Shit

Hejsan svejsan, såg nyss att ja nån gång har råkat trycka på ja när de har kommit upp en skylt när man loggar in om man vill spara lösenordet i framtiden, nivet. Så nu fick ja byta :) haha.
Sitter i skolan och ska ha veckans sista lektion, grafisk kommunikation, det är rätt kul tycker ja, för vi håller på i photoshop typ hela tiden ;) Så de går nog fort.

Igår var det en bra dag :) Efter skolan följde Louise, Jossa å Felicia med mig hem till färjestad, vi satt där i typ två timmar och sen drog vi in till stan vid 5 :) Lite tidigt egentligen, men vi va såå hungriga. Felicia köpte en skitsnygg tröja på hm :) Som Stinalee har. Sen drog vi till bk och åt mat :) Satt och dryga oss i två två-tre timmar efter de innan vi gick till sf-bio och gick på bio vid 9 :D Kollade på Patrik 1,5 och ja tyckte den va bra faktiskt , och verkligen om man tänker på att det är en svensk film :)

Idag drar ja till min Andreas efter skolan :D och jag är där tills månda morron ;) GOTTGOTT. Så därför uppdaterar ja nog inget under helgen. Blir till måndan.

Ha en bra helg! :D

Patrik 1,5


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0