Tisdag

Okej, ja och Felicia va inte i skolan idag heller. Och ja kan säga att ja får lite dåligt samvete nu, men vi har endast haft en föreläsning idag liksom, och våran mentor är sjukskriven så ja vet inte ens om de är någon som tar närvaro :P Men iaf, ja känner verkligen nu att dessa två dagar har behövts, så imorrn ska vi dit iaf :) Och det är säkert.

Vi sov iallafall tills tio idag, då ringde felicias mobil, och då vaknade vi och kunde inte somna om. Drog in till stan vid typ ett? och mötte upp Louise och Jossa. Gick runt och shoppade, fast ja är fattig så ja kollade på ;) Sen åt vi en kycklingbaugette och sen vidare lite till. Louise och Jossa drog hem med halv 4 bussen och jag och Felicia vandrade runt på stan lite i väntan på att Pauselius(Andreas) skulle sluta sitta jobb och hämta oss.

Han hämtade upp oss runt 5 i stan och vi åkte hem till honom. Hjälpte honom att diska så han kunde duscha så allt gick fortare, sen lagade han mat till oss. Kyckling, ris å nån thaisås, jättegott verkligen. De va snällt av honom :) Sen kollade vi på tv ett tag, bl.a. Desperate Housewives ;) Fy fan va bra det är. Efter de tog vi bussen hem hit och nu ska vi ta och sova!

Natti natti! <3

Kommentarer
Postat av: Emma

Skitsöta kommer de bli, verkligen:D haha aah vet, bråkade med mamma och bara för att va jävvli ska jag ut XD ;D

2009-03-04 @ 16:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0