the greatest

har äntligen kommit hem(: elr aa, kom igårkväll men :D
har väl inte gjort något speciellt egentligen, solat, badat :) för de mesta.
sen har ja också hunnit handla lite, men de blev inte så mkt så drar nog till karlstad ngn helg framöver :) sen har vi också varit på grönan, samma dag som sommarkrysset, så fick se dom som va med i programmet (; men så kul va de inte, för lyssnar inte på ngn av dom som va med xD men men, får leva med det.
jaja, kom iaf hem igår. och då kom jessy hit (: färgade mig, men verkar som att vi suger på å färga, elr så är de helt enkelt färgen som va färglös xD för inte fan såg ja ngn skillnad på mitt hår. tillochmed utväxten va kvar q; så det blir till å färga om nu ngn dag :P så de syns iaf,
första dagen i skolan idag också, himla kul å få se alla faktiskt :) fast dom flesta har ja ändå träffat under sommarlovet.
men om man bortser från åå få träffa alla va de ganska drygt, bara en massa information, och sen vanliga lektioner redan IMORRN. uschåfyåblä.
men men.
åkt moped till skolan (: skönt å slippa gå hem. inte för att vi gjorde de så mkt xD men ändå.
sen efter skolan, sa pappa att vi skulle forsätta måla huset, så ja fick grundmåla. jessy kom på litet besök.
och, när ja va klar med målandet, så vettefan hur, men ja hade iaf målarfärg ÖVERALLT, och då menar ja verkligen de, hade målarfärg på alla ställen där ja inte hade kläder :P håret, benen, armarna, ryggen, nacken, under foten å ja. överallt asså :) fick tvätta av mig lite, sen drog ja å pappa å skulle köpa glass, och jessy hem.
sebb ringde, som va hemma hos mig, fast vi va ute på hagfors (ja å papps) .
så åkte hem , kollade på film me honom :) sen drog han, och då kände ja att de behövdes städa. så ja har städat hela rummet nu ;) himla skönt.

allt ja hade å säga just nu :D

ngr bilder från "semestern" ;)

jag på båten vid granholmen.
marcus, båten i bakgrunden (:
hallskär, bara öppet hav efter den ön.
fia, hunden till mammas kompis anna :)
marcus, på ngn "grengunga" :D
ja åå marcus i poolen på sandhamn :)
lillbabs, repning inför sommarkrysset :)
jag, sista dagen efter grönan. vid båtklubben :)
och så mamma då :) fick inget kort på henne som va bra nog, så tog detta, från hede där hon bor men ;) tyckte de passade bra ändå! haha, :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0