigt bra faktiskt, sorglig film.. När man tittar på sånt, det är då allting kommer ifatt en. Det går dagar då allt går så bra så, men tankarna ligger kvar i bakhuvudet. Usch, varför skulle det hända.


Hemma igen

Nu är jag hemma från Humletorp. Det har faktiskt varit en riktigt bra och rolig resa. Igår var det FULL RULLE hela dagen. Vi började spela in på bussen som gick från skolan klockan 9 på morgonen och vi var inte klara förens klockan 8 på kvällen. De enda pauserna vi hade var när vi åt mat, kanske 1 timme sammanlagt + att vi tog någon 10 min paus. Helt slut i huvudet. Jag fick vara producent vilket betydde att jag skulle ha stenkoll på manuset, vi var två filmteam så jag skulle också hålla koll på vilket team som spelade in vilken scen och att de inte gjorde samma osv..

Jag tror att vår film kommer bli riktigt rolig, eleverna va duktiga och ställde upp som skådespelare så vi treor kunde fokusera på filmen hela tiden och behövde inte vara med i filmen själva. Super!

Nu har jag städat min lägenhet
och strax kommer Jonas och hämtar mig och då åker vi och tränar. Haha, ja kommer vara död ikväll! Imorn ska jag iaf ta det lugnt, bara tvätta ; )

Jaja, ha en bra kväll allihop!



Andra försöket

Dagen i skolan idag har bestått av manusskrivning. Vi ska ju som sagt åka till Humletorp till torsdan. Det gör vi varje år med skolan. Väl där så spelar treorna in en film. Iår är det alltså vår tur. Och nu jävlar har vi skrivit klart manuset, nu är det bara lite finslipning kvar, tror att den kan bli riktigt rolig!

Sitter hemma i lägenheten nu för tillfället,
håller på å gör mig lite mat. Idag ska ja iväg på träning, spinning denna gång, och nu fasen ska jag inte komma för tidigt, eller försent. Men den börjar kvart i sex och idag ska Siri med också! 45 min lång är passet och ja kan säga att jag brukar vara helt död efter ett 30 min pass. Så det återstår att se hur jag mår efter detta. Men gött efteråt iaf! Överlever gör jag nog ; )

Nej, åter till maten! Tja!


Afrikansk

Ligger här på mage i min säng, alldeles snart tror jag en viss Jonas hämtar mig. Började skolan 20 över 12 idag iallafall, och när jag kom till skolan röstade jag faktiskt till valet. Man kunde göra det i skolan, så då tänkte jag att det var lika bra! Så nu var det gjort.

Efter skolan åkte jag hem snabbt
för att äta och sen skulle jag dra iväg på afrikansk dans. Den har börjat halv 7 hela sommaren va jag kommer ihåg så jag åkte dit som vanligt. Men tydligen började den halv 8. Så där stod jag kvart över 6 och hade inga skor som jag kunde träna i gymmet med, så jag bestämde mig för att gå hem istället.

Gick över stan så istället för passet så fick jag iallafall en långpromenad! Haha.

Nu ska jag göra mig klar, ha de!

Design

Har helt glömt bort att lägga upp designer som jag gjort. Nu har jag dock inte designat något på hela sommaren, men jag gjorde ju en ny design till mig själv och även en till Lisa nu under veckan. Lisas är inte riktigt klar än, men jag tror inte hon ville ha något i headern ändrat iaf.

Lisa




<3

Vaknade 10 idag men låg och drog mig ett bra tag. Sen gick jag upp och bestämde mig för att äta en onyttig men god frukost. Blåbärspaj och grädde, haha. Jävlar va gott det var : ) Ibland får man göra så.. Efter pajen tog jag en lång varm dusch, och nu sitter jag här.

Kollar just nu runt på lite olika sidor
och gick in på Avenged Sevenfold's sida. De ska ju spela här i Sverige, I SVERIGE, i Stockholm. Helt sjukt att dom gör det detta året ändå, med tanke på att deras trummis dog för inte länge sen. Men ja, jag SKA se dom. Sofia och Louise vill också det, så vi ska antagligen beställa biljetter snart, hoppas jag ; ) Den 20 November spelar de och ja kan knappt vänta. Åh, vi som så gärna ville se dem på Metaltown men blev så besvikna när de inte kom, men nu jävlar kommer de ändå. Härligt!

Älskade Avenged!


Glömsk

Sitter på bussen mot Hagfors nu, är i Råda så är strax framme. Hungrig som ett as är jag. Sen har jag ju varit så duktig och tagit med mig datorn och mitt mobila bredband så jag kunde använda det på vägen, stolt. Men sen sprack stoltheten när jag insåg att jag glömde mina hörlurar hemma, hur störande? Jävla skit, musik som är det bästa som finns, speciellt på en buss som tar två dryga jävla timmar......

Jaja,
Hagfors nästa, så jag överlevde iallafall!

Sjukis

Frisk är jag inte, fast egentligen inte tillräckligt sjuk för att vara hemma från skolan heller. Men dock skippade jag idrotten idag, vill inte bli ännu mer sjuk + att jag inte har så mycket ork till det ändå. Så idag började jag för.. en halvtimme sen, eller egentligen börjar jag om tio min, men jag åkte till skolan och åt för en halvtimme sen : )

Efter skolan idag, har bara en lektion, så sätter jag mig på bussen mot Hagfors och spenderar helgen där. Längesen jag var hemma nu så det ska väl bli trevligt!

Mediekunskap har vi nu tror jag,
så ska väl avsluta detta inlägg, hejdå!

Saknar cypern!


Onsdag

Fotograferingen och design"skapandet" tog längre än jag hade tänkt. Klockan halv 7 var jag och Lisa påväg hem från skolan. Jonas kom och hämtade oss och nu är vi hemma hos mig och kollar på Idol.

Designen blev klar och jag blev nöjd,
fick dock inte till g-klaven framför mig som jag ville, det fuckade sig totalt, men Lisa gav mig en ny idé som gjorde att det blev bra tillslut ändå : )

Nu ska jag titta på Idol, ha en bra kväll!

Tisdag

Andra dagen på denna skolvecka. Idag sitter vi och skriver manus på filmen som vi ska spela in på Humletorp i år, jajamen, även iår ska vi dit. Haha. Måste säga att det nog ballar ur lite då filmen är rätt oseriös, men ja tror att den kan bli väldigt rolig att både göra och se. En parodi på saw ska det vara!

Igår var Denise hos mig och klippte mig, hur skönt som helst att få bort lite hår, blev nog minst en decimeter som försvann. Pappa kom och hälsade på mig helt oväntat och det var trevligt för jag har inte sett honom sen innan jag var i Cypern, denna helg ska jag iallafall dra mig hem till Hagfors och hälsa på!

På kvällen åkte jag till Jonas, vi kollade på bl.a. Lite Sällskap som var ganska pinsamt men ändå kul, haha : )

Nu ska vi fortsätta med manuset. Bilder på håret kommer imorn då jag, Lisa och kanske Sofia ska ta bilder i studion här på skolan och även göra nya bloggdesigner! : )


Helgen

Nu är snart helgen slut, den har varit VÄLDIGT kort men ändå bra. Fredagen var väldigt lugn, jag tränade efter skolan och åkte sedan hem en stund innan Jonas hämtade mig halv 9. Sov hos honom och igår åkte vi och hans familj till Filipstad för att kolla in Oxhälja litegrann. Har inte varit där någon gång vad jag minns, så det var lite kul, även om man inte köper något. På kvällen åt vi tacos och kollade på tv innan vi åkte hem till mig för att spendera natten.

Imorse åkte han till Örebro
för att va med på någon styrkelyfttävling. Jag sov vidare och när jag vaknade kollade jag klart på en film och sedan tog jag mig en välbehövlig promenad. Det blev längre än jag hade tänkt mig, gick i ca 1 timme och 10 min. Men som sagt, skönt var det : ) Nu har jag kollat på sista avsnittet av Fångarna på fortet, repris då. Jag och Sofia var ju ute i onsdags så jag missade det.

Föresten så ska Denise klippa mig imorn,
behövs VERKLIGEN! Jag har inte klippt mig på snart ett år. Så nu är jag trött på detta äckligt långa hår. Imorn åker en hel del bort : )

Nu lär Jonas komma hit när som helst så jag ska göra mig klar, ha en fortsatt bra söndag! ; )



För långt hår ...



Sliten

Jag kan ju säga direkt att jag inte rekommenderar att gå ut en vardag, det är inte speciellt skönt dagen efter. Men har dom lagt festen på en onsdag så får man ju bara bita ihop.

Innan festen igår var vi hos Lisa i hennes nya lägenhet, mycket fin var den. Stor och ljus! Frida och Therese var också där. Resten av kvällen spenderades på Glada Ankan och när Sofia hade fått lite för mycket av det goda åkte vi hem, så det blev lite tidigare än vi hade tänkt. Halv 2 låg vi båda i sängen här hemma och Sofia läste till och med en fin godnattsaga för mig ; )

Som sagt, idag har jag varit trött och haft ont i benen,
men skoldagen gick ganska bra ändå. Nu ska jag ta vara på min hemmadag helt ensam, ska även städa. Senare ikväll kommer Jonas och hämtar mig, tänk att man kan sakna en person så fort? Så jävla underbar känsla på ett vis. Ja, jag kommer sova skönt bredvid min pojk inatt i alla fall!

Tyvärr har jag inte bilder från igår så jag slänger upp en bild från min födelsedag, när mina vänner satte på mig ögonbindel på bussen och gick runt i mitticity och på torget med mig, haha!


Sommarlovet är slut

Nu är det slut på det roliga, Cypern är en vecka borta snart och sommarlovet har tagit slut. Skolan har istället börjat, hur känns det? Både bra och dåligt. Känns bra att vara tillbaka i vardan igen men ändå känns det så tragiskt att allt annat roligt är slut som sagt.

Min vecka i Cypern var helt underbar. Runt 35 grader i skuggan och strålande sol hela veckan! Vi låg på stranden varje dag men hann också med att hyra en såkallad buggy, som en liten bil/cross sak, killarna var iallafall väldigt nöjda över den dagen, men vi tjejer var lite mindre glada kanske ;-) Jag fick prova på att köra och det var iallafall roligare än att sitta bredvid. Vi var också ute två dagar, i Ayia Napa, så då fick vi prova på lite goda, billiga drinkar.

Nu har skolan börjat igen och jag är inne på min tredje dag. Sitter nu och har multimedia, slutar om en halvtimme, så följer Sofia med mig hem och ikväll ska vi ut på Ankan och ha riktigt kul! 

Lite bilder från resan kommer upp nu:


Jag och Jonas i buggyn.


Jonas med sin pappa på axlarna, haha!



Jonas och familj som jag åkte med + Pär som inte är med på bilden :-)

En utekväll i Ayia Napa, här på en kareokeklubb :-) Supergoda Strawberry Daquiri's hade dom!

Jonas och hans syster Maria.

Sista dagen på stranden, då njöt jag extra mycket!!

Duschade av oss efter den hemskt långa och varma vägen upp från stranden.

Somnade i bilen påväg till flygplatsen, där var de supervarmt!!

RSS 2.0